Execution time: 250ms

337 klanten beoordelingen
Beoordeel
GEEN ARTIKELS GEVONDEN -  Voeg een artikel toe over Koter Kado
Dit bedrijf is lid van Thuiswinkel Waarborg
Dit bedrijf is aangesloten bij Safe2Shop.
Dit bedrijf is aangesloten bij mkbOK.

337 BEOORDELINGEN

Online gevonden

Koter Kado 2e tijdens Baby & Kids Website Awards 2010

www.twinklemagazine.nl

Tijdens de Baby & Kids Website Awards 2010 is Babypark verkozen tot beste webshop. Koter Kado en Geboortewinkel eindigden op plaats twee en drie.

Toegevoegd door   (donderdag 18 februari 2010) (Rapporteer misbruik)
  • berty
dinsdag 31 augustus 2010

leuk ontwerp babyboek en de onderlinge communicatie was ook in orde

Babyboekje was geweldig, ook al was de levertijd, door de vakantie wat trager.
Heb twee weken later al weer een nieuwe bestelling gedaan. Dat zegt dus al genoeg over koterkado

Featured review of Koter Kado

Koter kado is SUPER!!!

Dit is nu de vierde keer dat ik bij jullie bestel, en ik weet nu al dat mijn pakje binnenkort in de bus zal zitten en weer perfect gaat zijn!

Wij hebben twee superleuke badjassen met onze naam vooraan op en achteraan op de ene "You and me..." en op de andere "...together forever". Superleuk als je ons naast elkaar ziet staan.

Heb ook een leuke babybadjas voor mijn dochtertje, en nu net eentje besteld voor de baby van vriendin die net bevallen is.

Koter kado is kortom: correct, kwalitatief, betrouwbaar, snel !!!

Proficiat aan het hele team.

zondag 29 augustus 2010

Snel en goede kwaliteit

We hebben 2 rugzakjes, bedrukt, besteld. Deze betaald met credit card. Op de website stond een levertijd van 2-3 dagen na betaling. Ik maar hopen dat het dan 'deze week' binnen zou zijn. Nou zondag besteld en woensdag in huis hoor! Echt super snel, netjes verpakt en kwaliteit is top! We hebben nog een bestelling gedaan... nu maar hopen dat deze net zo goed is als de vorige. Wij komen dan zeker snel terug!

• Temmink
zaterdag 28 augustus 2010

Super leuke originele cadeautjes en snelle levering

Binnen drie dagen heb ik de bestelling ontvangen. Heel snel.
Wel een tip: Het zou leuk zijn dat je een voorbeeld op je scherm krijgt van wat je besteld. Dus kies je voor een blauwe rugzak met witte letters dan is het leuk als je dat op je scherm ziet. Ook wat meer keus zou goed zijn!

• mechteld
donderdag 26 augustus 2010

altijd goed

Ik heb al meerdere keren kado's en speentjes besteld via deze site en altijd snel, goed en leuk ontvangen door iedereen en ook voor onszelf.

donderdag 26 augustus 2010

Super kado!

De mepal-beker en -bakje zijn vandaag al bij ons thuis bezorgd! Bedankt voor het snelle leveren. Het koterkado is voor onze dochter die gauw jarig is, we zijn benieuwd wat zij er van vindt.... Wij vinden het in elk geval al super!!!
Het produkt was netjes verpakt en werd al een paar dagen na bestellen geleverd. Heel fijn!

• Hellen
dinsdag 24 augustus 2010

Super leuk

Ik heb weinig toe te voegen dan mijn titel. koterkado is gewoon super leuk. Ik heb al meerdere dingen besteld bij Koterkado en altijd ben ik nog blijer verrast dan dat ik me het product voorstel. Super!!!! Prijs kwaliteit vindt ik goed (niet geheel onbelangrijk)

maandag 23 augustus 2010

Koterkado is leuk en origineel !!

vandaag de leuke spulletjes ontvangen, een speendoekje voor de kleinste spruit en een turnrugzak voor de oudste en een nitendotasje, het ziet er superleuk uit en een goeie kwaliteit en een hele snelle levering, het is mijn 2de bestelling en er zullen er zeker nog volgen!!

• Corry
zondag 22 augustus 2010

hele leuke spulletjes en snel geleverd 5 sterren waard

Als gastouder bestel ik heel wat bij koterkado zoals naam speentjes en tutpopjes zodat de kindjes nooit de speen van een ander kindje krijgt het is handig en voorkomt ziektes de ouders vinden het erg leuk dat hun kleintje zo duidelijk eigen spulletjes heeft als het kindje hier is , er is een ruim assortiement zodat ik nog steeds kan kiezen en alles wat ik bestelde is vlug en netjes verzorgd. Mijn hartelijke dank hiervoor .
Mvg Corry

zondag 22 augustus 2010

Super snel en ontzettend leuk

Op donderdagavond besteld en op zaterdag had ik de bedrukte broodtrommel en beker voor mijn dochter al binnen. Echt super snel. En wat zijn ze leuk. Het fruitbakje is echt perfect voor mijn kleine meid. Ik ben zeer te spreken over de service en de kwaliteit.

• Zamira
vrijdag 20 augustus 2010

Toppie!

Wat een leuke schoolmepal voor de kinderen, (de schoolbeker met lunchbox). Heb mijn vriendin er super blij mee gemaakt. Was een cadeautje voor haar dochtertje die maandag voor het eerst naar de Basis school gaat.

Ik heb hem ook meteen voor mijn nichtje besteld, die ook voor het eerst naar de basis school gaat.

Top KOTERKADO ga zo door! In december zal ik er een voor mijn zoontje bestellen ;)

• kelly
donderdag 19 augustus 2010

De vakantie is bijna voorbij ...

tijd dus voor een nieuwe schoolbeker ! 3X mepal drinkfles met naam besteld.
Super leuk geworden en een super snelle levering ...

alles was in orde

ik betaalde mijn bestelling op maandag en op zaterdag was het er al
de website is duidelijk en eenvoudig

• Anita

Professionele site

Ik vind de site van koter cadeau een erg professionele site, zo ziet die er ook uit. Ik hoorde van jullie website van mijn buren, die hadden een ID plaatje laten maken voor mijn buurjongetje, en aangezien ik er ook al lang een wilde, heb ik er een bij jullie besteld. Alles is heel overzichtelijk, en je kan makkelijk en goed zien wat je besteld, en hoeveel je er voor betaald! Nogmaals, de site ziet er erg mooi, kleurrijk, overzichtelijk en professioneel uit! Bedankt daarvoor, namens mij en ik denk dat ik dit wel mag zeggen namens veel klanten van jullie!

• Eva

XL Fleece omslagdoek

Er werd netjes van te voren vermeld dat er wegens vakantie een langere levertijd zou zijn. Eenmaal terug van vakantie was de doek snel binnen en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit!
De naam staat er heel mooi op, en de doek is van een stevige zware kwaliteit! Ik ben er heel blij mee!

• lien
woensdag 18 augustus 2010

Fruitbakje Mepal ideaal voor 2 boterhammen; vliegen ze niet de hele lunchbox door.

Ik sluit me aan bij voorgangers in dit gastenboek. Heel prettige service. Ik kreeg tijdens mijn bestelling een foutmelding. Dat kan gebeuren. Een mailtje van mij er achteraan en 's ochtends om 9.00 uur had ik al antwoord in mijn mailbox dat alles geregeld was. Bestelling is inmiddels binnen. Dochterlief is vandaag meteen blij naar school met fruitbakje als broodtrommeltje. Er passen precies twee boterhammen in, dus dan schudden ze niet meer zo door elkaar als in een grotere lunchbox :-)

• mirjam

megatastisch formidabel..

Ik heb eerst voor mijn 4 kids een lunchbox gekocht met hun naam er op, die waren de volgende dag al bezorgd, zodat ze meteen na de vakantie konden genieten van hun brooddoosje. De juf vond hem zo leuk dat ze gekscherend vroeg of ze er ook één voor haar hadden gekocht... Nou, dat heb ik dus nu gedaan. En volgens mijn mail kan ik hem morgen verwachten. De juf wordt 50 binnenkort, dus dat is een leuk kadootje voor haar! Een brooddoosje met Juffie Helma erop.
Dankzij jullie goede ideën.
succes en allicht tot de volgende keer!

XL Fleese omslagdoek

Heerlijke stof, mooi de naam op geborduurd en lekker groot... Ideale meegroei doek voor je kleintje.
De levering was ook zeer snel (donderdagavond besteld, dinsdagochtend in huis) terwijl ze op de site vermeld hadden dat het langer kon duren ivm vakantie.

woensdag 18 augustus 2010

Leuke en vertrouwde site is KOTERKADO

In één woord GEWELDIG LEUK EN ZEER VERTROUWD
dat is geen 1 woord maar 3
maar ik hebt 5 sterren gegeven
dat verdient KOTERKADO met haar site

• N.
woensdag 18 augustus 2010

Hip én tegelijkertijd superdegelijke kwaliteit!

Op het laatste nippertje 2 setjes lunchbox & drinkfles besteld voor de verjaardag met het verzoek of het nog voor desbetreffende dag geleverd kon worden. En ja hoor, een dag vantevoren brengt de postbode het pakje, en de inhoud is super, kan niet wachten tot ik de gezichtjes van onze kinderen zie als ze hun cadeautjes uitpakken. Hartstikke bedankt voor de snelle service!

• silvia

dikke duim!

..........dikke duim voor de super snelle levering

Badponcho

Dit cadeautje kreeg ik geleverd in een leuke verpakking, vlak nadat ik was bevallen. Een perfect kraamcadeau dat lang meegaat. Na bijna 3 jaar wordt de poncho nog steeds gebruikt.

• noelle
zondag 15 augustus 2010

mooie kwaliteit en snel bezorgd

Ik vond de produchten van zeer goede kwaliteit en snel geleverd ondangs dat jullie net terug waren van vakantie. Ook fijn dat jullie niet wachten tot alle produchten klaar waren maar wat klaar was gelijk verstuurden!!

Groetjes

Goede & snelle service!

Ik ben zeer enthousiast over jullie producten! Vorig jaar heb ik voor mijn zoontje en het zoontje van een goede vriendin schoolspullen besteld. De broodbakjes, bekers en schooltasjes zijn supermooi en stevig! De print is heel sterk, ondanks veelvuldig wassen in de vaatwasser. Ik heb 9 augustus weer een bestelling geplaatst en deze is ook supersnel geleverd. Het kindje is zooooooo blij!
Ga zo door en ik zal zeker in de toekomst artikelen bij jullie bestellen!

• Loes

koter kado

Erg goed en netjes

Succes gegarandeerd!

Ik heb laatst bij mijn broer en schoonzusje hoge ogen gescoord met een schattige badjas voor mijn baby nichtje, met haar naam op de voor- en achterkant geborduurd. Een gepersonaliseerd cadeau geeft absoluut iets extra's, zeker bij een bijzondere gebeurtenis als een geboorte. Ik heb gisteren mijn 2e bestelling gedaan voor de nieuwgeboren baby van mijn vriendin, dit keer een badcape met naam erop. Koterkado is mijn geheime wapen!

• herma

prima service!

een leuke site met erg veel leuke kadootjes voor iedereen jong en oud.
en ook een leuk prijsje.
en ze staan je altijd netjes te woord. als je ze belt met een vraag.
ga zo door!

• Janine
donderdag 12 augustus 2010

Klaar voor school

Nog een paar weekjes en dan gaat onze dochter voor het eerst naar school. Een mooie broodbak, fruitbakje en beker voorzien van naam natuurlijk een absolute must! Blij verrast was ik van de snelle afhandeling van de bestelling. En ook het eindresultaat is super.
Eind van de maand zullen de bakjes en beker tussen haar verjaardagscadeaus zitten. Hopelijk is ze er blij mee, mama in ieder geval wel. Hartelijk dank!!!

• Miranda
woensdag 11 augustus 2010

Veel bijzondere artikelen voor kinderen

Wat een leuke site om bijzondere kinderspullen te bestellen. In de winkels ligt bij veel bedrijven veel van het zelfde vandaar dat ik jullie site heb bezocht om iets te bestellen. Het ziet er allemaal vrolijk en lief en stoer uit daar hou ik van en je kan op spullen een naam laten zetten. De site is overzichtelijk en voor iedere iedere leeftijd zijn er zoveel leuke artikelen te koop. En ook erg handig dat je artikelen kan laten opsturen naar de persoon voor wie het bedoeld is. Koterkado is een erg leuke kadowinkel die met zijn tijd mee gaat.

Super

Ik vind Koter Kado een gezellige en overzichtelijke site. Ik vind zelf altijd dat ze leuke kado's hebben maar ook nuttige spullen. Ik heb nu weer een label label doekje besteld. Ik had op de site van label label zelf gekeken maar daar werd ik niet vrolijk van. 3 á 4 weken lever tijd. Bij koter kado een week! Snelle service! Ik moest alleen wel concessies doen. Ik wilde eigenlijk een ander doekje maar die had koter kado niet. jammer dan!

trotse opa en oma

Sinds ons eerste kleinkind op komst was zijn we op zoek gegaan naar iets speciaals en hebben wij een boekje met de naam van hem besteld; een prachtig boekje om te zien en een heel leuk verhaal. De bestelling ging prima net als de levering dus de klantendienst was perfect. Toen kleinkind nummer 2 zich aandiende hebben wij dus gelijk weer voor een naamboekje gekozen en alles ging weer perfect. Nu wordt kleinkind nummer 1 alweer 3 jaar en hij mag tracteren op de peuterschool dus logisch dat we weer voor iets persoonlijks hebben gekozen, namelijk de tractatiezakjes, die hebben we besteld terwijl "koterkado" met vakantie was en gelijk op het moment dat zij terug waren heb ik een mail gekregen dat de bestelling in behandeling is genomen, zo kan ons kleinkind op zijn verjaardag (23 augustus) iets heel leuks tracteren. We gaan zeker veel vaker met koterkado in zee, leuke spulletjes en een hele goede behandeling van klanten.

• Annette

orginele kadootjes

duidelijke communicatie nadat je besteld hebt. Dit geeft vertrouwen

gewoon top

Zodra mijn jongens naar school gingen hebben ze een beker en broodtrommel met naam gekregen. En wat een rust heeft dat gegeven. Oke de kleuren komen overeen met andere. Maar door de naam erop te zetten zo uniek en zo herkenbaar voor kinderen. De kinderen hebben nooit het probleem dat ze het verkeerde bakje mee hadden genomen. Heerlijk een geweldige uitkomst. En het kan ook gewoon heel stoer zijn. Helemaal goed dus.

precisie en korekt

alle artikelen die ik tot dus ver heb besteld zijn tot tevredenheid afgeleverd en waren precies wat ik er van verwachte ik ben zeer content met "koterkado"

zaterdag 7 augustus 2010

Leuke cadeaus die je ontvangt, geef je een ander ook!

Van mijn zus en zwager hebben wij een badcape voor onze Yinthe gekregen bij de geboorte. Het is een heel leuk en persoonlijk cadeau, dat ook anderen meteen opvalt. Vandaar dat wij ook voor vrienden van ons dezelfde soort badcape hebben besteld voor hun Timo. Op de naam die je aan je kind geeft ben je trots, dus dat maakt het cadeau extra leuk.

De toevalligheid!

Helaas besteld in vakantieperiode, dus we moeten even wachten op onze bestelling. Daarentegen is het bijzonder toevallig maar vooral mooi, dat onze vrienden hun dochter Jade hebben genoemd en het meest geschikte lettertype dan toch ook nog heel erg toepasselijk Jade heet!

Ik zal zo snel mogelijk een foto maken van Jade met haar D.I.D.Jade badjas en deze naar jullie toesturen!

dinsdag 27 juli 2010

Supersnelle levering en verdomd goede service!

Mijn bestelling werd binnen 2 dagen geleverd. Ik had gedacht dat ik zou moeten wachten tot na jullie vakantie, maar niets was minder waar! 's Avonds besteld, met ideal betaald, meteen in behandeling genomen waardoor er maar 1 werkdag tussen zat voor ik bestellin in handen had. Mijn zoontje is vandaag voor het eerst naar de gastouder gegaan mét mooie tas met zijn naam erop geborduurd. Bedankt medewerkers van Koterkado! Ik kom gauw terug!

• Mireille
woensdag 21 juli 2010

Goede en snelle service

Mijn ervaring met Koterkado is erg goed. Maandagmiddag besteld, woensdag voor 12.00 al in huis.
Ik had een wrapper van Snoozebaby besteld, met naam, en het ziet er erg netjes uit.
Goede en snelle service, precies zoals de website belooft aan de klant.
Ik zal zeker weten vaker bestellen bij Koterkado!

• sabien
maandag 19 juli 2010

handig

Ik geef een dikke duim! Dit is de 4de zwembroek die ik bestel. En heb er nooit spijt van gehad.
We gaan graag naar het strand en pretparken. Het geeft me een fijn gevoel dat hij een zwembroek aan heeft waar mijn telefoonnr. op staat.

• marijke
maandag 19 juli 2010

Een orgineel kado en snel geleverd

Hier kan je leuke en vooral orginele kadootjes uitzoeken voor de allerkleinsten. Al eerder geslaagd, maar deze keer heb ik voor mijn neefje die 4 wordt een broodtrommel en beker laten bedrukken met zijn naam en een treintje. Zo kan hij wel op zijn eerste schooldag verschijnen. Omdat ik het graag voor zijn verjaardag in huis wilde hebben moest het dan wel snel geleverd worden. De levertijd staat duidelijk vermeld en zo kan je dus zelf beslissen of het tijdig komt, je krijgt dan een bevestigingsmail zodat je bestelling is verwerkt.
De site is erg klantgericht, kleurrijk en duidelijk. Ga zo door, leuk concept! Ik kan het iedereen aanraden, de bedrukkingen van kleding en spullen zijn echt leuk als je het in het echt ziet!

zondag 18 juli 2010

Wat een geweldige site

Ik was aan het zoeken voor een origineel verjaardagscadeau voor onze dochter Fleur en kwam per toeval op jullie site terecht.
Vind de site heel duidelijk en overzichtelijk.
Heb meteen een aantal dingen besteld.
Vond het wel jammer dat de rugak kleur roze niet meer op voorraad was en pas eind augustus weer leverbaar was. Ik twijfel nog of ik deze nog zal nabestellen dit kost mij namelijk wel weer extra verzendkosten

Zal zeerzeker jullie site aan andere mensen doorgeven

• Renate
zondag 18 juli 2010

Superleuke webwinkel met hippe kinderspullen!

Erg leuke webshop, want hier vind je de hipste merken en kun je ook nog je kadootje personaliseren! Goede informatievoorziening, makkelijke overzichtelijike site, snelle service. Kortom: leuk!!

• inge
vrijdag 16 juli 2010

Super snelle levering

Wat een super snelle levering. Gisteren besteld en vandaag al in huis.
het resultaat is ook erg mooi.
Mijn zoontjes zijn er blij mee en kunnen hun eigen beker heel goed herkennen op school tussen de andere bekers!
Bedankt

• joke
vrijdag 16 juli 2010

reactie

Jammer dat je geen autosticker kan bestellen met twee namen. En dat je voor het ene wel en het andere geen verzendingskosten moet betalen. Ik betaal er nu toch, want ik bestel twee dingen.

Uitstekende service!

Via Koterkado heb ik een kado voor mijn nichtje kunnen bestellen. Via de mail heb ik contact gehad omdat het product niet meer leverbaar was in de kleur die ik graag wilde hebben. Ik heb vrijwel direct een reactie terug gekregen en ben uitstekend geholpen. Ik heb uiteindelijk alsnog mijn bestelling in de juiste kleur kunnen plaatsen. Keurige bevestigingen ontvangen, kortom een top service!

Zeer tevreden

Regelmatig iets besteld. Altijd op tijd geleverd en in orde. Het assortiment is leuk en origineel. Mijn cadeautjes zijn dankzij koterkado altijd een regelrechte hit!

woensdag 14 juli 2010

De site ziet er goed uit. Bestellen en betalen gaat makkelijk. Ik zal anderen zeker koterkado aanbevelen.

• Joan
dinsdag 13 juli 2010

Oranjeshirts

Ik had nog snel 2 shirts voor mij en partner besteld en had ze nog voor de finale binnen. Helaas hebben we niet de beker gewonnen, maar Koterkado....super, complimenten voor de snelle service!

dinsdag 13 juli 2010

Gewoon goed!

Je kunt veel verschillende dingen bestellen en laten maken naar eigen idee.

zaterdag 10 juli 2010

blije kinderen...het mooiste wat er is!

Wat waren onze kinderen gelukkig toen de bekers en tas binnenkwam. Mijn dochter keek helemaal verliefd naar haar roze tas met hartjes en naar de roze broodtrommel met beker met paarse sierletters. Mijn zoontje van 3 zei:"vet cool, mijn Dino". Het moge duidelijk zijn dat de blauwe trommel met een dinosaurus in goede aarde is gevallen.
Er is nog een trommeltje en een beker voor mijn neefje, dat is voor zijn verjaardag. Van zijn reactie kan ik me al een voorstelling maken.

Over koterkado kan ik alleen maar zeggen:"snelle levering en goede klantgerichte service".
Hartelijk bedankt, vooral namens de kinderen.

Familie Koster

vrijdag 9 juli 2010

ZOU KOTERKADO ZEER ZEKER AANBEVELEN BIJ ANDERE GOEDEKWALIETIJD WEL PRIJSIG MAAR WEL WAAR VOOR JE GELD

MIJN BESTELING WERD OP TIJD GELEVERD EN NETJES VERPAKT EN GOEDE KWALIETIJD

vrijdag 9 juli 2010

Prima en leuk product

De zwembroek is op dit moment helemaal vesleten, maar hij heeft hem ook 4 keer per week een uur aangehad tijdens zijn turbozwemles. Jammer dat er geen groene zwembroek meer op voorraad was voor hem. Een ander jongetje had deze zwembroek ook en we vonden hem zo leuk dat we hem zelf ook hebben besteld.

Bijzonder goede service

Ik heb voor mijn zoontjes allebei een zwembroekje met naam en telefoonnummer bestel. Mijn bestelling was snel binnen en mijn jongens dol blij.
Nu liet bij een van de broekjes een cijfer los. Dit is door koter kado heel snel en bijzonder netjes opgelost.
Dus al met al een bijzonder goed georganiseerd bedrijf met hun hart echt bij de klant.
Hartstikke bedankt.

uiters tevreden!!!!!!!!!

goed overzichtelijk te bestellen op internet.
snelle en goede service.
kwaliteits producten
een aanrader voor iedere ouder maar zeker voor iedere opa en oma.

chapeau.

• behnaz

Nooit meer een ander!

Zeer goede ervaring met Koterkado. Makkelijk te bestellen, snel in huis en veel keus qua assortiment. Een prima aanrader voor iedereen die net even iets anders wil geven dan anderen! Top gewoon!! nIk hoef geen ander meer!

snel en zorgvuldig

Zeer snelle levering en zorgvuldige afhandeling!

vlugge levering

mijn bestelling werd vrij vlug geleverd. ze zijn ook mooi geworden.

• Marloes

Super site

Al meerdere malen een bestelling geplaatst.Snelle levertijd en keurig afgewerkt! Ik ben erg tevreden. Nu heb ik polsbandjes besteld maar niet alle bandjes die afgebeeld staan stonden in het lijstje om uit te kiezen. Je zal dan zien dat je zoontje die dan net wil hebben! Maar ja nu ze thuis zijn gestuurd is hij er erg blij mee en papa en mama ook! We kunnen met een gerust hart op vakantie!!!!

wat blijft ie mooi!

Wat een kwaliteit, de zwembroek met naam!
Ik heb deze begin vorig jaar gekocht, met zilveren bedrukking en hij heeft al heel wat glijbanen, zandstrandjes en wasbeurten overleeft!
Hij kan nog een jaartje mee, dan op naar de volgende zwembroek.

Bedankt! Groetjes Lotte uit Hoorn

woensdag 7 juli 2010

Hoi Lotte, fijn dat je zo blij bent met de Koter Kado zwembroek ;-)

• Miranda

Brooddoos met naam

De brooddoos met naam was helemaal naar wens en de brooddoos was snel
in ons bezit. Dat we de brooddoos konden ophalen van bij Koterkado was super.
Miranda

• Corina

Glimlach

Al een aantal keren hebben we leuke dingen besteld bij Koter kado en elke keer brengt het weer een glimlach op het gezicht....en niet alleen van de koters!

Prima service en levering

Binnen twee dagen na bestelling kwam de rugzak al binnen, dit tot grote tevredenheid van mijn zoon.

• tanja
dinsdag 6 juli 2010

Mooie kwaliteit en zeer snelle service

Uitstekende service en zeer snelle levering. Heb op dinsdag besteld en donderdag al in huis. Erg fijn is dat je op de hoogte wordt gehouden van de status van je bestelling. Koterkado is een echte aanrader!

dinsdag 6 juli 2010

Koterkado, ga vooral door zo!!!

Ik ben heel tevreden over de werkwijze van koterkado. Ik heb al meerdere malen een bestelling gedaan bij koterkado en het is altijd goed en heel snel gegaan. Mensen vragen mij altijd waar ik het o-zo leuke kado gekocht heb en met trots zeg ik dan: www.koterkado.nl! :)

maandag 5 juli 2010

Beloftes waarmaken

Alles netjes op tijd zoals beloofd.
Goede info via de mail.(bestelling klaar,verzending etc.)
Perfect verpakt.
De eigen teksten super.

maandag 5 juli 2010

Super origineel, handig en bovendien snel geleverd

Ik heb via Koterkado een lunchtrommel, beker en fruittrommel besteld, met naam en logootje.
Leuke kleuren. Zeker een aanrader. Snelle aflevering van de goederen.

• Leona
zaterdag 3 juli 2010

Stap naar de basisschool

Op donderdag middag besteld en en op vrijdag al in huis..
Voor me kleine meid van bijna 4 een hele goeie pleister op de wond na het afscheid nemen van de peuterspeelzaal...

Een bidon en fruitbox met naam en bloemen voor naar de basisschool ....Super blije kids en een heel tevreden mams

donderdag 1 juli 2010

7 maanden en nu al een lunchbox

Mijn zoontje Myran heeft een koemelk allergie. Op zich niets bijzonders, alleen moet hij nu zijn eigen lunch meenemen naar het kinderdagverblijf. Andere kindjes krijgen brood, beleg enz. van daar maar Myran kan dat niet hebben. Nu wilde ik een aparte lunchbox en die heb ik via jullie besteld. Mijn bestelling was binnen 2 werkdagen binnen en helemaal super! Had er meteen een drinkbeker en fruitbox bij besteld en ook deze zijn geworden zoals ik het wilde!!!

Nu gaat mijn zoontje van 7 maanden dus met z'n eigen boterhammetje, in z'n stoere lunchbox met naam naar het kinderdagverblijf. Ben zeer benieuwd naar de reactie's van de juffie's

donderdag 1 juli 2010

kadoooos

Jullie hebben voor ieder kind wat leuks te verkrijgen.
Jong en oud(er) en vooral de mama worden meegezogen in de leuke spulletjes.
Ik kwam kijken voor een zwembroek met naam
en verlaat de site met nog meer leuke dingen.

Ga zo door en we blijvenbestellen hoor!
Maartje

fruitbakje broodtrommel en beker

super leuk dochter is helemaal blij. bedankt voor de goede en snelle service.

longsleeve

Mijn zoon heeft november 2007 een longsleeve gekregen van mijn vriendin en hij is nog steeds mooi, het was toen toevallig ook een oranje omdat de koningin bij ons in het dorp zou komen maar nu met de wk heeft hij er nog steeds plezier van. Goed spul.

woensdag 30 juni 2010

Een geweldig persoonlijk en hip cadeau voor een dreumes

Hoi hoi,

vorige week een doop gehad en bij jullie een tuitfles en fruitbakje via de web-site gekocht! En wat waren de ouders verrast met dit cadeau. Geweldig! Leuk! persoonlijk! hip! echt een keer iets anders! hier kunnen ze echt iets mee! iedereen had er wel iets over te zeggen.
Nee ik ben super blij dat ik bij jullie die cadeau heb kunnen vinden en ik ga ook zeker vaker een bestelling plaatsen.

Susanne

• gerda
dinsdag 29 juni 2010

toppie

wat hebben jullie een mooie webshop mooie kleuren ook
mijn bestelling moet nog binnen komen maar zit er niet over in
jullie zijn toppie

Superservice!

Ik heb al meerdere dingen besteld en de service is altijd uitstekend! De levering supersnel en de artikelen zijn erg leuk, ik heb al heel veel complimenten gekregen op de leuke geboortecadeautjes met naam die ik heb weggegeven en dat mede namens Koterkado! Klasse!

super super super!!!

Superleuke hebbedingen, supersnelle levering en supercorrecte afhandeling!!! super super super! Ik raad het aan al mijn vriendinnen aan!!!

• Daphne
maandag 28 juni 2010

Top site/bedrijf met super leuke spullen

Dit is een super leuke site waar de meest uit eenlopende (kinder)spullen te bestellen zijn. Het is vooral zo leuk omdat het een persoonlijk cadeau wordt met de naam erop. En de kwaliteit van de knuffels en kleding is ook echt, niet dat het na 3x wassen verkleurd.

Onlangs heb ik een badjas besteld voor de onlangs geboren Juliette, toen het geboortekaartje binnen kwam bleek de naam Juliëtte te zijn. KoterKado had het badjasje al bedrukt met de naam, maar ze zijn zo vriendelijk om de puntjes nog op de 'e' te borduren, heel fijn!

En daarbij hoef je nooit langer dan 1 week op je bestelling te wachten, waardoor je snel een leuk en mooi persoonlijk cadeau hebt voor zakelijke en prive relaties!

• Timbo
zondag 27 juni 2010

geweldig leuke kinderkado's met naam erop

Unieke site met leuke kado's voor kinderen en hun eigen naam erop.
Ook leveren zij zeer handige naam etiketten die u in kleding etc. kan plakken (strijken) zodat altijd te traceren is van wie een zoekgeraakt kledingstuk is. (ideaal op de kinderopvang bijvoorbeeld!)

• Judith
zaterdag 26 juni 2010

Klein kadootje, grootse prestatie!

De lunchbox ziet er hartstikke leuk uit. De kleur en de opdruk zijn geheel naar verwachting. Enig minpuntje is het vinden van de bestelknop en de vervolgprocedure op de site.

De lunchbox is niet voor een kind, maar voor onze buurvrouw van 40 die is geslaagd voor de PABO. Een grootste prestatie die met een kadootje met een knipoog beloond gaat worden.

• Baron
vrijdag 25 juni 2010

Dat is snel, het lijkt Overtoom wel!

We hadden een tas besteld waar de naam van onze dochter opgedrukt moest worden.
Dus hielden we wel rekening met een wat langere levertijd.
Maar verrassend snel werd het pakje met de tas keurig afgeleverd. Chapeau!

• Nancy
donderdag 24 juni 2010

Ik heb een babyzwembroekje en een babybadjas besteld allebei heel mooi .Maar ik vind wel èèn ding heel jammer als je het babybadjasje aan doet en dichtbind zit de naam net onder het lint en zie je er niet veel van dat is wel jammer mocht misschien iets groter of hoger gezet worden maar voor de rest ben ik een tevreden klant

donderdag 24 juni 2010

Hoi Nancy, bedankt voor je feedback. De borduring op het badjasje kon niet hoger, omdat hij dan onder de capuchon zou komen. Ik zal je feedback over de grootte doorgeven aan de borduurstudio!

Snel!

Bedankt voor het snelle levering! Het bestelde product was echter binnen een paar dagen geleverd, en ziet er precies zo uit als ik het wilde.

woensdag 23 juni 2010

wil je een origineel kado voor dit weekend surf dan naar koterkado.nl

hallo ik ben een zeer tevreden klant waarom als je niet weet wat kopen kijk op koterkado daar vind je vast wel iets en het zit snel in de bus ook 1of 2 dagen later heb je het al wat moet je nog meer hebben en het is iets persoonlijks alijt leuk voor kinderen.

• Lotteke
woensdag 23 juni 2010

Koter Kado?!

We hebben onze koters beslist niet kado gekregen
en daarom vinden we het best zwaar wegen
dat ze altijd en overal worden herkend
dus zijn op hun spullen hun namen ingeprent!
Bij Koter Kado kan je het zo gek niet bedenken
of je kunt wel iets bestellen, ook leuke geschenken
overal de namen op
dat is handig en helemaal top!

dinsdag 22 juni 2010

Ben er zo blij mee

Ruim anderhalve week geleden heb ik drie fopspenen besteld met de naam van mijn ,nog, ongeboren nichtje en gister heb ik ze ontvangen. Ik ben er zo blij mee, kan haast niet wachten om ze cadeau te geven. Het is een cadeautje wat niet iedereen geeft en op deze manier heb ik toch iets unieks wat helemaal niet veel geld heeft gekost. Echt super!
Omdat ik ze nog niet cadeau heb gegeven kan ik geen foto toevoegen maar ik weet zeker dat de fopspenen met veel plezier gebruikt zullen worden.

dinsdag 22 juni 2010

Hoi Carina, fijn dat je zo blij bent met de fopspenen. Fopspeentjes met naam hebben inderdaad de langste levertijd bij ons, ca 8 dagen (de rest wordt gemiddeld binnen 1-3 werkdagen verstuurd), maar zo te horen was het het wachten waard!

• Berny
maandag 21 juni 2010

Een geweldig leuke spaarpot voor een baby, met zijn eigen naam er op!

De spaarpot is in zeeroeeode staat aangekomen. Er was duidelijk aandacht aan besteed: bravo! Hij voldeed ook helemaal aan mijn verwachtingen. Nu nog hopen dat het presentje ook goed wordt ontvangen, maar dat kan haast niet anders.
Ik moet zeggen dat het bestellen ook erg gemakkelijk is, niks geen poespas, heel duidelijk.
Jullie hebben een fijne site, ga zo door!

zondag 20 juni 2010

De leuke kado dingen met naam doen het altijd erg goed heb deze week al 7 kadootjes besteld voor verschillende kindjes erg leuk!

De bestelling is altijd snel binnen

maandag 21 juni 2010

test trustpilot

• karin
zondag 20 juni 2010

Super klantvriendelijke en snelle service

Ik raad iedereen in mijn kennisen kring aan om een mooi orgineel kado te bestellen bij koterkado.nl
Ik en al mijn vriendinnen zijn zeer tevreden met de service en levering van dit bedrijf
Ze leveren kwaliteit

donderdag 17 juni 2010

zeer ovezichtelijke site met leuke moderne kadootjes

Ik kon erg snel vinden wat ik nodig had en de bestelling zelf was goed samengevat ik korte stukken dit vind ik zelf erg prettig!

donderdag 17 juni 2010

omslagdoek

Mijn dochter is gek op haar "kroeltjes"van snooze-baby, ze heeft een kleine roze, en twee |verschoningskleedjes""en ook die gebruikt ze als kroel. Maar omdat ze nu behoorlijk beginnen te slijten (mede omdat ze overal mee naartoe moeten) heb ik nu maar een "grote kroel"bestelt.

Ik raad iedereen de producten van snooze baby aan, omdat de kinderen er heerlijk mee kunnen kroelen. ze zijn lekker zacht ( en na veelvuldig wassen zijn ze dat nog steeds) en de kinderen gaan met de labeltjes zitten spelen waardoor ze rustig worden als ze verdriet hebben, en wanneer ze ermee in bed liggen vallen ze er heerlijk mee in slaap.
Echte TOP producten!!!

• Marita
woensdag 16 juni 2010

snel, netjes en harstikke leuk

Zondag verschillende kadootjes besteld, woensdag in huis. Handig dat je met Ideal kan betalen. Spullen zien er prachtig uit. Ik ben helemaal blij en tevreden.

Suggestie: wat doen jullie met / voor klanten die vaker bestellen? Misschien doen jullie al iets hoor...

woensdag 16 juni 2010

Top cadeaus, goede kwaliteit

Inmiddels zijn de bestelling als cadeaus gegeven en in gebruik genomen. Geweldig met name de reacties. Top!!

dinsdag 15 juni 2010

Hele leuke,originele producten en de velours badjas is geweldig!!

Super makkelijk te bestellen en snelle service en levering.

• Heleen
zaterdag 12 juni 2010

Duidelijk, snel en kwaliteit!

Ik heb een babybadjasje met de naam erin besteld. Per mail werd ik op de hoogte gehouden over de stand van zaken, erg duidelijk. Het badjasje was er na bestellen twee dagen later, een snelle service dus! Het jasje ziet er mooi uit, van een mooie kwaliteit stof. Een nadeel was wel dat het jasje crèmekleurig is. Op de site zag het jasje er namelijk wit uit, een kleine tegenvaller gezien ik wit liever wilde, maar toch is het resultaat mooi. Het gewenste lettertype en kleur in de juiste naam, prima!

donderdag 10 juni 2010

originele produkten, prima service

Deze online-shop is heel gebruiksvriendelijk, de uitleg zeer duidelijk, alle benodigde gegevens zeer snel ter beschikking, correcte levering van het produkt. Ik bestelde eerst 1 boekje, na ontvagst heb ik zopas het 2de boekje besteld, zojuist bevestiging gekregen van in behandeling genomen. Ik kan deze site zeker aanbevelen voor originele cadeautjes. Misschien in de toekomst iets meer keuze in de boekjes, ook voor iets grotere kinderen (+10) ?

• Jolanda
woensdag 9 juni 2010

super leuk en zeer origineel!

Onze tweeling van 4 zitten nu een halfjaartje op school en dus wilden ze ook heel graag een vriendenboekje. Ik heb overal gezocht voor een origineel boekje, totdat ik op de site van koterkado kwam. Heb een blauwe en een rose (jongen, meisje) besteld en het is echt super!!Krijg heel erg veel reakties van ander ouders. Gelukkig staat achterop waar je die leuke vriendenboekjes kunt bestellen en er zijn al verschillende ouders die nu ook al iets hebben besteld.
Ja, het is een aanrader!!

En de levertijd..... binnen 3 dagen had ik het al in huis. De boekjes gaan de hele klas door en zelfs de opa's en oma's, tantes, ooms en neefjes en nichtjes hebben er al ingeschreven. Ja, super leuk!!!

woensdag 9 juni 2010

Leuke naam artikelen! Snelle service!

Leuke site met veel kinderartikelen op naam. Ik heb al eens eerder hier besteld, levering gaat op tijd, opdruk op de luchbox en beker blijven ook heel mooi.
Absoluut een aanrader!

Snel bezorging!

Maandag het boekje besteld en nu al in huis!
Super service!

Groetjes Adri

dinsdag 8 juni 2010

Annando's eigen lijn

Ik vind het zelf erg leuk wanneer mijn zoontje met kleren met zijn eigen naam er op heeft. Het geeft iets speciaals aan zijn kleding en toe behoren. Ondertussen heeft hij al een heuse eigen lijn met kleding en assosairesen. Een broek met zijn naam, twee mutsen met zijn naam, dekbedovertrek met zijn naam, een laken voor in de kindererwagen. een zonnebril met zijn naam een mama loves annando trui een wk shirt en zelfs spenen met zijn, naam. deze zijn ook erg handig op het kinderdagverblijf. Uit ervaring weet ik dat soms de spenen door elkaar heen komen. Nu weet ik zeker dat hij altijd zijn eigen speen heeft en weer mee terug krijgt.
Ook vind ik het leuk om iets met naam als kadoo te doen. Heb net weer spenen besteld voor een nichtje van mij. Zij vonden het ook er leuk en ook voor zoë op de kinderopvang is het idiaal. nooit meer een speen in van een ander die toevallig net z'n speen heeft.

Ik kom zeker nog terug om andere dingen te bestellen. Het liefst bestel ik maar al door maar helaas geld raakt ook op. Maar een slaapzak en een tas komen er zeker ook nog. uiteraard wil ik straks nog weer kleding kopen en voor school is het ook geweldig. zijn eigen bak of wat dan ook met .....jaja zijn eigen naam.

Ik kom zeker terug bij koters want volgens mij ben ik een beetje verslaafd.

Met vriendelijke groet

Corina Prins

• melanie
zondag 6 juni 2010

Die boterham "vliegt" er voortaan in!!!

Op mijn verzoek om een snelle levering werd binnen een uur (!) gereageerd! De volgende dag al is het pakketje verzonden. Superservice dus! Onze kleine grote man heeft woensdag op zijn eerste wendag op school een prachtige broodtrommel met vliegtuig erop. Heel tevreden. Wel jammer dat op de beker niet het vliegtuig met naam is gedrukt, maar alleen de naam. Ik had niet begrepen dat dat niet mogelijk was.

vrijdag 4 juni 2010

Summertime!

Vandaag al ontvangen (eergister pas besteld) en omdat het weer ook zo lekker is hebben we de bandana gelijk in gebruik genomen. Dit wordt de topper van deze zomer voor Jip.

Elly Verkooijen

Wij hebben nog meer beoordelingen

Lees alle 337 beoordelingen

Leona

zaterdag 3 juli 2010

op donderdag besteld voor beiden kids en op...

Daan

vrijdag 17 april 2009

Ik ben een grote fan van Koter Kado. Al vele jaren koop ik hier de kraamcadeaus, zowel zakelijk...

Susan de Jong

dinsdag 1 januari 2008

Leuke producten....

Checkwebwinkel.nl gebruiker

We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat checkwebwinkel.nl geen beoordelingen vrijgeeft.

DISTRIBUTIE

bronnen

trustpilot gebruikers (308 Beoordelingen)
checkwebwinkel.nl (14 Beoordelingen)
safe2shop.nl (15 Beoordelingen)

Koter Kado Support

Over dit bedrijf

Koter Kado verkoopt diverse gepersonaliseerde (kraam-)kado's. Mepal lunchtrommels en schoolbekers met naaam, vriendenboekjes en poëziealbums met naam, bedrukte kleding, zwemkleding met naam en 06-nummer, ID-plaatjes, bandana's, caps, rugzakken, zwemtassen, speenkoorden, alles mét naam van uw kind! Koter Kado is aangesloten bij Thuiswinkel.org. U bestelt dus simpel, veilig en snel bij www.koterkado.nl

Contact informatie

E-mail naar info@koterkado.nl
Ons nummer is 0180546346
Ons adres is Kolding 10
2993 LN Barendrecht
Netherlands
gaming · sport · gift · children · baby
vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens? 0 vond deze beoordeling nuttig &