[REPLY]
De eerste woorden die in mij opkomen.....
- Geweldige collectie
- Super snelle levering
- Persoonlijke benadering
- Goede voorraad
- Leuke acties
- Fijn dat je achteraf kan betalen: eerst passen dan pas echt kopen
Ik ben fan dus. Wij komen de stad niet meer in :)
Astrid Brink Kompanje vond deze beoordeling nuttig
Het Molo Clary jurkje bleek helaas te groot. Omruilen was geen probleem. Astrid stuurde het kleinere jurkje gratis op zodat we beide jurkjes kon passen en vergelijken.
Nog nooit eerder meegemaakt! Superblij met het jurkje en het shirt en superblij met Jijwel.nl
Hoi Astrid,
Wat heb je een onwijs mooi jurkje geleverd. Fijn die korting en het gratis verzenden. Mijn dochter en ik zijn er erg blij mee! Blij ben ik met de snelle verzending, het regelen van korting (ondanks de tegenslag). Super gewoon!
Groetjes Anja
het waren hele hiippe setjes met frisse kleuren. stoer maar toch girly.
Astrid Brink Kompanje vond deze beoordeling nuttig
Prachtig shirt, snelle levering. En toen ik achteraf aangaf dat in het shirt een prijs stond die 1 euro lager was dan de prijs die ik betaald had, heb ik na één mailtje de euro terug ontvangen. Keurig!
Astrid Brink Kompanje vond deze beoordeling nuttig
Zeer tevreden over kleding en levering. Alleen viel 1 item zo klein uit dat het niet past. Dat is jammer. Verder kinderen blij, moeder blij!
Astrid Brink Kompanje vond deze beoordeling nuttig
De bestelling was er letterlijk binnen 24 uur. Het bleek iets aan de kleine kant en meteen werd de ruiling in orde gemaakt. Super service, vriendelijk en snel! En dan ook nog zulke leuke kleding. Al meerdere keren besteld en niets dan goeds over deze webwinkel.
Astrid Brink Kompanje vond deze beoordeling nuttig
Twee supermooie pijama's van het topmerk 4funkyflavours aan de helft van de prijs! Ik ben er helemaal weg van, felle kleuren, lekker zittend, zachte katoen... De verzending duurde me iets te lang. Ik kreeg onmiddellijk een bevestiging van verzending maar heb deze pas een week later ontvangen. Maar dat kan ook zijn omdat ik vol ongeduld zat te wachten! ;-)
Astrid Brink Kompanje vond deze beoordeling nuttig
Leuke site, met de goede merken.
Helaas was er 1 top niet meer beschikbaar, keurig aangegeven en inmiddels ook snel teruggestort.
Astrid Brink Kompanje vond deze beoordeling nuttig
Makkelijke site, kan bij meerdere pagina's wel beter: als je van pag.1 naar pag.2 gaat zie je dezelfde artikelen en valt een deel weg naar pag.1, die je dus niet ziet, raar.
Verder goede en snelle levering met een persoonlijke afhandeling, prima!
Heb hier ondertussen al vaker besteld en zal dit blijven doen, zeker als het zo blijft als het nu is.
Astrid Brink Kompanje vond deze beoordeling nuttig
Ik ben zeer tevreden over de geplaatste bestelling , ik had de kleertjes sneller dan verwacht. De verwachtingen die ik stel aan de kledij van mijn kinderen zijn belangrijk , ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en telkens ben ik zeer blij dat ze volledig beantwoorden aan mijn verwachtingen ! Een aanrader als je het druk hebt overdag , via deze site shop je gewoon wanneer je even tijd hebt
Voor onze dochters (1) en (7) 2 dezelfde jurkjes van Petite Louie gevonden voor het feest van Oma. Leuke prijs, geen verzendkosten en binnen 2 dagen in huis. Mooie site. Het komt allemaal vrolijk en netjes over. Nu de jurkjes bijna gedragen mogen worden kom immer achter dat het nog niet meevalt om er bijpassende topjes en maillot bij te vinden...
Ik schrijf nooit beoordelingen, maar in dit geval maak ik een uitzondering. Geen enkel minpunt te melden. De bestelling werd binnen de gestelde termijn netjes verpakt bezorgd en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Na de bestelling kreeg ik meteen een bevestiging per e-mail en vervolgens een melding dat mijn bestelling was ingepakt en verzonden. Vervolgens kon ik het hele bezorg-proces volgen via het toegezonden linkje. De e-mailtjes waren overigens persoonlijk van aard en daarmee bedoel ik dat het net leek of ik van iemand persoonlijk iets had gekocht in plaats van een internetwinkel. Een nette, vriendelijke en persoonlijke benadering dus. Heel leuk.
Ook deze keer werden de kleertjes snel geleverd, goed verpakt ook!
Mijn dochter was helemaal blij met haar kleertjes.
Tot de volgende keer.
Mooie en overzichtelijke website. Kleding voldoet aan de verwachting en staan onze dochter super!
Super snelle en prima service.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Geweldig shirtje van Molo gezien op facebook, gelijk besteld en gekregen! Mijn zoontje is helemaal blij met zijn Molo auto shirt!!
Regelmatig check ik de site even, super leuke merken tegen hele goede prijzen. Niet hele grote webshop maar maakt niet uit aangezien ik alles eigenlijk erg leuk vind. Net weer bestelling gedaan en volgende dag in huis. Wat ik ook een pré vind, is dat er geen verzendkosten gerekend worden. Kortom, mij zie je vaker terug!
vandaag besteld, dag erna in huis, juiste maat, precies als op de foto, gewoon super!
Was nog voorzichtig door achteraf te betalen, maar is niet nodig! Goede service. Ik ga er zeker nog eens kleren bestellen!
Prima service, snelle reactie op mijn vraag (binnen een kwartier antwoord op de mail). De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Top!!
Heb al verschillende keren wat bij jijwel.nl besteld. Kwaliteit van kleding is goed. Alleen alles beetje groot, maar daar groeit dochter nog wel in. :)
In het aanbod van meerdere webwinkels is Jijwel.nl misschien niet de grootste, maar wel een van de leukste. Hippe merken, duidelijk overzicht. Leuke kortingsacties en vooral een goede service. Ik heb de site sinds kort ontdekt en nu al een paar bestellingen geplaatst. Top!
Heb al meerdere keren spijkerbroeken besteld en ze zijn elke keer prima. Leuke stoere goed zittende broeken echt top!
Ik heb een spijkerbroekje en een vest van retour besteld. Supersnelle levering en een aantrekkelijke prijs.
Het broekje zit wel erg strak, de lengte is lang. Mijn zoontje krijgt de knoop bijna niet dicht. Misschien niet helemaal het goede modelletje voor hem. Maar is wel een superleuk broekje. Het broekje geeft erg af in de was. Moet (voorlopig) met de hand gewassen worden.
Je word goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en duidelijke en goede communicatie. Leuke site.
Succes.
Leuke kleding, supersnelle levering en goede service!
Ik raad iedereen www.jijwel.nl aan!
Tot de volgende keer.
Het begon al met een leuke site, dat helpt om tot een bestelling te komen. Leuke artikelen, leuk geprijsd. Dus bestelling gedaan; nette, snelle levering, zeer duidelijk met duidelijke pakbon. Ik zal er zeker nog eens bestellen! Kan het iedereen aanraden.
Ik heb jullie leren kennen dankzij 4funkyflavours zelf, ik had daar nl een rokje besteld die door een foutje niet meer leverbaar is, maar zij stuurden mij door naar jullie.
En ik moet zeggen, supersnelle service; héél vriendelijk, en superkwaliteit!!!!
Ik ben hééél tevreden, en mijn dochter ook XXX
Snelle levering, feestelijk verpakt en persoonlijke communicatie!
ik raad iedereen deze webshop aan!
zeker tot de volgende keer!
Dit was mijn eerste ervaring met jij wel en ik ben tevreden! Misschien is het een idee om bij de kleding te vermelden of een item groot of klein valt! Ik denk dat, dat per merk verschilt maar bij alle kleding die ik besteld heb is het aan de kleine kant terwijl ik een maat groter besteld heb dan normaal! Misschien reviews?
Vriendelijke Groet,
Tanja
Super goed mooie kleding. Site is soms wat traag. Verder super tevreden.
Jijwel is een leuke webshop met eigentijdse en trendy kinderkleding. De levering is snel en wordt zorgvuldig geleverd. De website is overzichtelijk. De kleding is gesorteerd zowel op merk, alswel op maat en kleur.
Voor een ieder aan te bevelen
De jas die ik had gekocht was te klein. Deze kon zonder extra kosten geruild worden en binnen 2 dagen ontvingen we de goede maat. Mijn zoon is erg blij met zijn nieuwe jas!
juiste verzending, leuk verpakt, persoonlijke emails, gratis retourservice, mooie kleding.
1 jumpsuit besteld voor jongste (8 jr). Ontzettend snelle en nette levering. Alleen maat was wat vreemd want de oudste (11) paste hem en jongste niet. Toen maar 2 maten kleiner besteld en weer zo snel geleverd gekregen. Nu hebben beide dochters er 1.
Mooie overzichtelijke site met leuke kleding met handige zoekopties zodat je lekker snel kan zoeken of juist een beetje dwalen door het assortiment. Uitleg over hoe alles in z'n werk gaat ook duidelijk. Ik vind de informatie die er bij staat soms wat summier. Ik wil het nl. graag weten als iets niet in de droger kan en/of op de hand gewassen moet worden, als een kledingstuk groter of kleiner dan gangbaar valt, of er een verstelbare band in spijkerbroeken zit. Kan ik niet zien op een plaatje en ik kijk daar in een winkel wel altijd naar. Tof dat jullie geen verzendkosten rekenen, maar ik heb nu op de gok een spijkerbroek besteld (moet nl. een verstelbare band in zitten) en terugsturen is niet zonder kosten.