Execution time: 952ms

UITSTEKEND

2.6 / 10
68 beoordelingen over Koopgoedwinkel
Bedrijfsinfo
Wij hebben 68 beoordelingen uit nationale en internationale bronnen gevonden en geanalyseerd. De TrustScore voor dit bedrijf is 2.6 / 10 = ERG SLECHT. Met een totaal van 68 beoordelingen is de statistische significatie gemiddeld.
GEEN ARTIKELS GEVONDEN -  Voeg een artikel toe over koopgoedwinkel.nl

68 BEOORDELINGEN

Kees

woensdag 10 maart 2010

0900 Oplichters

Ik heb er geen goed woord voor over.
Levertijd van mijn bestelde TV zou 1 tot 5 dagen zijn.
Na 1 week niets gehoord, dus een mailtje gestuurd.
Hierop geen reactie, dus bellen met het 0900 nummer a € 0,75 pm
Volgende week zou hij binnen komen, maar je raad het al, weer noppes.
Na een aantal mailtjes en telefoontjes en 3 weken verder heb ik uiteindelijk de order geannuleerd. Nu hopen dat ze mijn geld terug storten.
Het is enkel en alleen om het dure 0900 nummer te doen bij die gasten.

Featured review of Koopgoedwinkel

Bert

zondag 7 maart 2010

Profiteurs

Bijna 7 weken een TV in bestelling en deze direct bij het bestellen betaald daarna alleen maar achter aan bellen waar hij blijft. Er wordt nooit teruggebeld hoewel ze dit wel beloven. Volgens mij verdienen ze puur aan de telefoontjes naar het 0900-nr. Gelukkig wel mijn geld teruggehad (helaas zonder rente) toen ik de bestelling annuleerde. Maar wel bijna een advocaat ingeschakeld want ik vertrouwde het niet meer. Voortaan moet ik EERST de beoordelingen lezen van zo'n webwinkel stom genoeg heb ik dit pas na de bestelling gedaan.

els

donderdag 18 februari 2010

Oplichterij

Zelfde geval als hier beneden, besteld, betaald en niks geleverd krijgen. Ook geen geld terug. Pure oplichterij, dus hier zeker niet kopen

Arie

vrijdag 5 februari 2010

Fraude of simpel geld verdienen

Koopgoedwinkel doet net of dat het een winkel is. Volgens mij leveren ze nooit of nagenoeg nooit iets af. Direct betalen, de klant aan het lijntje houden en ondertussen rente opstrijken. Wacht al sind 4 januari op mijn koelkast. Na het annuleren ook op de voorwaarden gewezen. A.s. maandag is het zover. Ik denk dat Koopgoedwinkel de betalingsopdracht gewoon pas na 14 dagen uitvoerd en zo zijn geld verdiend. Neigt naar fraude en/of diefstal.

Nooit geen zaken mee doen

Eric

vrijdag 29 januari 2010

no reaction

Shop does not answer

Mido

vrijdag 22 januari 2010

Wacht nog steeds op reactie

Ik heb een order geplaatst op 4 januari, maar nog niets vernomen. De order is wel bevestigd. Telefoon wordt niet opgenomen (0900 nr), en mail wordt niet beantwoord. Ik hou jullie op de hoogte.

Steeve

Bijna frauduleus

Klanten worden dmv hun account voorzien van informatie. Helaas is de informatie nietszeggend. Pa na bellen naar een dure 0900 nr krijgt men enig info, deze info is gelijk aan wat er op de persoonlijke account van de klant staat. Op emails wordt er met een standaard (vriendelijke) mail geantwoord met altijd dezelfde info (problemen met levering door leverancier, verwacht wordt dat men deze week en anders volgende week de levering zal doen) Nu al bijna een maand geleden en nog steeds mijn bestelling niet gehad. Heb mijn bestelling geanulleerd. Reactie van Koopgoedwinkel: 'Wij wijzen u op de verkoop voorwaarden. Ik zit nu te wachten totdat men eindelijk zin heeft om mijn geld terug te storten. Wees dus gewaarschuwd.

Laarschoten

ERVAREN GEBRUIKER

niet geleverd

Helaas las ik de reviews pas nadat ik hier besteld heb. Kijk uit !

W.B. Roos

donderdag 21 januari 2010

Vooruit betalen, lang wachten, telefonisch niet berijkbaar, slechte levering

Er werd netjes geinformeerd dat door drukte de levertijd 10 tot 15 dagen zou zijn. Na 3 weken maar eens gebeld, maar het bedrijf blijkt telefonisch onberijkbaar. Dus maar een mail gestuurd waar gelukkig na een aantal dagen wel op werd gereageerd. Ik had in de order aangegeven graag leveren op maandag, krijg ik een mail waarin staat levering van dinsdag t/m vrijdag.
Na wat heen en weer gemail blijkt levering alleen overdag mogelijk tussen 08.00 en 16.00 en alleen van dinsdag t/m vrijdag. Een dagdeel kan men niet noemen, dus jij of je buren moeten de hele dag thuis blijven. De beste man belde mij s avonds om 21.30u. Persoon was erg gefrustreerd, kon niet luisteren en wilde alleen zijn eigen frustraties kwijt over dat hij het zo druk heeft. Totaal niet klant gericht en klantvriendelijk.
Echt een afrader dit bedrijf

ridder rob

woensdag 20 januari 2010

!ronduit slecht!

Na 30 dagen gewacht te hebben op de tv die besteld is, nog steeds geen reactie. Mail met belofte de order te annuleren zodra de tv deze week niet geleverd kan worden, worden niet beantwoord. Telefonisch (45 ct/min!) niet bereikbaar, ze hebben standaard een bandje op deze lijn staan.
Ik ga nu een mail sturen met de annulering van de order. Zal ik nog wel lang op mijn geld moeten wachten..
Koop hier niets!!

joepiedepoepie

donderdag 26 november 2009

Vooruit betalen, niet leveren, lang wachten op teruggaaf geld

Na een maand na betaling op onze TV te hebben gewacht (het koopje van de maand) en tussentijds vier maal te hebben gevraagd naar de levering, hebben wij de order geannuleerd. Dit leidde tot een vervelende mailwisseling met zinloze argumenten. (De TV zou maatwerk zijn en daarom niet kunnen worden geannuleerd). Na cancelling hebben we ruim 2 weken op ons geld moeten wachten.

Bij de annulering staat de klant volledig in zijn recht en de betaling had eerder kunnen worden geëffectueerd. Dit bedrijf zoekt duidelijk de grenzen op wat kan.

Het resultaat is dat zij 6 weken op ons geld hebben kunnen zitten, zonder dat daar een dienst tegenover stond. Ons bekruipt het gevoel dat op deze manier de kaspositie van de organisatie op peil wordt gehouden. Er zijn op internet meer voorbeelden hierover te lezen.

Dit bedrijf is niet lid van de thuiswinkelwaarborg.

Bij de concurrent dezelfde TV besteld en deze 2 dagen later in huis!
Kost twee tientjes meer, maar wat een dienstverlening dat je daar voor krijgt!

Advies: doe geen zaken met koopwinkel.nl

bas

vrijdag 3 juli 2009

Komt afspraken niet na

Ik had het natuurlijk kunnen weten, de site meld niets over het al dan niet voorradig zijn van een produkt. Levertijden zijn 5-10 dagen.
Helaas, na 10 dagen geen levering.
Bellen heeft geen zin want als je er al door komt krijg je nietszeggende antwoorden en op mails wordt evenmi gereageerd.
De meldingen van de orderstatus zijn vaag en nietszeggend.
Dit was de eerste en de laatste keer.

Anouk Peters & Kriek found this review useful. Agree?  Ja / Nee (Rapporteer misbruik)
lidy

woensdag 6 mei 2009

super geholpen

super netjes geholpen. (al jaren klant)
Ik ben al jaren klant van Koopgoedwinkel en ben er altijd erg netjes geholpen.
Het bedrijf komt altijd zijn afspraken na en levert ook zeker binnen de afgesproken termijn.
Deze winkel is zeker een aanrader omdat ik dat in de loop der jaren dat deze mensen aktief zijn met de webwinkel ervaren heb.

Anouk Peters

woensdag 29 april 2009

waardeloze service

Eind maart een koelkast besteld, ik had gekozen voor gratis afleveren, bleek dat dit alleen kon bij vooruitbetaling. Ik heb dit dezelfde dag nog gedaan en wacht nu, 29 april nog steeds op de koelkast. Op 22 april met ze afgesproken, na vele mails van mijn kant waar op veel aandringen uiteindelijk een reactie komt, dat als de koelkast vandaag niet geleverd kon worden ik mijn geld terug zou krijgen.
Maar nee hoor, weer de belofte"over enkele dagen komt hij binnen" heb gezegd dat ik hier niet mee accoord ga en wil annuleren en mijn geld terug. Maar hier heb ik weer geen reactie op gehad.
Heel jammer dat een bedrijf zo handelt want je verliest zo echt je vertrouwen. Ik heb heel goede ervaringen met inbouw.nl, had ik hem hier maar bestelt voor een paar tientjes meer want dit is de besparing niet waard !

CFKlaassen

maandag 27 april 2009

Stroperig en onprofessioneel

Stroperig en onprofessioneel. Eind maart bestelde ik een LCD TV en betaalde direct via IDEAL. Tot zover leek alles normaal. Na een week wachten stuurde ik een email, wanneer er geleverd zou worden. "De aankomende week" was het antwoord. Na 14 dagen wachten belde ik het betaalnummer. "Is er bij u een distributiecentrum in de buurt?" was de wedervraag van koopgoedwinkel. Op deze onprofessionele houding besloot ik de order te annuleren. Veertien dagen gunnen zij zichzelf overigens als terugbetaaltermijn. Vijf minuten voor het verstrijken van die 14 dagentermijn stuurde ik een email om te melden, dat ik overwoog aangifte te doen. Tien minuten later komt er opeens met haast het antwoord, dat de terugbetaling geregeld is. Die terugbetaling geschiedt feitelijk echter pas drie dagen later. Koopgoedwinkel heeft woordbreuk gepleegd en heeft de communicatieve eigenschap om nergens concreet te willen worden. De op de website vermelde 'vijf tot tien dagen' bij een product dat ze gewoon op voorraad hebben (per telefoon werd notabene bevestigd, dat de TV voor ons klaar stond!) is een slag in de lucht. Ik heb nog nooit zo'n onaangenaam stroperige ervaring gehad met een internetwinkel en wens niemand dat toe.

efijlstra

donderdag 2 april 2009

Zeer matige service.

Slechte service: geen reactie op e-mails; telefonisch contact: zeer slecht bereikbaar - de kosten: 45 ct/minuut. Afgesproken leverdata worden niet nagekomen.
Op de site staat aangeven dat in overleg geleverd wordt, wat niet gebeurt. De communicatie verloopt eenzijdig - de klant wordt niet betrokken in de aflevermogelijkheid; geen reactie op e-mail en telefoon.
Komt zeer onbetrouwbaar over.

Kieskeurig.nl gebruiker

We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat www.kieskeurig.nl geen beoordelingen vrijgeeft.

Adds by Google

De beste bedrijven in ...

computers
2. Netwerkwinkel
www.netwerkwinkel.com
Kwaliteit in assortiment en snel geleverd!
3. Compuzone
www.fietspunt.nl
zeer tevreden
3. Fietsen Nederland
www.fietsen-nederland.nl
Online fiets besteld en snel bezorgd
keukens
3. Keukencentrumtiel
www.keukencentrumtiel.nl
Prima zoalng je maar niks laat installeren
WWW.KOOPGOEDWINKEL.NL
- Wij zijn een bedrijf dat bestaat uit een audio, video en witgoedwinkel met een eigen technische dienst en sinds kort een internetwinkel voor particulieren en bedrijven. Change description
Bedrijf:

In het nieuws:
geen vermeldingen
Verander bedrijfsinfo

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzelt u dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Mail naar julie@trustpilot.com, of bel ons op 0045 69 91 12 82.

Download Trustpilot Guard

<br /><br />
<h1 class='frontpageHeader'>Download Trustpilot Guard</h1>
<br />
Zie onmiddellijk het verschil tussen goede en slechte bedrijven als u zoekt in Google. Contact

Voor bedrijven

“Trustpilot is de ultieme manier voor bedrijven om aan te tonen dat zij zich effectief inzetten voor hun klanten.”
Inschrijven
Trustbox
Adds by Google
found this review useful. Agree? 0 Vond u deze beoordeling nuttig?