We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (7)

Goede ervaringen snelle levering

Snelle levering van producten, goede acties van tijd tot tijd en uitgebreid assortiment.

Jumbopet

Fijne winkel en goed geholpen!

Ik twijfelde nog wat voor voer we voor onze kater moesten kopen. Heb toen via chat advies gevraagd aan de mensen van Jumbopet. Echt handig dat daar iemand aanwezig is om snel even te helpen!

Carolien Lansink vond deze beoordeling nuttig

Leuke site!

Ik heb voor de eerste keer besteld, helaas had ik verkeerd besteld, maar Caroline heeft voor mij geregeld, dat ik kosteloos kon omruilen voor het juiste voer. Deze maand bestel ik weer, tot ziens, groetjes Brenda

Goedkoop is duurkoop?

Ik zit al bijna 3 weken te wachten op mijn order van bijna €125,--. Telefoon- en mailontact verloopt traag, resulteert in toezeggingen, die consequent niet worden nagekomen. Is het onkunde of onwil? Ga langzamerhand denken aan bewuste trainage in de hoop dat ik het er bij laat zitten.
De prijs mag dan relatief gunstig zijn, maar als je wel betaalt maar niets krijgt is het altijd te duur!

Jumbopet

niet meer de goedkoopste met premiumvoer

jumbopet is supergoedkoop met topmerken voer. ik heb ze pas ontdekt en een keer een test bestelling gedaan, dit tot volle tevredenheid. ik had nog wat voorraad royal canin maar als deze op is ga ik het zeker hier bestellen.

edit 7/11/2012
jumbopet is sinds een tijdje niet meer zo voordelig. premiumvoer is alleen nog echt goedkoop als je 3x10kg koopt. dat doe ik dus niet.
en sommige artikelen zijn zelfs duurder dan bij albert heijn.
ik bestel hier dus niet meer. helaas, want de service was top

Bij retour niet thuis.

Bestelling binnen twee dagen in huis, echter door foute afmeting op de site niet bruikbaar. Aan de telefoon is toegezegd direct een retourformuliernaar me te mailen, wat na anderhalve week en twee emails mijnerzijds die ze volkomen negeren nog steeds niet ontvangen is.
Als het formulier nu alsnog komt stuur ik het niet meer terug, ik heb geen vertrouwen in terugbetaling. Het artikel gaat wel op marktplaats of zo.

Antwoord van Jumbopet

Wat vervelend om dit te horen. JumboPet is sinds oktober 2010 overgenomen door een ander bedrijf met een eigen afdeling klantenservice. Vanaf heden kunnen klanten bellen naar het gratis nummer 020-5205382. Onze klantenservice zal er dan alles aan doen om u te helpen.

0 sterren oplichters

Hallo,

Ik heb al met twee orders vervelende ervaringen. 1 order werd slechts gedeeltelijk bezorgd en een andere helemaal niet terwijl men wel de betaling geind heeft. Met reageert niet op e-mails en telefoontjes dus ik ben mijn 47 euro nu kwijt vrees ik. Belachelijk.
Ik zou iedereen adviseren nooi meer artikelen via JUMBOPET te bestellen want je bent je geld kwijt.
Dit soort lui verknallen de internet verkoopmarkt.
Hufters.