We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Just-Eat Beoordelingen

Just-Eat Logo
Klanten zeggen: »Makkelijk, zelf niet door weer en wind!« »Service is goed, prijzen minder« »Voor het online eten bestellen, kies je de beste« 49
Middelmatig
6.3 van 10

49 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (49)

Beoordeling

Super site! Makkelijk bestellen en vaak snel geleverd!

Featured review of Just-Eat

Just-Eat

Makkelijk, zelf niet door weer en wind!

Makkelijk vanuit je luie stoel online kijken wat je wilt eten, keuze uit verschillende soorten zaken. Afhankelijk van zaak kan de bezorgtijd nog weleens verschillen/uitlopen. Online betalen, handig als je geen geld in huis hebt.

Geniaal

Hoe makkelijk kan iets zijn ?
Je besteld en betaald online en smakelijk eten dan maar !!!
Nooit problemen gehad met justeat dus ik ben er blij mee

Matig

Ik heb in het verleden regelmatig via Just-eat besteld. Een aantal keren kwam de bestelling niet door bij het restaurant. 1x was het restaurant gesloten ivm ramadan en werd ik hierover na ruim 1 uur pas geïnformeerd. Een andere keer waren de prijzen op de site lager dan de werkelijke prijzen. Al met al kreeg ik steeds minder vertrouwen in deze site en bestel ik nu regelmatig via een concurrerende site...tot volle tevredenheid.

Just-Eat

Service is goed, prijzen minder

Bestellen gaat prima hier, overzichtelijk en makkelijk.
Nadeel: de prijzen van eten en bezorgen zijn hier vaak hoger dan via de concurrent, ook bij dezelfde restaurants. Daarnaast ontbreken de kortingsacties die vaak wel via die concurrent worden aangeboden.
Op zich dus een goede site, maar te duur en te weinig klantenbinding door acties.

Just-Eat

Voor het online eten bestellen, kies je de beste

Goede site waar je makkelijk bij de lokale restaurants besteld kan worden. Makkelijk en snel.

slecht

Het is nu al tot 3x voorgekomen dat just eat niet de juiste bestelling aan het restaurant heeft doorgegeven. Maar dat datgene wat ik besteld heb wel correct op de order staat.

Just eat geeft het restaurant de schuld maar rara hoe kan het dat als ik rechtstreeks met het restaurant bel mijn bestelling wel goed doorkomt en correct word geleverd. Just eat schuift te vaak de schuld in de schoenen van het restaurant.

Antwoord van Just-Eat

Dank voor het achterlaten van uw reactie. Allereerst onze excuses voor het feit dat het restaurant niet de volledige bestelling bij u heeft afgeleverd. Just-Eat probeert er alles aan te doen om dit voorkomen, maar omdat we zelf niet in het restaurant aanwezig zijn, hebben we hierop maar beperkte invloed op. Wij sturen deze klachten altijd door naar het betreffende restaurant. Met hen zullen we bespreken dat ze voortaan beter moeten opletten bij het inpakken van de bestellingen. Graag wijzen we u erop dit soort zaken voortaan direct na ontdekking te melden, zodat we een nalevering of iets anders kunnen regelen voor u.

Lastig..

Heb hier meerdere malen bij besteld. Maar dan kwam de kroepoek er niet bij en bij een andere site wel, allebei bij hetzelfde restaurant.
Verder wel goed geregeld.

slecht

bestelling is vaak mis gegaan. onbereikbaar, trag en/of niet reageren

Beste eten bestelsite

Weer heerlijk gegeten via Just-Eat....altijd vriendelijk geholpen als ik eens moet bellen.

makkelijk

er mag wel gekeken worden naar de lever tijden
ik zou het iets ruimer nemen en dan op tijd komen

Just-Eat

Bestel, betaald, maar nooit geleverd

Heb besteld, maar heb nooit eten gekregen. Na een 1,5 uur gebeld. Restauranthouder gaf al aan dat het vaker niet door komt van just eat. Just Eat geeft niet zich zelf de schuld maar Ideal. Ze hebben beloofd om het bedrag terug te betalen. Nu maar hopen dat ze die afspraak wel nakomen.

Rene vond deze beoordeling nuttig

Antwoord van Just-Eat

Excuses voor het ongemak Dolph. Als de online betaling niet goed wordt afgerond komt de bestelling inderdaad niet aan. Uiteraard zullen we dus het geld terugstorten.

Prima.

Goede en effectieve site, de restaurants zijn niet allemaal
even goed - maar dat is hun verantwoording niet, al zou
ik wel een iets hogere drempel daaromtrent willen zien.

Just-Eat

Bestelling wordt altijd goed doorgegeven

Heb al verschillende keren eten besteld via just eat it en dit is altijd goed gegaan. De bestelling was in orde en het werd eerder gebracht dan op de website vermeld stond. Bedankt.

makkelijk en snel

lekker makkleijk je eten bestellen als je geen zin heb zelf te kopen of als je een feestje hebt is het ook ontzettend handig

• Lars
  • Lars
  • Zuidlaren, NL
  • 6 Beoordelingen

Vooral erg makkelijk

Het is heerlijk om vanuit je luie stoel in één overzicht te kunnen zien wat je allemaal kunt laten bezorgen.

Enige minpuntje is dat je moet betalen voor een iDeal betaling. Het lijkt mij dat je dit juist moet stimuleren, omdat bezorgers dan niet met (veel) cash geld onderweg zijn.

Irritant

Erg irritante website en App. Wel handig om eten te bestellen. Maar wel nare website.

Just-Eat

Ik bestel hier regelmatig wat. Bij één van mijn laatste bestellingen was 1 van mijn pizza's verbrand. Ik heb contact opgenomen. Just Eat nam contact op met de pizzeria, en ik kreeg de gehele bestelling (2 pizza's) opnieuw geleverd, en een gratis drankje voor het ongemak. Service!

• chris
  • beverwijk, NL
  • 1 Beoordeling

als je honger wilt lijden moet je via just eat bestellen

Als just eat een tijd doorgeeft wanneer t eten komt, dan komt het meestal meer dan een half uur later of je krijgt het helemaal niet!!
Als je ze dan belt is het nooit hun schuld maar van het restaurant en als je vooruit heb betaald mag je lekker op je geld gaan zitten wachten.
Dus kort samengevat just eat sucks.. ik zou zeggen ga lekker zelf koken of ga bij je schoonmoeder eten ;-)

Rene vond deze beoordeling nuttig

Just-Eat

handig bestellen, maar helaas weinig aanbod

Ik heb eenmaal gebruik gemaakt van de site. Het jammere is alleen dat er weinig aanbod is voor iemand met allergieën, maar ik denk dat dit niet aan de website ligt maar aan de aangesloten restaurants.
Maar misschien wel een tip om met de restaurants iets aan te doen.
Vandaar dat ik middelmatig aangeef, niet omdat ik ontevreden ben over de site.

Zeer slecht Just Eat zijn oplichters

Voor de tweede keer besteld bij Just Eat en weer geen eten binnen gekregen!
Wanneer je de service belt hebben ze wel mijn geld ontvangen maar niet mijn bestelling. Als je dan vraagt om mijn geld direct terug over te maken dan kan dat niet en wordt dit een paar daagjes op hun rekening gehouden. Lekker voor de rente natuurlijk!
Verder geven ze aan dat de fout bij iDeal ligt, invalid id, gek dat mijn geld dan wel is afgeschreven via iDeal!

Dan ook nog eens zielig doen in de pers over een paar studenten die Just Eat via iDeal hebben oplicht (http://tinyurl.com/6fv7yhy
) terwijl ze zelf de boel aan het oplichten zijn via iDeal.
Wel hele fijne gratis aandacht gekregen in de pers via die studenten oplichters.

chris & Rene vond deze beoordeling nuttig

• Lucya
  • Vlaardingen, NL

slecht

Voor het eerst besteld via Just-Eat. Hemelvaardag, 17.20 uur. De bestelling was gelukt; volgens de website zou om 18.00 uur worden bezorgd. Wat uitloop leek mij logisch, vanwege de dag. Maar na 19.30 uur, ruim twee uur later, was er nog steeds niets bezorgd.
Hoe zit dat met de belofte dat een medewerker van Just-Eat de bestelling in de gaten houdt? Toen ik belde, bood Just-Eat wel aan om contact op te nemen met het restaurant. Maar toen had ik er genoeg van en heb de bestelling gecancelled.
Wat een sof!

• Roy
  • 3 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

De beste eten bestelsite!

Eten laten bezorgen via Just-Eat is snel, simpel en betrouwbaar. Gewoon de beste eten bestelsite van Nederland! Ga nu ook weer even wat eten bestellen! Lekkerrrrr. :)

Super handig en snel!

Je kan de menu kaart lezen van welk bezorg restaurant je wilt, en dan gelijk je keuze aanvinken en het word snel bezorgt!

• Paula

Snel en goed geregeld

Wij bestellen graag via justeat.nl. Lekker makkelijk als je een keer niet zelf wilt koken of als je eens iets wilt proberen.

Snel, gemakkelijk, veilig, prettig

Zeer klantvriendelijke website, support is snel en adequaat. Absoluut een aanrader voor mensen die houden van gemak maar vooral lekker en goed eten

• Angela
  • Geverifieerde koper

JustEat is een geweldige eten bestelsite die goede service biedt

De website van JustEat is een geweldige site waar je alle bezorgrestaurants in jouw regio kunt vinden en daar dan kan bestellen om te bezorgen of eventueel af te halen. De betaling kan heel fijn via Ideal of oud en vertrouwd contant aan de deur. Als er iets mis is gegaan is de klantenservice echt heel goed in het helpen en als er echt geen andere mogelijkheid is krijg je je geld terug. Heb absoluut alleen maar goede woorden over deze dienst

Just-Eat

De makkelijkste manier van thuis 'uiteten'.

Via Just-eat bestellen is makkelijk en snel. Je hoeft je telefoon niet eerst te zoeken, of eerst te gaan pinnen. Je kunt gewoon hoppa via internet je gegevens invullen, via ideal betalen en je hebt je eten in no time thuis.

Just-Eat

Zoals altijd heel lekker!

Dit was de tweede keer dat ik bij dit restaraunt online heb besteld - beide keren het spare ribmenu - en ook deze keer weer lekker, warm en genoeg.

• Saskia

Betrouwbaar, snel en innovatief

Snelle zoeksite met betrouwbare bedrijven die aangesloten zijn. Prima keuze, duur van de bezorgtijd is bij ons altijd wel aan de lange kant, waardoor wij rechtstreeks de cateraar bellen.

• ronald

alles volgens me verwachtingen

top en zeer snel geleverd

perfect

goed en snelle service heerlijk eten

• Max
  • 2 Beoordelingen

Gewoon goed

Bestellingen bij Just-Eat zijn altijd makkelijk te plaatsen, daar valt weinig over te zeggen.

Just-Eat

Makkelijk, duidelijk, overzichtelijk en altijd genieten!

Je moet wel weten waar je precies het lekkerste eten kunt bestellen, de beoordelingen helpen daar wel een beetje bij, maar je eigen ervaringen leer je het meeste van. De algemene service vanuit de JustEat klantenservice is handig een een uitkomst. Daar naast is de directe bevestiging bij de afronding van je bestelling en de geschatte bezorgtijd erg prettig. JustEat loopt door deze dingen duidelijk een stap voor op Thuisbezorgd.nl!
Wat wel erg jammer is: ons favoriete sushi-restaurant is momenteel (tijdelijk) gesloten op JusEat... :-(

Just-Eat

Heel gemakkelijk. Vooruit kunnen betalen met creditcard is erg handig.

Makkelijk, snel en volgens afspraak verlopen.

• Daan
  • Geverifieerde koper

Just-eat.nl is een geweldige site!

Top site, heel handig en beter dan de concurrent! Ik zal nooit meer iets anders gaan gebruiken!

oplichters

ze geven zogenaamd 10% korting en reken wel ff 1euro voor ideaal want als je die korting wil moet je via hun betaalen .ik betaaal veel via ideaal en nog nooit (lees) noooit heb ik extra kosten moeten betaalen via ideaal je kan ook bij de restaurant zelf bestellen en je krijgt er ook een gratis blikje fris bij als je ff googlet dus just eat nee just dief alleen domme mensen bestellen via just eat google. hun verdienen er alleeen aan en service van niks bestell je direkt bij de restaurant en er gaat wat mis dan kan je ook direkt met de persoon sprekendus kom je er ook makelijjk uit

Soerin,
Aangezien wij een internet bedrijf zijn, kunnen wij onze eigen kortingen alleen online verrekenen. Dat hier dan transactiekosten aan zijn verbonden is inderdaad het gevolg, echter ben je dan vaak nog goedkoper uit dan dat je rechtstreeks bij het restaurant besteld. Wil je geen transactiekosten betalen, kun je natuurlijk ook altijd kiezen voor contant. Kortingen zijn een extraatje voor onze klanten, wij verplichten niemand hier gebruik van te maken. Slimme mensen zullen uiteraard wel gebruik maken van een heerlijke korting. ;)

Just-Eat

Slechte levering (meer dan 2 uur te laat) en geen enkele reactie op verstuurde mails

Vanavond eten besteld via Just Eat....de site zag er veelbelovend uit...helaas bleek er niet te komen wat men toegezegd heeft. Het eten was meer dan 2 uur te laat en was bijna koud. Just Eat geeft op hun site aan niet verantwoordelijk te zijn voor late of niet juiste bestellingen....hoe bizar want ze incasseren via I-Deal het bedrag voor het betreffende restaurant. Ik heb ze dan ook gesommeerd een restitutie aan mij te doen maar heb niets van ze vernomen....maar ik blijf ze benaderen....

Antwoord van Just-Eat

Ondanks dat wij het geld incasseren voor het restaurant, geeft dat geen garantie dat het eten op tijd komt. Geld van niet geleverde bestellingen wordt ALTIJD binnen 2 dagen teruggestort.

Werkelijk heerlijk gegeten

In tegenstelling tot onderstaande reacties ben ik wel keurig geholpen door Just-Eat. Nu al meerdere malen besteld naar alle tevredenheid. Ook zoals jullie is het met Ideal misgegaan...netjes de volgende dag het geld op mn rekening. Ook al eens bij een andere partij besteld maar daar hebben ze al helemaal geen klantenservice. Dus dikke pluim voor Just-Eat! Echt een uitvinding.

Wel betalen geen eten

Precies hetzelfde verhaal als jeroen hierboven, mijn geld is via Ideal van m'n rekening afgeschreven maar een ontzettend onvriendelijk kind in het betreffende restaurant zegt niks ontvangen te hebben en dat het mijn eigen probleem is. Just eat zelf is niet te bereiken want constant in gesprek, denk dat er meer hetzelfde probleem hebben. Nooit meer dus! Inmiddels hangen we al 24 minuten aan de telefoon maar Just eat nog steeds niet gesproken!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten