We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Ipcam Shop Beoordelingen

Ipcam Shop Logo
Klanten zeggen: »Goede shop met uitstekende klantenservice« »Super snelle levering, mooie camera, redelijk goed beeld voor zijn geld.« 2
Goed
7.7 van 10

2 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (2)
Ipcam Shop

Super snelle levering, mooie camera, redelijk goed beeld voor zijn geld.

Zie titel, niets aan toe te voegen!

Featured review of Ipcam Shop

Ipcam Shop

Goede shop met uitstekende klantenservice

Had bij deze shop een Foscam FI8918W besteld. Werd een dag later bezorgd in een prima verpakking. HEt aansluiten van het apparaat ging goed tot dat ik draadloos wilde besturen. Helaas kreeg ik het niet voor elkaar. Een mailtje naar IPcamshop en op het moment dat het mij uitkwam met teamviewer geholpen. 5 minuten later was het klaar. Was zelf een optie vergeten in te voeren (dom, dom, dom). Dit is in ieder geval een shop waar ik weer bestel als ik iets wil hebben op het gebied van camera's.

5 Stjerner

Har netop bestilt 2 stk. Foscam FI8904W silver IR-cut 3.6mm lens i denne Hollandske netbutik og 2 dage efter bestilling var det leveret.

Betalte med min paypal konto og det fungere bare.

Jeg skrev til dem da jeg ikke kunne få det track & Trace nummer til at fungere som jeg have modtaget, men det viste sig at der var indsneget sig en fejl så nummeret var forkert, jeg fik det rigtige og så kunne jeg følge min pakke.

Super service - kan klart anbefales.

Værk opmærksom på at de fleste forhandlere i de nordiske lande får deres camera fra underleverandørere som f.eks. ham her, så der er en del at sparer - jeg sparede ca. 20% !

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten