We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Joy2Have Beoordelingen

Joy2Have Logo
Klanten zeggen: »Snelle levering van een goed product!« »Zeer snelle levering« »Snel geleverd, en met een surprise erbij« 58
Goed
8.8 van 10

58 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (58)
Joy2Have

leuk bedrijf, én voordelig!

erg tevreden!! leuke produkten! ga zeker binnenkort weer iets bestellen!

Featured review of Joy2Have

• Anja W.
  • Geverifieerde koper

Snelle levering van een goed product!

Ik had een mooie zilverkleurige zitzak besteld voor mijn dochter's vernieuwde slaapkamer. De volgende dag was hij er al.
En ze is er echt super blij mee! Het is een hele leuke zitzak, de Clio Silver, hij zit volgens haar en haar vriendinnen superlekker en hij staat ook heel leuk in haar kamer.
Nu bestellen we natuurlijk niet dagelijks een zitzak, maar als we weer zouden willen, gingen we weer naar Joy2Have!
Een aanrader...!

• Petra

Zeer snelle levering

Prima service, snelle levering, goede prijs kwaliteitverhouding.

Joy2Have

Snel geleverd, en met een surprise erbij

Snel geleverd, makkelijk besteld. We kregen erbij een surprise (een mooie geparfumeerde kaars); er waren geen verzendingkosten aangebonden!

• Marion
  • Geverifieerde koper

Bestelling is naar tevredenheid afgehandeld.

Ik had me niet geregistreerd als klant, maar als eenmalige koper. Hierdoor kon ik de status van de bestelling niet volgen. Dat was jammer.
Het pakket werd (voor ons) prima op tijd afgeleverd. We hadden het om 17.30u nodig en om 17u stond de vrachtwagen voor de deur.
De doos was wel beschadigd, de inhoud dus even nagekeken, maar dit was oké!

• Robin

Hele goede service

Joy2have vind ik een hele goede service hebben. Ik had s avonds online een bestelling gedaan en de verzondkosten aangevinkt, ook had ik per ongeluk contant betalen bij aflevering aangevinkt. De volgende ochtend werd ik gelijk gebeld en hebben we t opgelost. Heel fijn!

snelle levering

ik vind deze firma helder en duidelijk in opzoeken, bestellen en bezorgen van materialen!

Joy2Have

Snelle levering en product komt overeen met omschrijving

Ik had de kussens op zondag besteld. Op woensdag werden ze bezorgd, netjes op het bezorgadres dat ik had opgegeven.

• Debbie

Tevreden !!

Zeker aan te raden via Joy2Have iets online te bestellen, levering is netjes op tijd.

• Peter
  • Geverifieerde koper

Jammer dat we de bestelling nog niet hebben ontvangen

Een beetje vreemd dat we de evaluatie krijgen, voordat we de bestelling hebben ontvangen.

Joy2Have

Leuke zitzak en op tijd geleverd

We hebben voor de verjaardag van onze zoon een turquoise zitzak besteld met het verzoek voor een bepaalde datum te leveren. We kregen meteen al een email met een felicitatie en dat het ging lukken voor zijn verjaardag te leveren. De zitzak was ruim op tijd en inmiddels is mijn zoon er dolblij mee.

Super!

Supersnelle levering. Erg fijn.

Joy2Have

Bestelling snel geleverd voor prima prijs

Wij hebben de Sit&Joy Childrens Chair besteld.

Levering vond plaats binnen de gestelde termijn. Bovendien werden we goed op de hoogte gehouden van statusveranderingen van de bestelling middels emails.

Wij komen zeker terug!

Joy2Have

Snel en probleemloos ontvangen!

De bestelling was binnen een week in huis.
Geen verdere problemen gehad.
Bedankt voor de ontvangen bestelling!

• ruud
  • emmen, NL
  • 3 Beoordelingen

perfect

site makkelijk te bedienen product goed verpakt snel geleverd

• mj

goed

echter onze tweede sit&joy is nog steeds niet geleverd. Wachten we al een week op.

Beste M.J.

Soms kan het wel eens voorkomen dat sommige producten langer duren dan 5 dagen. Het is moeilijk om alle producten op vooraad te hebben.

Joy2Have

Prima en snelle levering.

We hebben de zitzak nog niet uitgeprobeerd, want we geven aan ons zoontje die over drie weken jarig wordt. Maar hij zal er blij mee zijn. Dus ik kan nog geen zinnige review geven over de kwaliteit van de zak.

• Esther
  • Nijkerk, NL

snelle bezorging

snelle bezorging.
Alles ging naar wens

zeer prettige service

zeer prettige samenwerking

Joy2Have

Ondanks dat er bij de TNT iets mis is gegaan met de levering kreeg ik zeer correcte en vriendelijke hup van Joy2have met als aanbod om zelfs nieuwe zitzakken op te sturen. Gelukkig is dit niet nodig geweest. Maar chapeau voor jullie klantvriendelijkheid.
Voor anderen: DOEN!!!

prima

duidelijke site, snelle info per mail en bezorging binnen 3 dagen, product prima

Prima

Goede prijs, duidelijke communicatie. Verpakking was wel open toen we hem kregen, dat kan beter.

Antwoord van Joy2Have

Bedankt voor de review. Jammer om te horen dat de doos open was bij bezorging. Helaas gebeurd dit bij postnl. Onze producten worden namelijk altijd gesloten verstuurd. Desondanks hopen we dat u veel plezier aan de zitzak beleeft.

Ilse

Wij hebben al 2x zitzakken bij Joy2have afgehaald en ik vind het een superzaak ! Duidelijke site, altijd telefonisch bereikbaar, je wordt netjes geinformeerd, snelle levertijd en mooie produkten.

Bij de laatste bestelling waren de gevraagde zitzakken niet voorradig en kregen we voor dezelfde prijs een luxere zitzak aangeboden. Geweldige service !

Kan deze zaak aan iedereen aanbevelen.

Snel en goed

Een zitzak van goede kwaliteit. En de levering was snel. Prima dus!

Supermooie Lagos Zitzak

Echt een supermooie Zitzak, we zijn er heel erg blij mee, binnenkort wil ik er nog 1 dezelfde bij hebben,
Bedankt dat u nog even wilde komen naar de winkel, anders was ik dus dat hele eind voor niks gereden Thanks.....

Snelle levering & support

Bedankt voor de goede service en de snelle reactie per mail - zelfs in het weekeind!

perfect

Ik had de bestelling geplaatst en het was er al erg snel.
Het product wat ik heb gekocht ben ik ook erg tevreden over.
Het zijn echte heerlijke knuffelschoenen....de kinderen zijn er gek op! :-)
Ze zijn erg warm en lijken op een soort siberische snowboots!

Ben er superblij mee!

Erg tevreden

Website erg duidelijk, snelle levering en goede info via mail.
Prima verpakt en vooral ontzettend fijn product.
Onze zoon en wij zijn erg tevreden.

Prima service

Snelle levering, 'k werd opgebeld dat zitzak niet op voorraad was, vanwege verjaardag hadden we 'm graag snel geleverd zien. Als service werd de zitzak rechtstreeks van de fabrikant geleverd, zodat hij op tijd was. Over de levering alle lof.
De zitzak zelf is prima, m'n dochter is tevreden. Op de foto is de kleur grijs, in werkelijkheid is het een heel fijn zwart/wit blokje, maar van een afstandje dus grijs. Maar niet storend.

Duidelijk en snel!

De website is heel duidelijk, de volgende dag werd het al geleverd, netjes verpakt en het is een leuk product.
Ik ben zeer tevreden!

Mooie Balina zitzak!

Website duidelijk, kon snel iets naar onze zin vinden.
We hebben de zitzak van Balina besteld en vulling voor een poef.
Deze zitzak is helemaal favoriet bij de kids (mede door de 'rugleuning').

Joy2Have

Op afspraak geleverd, prima!

De bezorging was prima geregeld, ik heb aangegeven de zitzak op zaterdag te willen ontvangen, en dit is ook prima gebeurd. De zitzak zelf zit erg stevig, beter dan verwacht. Ik raadt deze site aan bij iedereen, bedankt Joy2Have!

• Marit
  • Gelderland, NL
  • 1 Beoordeling

Super goede service en mooi product

Bestelling geplaatst, en de volgende dag werdt het al geleverd.
We hebben een Sit&Joy peuter stoel besteld in het rose. Mooie stoel en een mooie kleur. Onze dochter heeft er nu al heel veel schik van!

• karo
  • hechtel-eksel, BE

sit&joy junior rood

Voor mijn 14maand jonge dochter, ze is er zot van. Goede kwaliteit echt een leuk hebbedingetje

• Klant
  • Geverifieerde koper

Snelle levering en topproduct!

De titel zegt het al. Wij zijn heel tevreden met het bestelde product en het was met twee dagen binnen! Keurig!

Joy2Have

Heel helder, snel en correct

Prima dus.
Happy to do business!

• Irene

prima, snelle levering

De zitzak is snel bezorgd, zelfs op ons vakantieadres!

• Sacha

Fijn en snel!

Zeer tevreden, goede en correcte omschrijving op de website.

• Karlijn
  • Geverifieerde koper

Uitgebreide collectie en snelle levering. Top!

Wij hadden twee zitzakken voor onze kinderen besteld. Snel ontvangen en helemaal naar onze zin.

• Henry
  • Geverifieerde koper

snelle, korrekte levering en goede prijs

2 x zitzak Sit&Joy Balina besteld voor mijn zoons. Leuke comfortabele zitzak die leuk past bij hun design kamers.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten