[REPLY]
Bestilte en håndfuld forskellige varer, som blev leveret efter 9 dage. Desværre benyttede de ikke GLS, som de ellers skrev på deres hjemmeside, så det var en noget tung proces at få pakken genleveret med DHL.
Alle varene blev ikke leveret selvom det fulde beløb var blevet trukket på min konto. Først over en måned efter lykkedes det at modtage det hele, efter KlubSupport var rykket et par gange.
Det er ikke i orden, og handler jeg ikke igen.
I min fodboldklub har vi brugt klubsupport flittigt, og har derved kunne få råd til at deltage i flere forskellige turneringer.
Dvs. at klubsupport har givet os mulighedder som vi ikke har haft før.
Jeg kan KLART anbefale jer andre at prøve det an. Pengene kan virkelig gøre en forskel for jeres klub.Og jo flere penge, jo større forskel.
Klubsupport er nem at benytte og giver din klub mulighed for via medlemmernes køb på internettet at få % af købet sat ind på kontoen... Hvis medlemmerne har lyst kan det give klubben mange penge - og hvem kan ikke bruge det...?
Klubsupport er et rigtig godt koncept og de få gange jeg har oplevet tekniske problemer har der været en rigtig god service.
Klubsupport er en super idé til at tjene lidt ekstra til jeres foreining, når jeres medlemmer alligevel køber over nettet. udvalget af buttiker, og tilbud er godt, men bliver bedre og bedre, hvilket betyder kun 4 stjerne (endnu..).
Oplevelsen har helt igennem været perfekt.
Det er ikke snyd og det virker, selv dem der bliver nummer 1 i deres konkurrence, får god service, får sine penge (til klubben) og får sit produkt..
Klubsupport har virkelig fundet på en genial idé!
En side som både hjælper virksomheder til at komme ud til forbrugere OG støtte gode formål og samtidig en mulighed for forbrugere om at støtte et godt formål samtidig med man handler.
Har virket upåklageligt. Man når frem til forhandlerens site uden problemer og får de beløb der er lovet.
Eneste svære er at motivere folk til at gå igennem ens site når de handler.
Og så er flere forhandlere selvfølgelig ønskværdigt så man kan handle så bredt som muligt.
Her kan medlemmerne støtte sin klub, uden at det koster dem noget.
Det er en godt for medlemmerne, at interessere sig for og selv være aktive i,
at støtte sin klub og endda selv få fordele af det når de E-handler.
M.v.h. HP
TCO
Klubsupport.dk er et glimrende initiativ, og en rigtig god måde at støtte sin forening på.
Der er allerede en del velkendte e-handelssites tilgængelige via Klubsupport, så hvorfor ikke bruge lejligheden til at sende nogle penge til foreningskassen samtidig.
Klub Support er en kanon idé, den kan hjælpe mange foreninger med at få lidt mere i klubkassen.
Så kære foreninger brug dog de muligheder Klub Support har.
Jeg synes klubsupport er en rigtig god ide og det kunne være fedt hvis det blev endnu større :-)
Fantastisk mulighed for foreninger for lidt ekstra støtte. Super idé.
Fantastisk mulighed for foreninger for lidt ekstra støtte. Det er en super idé. Det gør at selv små foreninger får lidt ekstra i pengekassen at gøre godt med.
Dette er bare en rigtig god mulighed for den lille klubs medlemmer, eller støttemedlemmer til at gøre en lille indsats, der kan betyde så meget i den sidste ende. For alle ved at de små klubbers økonomi er trængt i disse tider.
Der er ingen tvivl om, at Klubsupport er et gennemført projekt. God støtte til sportsforeninger og dets lige. De bedste anbefalinger herfra!
Jeg syntes denne idé er fantastisk da klubberne herved får mulighed for at indtjene penge til materialer samt, og ikke mindst, "teambuilding" ture der vil gøre holdet bag klubben stærkere.
Selve idéen er jo lige til, og alle der deler samme interesse for at hjælpe sin klub har via denne kanal en meget nem mulighed for at gøre dette.
Klubsupport er stedet, hvor den lille, såvel som den store klub/forening kan få et pusterum i regnskabet. Måden dette sker på kan variere, men uanset, hvilken metode man benytter, så er det simpelt og profitgivende. Man kan tilmelde sig alt fra nyhedsbreve, konkurrencer osv., hvilket oftest er gratis.
Udover dette, er der mange penge i at bestille varer over nettet, da der herefter vil gå procentdele af handlen til din klub, hvilket er fantastisk, for det er ikke på din bekostning!
Klubsupport er sådan set alt det, som en klub/forening har brug for, store som små.
Udover deres økonomiske tiltag og e-handelssystem, så udvikler de også skrabelodder og meget mere for vores skyld!
De kan også sagtens hjælpe med at gøre din klub/forening mere attraktiv overfor sponsorer vha. gavekort til rejser, hotelophold m.m.
Alt i alt et super tiltag for klubber og foreninger!
OBS!
Når pengene skal trækkes ud, så i skal være opmærksom på, at det skal gøres i god tid, da der er ca. 30 dages ekspeditionstid. Der er oftest mange penge ude at svømme, så derfor skal pengene indkræves fra diverse virksomheder, reklamører osv.
Men ekspeditionstiden er så også den eneste plet at finde på Klubsupports fantastiske koncept!
KlubSupport.dk er ganske anbefalelsesværdigt. Det er nemt at tilmelde din klub, og der er en udførlig vejledning til, hvordan man vækker medlemmernes interesse. Derefter er det bare om at være så aktiv som mulig med quizer, konkurrencer, nyhedsbreve og ikke mindst internethandel, og herefter vil foreningens medlemmer optjene en del midler til foreningen.
Eneste minus er, at man bliver kontaktet af firmaer med nyhedsbreve og konkurrencer, men dette kan afmeldes, hvis man ikke gider deltage.
Alt i alt er siden fantastisk for foreninger, som på en nem måde gerne vil modtage midler.
Vi troede egentlig ikke rigtig på det, da vi første gang læste om projektet. Men intiativet er rigtig fedt, og vi har gjort stor brug af Klubsupport.dk, som har spøttet penge i en ellers meget tom klubkasse. Det betyder at vi netop nu er ved at bestille Diadorra spillesæt hjem fra Italien, så vi kan få nye trøjer for første gang i 10 år.
Hjemmesiden kan bestemt anbefales til en hver forening!
Det var fedt at se klubbens konto vokse så hurtigt. Vi lavede en konkurrence på klubbens egen hjemmeside om, hvem der hurtigst kunne skabe flest penge.
Og mange af os handler jo på den måde i dag - så hvorofr ikke gøre det, og på samme tid støtte et godt formål?
Det er en rigtigt god idé, at man kan samle ind til klubben, men jo flere medlemmer, jo bedre. Så det bliver først til 5 stjerner, når der kommer flere medlemmer.
Rigtig god side, der holder hvad de lover. Let at bruge, og har en del større sider i stalden som jeg bruger til e-handel i forvejen. Så er det jo nemt.
For det første et glimrende sted for indsamling af penge, i dette tilfælde til FDF Vejle 1.
Havde lidt problemer med Danske Spil, men dette løste Flemming Mæhlisen hurtigt og effektivt.
Mange interessante virksomheder og muligheder for gode og fordelagtige køb.
Vi har brugt klubsupport i ca. 2 måneder nu, og det har mere end levet op til vores forventninger.
I en tid hvor sponsorater kanvære svære at finde, er dette en god måde at finde midler til at finansierer ens sportsklub.
Udover det gode koncept, er servicen helt i top hos firmaet. Vi har enkelte gange oplevet at man ikke fik ens bonus tilskrevet, men så har det bare været at sende en mail og så kig der ikke lang tid før problemet var rettet.
Så jeg kan helt sikkert anbefale Klubsupport
Ideen er rigtig god, og det er en smart måde at tjene flere penge til klubben på.
Jeg savner lidt mere statistik om ens egne køb/støtte. Derudover kunne det være fedt med mere info om hver støttemulighed.
- Flere detaljer om hvad man skal gøre
- Er der nogle begrænsninger
- Er der noget man skal huske at gøre
- Er det en abonementsløsning man klikker ind på
Jeg kan ikke have meget respekt for en hjemmeside som ikke staver klubnavnene rigtigt. Pinligt.
Klubben hedder Strandens Boldklub af 1950 og forkortes som det også er anført i logoet: SB 50 og ikke Sb50
Efter siden er blevet ændret er alting MEGET mere overskuelig og nemmere at bruge. Den sidste stjerne der mangler er pga. små fejl der stadig forekommer med indbetalingen - men i det mindste kan man selv følge op på det nu.
Så er det bare at komme i gang med at finde flere sponsorer :o)
Det er en stor fornøjelse at bruge en hjemmeside som ikke blot symbolsk men faktisk reelt økonomisk hjælper foreningslivet. På samme tid inddrages klubbens medlemmer, og på den måde skabes både aktivitet blandt medlemmer og hjælp til en sulten klubkasse. Kan varmt anbefales
Kundeservicen forbandet meget i top, og hele visionen er enkel, let og et godt initiativ for serie klubber, der endnu ikke er medlem af G14.
Dette er en super side hvor man kan støtte en god sag ved at bruge lidt tid på nettet.
Et super koncept.
Rasmus Beck vond deze beoordeling nuttig
Super godt koncept, hvor klubbens medlemmer kan handle og andet og på den måde tjene penge til klubben.
Hurtig tilbagemelding ved problemløsning.
Man har knapt sendt sit problem via mail, før der ligger et svar i indbakken.
Det bliver taget 100 pct. seriøst, og det bliver fikset på ingen tid. Alt i alt føler man ikke bare der bliver taget hånd om sagen, den bliver tilendebragt på 1. klasse.
Dog mangler der tilbud, flere og mere. Glæder mig til sortimentet bliver udvidet, og gratiskategorierne bliver mere "ærlige i sit udtryk".
Dertil sælger man også ofte sine informationer for billigt, men man kan jo lade være med at bruge de tilbud. Men nogen er sværre at skelne fra mængden.
Vi er i min klub totalt hooked på konceptet, og glæder os til et lang og succesrigt samarbejde.
4+ er i mit univers det tætteste på en korrekt bedømmelse af klubsupport!
Rasmus Beck vond deze beoordeling nuttig
selvom der er flere fejl får den 4 , der skal laves et nemt materiale sådan at nye medlemmer er med på den, jeg har sendt den ud til 50 udvalgte og flere har meldt tilbage at det er svært.