We are hiring!

Top!!!

Ik ben er blij mee...

Mooi grasveldje

Wij hebben gekozen voor Dubai

Het ligt er werkelijk prachtig in,je voelt dat het goede zware kwaliteit is.
Nu hoeven we gelukkig nooit meer te maaien en is het gras bij ons echt groener dan bij de buurman.:)

We kregen er ook een speciale borstelbezem bij.Deze werkt perfect.

Kunstgras

Wij hebben kunstgras besteld en de levering is perfect gegaan.
1 Dag van te voren krijg je een telefoontje of mailtje met de tijd waartussen ze de volgende dag komen. Ook word je nog een half uur van te voren gebeld op de dag zelf dat ze eraan komen. Perfect geregeld dus !!

Beoordeling door bevestigde koper

Totaal geen op of aanmerkingen.

Beste vriend, ben uiterst tevreden met jullie, mbt prijs ,service.en kwaliteit.
Weet meerdere die graag jullie "gras" zouden willen, zal zeker jullie aanbevelen .

Mooi gras, netjes gelegd

Gisteren is ons kunstgras geleverd en wij herkennen ons balkon niet meer terug. Het gras is uiterst professioneel gelegd en ook al het afval werd keurig weer meegenomen. De naden zijn niet te zien. Kortom, wij zijn heel tevreden. Nu alleen nog wachten op mooi weer...

Beoordeling door bevestigde koper

Naturel kunstgras, echt een aanrader

nette site, stalen aangevraagd en binnen een dag lagen deze op de deurmat.
enkele keren gebeld om een goed beeld te krijgen, waarbij ik keurig geholpen werd. Uiteindelijk gekozen voor type Naturel kunstgras. het is erg zacht, glanst niet en ziet er heel "Natuurlijk" uit.
ook de levering was er binnen een week op de door mij aangegeven datum, werd vriendelijk geholpen door een 'hele lange' chauffeur
Zal dit bedrijf aan iedereen aanraden. Kunstgrasnet bedankt voor jullie service.

Floornet.nl

Gras net echt! En keurig gelegd.

Wij hebben het natural gras laten leggen en het ziet er keurig uit. We hebben maar een klein stukje (ong 4 bij 1,5 meter). In krap een uur waren ze klaar met leggen! Het natural gras voelt superzacht, dus ons zoontje kan er deze zomer heerlijk op spelen (als het eens wat warmer werd buiten!).

In 1 woord 'Geweldig'

Wij zijn zeer tevreden over de service en het gras! De site is makkelijk om te bestellen en op vragen kregen wij snel een reactie ( erg prettig) de levering is goed en snel verlopen binnen 1 week was t helemaal rond en t gras is erg mooi!!
Bedankt!

Net echt!

Net echt die Lounge C-shape; het maakt de bestrate tuin een heel stuk warmer en ons zoontje vindt het geweldig! De eerste "schone" picknick heeft al plaatsgevonden!

Beoordeling door bevestigde koper

Perfecte kwaliteit voor een mooie prijs

Vanmiddag 9m2 gelegd, ligt er schitterend bij bijna niet van echt te onderscheiden. Samen met de perfecte bestelservice en snelle levering een anrader.

prachtig kunstgras

Zeer goed en mooi kunstgras

Uitstekende bezorging, en prijs verhouding met winkel, alwaar ik niet zo fijn geholpen werd, vandaar dat ik kunstgrasnet gezocht heb, via internet.

Dus nogmaals, alle lof, voor kunstgrasnet

goede en snelle levering

Prima! Toen bij bestelling lijm bleek te ontbreken werd deze de dag erna meteen geleverd. We zijn nu nog aan het wachten op de bezem die nageleverd zou worden. We nemen aan dat deze ook snel bezorgd zal worden!

mooi stukje kunstgras

Nette en op tijd de levering!!

Beoordeling door bevestigde koper

Snelle levering, alles goed in orde!

Dank voor de snelle, correcte levering. Ook het inwinnen van telefonische informatie verliep goed. Een snelle en betrouwbare onderneming!

erg tevreden.

Erg tevreden netjes op de hoogte gehouden .

geweldig.

Het is mooier dan we dachten. Prima service, ik kan het iedereen aanraden.
Ook na regen snel droog, de kinderen kunnen er heerlijk op spelen.

Beoordeling door bevestigde koper

Heel veel keuze en snelle levering

Kunstgrasnet is een prima webwinkel. Veel keuze, prima prijzen. De producten zijn goed omschreven met voldoende foto's en uitleg. Betaling en levering supersnel. Aanbeveling!

Beoordeling door bevestigde koper

Zeer goede afhandeling bestelling en bezorging en gras is perfect

Kunstgrasnet heeft de afhandeling en bezorging zeer netjes uitgevoerd. Op moment van bezorgen netjes bellen dat het wat later komt en vlak voor aflevering ook nog even bellen. Netjes, compliment. En het kunstgras is top.

Beoordeling door bevestigde koper

zeer mooie kwaliteit en snelle levering

Het kunstgras ziet er super mooi uit en ligt echt perfect. Bovendien is het snel droog na een regenbui waardoor de kleine snel weer buiten kan spelen. Het kunstgras was erg snel geleverd.

Het enige minpunt was dat de afgesneden zijden niet geheel recht waren afgesneden waardoor er een zijde extragesneden moest worden. Maar dit was maar 10 minuutjes extra werk.

Prima geregeld!

Ben goed geholpen, prima offerte en snelle, nette levering.

snel bezorgd

nette snelle levering

Beoordeling door bevestigde koper

Alternatief of andere naam?

Had eerst 4 stalen besteld en die waren snel geleverd. Dit is wel een goede service, gratis stalen thuis bezorgd.

Ik had een type(Runner) uitgezocht en ging bestellen. Kon het type op de site niet meer vinden en zocht op de naam en kwam zo op een gras die anders heet maar met de zelfde specs. Nou kunnen ze de naam van het gras hebben veranderd of het type wat ik wil is er niet meer en dit is een alternatief. Aan de hand van de specificaties toch besteld. Levering was snel en compleet. Bezorgd tot in me achtertuin en de bezorger was erg vriendelijk (Credits aan UPS).

Het gras was echter totaal niet het zelfde als de staal. De kleur, dichtheid, hoogte en textuur was compleet anders. Nou ben ik niet zo moeilijk en vind het gras acceptabel genoeg en heb al helemaal geen zin om het terug te sturen. Maar wil toch aangeven dat ze beter hadden kunnen zeggen dat het type waar ik op zocht er niet meer was, i.p.v. me gelijk naar een gras type te sturen wat anders is als het gewenste type.

Beoordeling door bevestigde koper

Van bestelling tot en met levering was het top!

Ervaring bij aanschaf kunstgras bij kunstgrasnet.nl.
Na aanvraag hebben we eerst een doosje stalen ontvangen, na de juiste kleur te hebben bepaalt hebben we de bestelling geplaatst .
We hadden geen haast, daarom gewenste levertijd opengelaten, zodat zij efficient konden inplannen .Heel netjes kregen we een leverdatum aan geboden met de vraag of dit accord was.,aflevering was ook weer volgens afspraak.
Al met al zijn wij heel erg tevreden over de gehele afhandeling !
Ook nog bedankt voor de gratis kunstgras bezem !

Beoordeling door bevestigde koper

Het gras is niet groener

Snel en mooie producten geleverd wij hebben direct gekocht

Prima de luxe!

Snelle en correcte bezorging. Prima dus!

Beoordeling door bevestigde koper

Samples waren goed en product uitstekend!

Product lounge is echt een aanrader! Levering zeer snel en duidelijk! Uitstekend voor kinderen.

Beoordeling door bevestigde koper

Goede service en nette afhandeling!

Netjes op tijd geleverd en telefonisch hierover op de hoogte gehouden. Goede klantgerichtheid!

Beoordeling door bevestigde koper

ben zeer tevreden met de afhandeling en bezorging van mijn bestelling.

De afhandeling, bezorging en vooral de bestelling kan menige bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Het is fijn om van te voren een offerte vrijblijvend te laten maken voordat je een bestelling doet.
De info van de bestellingen en de samen stelling van de producten waren zeer goed en van toepassing op onze situatie.

geweldig bedrijf

vriendelijke mensen aan de telefoon, super snelle levering, een aanrader voor iedereen

Beoordeling door bevestigde koper

Prima service en kwaliteit!

Onlangs 12 m² kunstgras besteld en geleverd. Telefonisch van tevoren het e.e.a. besproken, super vriendelijk en vakkundig. Levering was sneller dan verwacht, prima service en kwaliteit! Top!

Beoordeling door bevestigde koper

Goede site, snelle levering en goed product!

Goede site, snelle levering en goed product!
Kortom zeer tevreden.

Beoordeling door bevestigde koper

Prima kwaliteit, goedkoop en goede service

Ik zou hem het zelfde bedrijf aanbevelen. Dat heb ik dan ook gedaan

Goede prijs/kwaliteit

Voortuin van 3,2 x 2,6 meter is gedeeltelijk overschaduwd, daarom hadden we veel last van mos. De tuin vroeg relatief om veel werk voor z'n klein stukje en was niet tevreden over de kwaliteit van het gras. Daarom voor kunstgras gekozen. Stalen opgevraagd bij Kunstgras.net. Werd netjes opgestuurd. Besteld en keurig ontvangen. Het ontbrak aan een instructie, die zat er niet bij. Maar leggen was ook niet zo ingewikkeld. Gras eruit halen was meer werk en zwaarder.
Erg tevreden over de eerste paar dagen. Hopelijk blijft het in ieder geval 15 jaar mooi. Garantie van 15 jaar. Ben benieuwd. Tot zover erg tevreden. Handige website ook van Kunstgras.net.

Best oké

Best wel oke niet beter of slechter dan een ander

Goede levering snelle service

Dit is een prima firma die zich aan afspraken houd.

Beoordeling door bevestigde koper

snel geleverd en alles netjes verpakt

Goede levering en goede service

Beoordeling door bevestigde koper

Een echte aanrader en Snelle service

We hadden eerst 4 stalen opgevraagd. Toen degene van onze keuze online besteld. Kreeg netjes een telefoontje, sms en e-mail wanneer het gras werd geleverd. De chauffeur was netjes op tijd. Kon via de pin betalen bij de chauffeur.
We hebben het gras er nog dezelfde avond ingelegd en het is echt super!
Onze kleine van 8 maanden kan er lekker op spelen en onze hond vind het heerlijk om er op te liggen.
Kortom een Top aankoop!

Beoordeling door bevestigde koper

Geleverd volgens afspraak !

Besteld en geleverd volgens afspraak op onze voorkeurs datum prima service en ..... Chill gras ligt er netjes bij.

Tevreden klant

Wij bestelden een stuk kindvriendelijk gras met dempende onderlaag voor ons dakterras en wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van de levering. Het is echt zacht, onze baby's kunnen er veilig op spelen.

Het enige minpunt is dat het niet door een eigen chauffeur werd geleverd, maar door UPS en hoewel de trackingscode aangaf dat hij eind van de dag zou komen, stond hij ineens 's morgens tegen elven voor de deur. Gelukkig was ik thuis en de chauffeur heeft het zelfs een trap opgedragen voor me.

Ted Grootegoed vond deze beoordeling nuttig