Execution time: 281ms

9.4   van 10
29 klanten beoordelingen
Beoordeel
GEEN ARTIKELS GEVONDEN -  Voeg een artikel toe over Jorkasport
Dit bedrijf is aangesloten bij mkbOK.

29 BEOORDELINGEN

Checkwebwinkel.nl gebruiker

We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat checkwebwinkel.nl geen beoordelingen vrijgeeft.

Checkwebwinkel.nl gebruiker

Is jorkasport.nl uw bedrijf?

Maandelijks vertellen meer dan 150.000 Nederlandse consumenten hun ervaringen op Trustpilot.nl.

Zorg ervoor dat u de controle over uw klanten feedback niet verliest, en dat uw potentiële klanten zich een positief beeld kunnen vormen van uw bedrijf.

Klik hier

Jorkasport Support

Over dit bedrijf

goedkope online webwinkel voor merkartikelen van topkwaliteit

Wie is Jorkasport?

Verander omschrijving

Alternatieven voor Jorkasport

2 beoordelingen

2HH

adriaanse : "Fijn en betrouwbaar bedrijf. Prettige service, levert altijd snel en denkt mee met ons bedrijf. Komt met creatieve oplossingen. " Lees meer

woensdag 29 juli 2009
46 beoordelingen

Medipreventiecentrum

E. de Bruijn : "In verband met mijn rugklachten bestelde ik een DEFA lendekussen bij het Medipreventiecentrum. Het kussen zorgt ervoor dat ik beter rechtop zit in de " Lees meer

donderdag 26 augustus 2010
25 beoordelingen

Confettixl

JB : "Levering perfect, we hebben het product nog niet gebruikt maar we verwachten dat deze aan de verwachtingen zal voldoen." Lees meer

7 dagen

ballen · basketbal · handbal · voetbal · volleybal Voeg categorie toe

Download TrustGuard

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzelt u dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Mail naar julie@trustpilot.com, of bel ons op 0044 870 471 6997.

Download Trustpilot Guard

Zie onmiddellijk het verschil tussen goede en slechte bedrijven als u zoekt in Google.

Toegang tot informatie van Trustpilot in uw Google-zoekopdrachten.

Download TrustGuard
Annonce fra Google
vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens? 0 vond deze beoordeling nuttig &