We are hiring!

Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (1.197)

Super fint

Billig pris, hurtig levering -
I sandhed en "no bullshit" operator!!

Billigt og hurtigt

Billigt og hurtigt og fine produkter

Hurtig respons og levering

Har kun handlet en gang, men det gik smertefrit

Beoordeling door bevestigde koper

Jeres motto må være jo hurtigere jo bedre

Firmaet er hurtig til at sende den vare man har bestilt og samtidig er forsendelsen billig kun 8,00 kr. for både frimærke og indpakning bedre kan det ikke gøres

super

Fantastisk hurtig ekspedition ingen slinger i leeringen. Dejligt at de har GLS til at levere varen så an man selv bestemme hvor det skal leveres og så kan man hente det når beskeden kommer. Super - her vil jeg handle igen

Bare hurtig.

Kan anbefale firmaet for hurtig og god ekspedition sat priserne er bare helt i bund.

Super go' betjening

Har altid fået en go' service og tingene har altid været i top, varerne kommer som aftalt, så perfekt at handle hos kabelmix.dk.....
Inge

100 % iorden

Lige efter bogen. Hurtig levering

Kabelmix. Et godt valg..

Jeg er vældig godt tilfreds. Hurtig handel...
Venlig hilsen Tom Hammerstoft..

God og hurtig service

Jeg på det varmeste anbefale Kabelmix.dk, min ordre blev præcist og hurtigt ekspederet.

Beoordeling door bevestigde koper

Super fragt, betaling og service!

Ingen problemer, super let at købe på siden!

Alt var paerfekt

Hurtig og rigtig levering, kunne ikke være bedre

Manglende indhold i pakken

Kabelmix har det lidt svært med tal. Jeg bestilte (og har betalt for) i alt 8. stk F-connector sammen med andre varer. I pakken var der kun 2 stk. F-connector!
Det er en hastesag, men man kan jo ikke ringe til dem.
--------------------------------------------------
Opdateret
På grund af den hurtige reaktion på min henvendelse har jeg hævet bedømmelsen til 4 stjerner.

Hej Karsten,

Jeg beklager fejlen rigtig meget. Der er tale om en plukfejl fra lageret som vi forsøger at undgå, men som vi desværre ikke kan sige os 100% fri for - dog er det meget sjældent det sker.

Ud fra den mail du har sendt os, har vi naturligvis pakket og sendt de manglende produkter, som du bør have med posten i morgen.

Jeg beklager endnu engang og du må endelig sige til, hvis du skulle have spørgsmål.

Meget hurtigt levering

Meget hurtig og præcis levering uden problemer

Effektivt og godt udvalg

Stort udvalg. Bestilte min pakke først på dagen, og dagen efter var den fremme - det er jo lige til at overkomme. Hurtigt svar fra kundeservice ligeledes.

Win Win situation ;-)

God side med god beskrivelse af produkter (jeg skulle bruge nogle kabler og stik) - leveret efter 2 dage (blev bestil dagen før en helligdag) - alt i alt en rigtig god oplevelse, der bestemt kan anbefales.

Problemfrit

Bestilt dag 1 og modtaget dag 2.

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtigt og billigt. Godt!

Hurtigt og billigt. Godt!

Virkelig hurtig levering

Bestilte kl. 15 mandag og havde mit HDMI kabel til MAC næste dag, fantastisk! Dog vidste jeg ikke at HDMI adapteren kun overførte billede og ikke lyd.. Husker som om at det stod, at det både skulle overføre lyd og billed, men det problem er nu løst!

Hej Marie,

Kablet kan både overføre lyd og billede, det kræver dog at opsætningen på din Mac er korrekt.

Vi har lavet en lille guide til hvordan du får lyden med over på dit tv, se nederst på denne side: http://www.kabelmix.dk/shop/cms-macbooktv.html

Hvis du fortsat har problemer, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Produktbeskrivelse

Jeg ordrede
Jeg købte 1 stk. AB1-20022-W - Netværkskabel samler - Cat6
med henblik på at forlænge 2 stk. RJ45 kabler. Tilsyneladende krydser netværkssamleren nogle ledere, så samlingen ikke virker som forlænger.

Samling af koblingens to metalhus-halvdele slipper hinanden. På den anden side er prisen så usandsynlig lav, at produktet ikke bør forventes at være mere robust.

Hej Ekman,

1. Samleren skulle helst ikke krydse nogen ledere, den bør fungere til det formål du ønsker.

2. De samlere vi har liggende på lager virker rimelig robuste. Måske har produktet fået en lidt hård behandling af Post Danmark.

Du er meget velkommen til at kontakte os pr. mail, så er jeg sikker på vi finder en løsning.

nemt og hurtigt

holder hvad de lover, dag til dag.

Beoordeling door bevestigde koper

Kvik service - dag til dag levering!

Modtog kvittering og bekræftelse på forsendelse samme dag jeg bestilte via nettet - modtog varen dagen efter !! Det var bare dejligt med så kvik en service!

Supergod og flot service

Nem bestilling.
Og utrolig dejligt at man med det samme får en tidsfrist hvis man ønsker levering dagen efter. Og varerne kom så lovet.
Flot

Tillidsfuldhed

Som sædvanlig orden i levering og betalingssystemet.

Hurtig og effektiv

Fik det jeg bestilte hurtigt og effektivt.

Fejlfri

Nem og bekvem bestillingsprocedure. Leveringstiden blev overholdt og produktet fungerede upåklageligt. Alt i alt en god oplevelse med Kabelmix.dk.

Beoordeling door bevestigde koper

Her kan du roligt handle.

Super service rigtig gode vare

Flot service

God og hurtig levering

Jeg bestilte en 2m lang oplader til iPhone 4 om fredagen. Den blev afsendt mandag og modtaget tirsdag. Super god og hurtig levering, samt produktet var i god stand ved leverencen.

Lynhurtig levering

fik hvad jeg bestilte allerede næste dag.
fik mail da min ordrer var sendt og næste dag kom pakken med posten og alt var pakket fint.

Alt iorden

Hurtig og problemfri levering.

super service

til tiden, gode priser

Nemt, overskueligt og professionelt

Bestilt hukommelseskort - leveret korrekt, hurtigt. Kan absolut anbefales.

Kabelmix ApS

Små priser, hurtig og korrekt levering

Jeg har bestilt 2 gange, og begge gange er den korrekte vare kommet dagen efter.
En forespørgsel pr. mail blev også hurtigt besvaret.

Hurtigt og effektivt

Tak for jeres hurtige sending og levering.

Fik kablerne dagen efter jeg bestilte dem