We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Keukenaccessoiresshop.nl Beoordelingen

Keukenaccessoiresshop.nl Logo
Klanten zeggen: »Uiterst tevreden.« »Heel makkelijk aangegeven of een product op voorraad is of niets« »SNELLE LEVERING BINNEN EEN DAG, GOEDE TELEFONISCHE UITLEG,« 52
Uitstekend
9.2 van 10

52 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (52)

Uitstekend.

Prima service: snel, verzorgd, nodige info en prima artikelen.

Featured review of Keukenaccessoiresshop.nl

Uiterst tevreden.

Snelle reactie, goede service, prima communicatie, toen we niet helemaal "zeker" waren of het door mij bestelde onderdeel zou passen
kon ik doormiddel van het sturen van een foto, tot een correcte bestelling komen.
Prima
Jouke Bouma Sappemeer

Keukenaccessoiresshop.nl

Heel makkelijk aangegeven of een product op voorraad is of niets

Bij de bezorging ligt er dus ook aan of het op voorraad is of niet, maar dat wordt duidelijk aangegeven.

• Jo
  • Heerlen, NL

SNELLE LEVERING BINNEN EEN DAG, GOEDE TELEFONISCHE UITLEG,

Prettige ervaring om met zo'n bedrijf zaken te doen.

supersnel, perfect gewoon

supersnel, perfect gewoon

Keukenaccessoiresshop.nl

Op tijd en prima afgeleverd.

Goede levering

Overzichtelijke website .Snelle levering .
Zeer tevreden

Niets dan lof!

Overzichtelijke website, supersnelle levering en zeer degelijk verpakt.
Wij komen zeker terug voor spullen voor de nieuwe keuken en we zullen u ook aanbevelen !

Klasse service

Na het bestellen per mail, is er gelijk actie ondernomen door Keukenaccessoiresshop.nl keuring een bevestiging dat het op voorraad was en ook dat deze per courier is verzonden. Ook het product ziet er goed uit, dus zijn wij ook zeer tevreden over de service

Perfect

De bestelling is prima verlopen!
Duidelijke website.
Helder bestelproces.
Zeer snelle levering.
Heel goed verpakt, zodat er niets kapot kan.
Kortom, wij zijn helemaal tevreden!

correcte levering

Je werd goed op de hoogte gehouden, vanaf bestelling t/m levering. Vragen werden snel en vriendelijk beantwoord.
Pakket compleet.
Lage prijzen.
TOP!!!

• Rudi
  • Stabroek, BE

Snelle en correcte levering

Bestelling en levering verlopen snel en correct.

Goede service, goed product

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, bestelling is snel binnen. Eventuele vragen worden snel en netjes beantwoord.
enige minpunt is de hoge verzendkosten.

goed maar forse verzendkosten

Keuze van het product was eenvoudig te maken via de site, omdat de foto's duidelijk zijn en vanuit diverse hoeken genomen.
Prijs van het product is reëel, maar de verzendkosten zijn naar verhouding bij een kleine bestelling, erg fors (€9,-).
Eindoordeel toch positief.

Prima en snelle service

De geleverde bestelling werd prima en snel afgeleverd ondanks de drukte rond de feestdagen. Het geleverde beantwoord geheel aan mijn verwachtingen. Kan het iedereen aanbevelen!

Niets op aan te merken!

Overzichtelijke site. Vlotte levering.

Helemaal tevreden

Bestelling volgende dag ontvangen Hiervoor hoef je niet naar de winkel. Auto kan blijven staan. Alles naar wens en heel snel en correct geleverd

Prima

Precies zoals het hoort. Handig website, leuke spullen, tijdige levering. De rekjes hangen al aan de wand.

zeer goed

alles compleet
goed te volgen aflevering
zeer betrouwbaar.

Keukenaccessoiresshop.nl

Zeer nette en vlotte afhandeling

Zonder veel moeite zijn de goederen te bestellen tegen een redelijke prijs. Het verloop vanaf de bestelling tot aan de levering en zelfs daarna wordt in de gaten gehouden en men wordt via Internet ingelicht. Super service en afterservice. Hopelijk loopt het ook zo met de garantie die in niet hoop nodig te hebben.
Han Verzijlbergh

Hulde !!!!

Prima ontvangst aan de telefoon. Prima voorlichting, want e.e.a. moest toch kloppen met maten/afmetingen.
Binnen enkele minuten e-mail terug met bevestiging van de bestelling en 2 dagen later deze bestelling in huis!!
Hulde. Een tien, en die kreeg ik nooit op mijn rapport hoor!
Dré van Bekhoven

• Bos
  • Duiven, NL

Supersnel!!!

Een Hailo afvalbak besteld en, hoewel zo'n ding qua formaat niet echt makkelijk te vervoeren is, binnen 2 dagen in huis. Echt geweldig!

Victor Folkers, 's-Hertogenbosch

dit bedrijf heeft een zeer goede after sales. Abusievelijk had ik een verkeerde maat afvalbak besteld. Men adviseerde mij een bestelling te doen van de juiste maat en men stuurde mij een retoursticker voor de verkeerde maat. Het oorspronkelijke aankoopbedrag werd per omgaande op mijn rekening terug gestort. "Chapeau" Keukenaccesoiresshop.

Snel en goed geleverd

Het artikel werd snel en correct geleverd en voldoet precies aan mijn verwachtingen. Als ik opnieuw iets nodig heb weet ik een goede online shop.

• Dave
  • Middelburg, NL

Snelle service

Bestelling snel geleverd. Na een klein mankement aan het geleverde is dit snel opgelost.
Prima bedrijf

Gewoon Geweldig

Met 26 uur was mijn bestelling in huis !!
Nog nooit een pakketje gezien waar zo zorgvuldig mee omgegaan was.
Betaling online ging prima.
Gewoon een goed bedrijf !!

Keukenaccessoiresshop.nl

Online service zoals het moet!

Duidelijke site, makkelijk zoeken, goede informatievoorziening tijdens logistiek proces voor levering, vlotte levering en goed verpakt. 5 sterren klasse voor keukenaccessoireshop.nl!

prima service

na de bestelling, correct op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Snelle levering, prima service!

Keukenaccessoiresshop.nl

perfecte afhandeling . alle wensen voldaan

ik wilde een apothekers kast , maar dan met vaste schappen, dus geen mandjes. dit was geen enkel probleem. zelfs de levertermijn was binnen verwachting. de spoelbak die ik ook bestelde, was er zelfs binnen een paar dagen. prima service en afhandeling. de webwinkel is zeker een aanrader.

• Paul
  • Tiel, NL
  • 2 Beoordelingen

Snelle levering, Goede service

Onlangs infrarood schakelaar voor keukenverlichting besteld. Volgende dag in huis, netjes verpakt en werkt prima. Had daarna nog een vraag gemaild en kreeg binnen een dag netjes antwoord. Aanrader!!

jan

duidelijke website, lage prijzen, correcte afhandeling en goede waar

snelle levering

Binnen 48 uur na bestelling werd het afvalsyseem dat ik besteld had geleverd. Top, dit is wat ik verwacht van een bestelling via internet!

Prima!

Deze site doet wat ze beloofd. En voor de beste prijs!
Bij twijfel: bellen en je wordt te woord gestaan door vakmensen.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten