[REPLY]
Vi smuttede forbi på vej hjem fra Lalandia med vores børn på 3 og 4 fordi den lille er helt skør med krokodiller. Der blev taget tid til at vise lidt ekstra ("vil I se ham her tæt på, så kan jeg godt få ham hen til vinduet", "ved I hvorfor den store slange er så tyk", osv.), selvom vi kom midt i rengøringen. Vi var de eneste, der var der, og det var fint, for de smalle gange kan nok være både skidt for overblik, udsyn og klaustrofobi en dag hvor der er travlt. Inden for den sidste måned - her over et år efter vi var der - har min datter fortalt om slangen, der havde spist 3 små grise, og min søn husker alt for tydeligt, da den lille hidsige krokodille kom springende hen og stak hovedet ud lige hvor vi stod, så han fik sit livs chok og for evigt har bevaret sin fascination af dyr med skarpe tænder. Kom, når der ikke er travlt, og gå ind med forventning om at det her er en MEGET spændende og alternativ bondegårdstur - ikke en stor eksotisk ekspedition. Vi vender tilbage mens børnene stadig er relativt små.
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.