[REPLY]
Geweldig goed bedrijf, alle onderdelen van elektrisch gereedschap hebben ze binnen 5 werkdagen in huis. Online kun je alle onderdelen opzoeken en bestellen. Super!
Bijzonder professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Heeft een zeer goed merken assortiment voor de betere "doe het zelver" en de "professional". Medewerkers hebben een goede product kennis en geven een goed advies op basis van prijs kwaliteit en ervaring. Iets wat je in de (betere) bouwmarkt niet tegenkomt. Ook de nazorg is uitstekend. Kruis is uniek voor het leveren van vervangende machine onderdelen. Via een gebruikersvriendelijk web site wordt d.m.v. machine selectie op een overzichtelijk manier de reserve onderdelen zichtbaar gemaakt met direct de juiste prijs. Geen extra kosten behalve de verzend kosten. Niet gevonden dan via de e-mail een vraag gesteld en binnen een dag heb je het antwoord.
In mijn geval waren ze ook niet te beroerd om eens extra na te bellen omdat hun leverancier in gebreke bleef en is er als nog een goede oplossing gekozen. Prima zaak, prima service tegen een markt conforme prijs.
Ik koop hier altijd mijn elektrisch gereedschap. Zeer goed advies, zowel persoonlijk als via internet. Uitstekende service.
Ik koop hier af en toe onderdelen via Internet. Tot nu toe kon ik alles vinden wat ik nodig had en werden de onderdelen keurig en snel afgeleverd.
Prijs goed, service goed!
Zijn instaat om in discussie te gaan zonder op te dringen!
goed!