[REPLY]
Jeg har altid været tilfreds med Krifa og har også været tilfreds med behandlingen fra Kolding i min sag.
Men som ledig i Esbjerg er jeg nu blevet sat til at skulle søge køkken arbejde som jeg er blevet nød til at stoppe med på grund af en skade.
De har. Enda min lægeærklærring på at jeg ikke kunne holde til det men alligevel skal jeg søge dette?
Så det må jeg jo gøre og så er jeg nok helt færdig om et halvt år, det er da meget flot :)
Kommer også ind og siger jeg gerne vil have en uddannelse så jeg vil gerne finde ud af hvad jeg kan holde til men det. Eneste jeg skal er i praktik i en dagligvarer butik? Hvad skal man bruge det til?
Så er godt nok blevet skuffet denne gang desværre
Har aldrig fortrudt jeg har skiftet til Krifa, altid god service og når jeg ringer er der altid et ordenligt og klart svar på mine spørgsmål, samt man kan ringe sent, så man ikke behøver gå i seng, med en masse spekulationer.
Man føler sig i gode hænder og så er det til at betale for alle, samt de er til at tale med hvis økonomien er lidt svær en måned.
Jeg følger mig støttet på mange måde. Skrive CV, find mulighede.medarbejderne er venlige og professionale.
Jeg kan kun anbefale Krifa. Uanset om jeg har haft skriftelig eller telefonisk kontakt, har jeg fået en helt igennem fantastisk service. Derudover har jeg deltaget i et kompetencemøde ved jobkonsulent Mads Peter Kruse og det var sindssyg inspirerende og han gav mig gejsten og lysten til virkelig at komme videre.
Krifa har åbnet en hel ny horizont for mig når det gælder jobsøgning.
Jeg blev inviteret til kompetenceaften hos Krifa i Kolding.
Det var en helt igennem fantastisk aften. Det var en utroligt spændene, sjovt og meget lærerig aften/eftermiddag.
Der blev serveret vand, kaffe, the, sandwich og småkager.
Jeg kan kun anbefale andre der bliver inviteret til sådan en aften at deltage.
Kursuset var fra 17 - 21.00
Jeg kontaktede Krifa vedr. et par spørgsmål da jeg skulle indberette min forhenværende virksomheds konkurs. Jeg blev mødt af en jurist der var så upersonlig og fraværende, at han midt i min forklaring sagde "lige et øjeblik" og tog sin mobiltelefon (jeg kunne høre ringe i baggrunden) og lod mig vente 10 minutter. Han tilbød selv, at en af deres faglige konsulter ringede mig op samme eftermiddag/dagen efter mht. at Krifa ville udarbejde sagen, men hørte aldrig noget (det er manglende løn + feriepenge vi snakker om). Da jeg så selv kontaktede en kundeservicemedarbejder og forklarede sagen, ringede de mig efterfølgende op hvor jeg blev mødt med: "Du ville ringes op" ... og endvidere en upersonlig og upressionel tilgang Jeg har selv haft en pæn tone, men er blevet mødt med en nærmest ubehøvlet indstilling, så er helt uforstående overfor Krifas gode anmeldelser her på siden. Øv øv - aldrig mere Krifa!
Louise Schibbye vond deze beoordeling nuttig
Har kun rosende ord at sige om Krifa.
Krifa medarbejderne har alle behandlet mig pænt og professionelt.
De har altid været i stand til at rådgive mig, eller fortælle mig hvem jeg bør snakke med. De gør deres bedste i krise-tid og de gør det ganske godt.
Ros til dem for engagement, nytænkning i forbindelse med IT og samtaler og deres evne til at formidle loven og dens regler på en neutral måde der gør at man ikke føler sig mindre værd når man er arbejdsløs.
Ros til dem for deres evne til at hjælpe når man ringer fordi man er forvirret over noget nyt eller bare har "dumme" spørgsmål.
Har pt. krifa.. og har indtil dags dato været godt tilfreds... Men aldrig mere.. Jeg mener ALDRIG!! Jeg skifter fagforening samt A-kasse hurtigst muligt...
Har fået en virkelig dårlig sagsbehandling hos Krifa Esbjerg..
Jeg kan kun anbefale krifa, har ikke haft nogen af de problemer jeg har haft i andre fagforeninger. Eneste minus er at der kan være lidt langt til nærmeste kontor.
været medlem i over 25 år og aldrig været utilfreds, altid en saglig og ligeværdig samtale uanset hvad din henvendelse drejer sig om. har fået hjælp flere gange iht. en arbejdsgiver og vundet hver gang.
Jeg nåede at være medlem af Krifa i ca. 12 år inden, jeg skiftede A-kasse pga. nyt arbejde.
Vi - min kone og jeg - søgte bl.a. råd og vejledning fra Krifa i forbindelse med et studieophold i USA, hvor vi modtog uddannelsesorlov fra A-kassen i hele perioden.
Vi har tillige søgt råd og vejledning fra Krifa vedr. efterløn og "børnepasnings"-orlov.
Krifa har hver gang rådgivet og vejledt os skarp og koncist og i henhold til A-kasse lovgivningen.
Vi har gennem alle årene modtaget en sublim sagsbehandling og udbetaling til tiden. Tak for det!
Jeg føler mig altid i centrum ved Krifa. De arbejder målrettet på at hjælpe mig med mine henvendelser:) super godt
Som virksomhed til at løse den opgave, de er sat til, gør de det rigtig godt! Jeg er glad for min "krifa-mand", der er hjælpsom og motiverende.
Én eneste gang er jeg blevet skuffet; da jeg mødte op til møde og fik at vide, at min jobkonsulent var syg og at jeg derfor skulle have samtale med en anden. Et opkald kunne have sparet alle for frustrationen.
Jeg tænkte faktisk på sidst jeg var til møde i Krifa, at det er et helt fantastisk sted.
Alle er søde, rare og hjælpsomme og vender hurtigt tilbage pr. tlf. eller e-mail, hvis jeg har spørgsmål og de holder, hvad de lover. Jeg har det bedste indtryk.
Som mangeårigt medlem er det godt at få den hjælp som jeg nu behøver nu jeg er blevet ledig.
Og netop at Krifa ikke støtter strejker, mener jeg er det rigtige. Kommer det til stridigheder må man kunne snakke om tingene som voksne og ikke lave ballade som små børn der ikke får deres vilje. En strejke rammer ALTID uskyldige.
Når det er sagt så burde der nu ikke være det kristelige islæt, det har ikke meget med faglighed at gøre.
Det er min opfattelse af krifa, efter mange år som medlem, at de bare er der for en. Uden omsvøb! Jeg har i hver enkelt situation haft en sød medarbejder, som straks var parat til at hjælpe, hvis der var behov. Nogle gange også uden jeg har bedt om det, så spørger de, om de kan hjælpe :-) De har hjulpet mig i en sag, flere faktisk og til min store hjælp. Kompetent hjælp!
Og de gange jeg har været til samtale, har det været nogle behagelige damer, som virkelig brænder for at hjælpe mig og ikke udfra noget egoistisk "firma-udgangspunkt". En enkelt gang har jeg oplevet en mand, der skældte mig ud nærmest :-o
Men ellers kun gode oplevelser!
Jeg har ingen erfaring med andre a-kasser, og kan kun beskrive hvad jeg har oplevet:
Da jeg efter 3 måneder på dagpenge, for første gang var til personlig samtale om min jobplan, blev jeg nærmest overfuset med argumenter og beskyldninger. Det førte til at jeg blev opfordret til at melde mig syg pga. depression.
Netop hjemkommet fra endnu en samtale, er min opfattelse at Krifa har en strategi om at få mig ud af deres system, fordi jeg ikke er egnet til arbejdsmarkedet (har haft fast arbejde i 32 år). Jeg bliver nu henvist til kommunen igen.
Nej, jeg har ikke overholdt jobplanen, fordi det er mig næsten umuligt at finde ledige job som jeg kan bestride.
Men Krifa har ikke gjort andet end at nedgøre mig og fratage mig troen på mig selv.
Idag fik jeg bla.a. fortalt at "du ser ikke ud som du er klar til et job".
Er det Krifas opgave at vurdere mit udseende? - og afgøre om jeg er syg eller ej?
Hvorfor har jeg en fornemmelse af at det hele er planlagt på forhånd? At jeg er et nemt offer, og ikke er værd at spilde flere penge på.
Og til Krifa: Spar mig for alle jeres argumenter - at i forvalter statens penge og skal følge loven osv. Der må være plads til menneskelige hensyn også.
Jeg kan ikke anbefale Krifa a-kasse, med mindre du har overskud til at blive udsat for noget der minder om psykisk tortur, samtidig med at du skal søge job.
VH, Jørgen
Svar til Helle (nedenfor):
God bedring..? Hvem siger at jeg er syg?
Og jeg oplevede ikke nogen som helst interesse for min situation, bortset fra forhold som kunne begrænse min ret til dagpenge, før samtalen hvor jeg følte mig behandlet som en kriminel.
Diana Mechlenborg Møller vond deze beoordeling nuttig
Jeg har læst lidt gennem de tidligere anmeldelser. Ingen virksomhed eller forretning kan være hundrede procent god eller dårlig. Der er altid afvigelser fra normalen.
Jeg har været velsignet med en god og kompetent sagsbehandler siden jeg flyttede til Roskildeafdelingen fra Brøndby.
Men selvom jeg ikke havde et særlig godt forhold til min sagsbehandler der inde, så har også Brøndby været dygtige og kompetente, da jeg virkelig havde behov for deres hjælp.
Da jeg i 2007 skiftede job fra chaufførjob til et job som procesoperatør, havde min vognmand været temmelig sur over, at jeg tillod mig at opsige mit arbejde - selvom jeg overholdt min opsigelse som var på 3 uger.
Da så jeg ville have mine feriepenge, som jeg havde tilgode, tilbageholdt han omkring 5000 kr.
Jeg klagede min nød til Krifa, deres jurist fik lige hovedtrækkene og skrev straks et velformuleret brev. Det tog yderligere et par ugers korespondance.
Men mine penge kom - hver en krone.
Til sammenligning havde jeg tidligere været medlem af 3F - (dengang SID) og arbejdede på et lager, hvor jeg til tider havde overarbejde som gik igennem til næste dags mødetid - og så lige den ordinære 8 timers arbejdsdag oven i de 24 timer jeg allerede havde arbejdet. Godt nok ! jeg var ung og sej.
Reglen var så - at overarbejde skulle afspadseres.
Men der var jo en forældelsesfrist på overtiden. Så ingen afspadserede, alle fik overarbejdet udbetalt.
Så tillod jeg mig at bede om 3 dage afspadsering ud af 14 dage som jeg havde til gode.
Det kunne jeg ikke få, jeg blev fyret.
Og så kunne jeg bruge mine 14 dages afspadsering i min opsigelsesperiode.
Så henvendte jeg mig i min afdeling hos SID - og det var uretmæssig opsigelse og man kan ikke tvinge folk til at benytte deres afspadsering i deres opsigelsesperiode - fortalte de mig.
Men ikke en uge efter var de røde faner falmet og de sagde bare med et træk på skuldrene - Den mand er jo ikke til at tale med - og det blev slutningen på min faglige kamp - det var en alt for besværlig sag. Så når de røde står og svinger deres røde faner og maler fanden på væggen, fordi andre end de, har fået ret til at gøre fagligt arbejde, så er jeg ikke imponeret.
Jens Andersen & Anita vond deze beoordeling nuttig
indtil videre, har jeg intet fået ud af fællesmøderne, på kompetencemødet,sad (vi der var forberedte som vi skulle) og ventede i ca 3 timer, imens underviseren hjalp 14 andre der ikke havde udfyldt deres papirer.. det er ikke ok. Derefter til individuelt møde, blev jeg svinet til af en for mig ukendt sagsbehandler, grundet for lidt søgte job iht. jobplanen. Krifa havde dog glemt at advisere om at jobsøgningen var øget.. hvilket jo så IKKE var min skyld. Når indkaldelserne til møder kommer og jeg skal booke en tid, er det møde jeg gerne vil til, aldrig til at booke. Ej heller, selvom det er indenfor en time efter mailen er kommet. Jeg må sige at jeg generelt er skuffet, da jeg aldrig har haft brug for krifa før nu- men har manglet den opbakning jeg havde brug for...
Kære Helle.........
Tak for dit svar.
Jeg har fået min "originale" sagsbehandler tilbage og det er jeg glad for.. mht øget jobsøgning, er jeg helt med på dette og søger også det jeg skal. Det jeg skrev var, at jeg ikke var adviseret om at krifa "på egen hånd" havde ændret den, og jeg derfor ikke vidste det. den sagsbehandler der sad ved bordet, skældte ud, kaldte mig doven og uduelig og sendte mig grædende tilbage til et møde med andre deltagere, vel og mærke efter han lige havde presset jobsøgningen igen. En fælt dårlig måde at behandle andre mennesker på synes jeg. Derudover vil jeg bare mene at når man får indkaldelse til kompetencemødet, som jo er det første, så er der "vedhæftet" en hel del, man selv skal sørge for at have styr på og udfyldt når man møder op. Ud af de 18 deltagere vi var, var vi 6 der havde styr på vores ting, resten havde ikke.. nogen havde ikke engang en jobnet profil ell et nem id, hvilket jeg finder meget mystisk. Vi 6 kunne være sendt hjem og foretage os noget bedre, end sidde og vente på at resten blev klar ell. omvendt, de kunne være sendt hjem, med besked om at komme igen når der var styr på papirerne. blot min mening.
Jeg har virkelig oplevet KRIFA som dygtige, hurtige og med mange fordele. Det er gratis at blive medlem af a-kassen som studerende hvilket er perfekt. Det er også meget gennemskueligt at se hvad jeg skriver under på og hvad jeg får. Jeg kan tit opleve det administrative som bøvlet, men her er det virkelig let. Tak.
Jeg er ikke selv medlem af krifas a-kasse, og det bliver jeg heller aldrig.
Min kæreste er der imod medlem i Krifa, til vores store ærgelse.
Han har nu modtaget dagpenge i 7 måneder, og ikke en eneste gang har udbetalingen af hans dagpenge været korrekte eller rettidige.
Hans seneste dagpenge udbetalingen skulle falde d. 25/3/2013, og der kom ingen penge. Vi måtte over påsken og ind i April, før han fik NOGLE af hans dagpenge, og i skrivende stund, d. 24/4/2013 har han endnu knapt 6500 kr.- af sine dagpenge til gode. Disse penge er blevet lovet udbetalt, hver uge siden den oprindelige udbetaling skulle have fundet sted, men i stedet har man hos Krifa, valgt at hæve 5000 kr.- uberettiget på hans løn konto, til betaling af en efterløns ordning, han ikke er medlem af. Til gengæld har I hos Krifa præsteret at indmelde ham 6-7 gange, i denne ordning, selvom han hver gang har ringet til jer, og forklaret at han ikke vil være medlem af efterløns ordningen, og at han skal udmeldes, her efter har han modtaget enten brev eller e-mail med en bekræftelse på hans udmeldelse, hvilket egentlig er ligegyldigt når vi næsten hver måned modtaget et brev om, at I endnu en gang har indmeldt ham. Jeg vil gerne pointere her, at dette IKKE er første gang. I har alt i alt hævet penge på hans løn konto til efterløns ordning 4 gange, nogle har I endda ikke betalt tilbage og vil heller ej betale dem tilbage.
Tidligere på ugen, ringede min kæreste til jeres a-kasse kontor i Næstved, for at høre hvorfor han ENDNU ikke havde fået de dagpenge, han havde fået lovning om ville være udbetalt til ham, hvor han får en flabet medarbejder i røret, som ikke kan forstå hvorfor han brokker sig, han har jo fået NOGLE penge, så kan resten vel være lige meget. Her har han fået 1200 kr.- udbetalt, som hun mener må være rigeligt til at dække resten af udgifterne til måneden, herunder mad til ham, jeg selv og hans datter på knapt 4 år.
Vi har i de sidste 7 måneder knapt kunne holde skindet på næsen og betale vores husleje, vi har flere gange måtte ringe til selskaber og bede om udsættelse på betaling af vores regninger, pga. jeres fuldkomne inkompetence, og det er nok nu. Vi har IKKE flere penge på bunden af skattekisten, og er hans næste dagpenge udbetaling ikke alene korrekt men også rettidig, da risikerer vi at blive sat ud af vores lejlighed.
Jeg ved selvfølgelig godt, at det er meget at bede jer om, sådan at passe jeres arbejde, men det er det jeg beder jer om, for vi kan ikke længere betale for jeres uduelighed, og det vil vi heller ikke.
Nu er min kæreste heldigvis kommet i deltids job, og så snart vi har nok penge til det, så skal vi ud af dette helvedes væv I danner for jeres kunder.
Jeg håber I skammer jer utroligt meget, jeg håber endda at I sover dårligt om natten, for det er jer der har magten, hvad arbejdsløses økonomi angår, og I lever på ingen måde op til det ansvar den magt kommer med.
I er alle en sølle undskyldning for mennesker. Føj.
Krifa er en god akasse venlig rådgivning, minimale ventetider.. Overordnede set har jeg vil anbefale krifa til vær en tid!!!
Normalt er jeg meget tilfreds med kontakt med KRIFA, men det har også været samme medarbejder. Seneste indtryk fra telefonsamtale med en anden medarbejder var hastværk og en forberedt "salgstale", som gav mig indtryk af monolog og ønske om, at klare så mange i timen som muligt
Havde optjent et års a-kasse anciennitet hos Krifa, men skulle til at tage en videregående uddannelse og derfor ikke være på arbejdsmarkedet i 3,5 år. Jeg ringede til Krifa og fik at vide at Jeg kunne få et billigt a-kasse abonnement under min uddannelse som ville dække hvis Jeg afbrød min uddannelse i utide. Jeg havde dog ikke råd til det da jeg ikke havde noget studie job og regnede ikke med at afbryde min uddannelse i utide. Jeg fik dog at vide at Jeg blot skulle kontakte dem igen når Jeg afsluttede min uddannelse og kunne så få a-kasse derfra hvis Jeg ikke havde et job. Under min uddannelse var der andre fagforeninger som begyndte at tilbyde gratis a-kasse for studerende og tilmeldte man sig et år inden studie afslutning fik man a-kasse fra første afsluttede dag. Tilmeldte man sig senere end et år før studie afslutning, fik man a-kasse en måned efter studie afslutningen. Jeg ignorerede deres tilbud da Jeg jo havde en aftale med Krifa om A-kasse efter mit studie pga. mit års a-kasse anciennitet . Da Jeg så kontakter Krifa kort før min studie afslutning, får Jeg at vide at Jeg først kan få A-kasse efter en måned, som alle andre studerende der ikke har tilmeldt sig et år før. Totalt tarveligt endelig at komme ud af SU helvede også starte med en indkomst på 0 kroner den første måned, som den eneste i min klasse, fordi man ikke er blevet ordentlig informeret og rent faktisk har betalt til A-kasse et helt år inden sit studie.
Har været medlem i mange år, og er aldrig gået forgæves, uanset spørgsmålets karakter. Selv under ledighedsperioder, får du masser af hjælp og gode råd.
Det startede med en arbejdsskade. Jeg er SSH elev og kom til skade i forbindelse med min praktik på et plejecenter. Da jeg pga smerter i knæet og gik på krykker ikke kunne arbejde og gå i skole, blev jeg sygemeldt, og imens jeg kæmpede en kamp med sygehus om en operation fik jeg en opsigelse af min elevkontrakt. Jeg havde dog en aftale med min arbejdsgiver om at så snart jeg var klar, blev jeg ansat igen.
Men Krifa gik straks i gang med at køre en sag på den kommune jeg var ansat i, for Juristen der fik min sag, mente ikke der var grundlag for at opsige mig, det betød jo at jeg mistede min indtægt oveni jeg var syg.....
Det viste sig så at det ankeklagenævn som skal behandle de sager om elevkontrakter og div sager derom, var meget bagud og der var ca 6 mrd ventetid på at få sagen hørt. Krifas jurist var meget "på" og ringede hele tiden til nævnet og rykkede for sagen, men lige lidt hjalp det. Da jeg så endelig blev opereret og var klar til arbejde igen, var sagen stadig ikke kommet videre. Juristen ringer til mig for at drøfte vores muligheder, hun havde tænkt at vi måske kunne snakke med kommunen om at droppe sagen mod dem, hvis de genansætter mig, så jeg fortsætter hvor jeg slap og ikke skal starte helt forfra i uddannelsen. Det bliver vi enige om er det vi gør, det betyder at jeg ikke får nogen erstatning for tabt arbejdsfortjenste, men det betyder mere for mig at få mit job igen.....
Juristen ringer til personalejuristen i kommunen der har sagen og snakker med ham. 1/2 time senere ringer min gamle chef til mig og spørger om jeg er klar til at starte på job ugen efter....
Hele vejen igennem har jeg følt mig fantastisk behandlet af Krifa, jeg har følt at jeg er blevet hørt og at de har rykket for sagen hele tiden. Da sagen gik i stå, fandt juristen på en anden vej at gå, så sagen blev løst på bedst mulig måde.
Jeg er nu næsten færdig med min uddannelse, og jeg anbefaler Krifa til alle jeg kan komme til.
Min tidligere arbejdsgiver valgte at lukke deres butik, jeg fik 10 min. til at pakke mine ting og forsvinde, ergo blev det en bortvisning jeg fik, jeg kontaktede med det samme KRIFA for at få hjælp, hvilket jeg må sige at jeg fik med det samme.
Der blev lavet en skrivelse til dem vedr. min bortvisning og at den var uacceptabel.
Jeg kom så ned på vores lokale kontor i Næstved, hvor ikke alle medarbejdere er lige kløgtige, jeg fik da også af vide at jeg ikke kunne få understøttelse før om 3 mdr.( vi skal da heller ikke have tag over hovedet og mad på bordet hver dag,) da jeg jo havde 3 mdrs. opsigelse, ja lille ven der på din kontorstol, prøv lige at se hvad der står på din skærm lige foran dig, DER BLIR KØRT FAGLIG SAG, hvad er det du ikke kan læse??? ja men så får du 3 ugers karantæne fordi du er blevet fyret/bortvist og har accepteret det, hallo jeg har ikke accepteret noget og ikke skrevet under på noget, hvorfor tror du der blir kørt faglig sag????
Han havde åbenbart meget svært ved at se hvilken situation jeg stod i, og jeg var meget gal og rasende over den behandling jeg fik der,. Hvor er det godt at det er medlemmerne der er med til at betale hans løn, for han var jo ikke blevet arbejdsløs.
Heldigvis har de andre søde folk her i Næstved, og jeg blev kontaktet af en anden kollega som fortalte mig lidt mere om hvad der nu skulle ske, og det var jeg fuldt ud tilfreds med. Krifa har med hjælp af deres advokater nu hjulpet mig gennem sagen, den er afsluttet og jeg har nu fået mine penge via Lønmodtagernes Garantifond, selvom der var lidt startproblemer, kan jeg varmt anbefale Krifa til andre, jeg ved godt der blir kørt hetz mod de "gule" fagforeninger, men de hjælper trods alt deres medlemmer, det kunne bl.a. 3F lære noget af.
Hele mit forløb har været præget af super dygtig advokat samt sekretær, TAK FOR JERES HJÆLP.
På grund af hjælpen, starter jeg nu op som selvstændig og har selvfølgelig KRIFA med på sidelinjen.
Benthe
Hej KRIFA!!!!! Jeg starter fra starten af.
Jeg ringede til jer d.19 December og fortalte at jeg var blevet bortvist fra mit arbejde d.18 og at jeg ikke var enig i den bortvisning jeg havde fået.
jeg tog til ned til jeres afdeling i Roskilde. der nede fik jeg at vide jeg skulle acceptere bortvisningen og få 3 ugers karantæne
ellers kunne jeg ikke få dagpenge indtil min sag var afgjort. som jeg synes var meget meget mærkeligt at jeg skulle det.
jeg fik en af jeres medarbejder som hedder N..... til at kigge på min sag.
han var meget hurtig til sit arbejde og inden for 2-3 uger kontaktede han mig og oplyste mig at jeg havde fået medhold på min sag
og at TDC var gået med til at give mig løn fra d.19/12 - 31/1.
jeg fik tilsendt 2 lønseddeler fra TDC og med det samme kontaktede jeg [Name removed] for jeg ikke var enig i det beløb jeg skulle have fået udbetalt.
jeg synes det var meget lidt pga. jeg har tjent mange flere penge derinde i de 2-3 måneder
jeg har været derinde. og når man er ansat som provisionslønnet ved jeg at man går ind og beregner gennemsnittet af hvad man har tjent de forrige måneder.
det gav mig N.....så ret i og sagde han lige skulle tage den med TDC. da det så blev d. 1 fik jeg faktisk kun en løn på 4000kr.
det betyder så at min husleje på 8000kr. lån til banken 2500kr. og øvrige udgifter på ca.2-3000kr ikke bliver betalt.
med det samme ringer jeg til jer igen og får fat i en medarbejder. jeg vil så sige jeg har snakket med så mange nu at jeg ikke kan huske navne.
jeg får så at vide jeg kan få et faglig lån hvis det virkelig går galt, men der sagde jeg at jeg lige ville se hvorlang tid der gik med min løn fra tdc.
jeg fik så fat i en "overordnede" fik jeg at vide og sagde jeg havde fået rykker på alle mine regninger.
da sagde jeg så at jeg ikke ville betale de rykker for jeg synes ikke jeg har selv har begået en fejl men fejlen enten er fra jer eller fra TDC.
det fik jeg så også at vide det havde jeg ret i og de nok skulle finde ud af det når man sag var afgjort.
jeg har så flere gang ringet til jer om de her rykker og hvergang jeg har ringet har det været en dårliger oplevelser.
jeg får så at vide de andre gange at de aldrig har sagt sådan og at det ville de aldrig kunne gøre. så siger jeg så at,
jamen så er det TDC s skyld at jeg får rykker på alle mine udgifter og
der får jeg så at vide at det ville tage for langtid hvis de osse skulle tage det med i sagen med tdc.
JEG SYNES IKKE AT JEG FÅR DEN HJÆLP JEG BLEVET LOVET DA JEG TILMELDTE MIG HOS JER OG DET HJÆLP JEG HAR KRAV TIL.!!!!!
idag ringer jeg så til jer for jeg virkelig har bruge for det faglige lån så jeg kan betale mine udgifter.
jeg har ingen penge så jeg faktisk næsten kan leve med min kone. vi har ikke råd til at købe mad eller lign.
jeg får så at vide at de har oplyst mig at jeg IKKE kan få faglig lån pga. min sag er for usikker selvom jeg har fået min sag afgjort og
det eneste jeg mangler er at få udbetalt min løn men ikke har fået endnu fordi I IKKE GØRE JERES ARBEJDE ORDENTLIG!!!!!
JEG SYNES VIRKELIG AT DET HER LØBER UD OVER ALLE LOVE OG REGLER OG SYNES VIRKELIG I SKAL FÅ KIGGET PÅ DEN HER SAG ENGANG TIL.
JEG HÅBER AT ALLE JERES SAMTALER MED JERES KUNDER BLIVER OPTAGET. FOR HVIS I GÅR IND OG LYTTER TIL DE SAMTALER JEG HAVDE i STARTEN MED JER I DENNE SAG,
KAN I HØRER JEG BLIVER LOVET FLERE TING SOM OVERHOVEDET IKKE PASSER IDAG.
HVIS DER IKKE KOMMER STYR PÅ DE HER TING SÅ HAR JEG EN AFTALE MED MIN ADVOKAT AT JEG GÅR TIL MEDIERNE OG LANGT VIDERE MED DET HER.
Jeg har adskillige gange, og af adskillige veje henvendt mig til dem, for at få dem til at melde mig af efterlønsordning. Og de har flere gange skrevet til mig at jeg er meldt af ordningen, men de bliver ved og ved og ved med at opkræve for det. De undskylder fejlen og fortsætter ... Det er mig ubegribeligt!
Loni Nedergaard-Larsen vond deze beoordeling nuttig
En a-kasse og fagforening som gør hvad de kan for at give den bedste service!
Melinda Janson vond deze beoordeling nuttig
Som medlem af Krifa har jeg kun oplevet en god, fair og reel behandling for alle parter. De står klar til at hjælpe, når behovet er der – og til en god pris. Dét er bestemt ikke uvæsentligt!
Melinda Janson & Tina Vindahl Dworak vond deze beoordeling nuttig
De skriver " et værdifuldt valg" og jeg spørger mig selv ...for hvem ? Krifa er det de kalder en "gul" fagforening, og ligesom gul symboliserer forsigtighed i et lyskryds....så rådes der til forsigtighed her. Krifa har behandlet min sag uden nogen form for moral, og kun arbejdet i deres egen interesse. Mens min sag stadig kører kan jeg kun sige at de bliver ved med at være amoralske. Krifa arbejder kun i egen interesse. Jeg har nu fundet ud af at "et værdifuldt valg" kun er ment ud fra et økonomisk aspekt....da du sparer lidt penge fordi det er en "billig" fagforening. Lad mig spare dig for den lektie der her er at lære - du får det du betaler for - og i Krifas tilfælde får du langt mindre endda. Hvis du er medlem så skynd dig at skifte inden du får brug for fagforeningen, og hvis ikke du er kunde ...så lad endelig være med at overveje at blive det.
Og deres "kommentar " her understøtter blot det jeg skriver. De skriver de ikke kan udtale sig om min sag - og alligevel gør de ikke andet i kommentaren. hmmm godt gået.
Bedømmelse fra den 5-12-2011
Super flinke og rare medarbejdere at snakke og være i kontakt med. Har de ikke svaret på et spørgsmål undersøger de det og vender hurtigt tilbage.
Super, kan varmt anbefales at bruge Krifa som a-kasse og fagforening.
Bedømmelse fra den 8-1-2013
Men der må nu desværre tilføjes at det ikke er en stabil og troværdig fagforening og a-kasse længere ;-(
De brænder aftale efter aftale af overfor mig pga syge medarbejdere i a-kassen. nu er jeg så heldig at jeg skal på et godt kursus i de kommende 4 uger, men pga. at krifas medarbejdere er syge har de nu TVUNGET mig til ikke at tage på kursus som da de vil se mig til et møde i næste uge.
Så er det bare at jeg tænker, kan det virkelig passe at en fagforening og a-kasse som krifa ikke ønsker at deres arbejdssøgende medlemmer ikke skal i arbejde hurtigst mulig. det virker ihvertfald sådan for mig.
Endvidere er det ej heller et problem for dem at holde mig hen i 1 time og 40min når jeg kommer til et møde hos dem inden jeg kan komme til at tale med min rådgiver, og det er vel og mærke et møde som de har indkaldt mig til.
Det er sørme dårlig behandling af deres medlemmer ;-( ;-(
Loni Nedergaard-Larsen & Jesper Nielsen vond deze beoordeling nuttig
En a-kasse skal være et hjælpemiddel, hvor man kan søge hjælp og støtte i sin jobsøgning. Ikke noget 3F afpresningsdiktatur...Pardon my French!
Melinda Janson vond deze beoordeling nuttig
Krifa er en fagforening hvor du virkelig føler at du bliver hørt og hjulpet.
Jeg har været medlem i over 20 år og altid fået hjælp og støtte uanset hvilke problemer jeg kunne komme ud for. Også hvis det bare var for at vende en problemstilling.
Jeg kan stærkt anbefale Krifa.
Melinda Janson vond deze beoordeling nuttig
Læse reglerne selv , Du får intet forgivet.