We are hiring!

13 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (13)

Schijn bedriegt....

Ik ben het helemaal eens met Sander!! Op het eerste gezicht een prima website van een stoppen met roken community zoals ze het zelf zeggen.

Zodra je echter door de flinterdunne schil heen prikt en wat langer komt merk je de groepjesvorming en kom je er steeds meer achter dat het allemaal alleen maar open en eerlijk LIJKT. Schijn bedriegt want een bepaalde groep trekt daar aan de touwtjes en een afwijkende mening hebben wordt zeker niet gewaardeerd en gemeld via PB (priveberichten)

Op het openbare gedeelte waar gereageerd kan worden lijkt alles dus voor de buitenwereld koek en ei maar onder de oppervlakte is het een groot gezwel dat maar weer oogluikend wordt geaccepteerd door de admin die tenslotte zijn inkomsten zal hebben uit deze website.

Gewoon niet aanmelden daar er zijn diverse veel betere en eerlijkere alternatieven te vinden!

Featured review of Stoprokenblog

Privacy niet gewaarborgd...ondemocratisch

Privacy is niet gewaarborgd. Beheerder Michiel geeft zelf openlijk toe soms PB berichten te lezen. Op vragen daarover (op een gewone respectvolle manier gesteld) werden al mijn dagboekberichten verwijderd. Daarna werden de privacyregels plots wel aangepast (maar niet gerespecteerd). Er wordt gewerkt met z.g "stille" moderatoren, die integreren en doen alsof ze gewoon lid zijn. Een reactie op een van hen ,die hen niet aanstaat en er wordt meteen door anderen van het "clubje" fel op gereageerd. Er is geen openheid en onderling veel gekonkel. Als je een andere mening hebt, dan zij dan wordt dat niet geaccepteerd ,kan en mag er niet openlijk over worden gepraat,worden reacties meteen verwijderd en vervolgens zelfs tegenreacties geplaatst, waarin wordt gedaan alsof jij diegene bent die respectloos heeft gehandeld. Dat kun je niet weerleggen, omdat ze wel zo geniepig zijn de desbetreffende reacties waarin dat zou zijn gebeurt vooraf te verwijderen.Hun manier om iedereen de indruk te geven dat jij diegene bent die onrust stookt.
De ervaring die Veronica hier ook beschrijft, kan ik helaas geheel onderschrijven.
Kortom de sfeer wordt daar steeds opnieuw verpest door het "gekonkel" en de roddel en achterklap van een elitegroepje (o.m. EON,Taliesin2) en Michiel Boeckaert de webmaster is niet bij machte daar iest aan te doen.

Ano & Jan Willem vond deze beoordeling nuttig

Prima site

Deze site is, in tegenstelling tot de negatieve beoordelingen van sommigen hieronder, een goede positieve site die zijn waarde voor velen heeft bewezen.
De negatieve beoordelingen zijn volgens mij door rancuneuze mensen gepost die niet weten (of willen weten) hoe de site werkelijk werkt en met opzet de site negatief beoordelen.
Ook staan er pertinente leugens in de beoordelingen!
Ik heb alleen maar goede en positieve ervaringen op deze site!

zit ik hier goed?

zit ik hier goed als ik mij misdraag op een website en ik wil de site hier zwartmaken ?

zo te zien aan onderstaande beoordelingen wel.

kleuters

gezelligheid

Alles hieronder kan zomaar
Alles hieronder kan ook zomaar niet
Geen idee
Ik weet dat ik het gezellig heb
Mijn ei kwijt kan
Kan lachen en lol hebben met elkaar
Al dat gezeur hebben we niet nodig

Jan Willem vond deze beoordeling nuttig

• Eline
  • Ridderkerk, NL
  • 1 Beoordeling

Ongelovelijk slecht en onbetrouwbaar

Ik heb ook slechte ervaringen daar maar die lagen ook nog eens op een ander gebied,

als ik de comments onder de overige berichten lees valt me mond open

Jan Willem & Ano vond deze beoordeling nuttig

• Hans
  • Amsterdam, NL
  • 1 Beoordeling

Webmaster gedraagt zich als een dictator.

Zonder enige communicatie worden dagboeken geblokkeerd. Op emails geen reactie. Je Ip-adres staat zonder pardon op hun zwarte lijst. Oftewel dictatoriaal gedrag. Uiterst zielige vertoning.

Jan Willem & Ano vond deze beoordeling nuttig

Waardeloos

Kortom, ROTZOOITJE daar... wegblijven.

Hans vond deze beoordeling nuttig

Een grote komedie

Deze website is inderdaad EEN GROTE farce en enkel opgezet voor geldelijk gewin. Die eigenaar heeft nog tientallen sites die op hetzelfde werkwijze draaien. Of je nou wel/niet stopt met roken is daar niet belangrijk. Het gros van de dagboeken gaan over alles behalve stoppen met roken. De groep die daar de scepter zwaait stuur geniepige en gemene prive berichten naar andere leden. Walgelijk en de administrater die doet niks. Nou berichten lezen die prive zijn blijkbaar als ik dat allemaal zo lees.

Geen aanrader die site

Jan Willem & Hans vond deze beoordeling nuttig

Waardeloos!!!!
Vorig jaar waren en nog moderatoren die door de admin waren aangesteld en die mensen via pb lieten weten dat bepaalde dingen niet konden.
Nu is het juist de admin die deze moderatoren in het zwarte daglicht zet terwijl juist HIJ het was die achter de schermen zijn snor drukt en mooi weer loopt te spelen naar zijn leden.
Zelf iedere keer weer de fout in gaat door weer te roken en dan van de prins geen kwaad weten :(:(

Veronica, Jan Willem, Hans & Ano vond deze beoordeling nuttig

Waardeloos

Het idee is leuk echter de webmaster daar is betrapt op het lezen van prive berichten dus WEG BLIJVEN DAAR

Veronica & Hans vond deze beoordeling nuttig

Drama

Op zich leuk initiatief maar er is op die website aangetoond dat priveberichten worden gelezen door de webmaster.
Je gegevens zijn daar dus absoluut niet veilig

Veronica, Jan Willem & Hans vond deze beoordeling nuttig

Zeer slecht

Zeer slechte site omdat je dagboeken spontaan worden verwijderd als mijnheertje het niet aanstaat.
En dat mijnheertje staat hier naast afgebeeld.

Veronica, Jan Willem & Hans vond deze beoordeling nuttig

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten