[REPLY]
Als naar wens verlopen, van bestelling tot levering, goede service:
Ruim assortiment van mooie producten, concurrerende prijzen en snelle levering. Prima webshop, zeer aan te raden.
Ik heb een softcase iphone hoes gekocht. De pluspunten waren dat de hoes goedkoper waren als in de telefoonwinkels waar ik geweest ben. De levering was zoals belooft binnen 1 dag! Als ik weer spullen nodig heb voor m'n telefoon zal ik zeker terugkomen op deze site.
Uitgebreide webshop, snelle levering. Een aanrader als webshop.
Op 5min alles besteld en op 4 dagen in de bus! Weekend zat ee tussen! Good service!
Als eerste is het assortiment in orde. Artikel was op andere sites niet te vinden. Vervolgens snelle afhandeling + verzending. Niks op aan te merken.
Op woensdagavond om 20:50 een bestelling geplaatst die op donderdagmorgen al in de bus lag. Daar word ik blij van!
Zeker een aanrader. Wel een duur hoesje maar voelt top aan. Ik kijk nog even hoe lang hij mooi blijft!
Van begin toto einde afhandeling zorvuldig en qua status van de order goed op de hoogte gehouden!
Niets aan te merken. Alles is verlopen zoals ik het gehoopt had. Ik zal zeker nog bij Ipodhoes.nl bestellen en de shop aanbevelen.
Ik heb geen opmerkingen. Ik heb mijn product vorige week besteld en de vrijdag was het al geleverd, ondanks ik in België woon! En het was allemaal in orde! Bedankt!
Heel snelle service
mijn bestelling was zo als ik verwachte dus zeer tevreden bedankt
groetjes roxanne
Hoi!
Ik heb voor mijn vriend zijn verjaardag een nike +sport kit gekocht! Omdat hij geen hardloopschoenen van nike heeft, moest daar een adapter bij voor om je veters, gelukkig had ipodhoes ook die op vooraad en kon ik die beide bij hen bestellen. Erg snelle en nette service!
Zou zeker aanraden hier ook eens te kijken :-)
Uitstekende service. Na de bestelling prima emails die me op de hoogte hielden en inderdaad op de afgesproken tijd (next day!!!) het pakket in huis met de iPad hoes. Goed verpakt en met alles er op en er aan. Met andere woorden, mijn volgende hoes komt hier ook vandaan!
Artikel was op voorraad en op de afgesproken datum geleverd. Artikel zelf voldoet ook prima.
Ik had 2 jaar geleden een leren i phone hoesje besteld... Deze was nog als nieuw na 2 jaar!nu heb ik een nieuwe iphone 5 en heb ik hetzelfde hoesje weer besteld!
Bookbook is erg gemakkelijk, ruimte voor pasjes en iPhone.
De opberghoes met riem waar je je iPhone in kunt bewaren tijdens een heerlijke wandeling en toch lekker muziek kunt luisteren en je handen vrij hebt, superfijn!
Zeer tevreden van Ipodhoes.nl.
Ik had hun eerst een mail gestuurd om te vragen of mijn Iphone hier wel in zou passen en kreeg meteen een vriendelijk en hulpvaardig antwoord terug.
Bij deze firma willen ze naar mijn mening streven naar een uitmuntende en persoonlijke service en dat lukt hun volledig.
De belt zat bij levering in een rechthoekige envelop en stak wel voor de helft uit de brievenbus, dus iedereen met kwade bedoelingen kon het er wel uitnemen.
Ik weet niet hoe dit in de toekomst kan verholpen worden? Maar volgens mij zit elk postorderbedrijf met dit probleem denk ik en moet deze opmerking genuanceerd worden.
Een van de weinige webshops die precies de stylus had die ik zocht. Snel en goed verpakt opgestuurd. Prima kwaliteit en keuze. Zeker een aanrader. Dus bedankt!!!!
Precies de band die ik zocht... Heb redelijk smalle armen, maar deze zit als gegoten en zakt niet af tijdens het hardlopen. Mijn iPhone is te bedienen zonder dat ik hem uit het hoesje hoef te halen.
Levering was supersnel!! Al met al ben ik een meer dan tevreden klant.
In de avond besteld en de volgende dag waren mijn ipad hoesjes al binnen.
Tot nu toe twee keer iets besteld en elke keer werden de ipad covers meteen verzonden en bezorgd, terwijl ik per mail op de hoogte gehouden werd.
De volgende bestelling zal zeker weer bij iPodhoes.nl zijn.
Wij bestelden vrijdagavond, kregen onmiddellijk bevestiging per mail dat onze bestelling klaargemaakt werd en even later nog en mail dat het verzonden werd. Op dinsdag werd het pakket reeds bij ons geleverd, dus supersnel. Dit was niet onze eerste bestelling en wij zijn zeker nog van plan om volgende bestellingen te doen.
was op zoek naar een pen voor mijn iPad.
probleemloze website en snel de spullen in huis gekregen
Eeen aanrader
Ik was niet thuis dus ik vond een briefje in de brievenbus dat mijn pakje terug was meegenomen naar het postkantoor. De volgende dag ben ik het daar gaan ophalen en er was niets beschadigd. Alles zat strak en mooi ingepakt.
Goede service en een zeer groot assortiment!
Na mijn bestelling had ik mijn product binnen de afgesproken tijd in huis .
Zeer goede beloftes.
Heel erg fijn hoesje, kan heel veel hebben. Het duurde wel even voordat ik hem had, maar dat kwam hoogstwaarschijnlijk door allerlei feestdagen die tussendoor kwamen.
op de website staat zo duidelijk aangegeven wat je kan kopen, dat ik makkelijk een keus kon maken. Binnen 2 dagen had ik vervolgens een netjes ingepakt product ontvangen, geheel naar wens.
Besteld en de volgende dag in huis. Bestelling, betaling, verpakking en bezorging uitstekend verzorgd.
Snel geleverd in de brievenbus. Hoesje kan niet afgesloten worden dus als je in de regen gaat lopen weet ik niet of het goed gaat. Zit wel goed om je arm zakt niet snel af. Is wel een systeem met klittenband dus nog even afwachten hoe lang dat goed blijft.
Tja,
Krijg je een iphone 5 en daar wil je dan gewoon heel erg zuinig mee doen.
En dan zit er maar 1 ding op je gaat op zoek naar een hoesje die je iphone goed kan beschermen en die vond ik bij jullie.
Eerst wezen passen en voelen in de winkel en toen me het wat leek bij jullie besteld in zuurstok roze.....
Iedereen lacht me uit maar mijn iphone is goed beschermd, dusssss
Bestelling verliep vlekkeloos, betalen via iDeal zonder problemen. Product werd de volgende werkdag geleverd, zoals op de site beloofd werd. Ik ben tevreden en heb absoluut geen op- of aanmerkingen!
Snel geleverd en goed verpakt , ook netjes op de hoogte gehouden via de mail
En snel antwoord op vragen.
goede en snelle service, levert goed materiaal, erg tevreden met het product