We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (25)

SÅ fed oplevelse

At booke rejsen hos Kilroy var så nemt! Hende jeg fik hjælp af var mere end hjælpsom og kom selv med råd og erfaringer fra hendes egen rejse, hvilket gav et lille overblik over hvad der evt ville være relevant for mig. Jeg har aldrig rejst før, så jeg havde en masse (dumme) spørgsmål pr mail som der blev svaret hurtigt på og følte mig ikke til bebsvær trods de 'dumme' spørgsmål. Super god kundeservice :)

Kære Marie
Mange tak for din anmeldelse af KILROY her på Trustpilot. Vi lever og ånder for glade og tilfredse kunder og det glæder os at du har haft en fantastisk oplevelse og rejse.

Beoordeling door bevestigde koper

det var ok at rejse med kilroy

Medarbejderen var flink nok.. men synes han lavede en kæmpe fejl så man fik mega stress på i lille uges tid inden man sku rejse alene til afrika.. fejlen blev genoprettet, men skulle da betale ekstra i hotel eller hvad det nu var.. synes det var lidt for dårligt, man kommer til jer fordi man vil slippe for al den kedelige planlægning selv osv. og hvis jeg ik havde været lidt ops. ville jeg flyve afsted med en forkert rejseplan.. tænk engang.. men han var meget sød, kun et menneske self. :) undskyldede og rettede op på det.. alt i alt.. var det ok at rejse med kilroy.

Kære Gudrid
Mange tak for din anmeldelse af KILROY her på Trustpilot. Vi lever og ånder for glade og tilfredse kunder og derfor sætter vi stor pris på feedback – positiv som negativ. Vi er glade for at problemet blev løst og at du fik en god og oplevelsesrig rejse.

Fantastisk tur

Turen var helt fantastisk. Og Kilroy gjorde det så meget lettede for min kæreste og jeg, da vi ikke selv skulle stå med alt det kedelige, som at bestille afbestillingsforsikring, rejseforsikring osv.

Udover det, så var anbefalingerne vi fik fra hende vi snakkede med rigtig god. Jeg kan kun anbefale at tage en snak med kilroy inden man tager ud på en længere rejse.

Kære Ole
Mange tak for din anmeldelse af KILROY her på Trustpilot. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os over at du havde en fantastisk oplevelse og rejse.

Ganske fornuftigt forløb

Gutten jeg snakkede med var super hjælpsom og klaret det hele. Alt forløb smertefrit. Det eneste jeg vil råde kilroy til er ikke at booke folk in på Base backpacker i Auckland (New Zealand). Det er sgu et træls sted og derfor en skidt måde at starte sin rejse. Ellers super arbejde derinde.

Kære Joachim
Mange tak for din anmeldelse af KILROY her på Trustpilot. Vi sætter stor pris på din feedback og da vi lever og ånder for glade kunder vil vi gerne undersøge dine kritikpunkter af Base backpacker i Auckland lidt nærmere. Du er meget velkommen til at sende os en e-mail til travels@kilroy.dk

De bedste hilsner Sarah, Commercial Manager KILROY

Dårlig rådgivning, MEGA dyrt at ændre flybilletter - gør jer selv en tjeneste og bestil jeres flybilletter selv!!!

Det startede ud som noget smukt; et godt møde i Kilroys butik i København, alt var skønt, og vores rejse var planlagt, som vi gerne ville have det; Singapore, New Zealand, Australien, Thailand og Nepal. Vi fik vores flybilletter forholdsvis billigt, og der var indtil videre ingen problemer. Vi begyndte dog at kede os lidt i Singapore, og forhørte os hos Kilroy om, hvad det ville koste at få ændret vores billet, således at vi fik et par uger i Thailand i stedet for de dage, vi ville have brugt i Singapore. Dette ville blive omkring 3000 kr. Samme dag fandt vi en billet til 500 kr til Phuket; vi fløj til Thailand, var der i 2 uger og fløj derefter tilbage til Singapore, hvor vi tog vores planlagte fly til New Zealand derfra. Hvorfor skulle det koste os 3000?
Senere under rejsen fik vi øjnene op for, at der var nogle problemer i planlægningen; vi sidder i Thailand nu her og skal til Nepal i juni. Da jeg læste igennem Nepal guiden stod der, at regntiden er juni, og at det er den værste tid at besøge landet, da trekking-stierne er oversvømmede, der er igler, og udsigten til Himalaya er sløret af skyer. Det ville vi da gerne lige have været klar over hjemmefra. Vi kunne selvfølgelig selv have undersøgt det, men er det ikke det, man har Kilroy til?
Grundet regntiden ville vi ændre vores flybilletter og tage til Malaysia i stedet, og dette ville pludselig koste 2475 kr. Vi fandt selv en løsning på momondo, hvor vi kun skal af med 1311 kr. Det er ikke muligt at afbestille vores andre billetter uden at det koster en krig, og det kan man da ikke andet end at undre sig over. Hvor bliver resten af pengene af? Dog er folk altid flinke og rare hos Kilroy, det er bare ærgerligt, at man skal føle sig snydt.

Kære Andreas
Først og fremmest tak for din anmeldelse af KILROY på Trustpilot. Feedback fra vores kunder har stor betydning for den service vi yder, og vi tager derfor din henvendelse seriøst.

Da vi lever og ånder for glade, tilfredse kunder vil vi gerne have uddybet dine kritikpunkter på mail: travels@kilroy.dk så vi har mulighed for at give dig et konstruktivt svar på de misforståelser der måtte være.

• Odense, DK
  • 6 Beoordelingen

Venlig personale, trods en elendig virksomhed

Har haft bestilt en fly billet via killroy, hvilket jeg fortryder. Vi fik at vide at vi igennem flyselskabet Finnair at vi kunne ombooke og afbestille. Det for søgte vi så, men efter lang tids søgen fra deres ellers ihærdige medarbejder, lykkedes det ikke at finde en fly billet der var billigere end bare at købe en ny billet. Vi forsøgte så at afbestille, det var på alle mulige måder umuligt fik vi at vide.
Vi ikke anbefalde Kilroy til nogen.
Ellers en god idé virksomheden er bygget op om, men nej.

Hej Mads

Tak for din feedback, som vi sætter stor pris på! Det er vores største interesse at vores kunder er glade og tilfredse med den rejse de bestiller og det er derfor beklageligt at du har haft en dårlig oplevelse.

Uanset hvor du bestiller din flybillet online gælder flyselskabets egne billetregler. Hvis man, som i dit tilfælde, har købt en billet med Finnair som ikke kan refunderes, er dette flyselskabets egne regler. Du kan altid læse afbestillingsreglerne på din flyrejse i forbindelse med køb af billetter på vores hjemmeside.

De bedste hilsner Sarah, Commercial Manager KILROY

En kavalkade af fejlinformation og helt ubehjælpelige

Bestilte en rejse til Indien via nogle billetter, der skulle være mulige både at ændre og få refunderet en stor del af, hvis rejsen skulle fortrydes.
Vi stiller en lang række spørgmål og de formår, bekræftet efter efterfølgende research, at svare forkert og direkte misvisende på langt de fleste af dem.

Da vi ydermere ikke får brug for den ene af vores flybillet og derfor ønsker en delvis refundering, fortæller de os at det på ingen mulig måde kan lade sig gøre, men at vi i stedet kan få den ombooket. Ombookningen, som vi tidligere fik fortalt skulle være rimelig billig, koster nu mere end at købe en ny billet, ligegyldig hvilken destination vi valgte og selvom det var flere måneder ude i fremtiden.

Jeg vil ikke anbefale Kilroy til nogen og vil aldrig rejse med dem igen.

Kære Jonas

Vi er naturligvis kede af de misforståelser der har været og vil gerne indgå i en dialog. Du er velkommen til at sendes os en e-mail med uddybelse af dine kritikpunkter samt bookingreference for Jeres rejse. Du kan skrive til travels@kilroy.dk

De bedste hilsner Sarah, Commercial Manager KILROY

For flybilletter er det fint!

Jeg har bestilt flybilletter gennem Kilroy flere gange, da de for unge tilbyder en service, der gør, at man kan ændre sine billetter (for 375 kr?). Jeg har ikke oplevet nogle problemer, hverken i forhold til at bestille, eller når jeg skulle have billetten ændret - kundeservice har været forholdsvis hurtig og ret nem at have med at gøre.
Dog skal man være opmærksom på, at selvom der står, at man på "ungebilletter" kan få dem refunderet, er der en masse regler med småt (afhængig af flyselskab mv., så det er hvert fald ikke hele beløbet, der refunderes).

Derudover har de ikke altid de billigste billetter, men hvis man som ung vil have mulighed for at ændre rute eller dato, så synes jeg de er det bedste alternativ. Men som sagt har jeg kun bestil flybilletter og ikke pakkeløsninger mv.

Kære Jane
Mange tak for din anmeldelse af KILROY her på Trustpilot. Det glæder os at du har haft nytte af den services vi tilbyder i forbindelse med ændringer af flybilletter og håber ligeledes at resten af din rejse har været mindeværdig.

De bedste hilsner Sarah, Commercial Manager KILROY

Dårlig service..! - "aldrig mere Kilroy"

Købte en pakkeløsning til Sydafrika hvor mig og min kæreste skulle holde ferie. Vi tager afsted med gode forventninger med møder problemer allerede da vi kommer. Turens program bliver vendt på hovedet og mange af de ting vi har betalt for bliver sløjfet. Det er et gennemgående problem de 14 dage vi er sted. Før og under turen er der KONSTANT mangel på information omkring tidspunkter for mad, aktiviteter og næste dags program. Bl.a. får vi at vide at vore "guidede tur rundt i Cape Town nu ikke er mulig pga. vores guide havde for mange tømmermænd --> SUPER!
Vi skriver omkring problemet til Kilroy og forlanger kompensation, men sagen bliver "lukket" til trods for de ikke har taget stilling til flere af vores klagepunkter. "Aldrig, aldrig mere Kilroy"

Hvor blev servicen af??

Jeg var en tur i Peru og skulle på Inka stien. Tilladelsen til Inka stien var bestilt i god tid og jeg var rimelig spændt på mødet med stien og Machu Picchu, men det var lige ved at ryge i vasken. Guiden som jeg skulle med kom simpelthen ikke og det var kun min stædighed der fik mig op på stien. Da jeg senere klagede til Kilroy som havde sørget for tilladelsen til Inka stien, ja så hørte jeg intet selvom at jeg havde skrevet en udførlig beskrivelse af hændelses forløbet. Da jeg havde rykket et par gange for et svar fandt jeg ud af at de i første omgang havde glemt min sag og anden gang blev jeg bedt om at oversætte til engelsk. Jeg følte at de ikke tog mig alvorligt og at "Nu er du kommet hjem så tag det roligt" var det de tænkte. Dette er den meget korte version episoden, men jeg har ikke brugt Kilroy siden.
Jeg har sidenhen benyttet mig af anden rejsearrangør til 2 ture til Asien og der føler jeg en lagt bedre service. Det er jo servicen at man bliver målt på også efter man er kommet hjem.

Jeg rejser aldrig med Kilroy igen - aldrig

Jeg rejser ALDRIG med Kilroy - fordi:

- pakkeløsninger om pick-up og drop-off har på ingen måde levet op til gravene om at blive hentet på et sted til tiden, nemt og sikkert.
Flere gange gennem Vietnam stod vi kl. 05. på en mørk togstation UDEN en mand til at hente os.

- Ingen information om evt. regnsæson, vintersæson, hvilket gjorde at vi stod i Vietnam med 1 grads varme og var "lovet" varm/sæson.

- Forkerte informationer ang. autocamper i New Zealand, hvilket gjorde at vi måtte finde et dyrt hotel at overnatte på, da alt andet var optaget.

- 10 timers fly uden måltid, (selvom det var lovet blevet lovet!)
Vi skrev flere mails om hvorvidt der var mad inkluderet i en af de længste flyrejser og fik et ja alle gange!
Der var ingen måltider inkluderet (så vi måtte købe de dyre ting ombord i stedet for at have snacks med selv).

- "Orkan-sæson" i månederne, hvor vi planlagde en uges afslapning på FIJI til 10.000. kr med all inklusive + aktiviteter.
Vi blev ramt af en naturkatastrofe (hvilket self. ikke er Kilroys skyld) og "sad fast" på en ø, selvom vi havde bestilt ø-hop. Selvom alt var betalt alle ugens overnatninger, måtte vi her betale 1500 kr EKSTRA for overnatningerne på denne ø.
I Awesome Adventure står der, at hvis aktiviteterne ikke kan udføres/bliver aflyst pga. vejret, skal kunden have penge tilbage. Vi fik 1000 kr tilbage TIL SAMMEN af Kilroy (ud af de sammenlagt 11.500kr).

Flere gange har vi ringet til Kilroy og hørt, om det virkelig kan passe, da vi synes det er mange penge der går tabt, når det har været en uge med oversvømmelse - men ingen hjælp.

- Kilroy sælger en dyr rejse, og derefter er der INGEN hjælp!
De har solgt en rejse til tilsammen ca. 80.000 kr og mens vi sidder og er strandet på FIJI, skriver vi en mail ang. den bestilte bil og hotel i Los Angeles, da flyene bliver aflyst og folk ikke kan komme fra øerne.
Kilroy/vores konsulent sætter en automatisk mail på UDEN omstilling til andre konsulenter, mens vi sidder midt i en naturkatastrofe - det er da frustrerende!

Jeg er dybt frusteret over den behandling vi har fået af Kilroy. At vi ikke har fået flere penge tilbage, at de ikke kontakter os ang. naturkatastrofen (som er i TV i Danmark, og som de ved vi rejser til på dette tidspunkt), samt alle småfejlene, der ikke er værd at bruge tid på at skrive ned.

Jeg vil anbefale alle at bestille ALLE udflugter, når man er i landet, da det er MEGET billigere

Jeg vil ikke anbefale Kilroy til nogen overhovedet og er ikke i tvivl om, at jeg aldrig i mit liv rejser med dem igen!

Vi bestilte en 4-måneders jordomrejse hos Kilroy fra 2. Januar 2012 til 21. April 2012

Flybilletter: elendig elendig service

Jeg bestilte oversøiske flybillettter til 2 voksne og 1 spædbarn. Det har jeg gjort nogle gange før, dog ikke hos Kilroy. De andre gange, hvor jeg også købte billet til et spædbarn, da fik vi spædbarnspladser d.v.s. med vugge til barnet. Sådan gik det ikke hos Kilroy. De forestiller sig åbenbart, at man flyver 12 + 3 timer med et spædbarn i armene!

Spædbarnspladserne fremgik ikke af den elektroniske billet, så jeg ringede til Kilroy, men fik besked om, at jeg skulle gå online. Her kunne jeg læse, at man skal udfylde en formular og betale et gebyr, men det fremgår ikke engang hvor meget. Det gælder i øvrigt også for valg af sæde, måltider etc. etc. Altså noget der anno 2012 foregår automatisk/online i alle andre tilfælde end Kilroy! Det er den mest elendige service, fordi det er gratis og hassle free andre steder. Jeg fortryder, at jeg ikke bookede et andet sted, hvor jeg ved, det går automatisk og uden betaling (og flypriserne er jo også nøjagtigt de samme på mange sider).

Jeg ved ikke med andre produkter, men hvis det bare drejer sig om flybilletter, så må jeg på det kraftigste fraråde Kilroy.

Aldrig mere Kilroy!!

Jeg købte tidligere i år flybilletter for lidt over 15500 kr., til en lille rejse min kæreste og jeg skulle på hen over sommeren. Vi fandt tilsvarende priser på forskellige flyselskabers hjemmesider, men vi så det som en umiddelbar fordel at bestille gennem Kilroy i stedet. Vi bestilte i alt 4 flyrejser hver (2 returrejser hver). Af forskellige årsager valgte vi ikke at benytte os af den ene flyvetur videre, så jeg kontaktede Kilroy på forhånd for at sikre mig hvordan jeg skulle forholde mig ift. at få refunderet ikke brugte skatter, som flyselskaber oftest refunderer når man ikke bruger sin billet. Da jeg bestilte billetterne online, skal man kontakte dem via en online-formular, på engelsk, og så får man svar tilbage derigennem. 2 dage senere modtog jeg svar om at det ikke var noget problem og at jeg bare skulle kontakte dem efter den oprindelige rejsedato, så ville de ordne det. Jeg skriver lidt frem og tilbage med dem, og de beder mig til sidst bekræfte at de skal afbestille min billet og forsøge at få skatterne retur, og først efter jeg har bekræftet dette og efter jeg har modtaget 4 eller 5 mails fra dem, oplyser de pludseligt at det koster et gebyr på 250 kr. at få dem til at kontakte flyselskabet mhp. at få refunderet skatterne. Ikke nok med at de føler at de kan tillade sig at tage et gebyr for noget jeg ser som meget basal kundeservice, men at de først oplyser mig om det efter jeg har bekræftet at de skal ændre det, er ikke kun dårlig stil men også på grænsen til det ulovlige! På det tidspunkt har jeg endda brugt temmelig meget tid af min rejse på at få det ordnet, da der typisk går 2 dage mellem deres svar. Det ender med at beder dem ikke at foretage nogle ændringer, og jeg forsøger nu selv at få kontakt med American Airlines, hvilket stort set er umuligt.

Alt i alt, så kan jeg på ingen måde anbefaler Kilroy. Du er dårligere stillet end hvis du havde bestilt dine billetter direkte ved flyselskabet, for hvis du får brug for hjælp, skal du betale det ene gebyr efter det andet og kontakten med dem er langsommelig. Deres forretningsmetoder tangerer til det ulovlige.

Hos Kilroy er kundeservice i en by Kazakhstan, og du, som kunde, skal betale i dyre domme for at komme derhen!

Perfekt service også med besparelser.

Den 9 - 14. juli 2012 skulle jeg til London sammen med 2 andre. Til at starte med ville vi bestille vores flybilletter igennem SAS.dk, men på trods af at jeg er studerende, så kunne SAS kun tilbyde mig en voksen returbillet til fuld pris, som jeg skulle give 2500 kr. for, også kunne vi ikke engang selv bestemme vores afgangstider.

Så var det at jeg tog fat i Kilroy, som sjovt nok godt kan tilbyde en flyrejse med SAS til studierabat. Eneste betingelse; Jeg skulle købe et WunderCard, men det var hellere ikke et problem, da det ville give mig en billigere togrejse til og fra lufthavnen.

Kilroy hjalp os med at lave en flyrejse til London, og ikke nok med at vi selv kunne vælge vores afgangstidspunkter, så slap fik jeg en retur billet til 1200 kr. (1385 kr. med WunderCard), altså en besparelse på over 1000 kr. Hvilket jo var fantastisk, men også utrolig ringe, at Kilroy kan tilbyde disse ting, når SAS ikke kan, og det var i sidste ende SAS vi fløj med.
Kilroy var meget hjælpsomme, og selvom vi ikke på bestillingens tidspunktet havde WunderCard, så gennemførte de alligevel bestillingen for os :)

Deres WunderCard gjorte også, at jeg på togrejse til og fra lufthavnen, sparede i alt 750 kr. Så de 185 kr. kortet kostede var godt givet ud, når jeg har sparet 1750 kr. ved at købe igennem Kilroy.

Desværre, så kom jeg ud for et uheld som gjorte, at jeg brækkede knæet. Det betød at jeg pludselig skulle have kørestolshjælp i CPH og Heathrow. Jeg tog kontakt til Kilroy, og de sørgede for resten.

Så da jeg ankom til CPH var der en kørestol klar til mig. Da vi ankom til Heatrow, stod der en mand med en kørestol og ventede på mig. Desværre var der også en del ventetid på at komme videre i Heatrow, både på ankomst og hjemrejse, men det skal Kilroy ikke høre for.

Da jeg ankom til CPH igen, stod der to søde damer fra Falck og ventede på mig, og de hjalp mig videre. Alt dette havde Kilroy ordnet for mig. Hvilket var fantastisk.

Det eneste minus jeg har til Kilroy, det er hvis man som dansker bliver stillet om til en person der ikke taler dansk, men derimod svensk. Så kan det virkelig være svært for en at forstå hvad der bliver sagt.

Men når alt dette er sagt, så har Kilroy var utrolig hjælpsomme, og være rigtig gode, søde og flinke at snakke med. Jeg kan derfor varmt anbefale dem til andre.

Og min fremtidige rejser vil helt sikkert kunne ligge hos dem :)

Mvh.
Ulrik Ulmer

Fungerede uden problemer

Var ude og rejse i Asien og skulle bruge nogle flybilletter. Da det pågældende flyselsskabs egen hjemmeside var lidt tvivlsom og vi ikke helt stolede på rejseselskaberne der lå på gaden, valgte vi at benytte Kilroy for at øge sikkerheden lidt (på trods af at de var marginalt dyrere).
Det fungerede uden problemer. Fik printbilletterne inden for et par timer og i det hele taget fungerede alt som det skulle.

Bestilte gennem Kilroy for at få øget trykhed mht. flybilletterne

Sidste sommer skulle jeg bruge flybilletter til USA.
De amerikanske selskaber var klart billigst, men jeg følte mig lidt utryk ved at bestille direkte på deres hjemmesider mht. rettigheder ved problemer.

Derfor tænkte jeg, jeg bruger Kilroy - de har fornuftige priser og så har jeg dem i baghånden, hvis noget går galt.

Noget gik så galt. Vores ene fly på vej til USA blev aflyst og vi endte med at ankomme 1½ dag forsinket, fordi genbooknings mulighederne som American Airlines tilbød os var dårlige.

Da vi så kom hjem,ville jeg se på muligheden for at få kompensation for tabt rejsetid, så jeg kontaktede Kilroy.

Her var kontakten noget bøvlet, fordi der er forskel alt efter om man har handlet online eller i en butik.
Så ved onlinekøb skal man bruge en bestemt formular, som for øvrigt skal udfyldes på engelsk og har en generende begrænsning på længden af meddelelsen.

Og svaret var, da det endeligt lykkedes at få sendt formularen afsted, at jeg skulle kontakte American Airlines direkte.
Hvilket jo ikke overraskende var pænt umuligt.

Så ingen fordel umiddelbart ved at gå igennem Kilroy, når man vil handle flybilletter på nettet.

Men derudover er lektien at lære nok bare, at hvis man vil føle sig tryk, så skal man finde et europæisk flyselskab at flyve med.

Super til "pakke-rejser"

Har flere gange rejst med Kilroy, hvor det ikke bare var en tur/retur rejse til et sted, men en rejse med flere destinationer.
De er super gode til at hjælpe med planlægning, hoteller, seværdigheder og så gør de det billigst muligt!

Man kan sende dem en mail, eller man kan tage ind og snakke med en af de flinke og hjælpesomme rejsekonsulenter der sidder inde i butikken.

Jeg kan ikke se hvorfor de ikke skal have 5 stjerner! :)

Køb hellere direkte ved dit flyselskab

Alt i alt er det bare møjirriterende at skulle have Kilroy ind over, hvis man skal ændre sin flybillet. Man skal være opmærksom på at al kontakt skal foregå gennem rejsebureauet, hvilket gør alting langsommere og mindre smart især hvis man har købt online. Kilroy online kan nemlig kun kontaktes online! Hvis man bare ringer til sit lokale kontor så koster det gudhjælpmig 150 kr i gebyr - blot for samtalen vel at mærke (dertil kommer et ukendt beløb for ændringen af billetten naturligvis). Ja jeg ved faktisk ikke hvorfor det forekom mig smart at købe flybillet gennem et bureau, det er det ikke.

Mvh
Rasmus - som i skrivende stund er frustreret over at Iberia strejker og at jeg meget nemt ville kunne have fået en ændring af billetten uden Kilroy, men nu må vente pænt på en usikker afgørelse til gud ved hvilket gebyr.

Billig multiby flybillet

Jeg skulle flyve til NYC og hjem fra Miami i højsæsonen. Denne billet kostede mig kun 3900 kr ! Der var ingen problemer !!

Det er super fedt at man kan vælge multiby. Og flybilletten havde kostet mig mindst 1000 kr. mere et andet sted !

Kosted mig en flybillet at bestille igennem Kilroy

Jeg have bestilt retur billet til Finland via Kilroy. Billetten til Finland var med Lufthansa, og billetten retur var med SAS/Blue1. Pga. et tæt familie medlems dødsfald blev jeg nød til at udskyde min rejse til Finland og tage afsted en dag senere. Desværre var det ikke muligt at ændre eller udskyde min billet. Det er vel standard dårlig service som man kan forvente ved de fleste rejseselskaber og flyselskaber, og det svarer til hvad jeg havde forventet. (Hos EasyJet og andre morderne selskaber kan man dog mod et gebyr ændre sin bestilling).

Det egentlig problem er at jeg gerne ville have brugt min returbillet med SAS/Blue1 tilbage fra Finland. Det er et andet selskab end Lufthansa, men da billetten er booket igennem Kilroy og står som en samlet billet, bliver ens billet retur slettet, hvis man ikke er på flyet ud som man har bestilt - Helt hul i hovedet. Der var ingen forståelse hos Kilroy og ingen muligheder for at komme på det fly og den flybillet man har betalt for. Det er bare så surt at skulle betale for endnu en flybillet i det samme fly, som man allerede har købt og betalt for en billet til.

Jeg kunne have undgået denne sure oplevelse med Kilroy, ved istedet at have købt billetterne direkte igennem Lufthansa og Blue1/SAS. Så havde det været to enkeltvejs billetter og min retur billet havde været gyldig. Altså købe billetterne uden om fordyrende mellem led som Kilroy som bare gør det mere risikabelt at rejse.

Alternativt kunne jeg have købt billetterne hos et morderne flyselskab, hvor man mod et gebyr kan ændre billetterne. Det kan man hos de fleste selskaber efter hånden.

Her er svaret jeg fik fra Kilroy:
"Du kunne jo også have læst billetreglerne allerede inden du købt billetten ved at klikke på ”ticket rules” – på den måde er du altid garderet og kender reglerne allerede inden købet afsluttes." - Det er jo rigtigt, men havde ikke planlagt at jeg skulle midste et familie medlem og troede faktisk at dødsfald i familien gjorde at man kunne ændre sin billet, eller i det mindste komme med sit retur fly alligevel!

• valby, DK
  • 1 Beoordeling

Killjoy travels - online på overfladen -analog i sjælen

Har bestilt rejse via Kilroy og kan ikke anbefale dem. Vi har bestilt en rejse med Delta Kbh-LA og retur. Og de har klumret gevaldigt.

Det er fx. praktisk når man rejser sammen med sine børn at kunne sidde sammen i flyveren. Og det er normalt ikke noget man skal betale ekstra for. Men det skal du nok overveje når du skal afsted med Kilroy.

I forbindelse med bestillingen forsøgte Kilroy at pådutte os forskellige servicegebyrer herunder for reservation af sæder.

Det sagde vi pænt nej tak til, fordi man via billetnumre kan komme direkte ind på luftfartselskabet site og nappe de pladser man har brug for...

Mente vi -men det kan man ikke med analoge Kilroy.

Vi kunne i øvrigt heller ikke komme ind og udskrive billetterne lige efter de var bestilt og beløbet var trukket. Vi fik at vide at vi skulle vente til billetterne var "udstedt". Men det hjalp nu ikke meget heller. En lille uge før ville vi godt ordne transaktionen herunder selvfølgelig udprinte billetterne. Men links og koder virkede ikke. Supporten heller ikke. Men efter adskillige telefonopkald 2 dage før afrejsen fik hul igennem til billetter. Vi fik udprintet dem og adgang til Delta Airlines sædereservation blot for at konstatere at de ikke var flere "sammenhængende pladser" tilbage.

Se det er rimeligt ringe og det værste er vel at det lader til at Kilroy ikke kan se at de har et problem. Selvbetjening indebærer jo en risiko og de ville hellere end gerne have hjulpet os for gode penge forstås....

Hold Jer langt fra Kilroy

urimelige gebyrer

I forbindelse med Rejse fik min kærreste en billet, hvor halvdelen af hendes fornavn var skrevet som efternavn. Personligt er vi ret sikker på at denne fejl ikke selv var indtastet, men det har vi selvsagt svært ved at modbevise. På kviteringen står navnet postet så det er næsten umuligt at se at der rent faktisk er en fejl, hvorfor det først blev opdaget 2 dage efter. Killroy mener ikke det kan være deres problem overhovedet, selve kundeservicen bestod i mail med en fransk dame, der virkede ret ligeglad, hvorefter til sidst en dansk dame ringer, fordi vi gentagne gange siger vi føler os uretfærdigt behandlet. Den eneste information vi kan få er at Killroy kun kan afbestille billetten til den nette sum af 2250kr! 100 euro til flyselvskabet og 1500 kr. til dem selv. På hjemmesiden beskriver de selv dette gebyr som et mindre gebyr. Føler os jo mildt sagt berøvet for en del penge. Ok flyselskabet skal have lidt, men at Killroy skal have 1500 kr. for at slette en billet virker absurd!

Jens Hansen vond deze beoordeling nuttig

• Frederiksberg, DK
  • 16 Beoordelingen

Superb service

På kilroy.dk finder man nogle af de billigeste flybilletter og deres nye søgemaskine er langt mere overskuelig og lettere at gå til end mange af de andre på rejsemarkedet.
En nem måde at finde en rigtig billig flybillet...

Når man ringer til Kilroys kundeservice er det de flinkeste folk man får i røret, der gør deres yderste for at svare på spørgsmål og hjælpe med at finde den helt rigtige rejse-løsning.

Kan kun give Kilroy min varmeste anbefaling - flinke, kompetente folk og billige billetter...

Fin service for det meste.

Købte gennem kilroy en rejse til USA og CANADA i foråret 2009.
Det helt fungerede fint hos kilroy og for det meste havde de alle de svar som vi søgte. Dog haltede det da vores faste rejse konsulent, som vi plejede at snakke med selv tog på ferie og hendes kollegaer tog over. Vi begyndte nemlig at få forskellige svar på vores spørgsmål.

Eneste store grund til kun 4 stjerner, var at kilroy ikke havde styr på den aftale som de havde lavet med biludlejningsselskabet i USA. Vi lejede bilen for 2 måneder, men skulle efter en måned aflevere den og ombytte til en anden! Dette viste vi ikke og fik kun det at vide fordi bilen lige pludselig lavede knuder og vi ringede til udlejeren.

Aussie trip

Jeg var for et par år siden ude at rejse med en kammerat. Vi fik arrangeret hele tre måneders turen igennem Kilroy, fra deres kontor i Århus.
Agenten var meget hjælpsom og fortalte os om de forskellige do's and dont's og ringede tilmed til mig et par gange under turen, for at høre om alt var som det skulle være. - Det er da service :D

Medmindre servicen er dalet de seneste år, kan jeg trygt anbefale Kilroy til alle :D