We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Kish Beoordelingen

Kish Logo
Klanten zeggen: »Vreselijk slechte service, willen niet je geld terug geven« »Genept« »Zeeeer slechte service!!« 5
Laag
4.9 van 10

5 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (5)

Onduidelijk levertijd

Op de site staat "volgende werkdag leverbaar" maar in de kleine lettertjes staat dat er een levertijd is van 30 dagen. Wel eerst het volle bedrag per iDEAL van me afpakken, maar daarna geen verdere communicatie die duidelijk aangeeft wanneer het product wordt verzonden.
Toen ik belde werd ik (wel vriendelijk) gewezen op de kleine lettertjes, maar moet nu 2 tot 3 werkdagen wachten op een refund van mijn geld. We zullen zien.

Kish

Vreselijk slechte service, willen niet je geld terug geven

Verkeerde horloge ontvangen, teruggestuurd en het correcte horloge alsnog ontvangen.

Maar die gozer weigerde de verzendkosten terug te betalen, reageerde niet op emails en telefoontjes. Hier koop ik nooit meer wat,

Genept

Duur zakhorloge besteld en betaald, liep ineens niet meer na een paar weken. Naar juwelier om evt. batterij te verwisselen. Diens commentaar: uurwerk ligt los in de kast en is van slechte kwaliteit. Teruggestuurd naar Kish.nl. Konden ze verder ook niks aan doen. Gewezen op garantie. Gold niet hiervoor. Horloge opnieuw teruggestuurd. Nooit meer iets van gehoord. Nog geen eens het fatsoen om te verontschuldigen.
Les: nooit meer iets kopen bij Kish.nl en ik raad iedereen af om dat ooit te doen.

Zeeeer slechte service!!

Een horloge bestelt die helaas tegenviel. Meteen geretourneerd.

Na herhaaldelijke verzoeken krijg ik maar NIET mijn geld terug. Iedere keer wordt er gezegd dat er wordt gecrediteerd.

Te belachelijk voor woorden dat je als consument, langer dan 30 dagen op je geld moet wachten!!

Nu na 40 dagen, wacht ik NOG STEEDS op mijn geld!!

Daarnaast nog een tip voor de verkoper:
Ook mensen die een horloge terugsturen het product laten reviewen, anders is het wel een heel makkelijke manier om alleen maar goede reviews te krijgen!

Huub Emmers vond deze beoordeling nuttig

prachtige horloge kist besteld

enige tijd geleden een prachtige kist ontvangen, voor 16 horloges.
nog steeds een genot om naar te kijken..

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten