We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

iPhoneline.nl Beoordelingen

iPhoneline.nl Logo
Klanten zeggen: »snelle goede afhandeling« »Zeer goed gegaan« »heel goede webshop www.iphoneline.nl« 60
8.8 van 10

60 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (60)
iPhoneline.nl

Super, en snel, aanbevolen dus!!

Wat kan ik er over zeggen: besteld, en binnen 24 uur geleverd. Wat wil een internetshopper nog meer.....

Featured review of iPhoneline.nl

• Edwin

Maakt afspraken waar!

Mijn eerste bestelling is naar volle tevredenheid verlopen. Juiste artikel was in voorraad, prijs was concurrerend, bestel procedure was eenvoudig, product werd direct uit voorraad verzonden, betaling verliep soepel, bestel status werd goed bijgehouden en doorgegeven, product was goed verpakt en in goede orde aangekomen. Ben een tevreden klant

• ron

snelle goede afhandeling

ik ben tevreden met de snelle correcte levering.

Zeer goed gegaan

Er is niks misgegaan en het product was snel bezorgd!

• mes77

heel goede webshop www.iphoneline.nl

Ik heb iets besteld en heel snel bezorgd en alles in orde ontvangen.ik wil toekomst zeker weer iets kopen van iphoneline.nl

bedankt.

• pieter

nette snelle levering

Zondag besteld, dinsdag onbeschadigd binnen!! Duidelijke site, niet te duur vergeleken met andere site's (voor mijn artikel zelfs de goedkoopste) kom zeker terug als ik weer wat nodig heb voor mijn iphone!!!!!!

• Robert

Prima webshop

Kan deze webshop aanbevelen, snelle zending, goed verpakt.
Aftersales kan ik niet beoordelen aangezien ik hier geen ervaring mee heb.

alles goed aangekomen.

goed en vakkundig

iPhoneline.nl

Prima super snelle service !

Ik heb de Mophie Air Juice packs wit en zwart en de Parrot Minikit besteld, ben zeer tevreden. Een aanrader !

• luik
  • Geverifieerde koper

Goeie service! De dag na bestelling reeds geleverd in België. Vlotjes!

Supersnelle levering.

goed en snel

bestelling goed en snel bezorgd.

• R.B.

Perfecte garantie afhandeling!

Na contact met de klantenservice kreeg ik direct een nieuw hoesje voor mijn iphone, zonder dat ik daarvoor de oude hoefde op te sturen.

• Marc
  • Geverifieerde koper

Goed, na 2 mail en een telefoongesprek !

Goed, na 2 mail en een telefoongesprek !

• ThdeB
  • Amersfoort, NL
  • 3 Beoordelingen

Doet wat ie zegt.

Bestellen en leveren van de Bluelounge Milo black MO-BL (iPhone bureausteun) ging van een leien dakje, leveren een goede feedback en tracking. Aan te bevelen omdat ze ook nog eens de goedkoopste waren.

• Jan

Perfecte afhandeling!

Prima afhandeling en snelle levering.

• Louis

Goed

Het product is goed ontvangen en werkt.

• krrue

prima

snel, goed geinformeerd en goedkoop

snelle levering en goed product

snelle levering en goed product

• ferry

kwaliteit en snelheid

Overdag besteld volgende dag in huis.
goed produkt en goede prijs

• Nick

Prima

Prima snelle levering in goede beschermende verpakking. iPhoneline was de goedkoopste en nog snel ook. Betrouwbare zaak. Aanrader.

• Jarek

Goede internet winkel.

Snelle levering. Men wordt goed op de hoogte gehouden waar het pakketje zich bevindt.

iPhoneline.nl

Een goede snelle verzending. Perfect!

Goede snelle service. voorraad netjes en duidelijk aangegeven. een heel klein minpunt; je moet voor 15.00 uur bestellen.

Geen snelle levering

Besteld en betaald van 26 Maart, is hiervoor een reden?

Supersnelle levering

De bestelde simkaartkniper rond drie uur de vorige dag besteld en om negen uur in de ochtend al geleverd. KLASSE

• Bouke

Prima

Het bestellen gaat prima.
Ik heb ook contact gehad met de helpdesk omdat ik geen bevestigings mail kreeg betreffende mijn betaling.
Bij de helpdesk werd ik zeer correct te woord gestaan.
Het bedrijf dat de verzending verzorgt doet er naar mijn mening lang over. In dit tijdperk van electronische betaling kan dat veel sneller geregeld worden. Bij andere postorder bedrijven kan dit wel, volgende werkdag levering.
Als dit aangepast wordt is het een 5+

Supersnel en behulpzaam!

Na een kort telefoontje, wis ik dat het product binnen was en de volgende dag (voor de middag) was het reeds bij me geleverd.

Goed

De aai-phone handschoenen besteld, de volgende dag in huis. Ruim op tijd voor onder de kerstboom. De winter mag komen!

Simpel & snel

Bestellen is easy en dat je continu op de hoogte gehouden wordt van de status van je bestelling is echt een service.

Zeer snelle levering !!

Heb vrijdag 23 december mijn bestelling geplaatst en vandaag 26 december mijn bestelling reeds ontvangen, ondanks het kerstweekend !!

helemaal top!

snel en goed afgeleverd!

• Karin

Snelle service

Ik heb een goede ervaring met een bestelling die ik deed.
Men hield me steeds op de hoogte van status van mijn bestelling en al na een dag had ik het keurig verpakte artikel in huis.
En dat zelfs tijdens de kerstdrukte! Mijn op de valreep bestelde kerstcadeautje had ik zo nog ruim op tijd in huis en zodoende kon ik mijn vriend met de kerst blij maken met deze verrassing..

Goede producten

Je moet er even opwachten, want de verzending is niet heel snel, maar ik ben heel happy met de twee covers voor mijn iPhone. De ene is hard, de anders zacht. Beiden sluiten goed aan. En vooral die met het Canada logo is mijn favoriet. Alleen jammer dat die de voorkant niet beschermd. Dat doet de zachte wel.

• Sjoerd

Goed en snel!

Snel, betrouwbaar, goedkoop en je wordt uistekend op de hoogte gehouden over de status van de bestelling!

Later ontvangen dan beloofd

Ontvangen bestelling MIDDELMATIG : Ik heb de bestelling twee dagen later ontvangen dan beloofd. Vrijdag besteld en pas donderdag van week nadien ontvangen.
Communicatie per mail : GOED

iPhoneline.nl

Wacht tevergeefs en er wordt niet gereageerd op contactformulier

Aangezien Edward Bollen (zie onderstaande beoordeling) op deze manier wel antwoord krijgt op zijn vraag, probeer ik het maar op deze manier.

Afgelopen zaterdag bestelling geplaatst, maar zelfs geen bestelbevestiging ontvangen. Het bedrag is echter wel afgeschreven onder ordernummer #2012850. Gisteravond via de website het contactformulier ingevuld waarop er (volgens de website) 's avonds en 's nachts zelfs gereageerd moet worden, maar tot dusver ook tevergeefs.

Uiteindelijk via de e-mail contact opgenomen waarna ik razendsnel (late avonduren) een reactie heb ontvangen en dit gesprek heeft zich via de chatfunctie op de website voortgezet. Daar bleek er dus een systeemfout te zijn geweest en er werd alles aan gedaan om de bestelling alsnog voor kerst te leveren.

De levering moet ik nu nog afwachten, maar na de gemaakte beloftes heb ik daar geen twijfel over. Uiteindelijk dus een lange negatieve ervaring, met een zeer positief einde. Ik zou hier met een gerust hart nogmaals een bestelling plaatsen.

iPhoneline.nl

goed geregeld en netjes op tijd

Het was eenvoudig te bestellen, en kwam allemaal netjes op tijd aan. daarnaast wordt je goed en accuraat op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. ik ben er tevreden over.

snelle service!!

bedankt voor de snelle service, mooi produkt! ben er erg blij mee en zal in het vervolg vaker bestellen!! keep it up!!

Efficient,snel en betrouwbaar!

De titel zegt alles.

wacht tevergeefs

wacht op mijn bestelling #2012909 !

Antwoord van iPhoneline.nl

Beste Ewald,

Deze bestelling is zoals gemeld gister (20 december) met PostNL verzonden. Het kan maximaal 48 uur duren voordat deze zending als brievenbuspost bezorgd is. Helaas wil dit in verband met kerstdrukte bij PostNL niet altijd lukken binnen 24 uur.

We houden het in de gaten en zullen u per e-mail informeren mocht er iets niet goed gaan.

iPhoneline.nl

bestelling is overeenkomstig toezegging bezorgd.

Aangeschaft product is niet voor eigen gebruik, wordt doorgegeven als kado.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten