We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (20)

OVERSKUELIGT, TIL TIDEN, MENT = PERFEKT

Når man handler over nettet, kan man altid føle sig en smule tvivl. Men med Lace.dk var der ingen. Deres hjemmeside er nem og voerskuelig, du søger præcis på din størrelse og produkterne kommer frem. Da jeg så bestilte, gik der under 48 timer også fik jeg en mail at min pakke var på posthuset. Jeg har aldrig prøvet, så hurtig service og levering - FEDT!!!

Jeg kunne så ikke bruge 3 af tingene jeg havde købt, så havde Lace.dk lagt en seddel med i pakken, så jeg bare skulle afleverer den på posthuset også var det hele klaret, allerede UNDEr en uge efter er pengene på min konto igen.

1. KLASSE SERVICE, NEMHED FOR DERES KUNDER OG OVERSKUELIGHED.
Jeg vil frem i tiden altid bruge jer, som min sælger.

• maria
  • København V, DK
  • 53 Beoordelingen
Lace

Kæmpe udvalg til gode priser!

Her kan man få alle bh-størrelser og da jeg ikke lige kunne ramme den rette størrelse i amme-bh var der god hjælp at hente per telefon til kundeservice. Fin service og meget hurtig ekspedition!

GENNEMFØRT, PERFEKT OG HURTIGT

SKØNT!!! intet mindre, havde helt glemt følelsen af lækkert undertøj efter amme periode. Hurtig service, rigtig gode tilbud og fantastisk hjemmeside!! TAK

Fantastisk!

Som en kvinde med en “underlig” BH størrelse (Ja, det skulle man da tro når den er så umulig at få fat i ved normale forretninger? Man skulle jo tro at ”Slank og store bryster” gør dig fuldkommen deform!) synes jeg det er ikke mindre end fantastisk at lace.dk har den der vidunderlige drop down menu med BH størrelser. Værsgo: Her er udvalget i din størrelse! Ikke noget behov for at scrolle igennem uendelige menuer før du finder ud af om de har din størrelse eller ej.
Endnu mere fantastisk bliver det så når de er til at komme i kontakt med og gerne vil hjælpe dig.
Tak fordi i er til, lace.dk!

Fantastisk

Lace er et virkeligt godt sted at handle. Udvalget er stort, bestillingen er nem, og varerne leveres super hurtigt.
Har handlet her mange gange, og er aldrig blevet skuffet!
Returnering fungerer også upåklageligt, dog skal man selv betale for returporto.

Super!

Lace har alt til de lidt større barme :)
døjer nemlig normalt med at finde bikini toppe der passer og sidder flatterende uden at være for vulgært - og det kan man finde på lace!
Leveringen var fin :)
har dog et lille problem med hjemmesiden, synes det har et lidt forældet design? og virker lidt roddet at finde rundt i.
Vil klart bestille derfra igen :)

En ren succesoplevelse

Jeg bestilte en stropløs BH søndag aften med postomdeling uden levering, så jeg selv skulle hente den på posthuset. I dag er det onsdag, og jeg har allerede varen. Kvaliteten er rigtig lækker, størrelsen er perfekt, indpakningen er robust, og leveringen er hurtig - altså er jeg fuldt tilfreds og vil med glæde handle hos Lace.dk en anden god gang!

nemt

bestilte pakken til afhenting i nærmeste gls-pakkeshop og der gik ikke mere end 3 dage fra jeg havde bestilt til jeg kunne hente det - skønt

Lækkert, lækkert, LÆKKERT!

De har et stort udvalg i store størrelser, som du ikke finder noget andet sted. Hurtig levering, kan varmt anbefales!!

Britt Mortensen vond deze beoordeling nuttig

• inge
  • København, DK
  • 4 Beoordelingen

Dejligt at slippe for forretningerne

Bestilte en bikini og en bh, de ankom lynhurtigt. Den grundige vejledning på siden sikrede at jeg havde bestilt de rette størrelser.
Ikke alene fandt jeg noget lækkert lingerie, jeg slap også for uvidende ekspedienter, der altid ødelægger shoppe oplevelsen.

God service!

Har bestilt fra hjemmesiden to gange.
Første gang kom bh'en super hurtigt.
Anden gang ønskede jeg at få en vare, der var udsolgti min str, så jeg skrev til kundeservicen om den kom igen og fik svar samme dag, at de kunne prøve at bestille en hjem til mig.
Efterfølgende fik jeg en mail, hvori der stod, at de havde bestilt den hjem i min str og der ville gå op til 14 dage.
Kun ros herfra!

Altid glad og tilfreds

Varen kommer altid hurtig og den passer altid. Er bare ked af at forretningen lukkede her i KBH..

Stor ros - super service

Jeg har virkelig god erfaring med lace.dk. Mine ordrer er blevet afsendt allerede dagen efter bestilling, så leveringen sker så hurtigt som Post Danmark kan gøre det. Hvis man returnerer noget, kommer pengene lige så hurtigt retur, og ved ombytning sker dette også lige så hurtigt. Desuden er de virkelig søde til at give hurtige og grundige svar på ens spørgsmål. De har et dejligt stort udvalg af bh'er, bikinier mm. i ALLE størrelser, også i de atypiske størrelser, som ellers kan være svært at finde i andre butikker.

billigt og nemt

Siden er nem at finde rundt på, og man kan hurtigt få et overblik over, hvilket udvalg, der er i ens str. Desuden har de mange gode tilbud, og leveringen har været indenfor et par dage :)

Fin oplevelse

Har kun benyttet dem én gang, men alt forløb som det skulle og varerne kom til tiden. Intet negativt at bemærke.

God butik, lækre varer

Har købt i butikken nogle gange og var meget tilfreds.
Varer i god kvalitet - kan anbefales!

Ingen problemer overhovedet

God og overskuelig hjemmeside, hvor det er let at finde rundt. Dejligt at få Track and trace nummer tilsendt i en mail, så man altid ved hvor pakken er. Leveringstiden er helt som angivet. Vender helt sikkert tilbage.

Lace

Meget fin og hurtig betjening. Svarer hurtigt og kompetent på mail henvendelser. Ukompliceret at få reurneret eller byttet varer.

Is Lace uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.