[REPLY]
kabel is niet echt superkwaliteit. zit breukjes in de contacten
Per mail snelle reactie gekregen over installeren van laptop en tablet. Schoonzoon die powerwifi heeft geinstalleerd, heeft een collega die veel in het buitenland zit, en vaak zwak wifisignaal heeft.
Aanbeveling heeft een nieuwe tevreden Kabelmaxxklant opgeleverd.
Zelf heb ik het nog niet verder uit kunnen testen,maar kan wel zien dat ik veel meer bereik heb.
Producten eenvoudig te bestellen, snelle levering. kortom een aanrader
Snelle levering, en ook bij een retourzending een snelle afwikkeling!!!!!!!!!!!!!!!
de bestelling en de aflevering waren goed en vlug super.
Door een fout van mijzelf de verkeerde postcode opgegeven.
Dit is verder goed opgelost door er meteen een mail achteraan te sturen en de volgende dag even te bellen.
Netjes een mail ontvangen dat het pakketje verzonden is.
De volgende dag meteen langs mijn ouders, daar heb ik het naartoe laten sturen. Die zijn heel de dag thuis.
Ze hadden geen pakketje in ontvangst genomen.
Meteen even gebeld.. blijkbaar stoorde ik iemand in z'n middag dutje want deze was niet echt heel vriendelijk aan de telefoon.
Ik verwachte een pakketje (heb hier namelijk €3,95 voor betaald)
maar het is verstuurd via gewone brievenbuspost (€1,95)
Het zat dus nog tussen de post.
Deze firma steekt dus nog eens €2,- in z'n zak.
Dit vind ik belachelijk!! Voel mij dan ook genaaid!
Pas dit gewon even aan in je webwinkeltje!!
Snel geleverd leek net of de signaalversterker niet goed was.
Gebeld werd gelijk een nieuwe opgestuurd maar was mijn fout
en kon hem gelijk weer terug sturen prima sevice.
Kees Heemskerk.
Goed bedrijf maakt waar wat het zegt.
Heel snelle levering, zondag besteld, dinsdag al geleverd. Het product is goed verpakt toe gekomen. De wifi outdoor antenne werkt heel goed, uitstekend.
Op zondag besteld, op maandag bevestiging dat hij verstuurd is en op dinsdag binnen. Super.
Redelijk goedkoop en goed gesorteerd. Uitstekende klachtafhandeling
Bestelling: oke
Betaling: oke
Levering: oke
Verpakking: oke
Product: oke
Beeld van Dashcam is bagger (geluid ook) Maar de bestelling was de volgende dag geleverd.. dus qua zending ++ en het product - -
Goede prijs, goed produkt en snelle levering
goede kwalitijd en snelle levering
Universele afstandsbediening aangeschaft die niet naar behoren werkt.
Geen mogelijkheid om ongefrankeerd te retouneren waardoor de verzendkosten hoger uitkomen dan de aanschafprijs van het product, helaas geen enkele reactie op e-mail.
De service aan de telefoon is eveneens prima. Goede uitlegop de gestelde vragen.
Zondag besteld, dinsdag binnen.
na het bestellen krijg je netjes een orderbevestiging.
En een verzendbevestiging.
Prima webwinkel, ik ben zeer tevreden!
verkeerde kabel besteld, maar na telefonisch contact, kabel teruggestuurd, en nieuwe is reeds onderweg.
Goede service, vriendelijk aan de telefoon, en nog belangrijker, ZEER goedkoop. bestelde kabel was overal waar ik zocht 20 euro ex verzend en bij kabelmaxx 11 euro inc. verzend
Voor 13:00 uur besteld en de volgende dag in huis. Toppie!
Zeer snel bezorgd en ik ben tevreden.
De bestelling gedaan en betaald met iDeal.
Twee dagen later had ik het paket al in huis.
Goede prijs en goede spullen,
ik ben er blij mee.
Mijn bestelling werd snel en correct afgehandeld. Later had ik een vraag over de factuur welke niet als hardcopy bij de bestelling zat, terwijl het duidelijk een bedrijfsbestelling was ( btw verekening etc ).
Kreeg van mijn e-mail niet eens een ontvangstbevestiging laat staan een antwoord.
Levering is een 7
Klantenservice beoordeel ik met een dikke 3 .( je krijgt maar één kans voor een eerste indruk )
totaal dus een 5.... er is nog het nodige te verbeteren.
Veel keuze en goede service
De wifiversterker doet wat hij moet doen en werkt uitstekend. Een min puntje is de toch wel hoge prijs.
Op 27-4 bericht gekregen dat bestelling verzonden was. Tot op heden nog altijd niets ontvangen ?!?
ik heb onlangs bij jullie een POWERWIFI USB BUITENANTENNE MET 10 METER KABEL gekocht. Het product belooft een betere netwerk ontvangst, indien de usb plug van de antenne in bijvoorbeeld een laptop wordt gestoken. Onlangs op een camping in Frankrijk de antenne in de nok van de tent gelegd. Resultaat: geen andere netwerken gevonden, dan zonder antenne. Zekerheidshalve had ik een uitschuifbare aluminium tentstok meegenomen, met een totale lengte van circa 3 meter. * Toen ik daar de antenne aan gemonteerd had en die op verschillende plekken rond de tent plaatste, verschenen er wel extra netwerken. Die bleken het prima te doen. Gelukkig had ik voor de antenne met 10 meter kabel gekozen, want 5 meter was niet handig geweest. Ik ben dus blij met mijn aankoop, maar dat is mede te danken aan de „ tentstok truc”. gr. Fred
Binnen de 24 uur afgeleverd.
Het is een" no problem dealer", zonder vragen weten hun, wat er nodig is, om optimaal te kunnen functioneren.
Kabelmax heeft uitstekend geantwoord op mijn vraag naar een Wifi-antenne voor op mijn caravan. De bezorging was snel geregeld met één dag.
Zeker aan te bevelen !
gr,
R.Brasz
Heb via kabelmaxx enkele kabeltjes gekocht voor mij HTC-smartphone en ben dar erg over te spreken. De originele kabel zijn veel duurder en niet beter bij gebruik.
Goede site met een groot assortiment van veeel kabels
Snel geleverd, prima service
erg tevreden
De bestelling is de volgende dag al geleverd, super snel.
Een bestelling gedaan en op tijd binnen.
Van de bestelling netjes een bevestiging gekregen, precies zo als het hoort.
je word netjes geinformeerd als er spullen niet of niet op tijd geleverd kunnen worden en word ook gekeken naar een eventeel andere oplosssing