We are hiring!

Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (18.077)

Meget dårlig kundepleje

Til interflora
Jeg har i går modtaget en buket blomster som jeg havde bestilt til en ads i haslev, jeg havde desværre ikke nr på den pågældende person og skrev derfor mit eget nr på. Det medføre at min ads kommer til at stå i modtager feltet hvilket jeg ikke ser og ikke selv aktivt har skrevet. På kortet står det rigtige navn og alligevel kommer blomsterne hjem til mig. Det er ikke min fejl at jeres system selv retter en ads som jeg ikke har skrevet. Det var måske en ide at ringe til det nr der står på min bestilling når navn og ads ikke passer sammen. Da jeg ringer og fortæller dette til Interflora bliver jeg mødt med det ikke er jeres problem og min egen fejl. Kunde pleje og forståelse er vist ikke et begreb i arbejder med i jeres firma, og jeg er helt uforstående over for den måde jeg blive mødt med. Ikke alene fik min bekendt i Haslev ikke sine blomster og jeg fik en ufattelig dårlig behandling.... Så jeres logo med at gøre andre mennesker glade, klinger noget hult i mine øre.
Tak for absolut ingenting
Hilsen Lotte Roerup

Antwoord van Interflora

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du har brugt tid på at anmelde Interflora.

Det er meget beklageligt at ordren ikke blev leveret til den ønskede adresse som du mente var skrevet på din bestilling.

Når der laves en bestilling på Interflora.dk, bliver der sendt en ordrebekræftelse på den mailadresse som du oplyser som bestiller, og det er til brug for at fange eventuelle fejl på en ordre. Det navn som står i kortet kan butikkerne forholde sig i forhold til leveringsadressen. På dit kort stod et fornavn og leveringadressen er til et firma og derved kan butikkerne ikke se om der er en fejl omkring leveringsadressen.

Interflora går ikke ind på en bestilling og ændre en leveringsadresse uden, at du som bestiller retter henvendelse til Interflora.

Interflora tilbød at nedskrive med 50% på din bestilling og du så kunne lave en ny bestilling med korrekt leveringsadressen, men det blev afvist fra din side.

Med venlig hilsen
Interflora

Jeg kan rigtig godt lide Interflora, fordi de gør det let for mig at gøre min venner glade

Det er altid nemt at sende blomster med Interflora, når ikke selv har tid til at lede efter gaver. Alle kan lide blomster.

Interflora

Umuligt at skræddersy sin hilsen

Jeg ved ikke om buketten var ok, for jeg har ikke (som formentlig mange andre) set den. Men jeg VED at jeres hjemmeside er helt umulig til at tælle ord i den hilsen man kan medsende. Jeg måtte prøve utallige gange med mindre og mindre tekst fordi antallet af ord ikke passer.
Samme problem oplevede jeg ved en tidligere ordre!!!!!

Beoordeling door bevestigde koper

Let og effektivt men dum løsning med Flash

Mens jeg selv var i udlandet, havde jeg pludseligt brug for at sende en buket blomster. Bortset fra at løsningen med Flash til at lave kort, er noget kluntet og fik min browser til at gå ned, så jeg måtte starte forfra, virkede det fint og buketten vakte glæde hvor den skulle.

PERFEKT

Jeg har brugt Interflora MANGE gange, og blomster m.m. er altid kommet frem på den valgte dag.
Blomsterne har altid været friske!

Birgit Christiansen

Manglende svar

Bestilte mors dags buketter fredag og systemet bestilte til lørdag . Syntes at systemet burde fange at mors dag var søndag ..,men ok jeg må kigge bedre efter.

Men jeg sendte mail og ringede med det samme både til IF og de 3 forhandlere . En af dem fik rettet til søndag , men jeg fik ingen svar fra nogen af dem .
Specielt at IF ikke engang gidder svare gør at jeg næste gang vælger konkurrenten .

Flere farver

Synes der skal være flere farve st vækg imellem i de forskellige kategorier .

Hej Lone
Tak for din anmeldelse. Kunne vi få dig til at fortælle lidt om hvilke produkter du synes der mangler farvemuligheder på, samt hvilke farver produkterne mangler?
Interflora

Super tjeneste og nemt at bruge

Det er fantastisk, at man igennem Interflora kan bestille blomster og andre lækkerier og så få det levet lige til døren, til den person man ønsker. Ofte har man ikke tiden til personligt at køre måske en time eller mere for at aflevere en tanke eller en tak, og det er der, at jeg benytter Interflora på nettet. Og så er det lige til at bruge - intet kan gå galt.

Blomster

stor flot blomsterbuket med friske tulipaner, leveret præcis som ønsket :-)

Interflora

Nemt, Forståeligt og altid smukt resultat

Jeg har benyttet servicen mange gange og det har altid været top kvalitet og levering til tiden.

Problemfri bestilling

Nemt og rimeligt problemfrit. Dog skal man være opmærksom på at når man går tilbage i bestillingsbilledet sletter den de valg man har gjort tidligere og går på standardindstillingerne igen, så man skal lige gøre sine valg en gang mere. Ellers ok. Dog for få linjer at gøre godt med på kortet i forhold til antallet af bogstaver!

Sikkerhed

Jeg bruger jer privat og i arbejdsmæssig sammenhæng. I er altid pålidelige mht. leveringstider, aftaler m.m. Man kan bestille mange dage i forvejen og være sikker på buketten ankommer som aftalt. Ment, praktisk, god

Interflora

Ravn Blomster (Interflora) i Greve... tusind tak.

Min familie men nok specielt jeg er dybt taknemmelig for jeres måde at have håndteret en forsinket Mors dag hilsen.

I satte prikken over i'et.

Tak

Interflora

Forkert vedhæftet kort !!!!

Jeg synes det er for dårligt , der blev vedhæftet forkert kort på de blomster jeg sendt , det ødelage ligesom det hele .

OrdreNr: 4926638

Hej Tom
Det er meget beklageligt når der sker fejl, venligst kontakte Interflora butikken eller kundeservice Interflora@interflora.dk eller tlf. 4343 4747 så fejl kan blive rettet.
Interflora

Service i top - retter fejl på et splitsekund

Jeg har i dag bestilt to buketter til samme adresse - men blev opkrævet to leveringsgebyrer.
Det tog et opkald til Interflora og det blev rettet med det samme

Interflora

Leverer Mors dags buket dagen efter mors dag. Kan man så også bestille juletræer til levering den 25. december?

Da jeg gjorde opmærksom på problemet var deres kommentar bare at det kunne de ikke gøre noget ved. Jo det kunne de - større buket f.x. - men nej det er vigtigere at få ret.

Hej Anders
Ordre er bestilt til levering mandag den 13.05.2013 og der er leveret som bestilt og derfor ikke muligt at give kompensation.

Mors dag FEJL

Jeg synes godt nok det latterligt, at når man trykker "Jeg godkender købet" og den bagefter siger "Tak .... " Så forventer jeg den bliver leveret.

Men det skete så ikke, jeg bor i Jylland, og mine forældre bor i København.

Tak siger jeg bare!!

ORDRE 4922899

Hej Daniel
Buket er bestilt til levering mandag 13.05.2013 og Interflora butikken oplyser at den er leveret og modtaget på adressen som bestilt.
Har du yderlige spørgsmål til leveringen er du velkommen til at kontakte kundeservice tlf. 4343 4747.

Ingen blomst.

Har bestilt en blomst over hjemmesiden, i torsdags til levering idag. Men ingen blomst i nu til min mor. Håber den når at komme i nu, ellers er det utrolig dårlig service. Ordre nr 4893682. Hvis hun ikke modtager den idag, forventer jeg heller ikke, der bliver trukket pengene på min konto imorgen. Og det er ikke først gang, blomsterne ikke er kommet frem. Nok ved at være sidste gang jeg bestiller herfra. Skuffet...!!!!

Hej Lena
Interflora butikken har forsøgt at levere bestillingen søndag 12.05.2012 kl. 10.15 men modtager ikke åbnet og bestillingen måtte ikke sættes ved døren eller nabo og derfor lagt kort i postkassen. Du kontakter Interflora butikken mandag som tilbyder at køre en ekstra gang og bestillingen er leveret modtaget på adressen mandag kl. 18.25.

30 kr. pr. blomst?!!

Har sendt min mor en buket i dag i anledning af mors dag. En buket til 225 kr. og inkl fragt blev det 300 kr.
Da hun så sendte mig et billede tildligere, ser jeg at der kun er 7 blomster i den buket?! Hvad sker der... det er 30 kr. pr blomst.
Jeg føler mig SÅ snydt og bliver helt sikkert ikke den løsning en anden gang!

Hej Christina
Butikken beklager den leverede buket og har leveret en ny buket.
Hilsen Interflora
Interflora

Super god service og mulighed for hurtig levering

Interflora er et super godt koncept som virkelig gør det nemmere for alle parter. Du kan bestille alt på interflora og de giver mulighed for nå ud med gaverne i tide uden selv at skulle fare Danmark rundt !

DET ER EN OMMER!!!

Jeg ville netop IKKE give min kæreste blomster på mors dag, hun er ikke min mor men min kæreste! Derfor stod der, at blomsterne skulle afleveres mandag 13. maj 2013.

Hej Morten,

Blomsterbutikken undskylder deres fejl, din ordre er ved en fejl lagt i ordrebunket til 12/5 mors dag, vi har som kompensation herfra slettet leveringsgebyret på kr. 70,- da leveringen ikke er sket på den ønskede dato.
Med venlig hilsen

Bestilling på Windows Phone virker ikke

Jeg forsøgte først at bestille via min windows Phone. Alt gik fint og var let overskueligt (omend udvalget var noget begrænset), indtil jeg kom til betalingen. Her bliver jeg redirected til en tom side, uden mulighed for at komme videre.

Hej Thea
Det er desværre ikke muligt at se hvad der er sket på din skærm, men din bestlling er gået igennem til levering den 12/5-13.
Sker det igen er du velkommen til at kontakte Interflora eller ringe på tlf. 77 777 777 - hvor de sidder klar til at tage imode din bestilling.
Hilsen Interflora

Super enkelt og professionelt

Super enkelt og professionelt. Jeg kan varmt anbefale dem jeg kender, at bruge Interflora.

Perfekt manific :-)

Ja det var jo super nemt valg mellem mange svære, men lidt for en hver smag mellem mange, om man så er til blomster - ckokolade - vin eller en kombination af mange blandede valg. Så mors dag. Sku være i hus for denne her gang. Mvh Martin Meldola Jacobsen.

Interflora

Fantastisk enkelt og informativt med flot udvalg

Jeg har lige købt en buket til min svigermor, der bor et stykke væk og det var bare så let ! Det tog mg under 10 minutter at sørge for, at hun bliver glad i morgen . Det var nemt at finde rundt i udvalget og det var pæne og nydelige sider jeg blev præsenteret for - det gør jeg gerne en anden gang

Interflora

Nemt og billigere end alternativet

Bestilte online, hvilket var ret lige til. Det firma der levere blomsterne var dyrere på deres egen hjemmeside, så klart et plus at interflora hjælper med at spare lidt kroner og øre. Får dog ikke den 5 stjerne eftersom de kort valgmuligheder der var ikke var specielt kønne.

God service!

Helt igennem pålidelig og godt fungerende. Jeg kan ikke finde noget, at sætte en finger på :) super!

Blomster lige i øjet ;)

Min mand og jeg skulle bestille blomster til min mor og svigermor - vi søgte rundt på nettet efter udbydere og måtte enes om at Interfloras service stadig ikke lader sig udkonkurrere :)

Interflora

Utroligt højt kortgebyr, lettere irriterende hjemmeside, høje og forvirrende priser

Et utroligt højt kortgebyr (mastercard) på 25 kr! Som jeg ikke føler at der bliver gjort ordenligt opmærksom på (og selv fakturaen nævner det kun indirekte ved at lægge gebyret til buketprisen... så ser det jo nok lidt mindre farligt ud?). Desuden er hjemmesiden sådan indrettet at det er meget svært at hoppe frem og tilbage i bestillingsprocessen, så jeg 1. måtte starte forfra et par gange ved fejlvalg 2. på betalingsskærmen ikke kunne gå tilbage for at se hvorfor at prisen med et var 25 kr højere end jeg havde regnet med, og derfor blev nød til bare at betale for ikke at skulle starte helt forfra igen. Desuden er der 10 prisintervaller fra 125-500 kr på div. buketter. på billedet ser man buketten til ca 225-250 kr, så hvis man vælger en buket til under eller over dette beløb ved man jo reelt ikke hvor meget eller hvad man får for pengene.

Nemt og hurtigt!

Det er bare saa dejligt nemt og hurtig service med Interflora naar man lige gerne vil sende blomster til venner og familie naar man bor i udlandet og ikke kan goere det personligt.

Der findes ikke lige

Det er helt vildt - selv når man har været en klovn og ikke har givet besked i god tid - reddeer interflora røven på en - tænk - at selv om der er lukke for flere mors dags buketter - kommer den alligevel ud

Og det er ikke første gang jeg prøver det med Jer

Tusind tak for forretningssans - og menneskelige forglemmelser og tak fordi I gør familielivet nemmere

Stor skuffelse!!!!!

Jeg bestilte i søndags d. 5/5 -13 en stor fødselsdagsbuket i røde/hvide nuancer til i alt 320 kr ( incl levering) har netop hørt i dag fra modtageren/ fødselaren at denne buket blev leveret i creme/ferskenfarvet - troede at man kunne regne med at jeg ville få det sendt som jeg har bestilt og betalt for.
En utilfreds kunde :-(
Mia Holberg Petersen

Interflora

Det både første og sidste gang jeg bestiller Blomster her

Jeg skulle bestille Blomster til min Mor i Tyskland først kunne jeg ikke vælge mellem flere slags Morsdags-buketter, (det kunne jeg hos en Konkurent ) så kunne jeg ikke skrive det
ville kun to liner og vi er trods alt flere her i Familien og så sender de den Morsbuket
Kaft........om Tirsdagen den 7- Maj selv om jeg skrevet udtryklig den skulle leveres om Søndagen for det gør de nemlig der nede for 412 KR. kan man godt forvente lidt service

Men jeg kan ikke anbefale Interflora jeg handler ihverfaldt der ikke mere

Ingen større problemer.

Som nævnt ovenfor, mødte jeg ikke nogle større problemer, jeg synes dog at priserne er lidt høje. Men det er bare min subjektive holdning.

Meget brugervenligt

Dejligt nemt at bestille hos jer... Lidt øv at man skal bruge java for at få et kort på, da jeg jo sender fra iPad og derfor ikke har java...
Buketterne plejer dog altid at være skønne, og det er jo dog detvigtigste :)

Interflora

Farverig inspirerende velordnet hjemmeside som giver lyst til at give gave via Interflora.

Kære Interflora.
Jeg er glædelig overrasket over jeres hjemmeside opbygning og de inspirerende foto af jeres leverencer, jeg glæder mig over at give opmærksomheder ad denne vej.

vh Helle

fedt fedt fedt

Første gang jeg bestiller en buket til levering over nettet. Det var så nemt og sjovt. Det gør jeg helt sikkert igen.
Nu håber jeg bare leveringen går lige så gnidningsfrit.

Line