We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (2.126)

Beoordeling door bevestigde koper

Kokken i toppen og Jomfruen så sprød..

Det er den nemmeste måde at bestille mad på. bare på deres hjemmeside fandt vi alle oplysninger om de lækre retter der var at vælge imellem. Vi skulle bruge en menu til konfirmation. Der var flere forslag at vælge imellem og vi fandt hurtigt det der passede til vores behov.. PÅ selve dagen blev det leveret i god tid så man kunne danne sig et overblik og få styr på forberedelsen,, nem vejledning med til det hele. Og sikke en succes det smagte skønt det hele.. Flere af vores gæster skulle lige vide hvor vi havde bestilt mad fra, for det var virkeligt lækkert.. Og fin service, de kom og hentede al emballagen dagen efter.. Nemt og bekvemt,, Kan klart anbefales.

Næsten 100% tilfreds, men fejl i vinleveringen

Hjemmesiden er flot og let tilgængelig og nem at finde rundt på. On-line bestillingen fungere meget tilfredsstillende. Madens kvalitet og tilberedning er meget tilfredsstillende. SMS-servicemeddelelserne er meget tilfredssstillende. Det varslede tidspunkt for madleveringer overholdes meget præcist. Flere af gæsterne roste maden samt den gode vin, som vi konstatere, er blevet af bedre kvalitet end ved tidligere leveringer. Men der var desværre ét ikke tilfredsstillende forhold, som trækker noget ned i den samlede vurdering. Vinleveringen var forkert og ikke i overensstemmelse med ordrebekræftelsen. Der var til totalarangementet bestilt 40 flasker rødvin og 12 flasker hvidvin, men der blev leveret 26 flasker af hver slags !!. Dette er ikke godt nok, så vi manglede rødvin. Årsagen til fejlen skyldes formentlig, at den første ordre måtte forhøjes fra 50 kuverter til 52 kuverter. Ændringen foregik pr. telefon og blev bekræftet. I ordrebekræftelsen modtaget i mail 10. maj 2013 fremgik desuden den korrekte levering som 40 fl. rødvin og 12 fl. hvidvin. Denne hændelse påvirker vores valg af leverandør ved næste fest, idet vi nu måske vil prøve eller bare undersøge alternativer på markedet og dette uanset, at vi altid har været særdeles tilfredse med Kokken & Jomfruen.

Fin mad

Bestilte mad hos Kokken & Jomfruen til fødselsdags gæster. Der var mere end rigeligt med mad, selvom vi bestilte færre kuverter end vi var gæster.
Stor ros til Kokken & Jomfruen.

Beoordeling door bevestigde koper

Rigtig god mad til tiden

Maden var som forventet, vi har fået mad fra Kokken og Jomfruen tidligere

mvh.

Finn V.

godt

Tingene kom til tiden... maden var god

Lækkert og velsmagende middag

Vi havde bestilt mad til konfirmationsmad til vores søn. Og det var en super oplevelse.
Masser af velsmagende mad.

Beoordeling door bevestigde koper

Tak for dejlig mad, til en betalbar pris

Kære Kokken og Jomfruen.
Meget fin betjening,fra første opkald på telf og vejledning hele vejen igennem,
og fine påmindelser undervejs, tak for det. Der er mange ting at huske på, når vi skal have mange gæster. Levering helt præsis. Pænt anrettet,med god vejledning.
Eneste lille suk, en kedelig leverpostej, hvor der var meget tilbage, som var til skraldespanden.....Men en god oplevelse, alt i alt. Jeg har brugt jer en hel del gange gennem mange år. Og vil gøre det igen.
Tak for det
Hilsen Kirsten Thuesen

Fejl....

Det er vist gået lidt hurtigt for jer.......
Jeg har ikke modtaget mad fra Kokken og Jomfruen!! og jeg hedder ikke Jensen x 2

Beoordeling door bevestigde koper

God mad til rimelige penge

Det var en god oplevelse at få mad fra Kokken og Jomfruen,rigtig dejlig mad til en pris hvor alle kan være med.Og rigeligt med mad

Beoordeling door bevestigde koper

god mad til tiden, men kødet lige i underkanten

Der var kun lige nok kød. De to af gæsterne var børn, ellers havde der ikke været nok kød. :(

Dejlig mad

skøn buffet, smagte dejligt og blev leveret til tiden Der er ingen tvivl vi vender tilbage igen og igen.

Tilfreds kunde

Vi har altid været godt tilfreds med mad fra Kokken og Jomfruen,vi har fået mad derfra flere gange.

Dejlig veltiberedt og velsmagende

Det var dejligt velsmagende og meget flot anrette salat

godmad

dejlig mad kom som aftalt og fade blev hentet som aftalt
til 20 pers var der 3 fade med mad der kunne man godt have nøjes med to fade det kan jo se lidt lidt ud ellers godt

Dejligt

Maden leveret til tiden. Der var rigeligt,og det smagte dejlig.

Fin middag til prisen

Forretten var al for tør.
Der var bare ingen dressing at smage.

Flødekartoflerne smagte super godt, og det gjorde begge slags kød også.
Resten var OK, men ikke særlig festmad.

Beoordeling door bevestigde koper

Det er IKKE sidste gang vi bestiller hos Kokken & Jomfruen!

Jeg havde bestilt buffet til vores søns konfirmation og det var et kæmpe hit! Det hele smagt lækkert ( Køkkenpersonalet sagde det var nemt at tilberede!) og der var rigeligt med mad.

Beoordeling door bevestigde koper

Smagte fantastisk og flot servering

Kære Kok og Jomfrue

Mine gæster og jeg var MEGET tilfredse maden kom til tiden og jeres kok Søren var jo fantastisk, mine gæster var meget overrasket
Over hvor godt det smagte hvor frisk salaterne var tilberedte og hvor mørt kødet var...
Der var rigeligt og I har helt sikkert fået flere nye, men også gamle kunder tilbage..
Vi afleveret selv alt servicen, tilbage da vi skulle rejse dagen efter og det var der heller ikke nogen problemer med..
Ialt en meget positiv dejlig oplevelse
Alt fra bestillingen med Charlotte som var yderst sød og meget hjælpsom til at rette på menuen et par gange og til betalingen var super ..
Med Venlig Hilsen
Helle Barslev

alt var super godt

det var supert der var rigligt af alt det

skrabet mængde mad

Havde bestilt buffet til 10 personer, vi var 8, og heraf 2 mindre børn. Der var for få kartofler, kedeligt brød, salaten uden radiser, og coleslaw uden bacon. Ikke så godt som ved tidligere levering. Derfor højst 3 stjerner, levering og afhentning ok.

Beoordeling door bevestigde koper

Rigtig god mad og der var rigeligt til alle.

Jeg synes roligt du kan handle med Kokken & Jomfruen, det er bare i orden.

Beoordeling door bevestigde koper

fantastisk meget veltilberedt menu præcis som vi ønskede det

Når du en dag skal stå for en fest og du vil være helt sikker på at maden er helt i orden, så må jeg anbefale kokken & jomfruen. Jeg har flere gange benyttet k&j og de har altid levet op til mine forventninger.

god mad

fin god mad. smagte godt det hele. kommer igen . hilsen rikkes far

Beoordeling door bevestigde koper

Nogenlunde god, kan forbedres.

Betragtet som konfirmations-frokost, hermed kommentarer, som jeg allerede tidligere har meddelt til jer per telefon, men gerne gør igen:

1. forret: smager glimrende, men for lidt i mængde til at udfylde en tid. Jeg havde til forretten selv tillige lavet en røget helleflynder, en hjemmelavet gravad laks samt en stor skål store rejer, alt med deres egen dip. (dette gjort af tidligere erfaring), således at forretten fyldte både i tid og mave., og gav tid til efterfølgende sange og taler. Der var en overflod af brød, som godt kunne være mindre.

2. Hovedret: Kødet (2 forskellige): Smagsmæssigt udmærket. Bernaisesoucen glimrende. Men de tre valgte forskellige salater var for meget i mængde, især kartoffelsalaten. Alle lidt uinteressante. Et eller andet med noget æble...var et totalt fejlskud. Noget gummiagtigt, som ingen ville have. For meget at smide væk efterfølgende.

3. Isen glimrende. Blev rost meget.

Arrangementet for 3 år siden ved sidste konfirmation var nok noget bedre.

Koge/arrangering: Jeg oplevede denne gang, at til slut var instrukserne i en mail skrevet med hhv rødt (Holdes varmt) ell med blåt (holdes koldt. Dette havde jeg selv gjort (opfundet) forinden, da jeg talte med mine hjælpere nogen tid i forvejen. Dog var disse farvemarkeringer ikke gjort på de med maden udsendte sedler. Dette bør gøres.

Afleveringslisten for returservice skal forbedres. Som jeg allerede har omtalt per tel. kunne en side med billeder/mål/størrelser af servicen være en større hjælp.Det er kun een gang, I skal lave dette, og så vedhæfte siden ved leverancen. Så er det langt lettere at få et overblik over. Derudover skal listen passe. Jeg har nu to gange måtte tælle om og om igen for at få helt rede på returservicen, - og fundet fejl.

Håber, at mine kommentarer kan være en hjælp.

Jørgen Schwartz

Hellé E Barslev vond deze beoordeling nuttig

Super madoplevelse

Kokken og Jomfruen leverede vores konfirmationsmiddag til tiden og der var rigeligt af skøn mad. God vejledning i tilberedning og pæne fade, lige til at sætte på bordene.
Dejligt at servicet ikke skulle afleveres lige dagen efter. Vi kan varmt anbefale Kokken og Jomfruen, og vil helt sikkert benytte dem en anden gang.

Prøv det !!

Det er super dejlig mad, som er anrettet meget indbydende på meget flotte fade og skåle.
Informationen under hele forløbet har været har været helt i top !!!!

Beoordeling door bevestigde koper

Fantastisk Mad, super levering og god og overskuelig hjemmeside ved bestilling.

Vi holdt konfirmation den 9. maj 2013 og sønnike bestilte buffet...
Da vores familie er en "broget skare", skulle vi gerne have lidt til enhver smag, så en buffet med fugl, fisk, svin og ko måtte der til. Har også allergikere i familien, så bl.a. nødder skulle undgås. Dette var dejlig nemt at bestille via hjemmesiden, for der står hvad hver ret består af. Vi fik ved bestillingen af maden et tidsinterval på 1½ time for levering. Jeg ringede og tjekkede op på bestillingen dagen efter, da jeg ikke modtog en bekræftende mail og talte med en meget sød og overbærende medarbejder. Jeg havde så fået tastet min mailadresse forkert ved bestilling (pinligt)..! :-)
Dagen før konfirmationen, fik vi en SMS med et mere præcist leveringstidspunkt(indenfor 45 min)
Chaufføren der kom til den anførte tid, var sød og smilende og meget insisterende på, at vi sammen tjekkede at alt var som det skulle være og at alt bestilt var der.
Det var der - OG DER VAR RIGELIGT :-)
Vi betalte via deres hjemmeside og pengene blev trukket fra vores konto dagen før. Dette fik vi også en SMS besked om.
Så tusind tak for meget veltilberedt mad, en fantastisk service og ikke mindst en rigtig god pris..!

Service i topklasse

Super fin betjening, smuk anretning, og dejlig nemt og trygt , at få mad i topklasse uden at skulle bekymre sig , om tid og sted. God måde at slappe af på, når man holder fest.

Beoordeling door bevestigde koper

God mad og perfekt levering

Godt udvalg og vores valg opfyldte forventningerne; selv en sulten arbejdsmand kunne blive mæt. Leveringen var som den skulle være og med masser af adviseringer.

Alle tiders 70 års fødselsdag d. 10/5 2013

Jeg kan kun sige at jeg har været fuldt tilfreds med at handle med " Kokken og Jomfruen" hele vejen igennem. Maden var fin, der var nok, tider blev overholdt, og alt klappede som det skulle. Jeg vender gerne tilbage. Og prisen er til at have med at gøre.

Bedste hilsner
Uffe Aaberg

EFFEKTIVT OG GODT

NEMT AT BESTILLE GOD SERVICE FIN LEVERING TIL AFTALT TID MASSER AF MAD NEMT AT TILBEREDE GOD SMAG GÆSTERNE BLEV MER END MÆTTE OG PRISEN HELT OK

Rigtig fint til prisen

Vi havde bestilt et special tilbud til 69 kr/ kuvert, og kunne ikke ændre på menuen. Alt i alt var det fint men flere af gæsterne syntes at de sennepsmarinerede kartofler var lidt for stærke. Ellers var kødet lækkert og mørt, salaterne ok, så til de penge gør vi det gerne igen

Nemt og godt

Rigtig godt kød, tilbehør er også fint men det kunne godt være en lille tand bedre.

God mad

Maden var rigtig god, kødet mørt.

Dejlig mad god service

Det er første gang vi har fået brunch , det var super godt det hele, men men jeres rygostsalat er noget af det bedste jeg har fået. Jeg vil meget gerne fortælle dem jeg kender hvor godt det var.

Beoordeling door bevestigde koper

Perfekt, måske lidt for meget mad(mørkt kød), - men hellere lidt mere lyst og lettere kød.

Velsmagende og perfekt tilberedt, kommunikation helt i top, aflevering og afhentning ligeledes.

Beoordeling door bevestigde koper

suverent mad til billige penge...

ikke sidste gang, vi bestiller mad hos kokken og jomfruen, der var så meget mad, og alt var bare i orden.

Det virkede bare...

Maden kom som aftalt, blev afhentet som aftalt , dejligt med sms info løbende.
Havde bestilt luksus pølsebord med 3 lune retter, og det var pænt anrettet og alt til lige at stille på bordet med undtagelse af de lune retter, da det skulle varmes i ovnen igen.

overordnet godt

kødet var veltilberedt og det var en nogenlunde salat dog skulle de tage små tomater til salaten de store er smattede. Flødekartoflerne var ikke gode de var en omgang sammensmattet masse. ikke vær at spise. men ellers var maden god. vi fik culotte steg, kyllinge stk.. og marineret skinke pastasalat, salat, tomat salat, saltkartofler virkelig godt. næste gang vælger vi noget andet end flødekartófler og alm salat det var smattet.