[REPLY]
Ik vind kruidvat erg goed aan de weg timmeren. ik kijk regelmatig op de site terwijl ik voor een aantal jaren geleden niet eens de winkel binnen liep....
De site is overzichtelijk en fijn om te gebruiken. Maar als je vragen hebt is Kruidvat moeilijk te bereiken (telefonisch al helemaal niet). De software om foto's te bestellen loopt vaak vast (maar daar hebben andere sites ook last van), waardoor je soms uren voor niets achter je computer zit. Toen las ik dat je je geheugenkaart ook in de winkel kon laten opsturen naar de Kruidvat fotoservice, dus dat leek mij een goede oplossing. Dus ik naar de stad met mijn geheugenkaart. Ik vroeg aan een medewerker hoe ik dit precies moest doen. Hij vertelde dat dit niet mogelijk was en dat je met je geheugenkaart alleen in de winkel (via een afdruk apparaat) kon afdrukken. Ook een andere medewerkster zei dat opsturen van een geheugenkaart niet kon. Terwijl dit wel op hun site staat aangegeven en later zag ik dit ook op het fotomapje gaan. Geirriteerd en teleurgesteld ben ik naar een andere Kruidvat gegaan (ik wist gewoon zeker dat ik het goed gelezen had) en daar werd ik vriendelijk geholpen. Ze zei dat het wel vaker voorkwam dat het via internet niet goed doorkomt en je kunt daarom gewoon je geheugenkaart opsturen. Fijn dat je dan toch terug kunt vallen op de winkel als het op internet niet lukt.
Anomous vond deze beoordeling nuttig
super, goede prijs voor goede produkten !
De aanbiedingen kloppen niet (tel maar na en let goed op). De aanbiedingen zijn niet goed in de kassa gezet dus kan je er altijd zelf achteraan. De winkel is vaak een grote rommel dat je er niet door kunt. Ik ben het zat ik ga naar de Etos.
Op het moment dat ik een fotocollage ging maken, liep ik regelmatig vast en vond de site erg traag! De collage zelf is netjes geworden!
Voor onze zoon van 4 een BIG-WATERPLAY BEACH PARTY a 30 euro gekocht voor zijn verjaardag. Wat blijkt, 1 van de afdichtingen zit er niet bij. Het gevolg je kan er geen water in doen (toch wel essentieel voor een water baan).
Kind in tranen natuurlijk wat je krijgt een kado maar je kan er niets mee.
Gemaild met de Duitse importeur, duurt 10 dagen pffff
Dus kruidvat gemaild, auto response binnen 2 dagen zou ik antwoord krijgen, dus niet!
Bellen kan je vergeten, ze verschuilen zich achter een betaald 0900 nummer wat niet werkt vanuit het buitenland.
Kortom 30 euro verder, een incomplete set en geen enkele reactie van dit k.. bedrijf.
Tip: kan iemand het lontje aansteken van het kruidvat?
Deze klantenbeoordeling is gemeld bij de klantenservice voor de schending van onze richtlijnen voor het schrijven van klantenbeoordelingen.
De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.
Naar aanleiding van dit onderzoek, zal het worden geschrapt of teruggestuurd worden naar Trustpilot.
Zie hier onze richtlijnen voor klantenbeoordelingen.
Het is een erg handige site en het wordt de dag na je bestelling al netjes en goed verpakt thuisbezorgd. Het enige nadeel is dat niet alle producten die in de winkel te krijgen zijn in de online shop te bestellen zijn. Dit zou ik graag anders zien.
Toen ik 'Jouw Voordeelkaart' registreerde was dat in de maand waarin de uitgerekende datum van mijn zwangerschap was. Ik heb een mail naar de klantenservice gestuurd en gevraagd of ik nog gebruik kon maken van de actie van gratis baby/mama-voordeelproducten, want 8 weken voor de uitgerekende datum zou je een mail krijgen dat je die actie online kunt activeren.
Ik kreeg een mail terug dat ik de actie kon activeren onder mijn inlog. Helaas lukte het mij niet om in te loggen, alleen nog via 'wachtwoord vergeten' en dan werd ik er vaak nog uitgegooid. De site bleef steeds opnieuw om registratie vragen waardoor ik ook de klantenservice niet kon bereiken. In de winkel heb ik dit aangegeven en ik kreeg een contactkaartje hoe ik de klantenservice kon bereiken. Een online formulier ingevuld en ik kreeg een mail dat het probleem van inloggen en activeren van de actie binnen 2 weken verholpen zou zijn. De 2 weken waren een week geleden voorbij en momenteel lukt het me ook niet meer om via 'wachtwoord vergeten' om in te loggen.
Erg jammer, maar ik ben momenteel geen tevreden klant van Kruidvat online.
personeel moet zich echt uit de naad werken daar!! sneu..!
veel leuke reklame,s een snel leveren via internet.
ga zo door
Fijne winkel en staan altijd je te woord bij vragen
overdonderend veel 'gedoe' op de site. ik vind niet snel genoeg wat ik zoek. informatie/voorwaarden over folderactie niet beschikbaar.
goede winkel, goede service, vooral de spaaractie, en dagactie's zijn erg goed. alleen vergeet ik steeds als ik een actie vastzet om het mee te nemen, het kopieren was/is toch iets makelijker
Ik vind dat kruidvat zeer goede producten verkoopt
boordevol leuke artikelen van boven tot ondergoed, van haar tot tand het staat op de site en in de krant
Heel toffe en prijslijke winkel !
Ik vind kruidvat online shoppen helemaal niks, hij trekt mensen gewoon niet aan.......behalve die foto service, kan ik geen redden waarom ik zal iets bestellen bij kruidvat.nl ipv gewoon naar een kruidvat winkel ga en daar kopen.....en thats scary if it just doesnt turn customer on:O
Bestelling is nooit geleverd. Na het 3e telefoontje met de klantenservice bleek hij door Kruitvat geannuleerd. Voor niets gewacht dus... Nu het aankoopbedrag nog terug krijgen. Een tweede bestelling plaats ik niet meer.
De winkel zelf is geweldig, de website is alleen niet altijd up to date kwa aanbiedingen.
ik ontving mijn bestelling binnen een paar dagen Het is een oplossing als je plotseling iets snel nodig hebt
Ik winkel graag bij Kruidvat omdat zij een groot arsortiment hebben en haast altijd voorradig zijn.
Ik woon op een centaalpunt waarop ik keuze heb uit 3 Kruidvatten.
Rommelige winkel met te smalle looppaden, slechte klantbehandeling aan kassa, reclame artikelen slecht aangegeven
Een paar keer iets besteld, exate levering op tijd en netjes.
Bij kruitvat kan je terecht veel veel dingen: foto's, snoep, drinken, stickers en haargel. En dat alles tegen een prikkie! Kruidvat = goed!
Een heerlijke winkel. Kruidvat is niet alleen een goede drogist maar ook hebben ze heel erg leuke en niet te dure cadeau-artikelen.
Dan kun je de cadeautjjes ook nog eens lekker inpakken.
En zeer vriendelijk personeel.
kruitvat is vergroot hier ik kan nu normaal na binnen en eindelijk leuke goedkope en aanbiedingen kopen zit hier ook omde hoek
Na 3mnd.zoekgeraakte foto's zijn ze toch bovenwater gekomen.
Het personeel heeft zijn best gedaan en alles in het werk gesteld om zo snel mogelijk de foto's terug te bezorgen.
niet te duur, leuke acties en ben fan van de klantenkaart!
prima zo en heb je een vraag word je geholpen als een echte klant toppie
Helemaal goed de kruidvat site. veel keus overzichtelijk prima prijzen en snelle levertijd
Al eens geprobeerd je verloren geraakte paswoord terug te krijgen? ze zenden een mail met een link maar dan krijg je (buiten de randen met links naar de homepage enz.) een leeg scherm waar je niks kan doen. Fotoboek creator werkt niet even stabiel en vaak problemen om een fotoboek afgedrukt te krijgen. Afleveradres niet beschikbaar terwijl die al altijd werkte.
voor aanbiedingen moet je de avond van te voren voor de deur gaan liggen. Voorbeeld: 2pack parodontax in aanbieding was op. 2 losse tubes mocht niet. Zo vaak gehad dat de dag na uitbrengen aanbiedingen krantje de aanbiedingen of op of er simpelweg niet waren. Deze winkel is geen aanrader.
Als je hun spaarkaart hebt krijg je dagelijks hele leuke aanbiedingen waar altijd wel iets voor je bij zit.
Leuke site maar wel een beetje rommelig
ik kijk regelmatig op hun site betreft de volder,
en zij hebben ook een spaarpas en daar maak ik gebruik van
is leuk,handig dat je saldo bij kan houden ,alleen je kan vaakniet/duidelijk zien wat je van je punten kan aanschaffen
Goed en vriendelijk personeel en zeer zeker ook bekwaam personeel.
Nooit problemen mee gehad, zou alleen wat meer aanbod willen.
De winkel waar ik elke week zeker één keer kom met superaanbiedingen. Ik winkel er met veel plezier.