[REPLY]
Niet goed functionerende USBWifi antenne werd gelijk vervangen zonder enig probleem en goede assistentie van techn.dienst.
Geweldig en betrouwbaar en ook nog eens telefonisch bereikbaar
vind het allemaal prima geregeld ga in de toekomst nog meer bestellen als ik weer wat nodig heb
Deze service levert wat ze zegt dat ze levert alleen de leveringstijden waren iets langer dan van te voren aangekondigd. Ipv 2 dagen duurde het een week bij mij. Maar de levering kwam goed verpakt en netjes binnen.
Op tijd. Stevig en zorgvuldig verpakt, plat genoeg om door de brievenbus te kunnen (dus we hoefden niet thuis te zijn).
Zeer overzichtelijke website, en supersnelle levering + kwalitatief goeie spullen, tja wat wil een mens nog meer.
easy to order,arrived on time.good value for money and done it all inside my house as it was snowing/cold outside.lol.
Snel geleverd en prima in orde,goede kwalitijd voor redelijke prijzen
echt een tien waard
De bestelling is keurig op tijd gearriveerd.
Alles correct. Verpakking van goederen in orde. Mooi op tijd zoals vermeld.
goede service - kabel was stuk en nu een nieuwe gratis opgestuurd
prima toch
Produkt voldoet zoals beschreven, netjes snel geleverd.
Website is goed en overzichtelijk opgesteld.
Levering correct binnen twee werkdagen
Prima uitlevering van de bestelde Power WIFI buiten antenne en de daarbij behorende zuignap bevestiging.
Na installatie werkte de producten perfect aan de door mij gestelde verwachtingen.
Is een aanrader.
Uitlevering binnen 48 uur dus uitstekend.
gewoon snel zoals het hoort, gemaild met een vraag, een snel en duidelijk antwoord. Daarna de bestelling gewoon netjes afgehandeld. Prima dus.
De volgende dag al in huis, netjes verpakt.
De König 20dB 4-weg CAI versterker werkt prima.
Heb mijn eerste bestelling gedaan en ben heel erg tevreden. Na de betaling was het binnen enkele dagen binnen. Ik kon ook de wifi repeater zo installeren en tot heden werkt het nog steeds. Dus ga zo door.
Netwerk tang besteld en werkt zeer goed .Goede prijs/kwaliteit verhouding
Tot de volgende keer bedankt
Ik bestelde 's middags en de volgende dag was het al binnen.
Duidelijke site, nette prijs snelle levering.
Snel, sneller, snelst, allersnelst
Witte High Speed HMDI Kabel gekocht. 5 meter voor 16,90 met verzendkosten.
Mooie prijs voor een goede kabel. Snelle verzending.
Kan nu lekker tv kijken via de IPad. Witte kabel bij een witte IPad. Perfect!
Ik bestelde coaxconnectors MALE en kreeg FEMALE heel erg fout dus!
Vandaag een mailtje gekregen, dat ik de juiste connectoren krijg toegestuurd..... afwachten of ze nu wel de goede sturen, maar de reactie vind ik in ieder geval goed!
Edit: Dinsdag de connectors in huis, de goede inderdaad. Geen verzoek tot terugsturen foute levering, geen verdere kosten ook. Vandaar dat mijn vier sterren blijven staan, maar mijn complimenten voor de uitstekende service nadat er iets verkeerd is gegaan.
Ik ontving precies wat ik had bested en binnen een redelijk termijn.
Ze hadden alles wat ik zocht en het werd snel geleverd. Top!