[REPLY]
Heb twee shirtjes op deze site besteld.
Ik vond ze redelijk geprijsd en ze zijn van mooie kwaliteit.
Ik had de shirtjes twee dagen later al in huis.
Prima service dus!
Voor de tweede keer bij Kixx besteld en de kleren supersnel ontvangen.
Ik vond de levering snel, ongeacht hemelvaart tussenin. Het pakketje was goed ingepakt en kwam onbeschadigd aan.
Bestellen ging snel, overzichtelijk en met een leuk cadeau!
De bestelling was op tijd, goed in orde en voldeed aan de wensen die we hadden.
Prettige site, goede service en snelle levering!
Kledij wordt snel en verzorgd afgeleverd!
hallo ik ben een oma van 62 jaar en voed een kleindocher van 13 jaar op deze heb ik al vanaf dat ze tien weken oud was (heeft geen ouders meer) Dit jaar ging ze naar de middelbare school en toen moesten er moderne kleren komen .Samen hebben we op internet gekeken en we vonden kixx online.Zulke kleren hadden de meisjes in de klas ook aan.Outfitters nation vind ze mooi en nu kopen we vaak aanbiedingen ,soms ook wel uit de collectie nieuw,we krijgen maar een klein budget voor haar.Maar ze ziet er leuk uit.De kwaliteit is goed en de verzending is prima,ik hoop nog jaren zo door te gaan.groetjes van opa en oma
Zeer tevreden. Super snelle levering zelf in Belgie zeker tot een volgende keer.
Dit is een echte aanrader, kijk maar eens op de site, assortiment groot, trendy en betrouwbaar!
Leuke kleertjes besteld en dag er na al thuis al thuis bezorgd super!
De site is overzichtelijk en er is keuze in de dag en het adres waarop je je bestelling wil laten komen. Erg praktisch.
Het jurkje arriveerde al de dag na de bestelling, net voordat de pers kwam om een 4 generaties foto te maken voor in de krant voor mijn grootmoeder die op moederdag 100 is geworden, terwijl ik het pas 4 dagen later nodig had. Prettig telefoongesprek, fijn de mogelijkheid achteraf betalen, anders was mij dit nooit gelukt omdat ik niet kan internet bankieren. Schattig ziet mijn dochtertje van 2 erin uit. Ze vindt zichzelf zo een "princesje".
Veel keus uit mooie eigentijdse kleding in verschillende prijsklasse. Goede service en je pakket wordt snel en leuk verzorgd thuis geleverd.
Mooie merken, mooie kleding.
Levering is zeer snel, betalingsmogelijkheden genoeg.
Fijne webshop!
Ik vind de service prima geregeld! De kleren zijn echt mooi!!!!!!
Fijn dat je pakje zo snel aan huis geleverd wordt!
Mijn bestelling was zeer snel bezorgd en alles zag er netjes uit. Kortom, zeer tevreden!
Uitstekende website goed overzicht, ruim en voldoende aanbod. Aanrader.
Super snel, super gemakkelijk en in een mum van tijd heb ik de bestelling ontvangen zoals ik ze gewenst had!
Alles gaat tot nu toe altijd goed. Goede site met ook nog combinatie tips!
Met leveringen ook helemaal geen problemen. Is snel binnen!
Ik vind het kijken op Kixx-Online naar kleding voor de kids al leuk, het bestellen, bezorgen en de service is ook perfect geregeld! Hier mogen alle webwinkels een voorbeeld aan nemen!
De kleding die ik heb besteld is net zo leuk en mooi als op de site, en waar ik niet tevreden over was kon middels overleg zo geruild worden.
Alles dus goed geregeld met het team van Kixx-Online, een dikke duim omhoog is wat mij betreft zeker verdiend!
Ik heb een super leuk jumpsuitje besteld voor mijn meisje. Ik ga zeker meer via deze site bestellen, goeie service en snelle afwikkeling. Helemaal top!
Super gewoon, bedankt voor de snelle levering!!
Tevreden, goede levering. Makkelijk te bestellen.
Ik kan Kixx aanraden. Goede prijs. Vlotte levering. Wat wil je nog meer?
Ik heb om 15:55 uur iets besteld en omdat dit nog voor 16:00 uur was, werd mijn bestelling, zoals op de site beloofd, keurig de volgende dag al bezorgd! En wat ik super fijn vond: boven de 25 euro geen verzendkosten! Ben heel tevreden over deze webshop!
Gewoon super
wat een goede service zoals altijd bedankt
heel tevreden, super snel en heel goed verzorgd. zeker een aanbeveling waard :-)
Goede, snelle en duidelijke afhandeling van gedane bestelling
Leuke kleertjes besteld van Molo. Snelle levering, goede kwaliteit!
Tot de volgende keer!