We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (163)

Beoordeling door bevestigde koper

Erg vlotte afhandeling zonder verrassingen

Bedankt voor de snelle aflevering. De goederen zijn van de verwachte kwaliteit.

Beoordeling door bevestigde koper

super lekker en koel kussen

ik heb een vlierbes kussen gekocht en bevalt me uitstekend,lekker koel kussen is echt een aanrader. en de service is ook prima,fijn om te weten wanneer er een bestelling onderweg is .en dat je achteraf kunt betalen vindt ik ook fijn.goede service van lagripro.

Snelle bezorging tevreden

Mijn eerste ervaring met Lagripro is prima bevallen.

snelle service

gemakkelijk iets te bestellen via webshop en goede berichtgeving van stand van zaken bestelling via e-mail

Beoordeling door bevestigde koper

goede service en zeker klantvriendelijk!!

Ik zou zeker opnieuw hier een bestelling plaatsen. Het product is snel verstuurd en de klantvriendelijkheid goed. Ik werd een dag later gebeld om kort te sluiten of de bestelling klopte en een dag later had ik mijn product al in huis!!! Echt super!!

perfecte service

Na 2 jaar de boekeit vervangen en
wij slapen stukken beter op verse boekweitdoppen.

De service en verzending zijn grandioos

Perfect!

Makkelijk bestellen en betalen, supersnelle levering, goede producten!

Beoordeling door bevestigde koper

na betaling (via ideal) snelle levering

Je vindt bij Lagripo fijne en betaalbare spullen voor/bij meditatie

prima artikel snelle levering

zoals vermeld in de aanhef bestellen ging goed, makkelijke site, daarna snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden van de levering, prima.

Beoordeling door bevestigde koper

Redelijk snelle levering en zeer goed materiaal

Heel goed materiaal dat tegen een stootje kan. Er was ook een goede gebruiksaanwijzing bijgesloten met eenvoudige instructies, ook in het nederlands, die door iedereen uit te voeren zijn.

De levering vervolgens moest de volgende dag gebeuren, dit gebeurde echter niet maar kreeg een mailtje toegestuurd van Lagripro met excuses dat door een fout in de stock op de site pas morgen kon worden verstuurd. Omdat ze dit persoonlijk en op tijd hebben laten weten heb ik hiervoor dan ook alle begrip. Volgende dag, zoals afgesproken, is het pakket verstuurd en kreeg ik per mail toegestuurd met een trackingscode van bpost.

Ik ben dus zeer tevreden over het product en over de service van Lagripro!

Correct en snel geleverd

Correct en snel geleverd

Perfect :-)

Goede communicatie, snelle levering, prima!!!!

Prima Service

Op deze site komt men na wat beloofd wordt, snelle service, keurige afhandeling, prettige ervaring.

Supersnelle levering!

Erg tevreden over het product (meditatie kussen halve maan) en levering veel sneller dan verwacht. Had het met de feestdagen besteld en rekening gehouden met langere levertijd, maar hij was er de volgende dag al.

Hartelijk bedankt en ik zal absoluut weer van jullie diensten gebruik willen maken!

uitstekend

Prima heel tevreden!

prima

Snel geleverd en correct afhandeling.

Beoordeling door bevestigde koper

Schrijf hier een interessante titel.

Dank u, voor de snelle service! Ik ben tevreden over de aankoop van het produkt.

zeer goed

de levering was zeer snel en correct

Snelle levering.

Heldere site, goede productomschtijvingen en snelle levering.

Beoordeling door bevestigde koper

Een hele snelle levering en de bestelling was goed verpakt

Een duidelijke website en een snelle afhandeling. De bestelling was boven verwachting snel binnen en was keurig verpakt.

zeer grote(supersnelle)klasse

De ene dag besteld en de volgende dag afgeleverd , buurvrouw slaapt nu als een roosjeop haar Atlas kussen.

Uitstekend

Goede beoordeling, verpakking goed, verzending goed , snelle afhandeling, op dit moment ben ik zeer tevreden over Lagripro, ook het bestelde materiaal is van goede kwaliteit en naar tevreden heid. Kort om ik ben een tevreden klant en zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

Snelle en perfecte levering

bij een eventuele volgende aankoop zal ik zeker uw website raadplegen

Fantastisch

Het cadeau was perfect ingepakt in het Sinterklaasthema & op tijd geleverd waardoor mijn vriendin een droomnacht heeft gehad op het Atlas hoofdkussen!!! Bedankt & tot weerziens...

Beoordeling door bevestigde koper

Zeer goede en betrouwbare service.

Ik heb een heel goede ervaring met de geleverde goederen en het tijdstip. Ik kreeg daags na de bestelling via internet, de goederen op de aangegeven tijdsperiode geleverd. Deze tijdsperiode kon ik zelf achterhalen via tracing en trakking. Dit in tegenstelling van een bestelling bij Otto dat op voorraad was en na een week tijd nog steeds niet geleverd werd. Een nadeel was dat de site voor het product pas late in de lucht was zodat ik per email gebriefd werd waar ik moest zijn.

Heel tevreden

Wij hebben 2 hoofdkussens met speltkaf besteld. Deze kussens waren binnen de 3 dagen bij ons in België geleverd. Wij zijn zeer tevreden over de service.

goede servis

supper snel en gemakkelijk en goed in gepakt

Correcte en snelle levering

Voor de tweede keer iets besteld. En net als eerste keer gewoon het juiste na twee dagen in huis. Zoals je het hoort.

Maddy vond deze beoordeling nuttig

Beoordeling door bevestigde koper

Alles netjes geregeld, niet duur en snel

Alles netjes geregeld, niet duur en snel. Zeker aan te raden.

Warme douche !

Ik was op zoek naar een boekweitkussen voor mijn man en via Google, op de site van Lagripro terechtgekomen.
Mooie, duidelijke site en vreemd genoeg het voelde vertrouwd aan. Alsnog heb ik telefonisch contact met Lagripro gehad, door een vriendelijke meneer te woord gestaan.
De kussens heb ik binnen 2 dagen in huis gehad, ze zijn van goede kwaliteit!
Prima service!!

Maddy vond deze beoordeling nuttig

Middelmatig

Bestelling te laat afgeleverd door communicatiefout naar magazijn zoals men mij na telefoontje van mij vertelde.
Positief dat fout eerlijk werd toegegeven.

PERFECT

Aandacht is perfect. De kwalitatief hoogwaardige producten.

Prima

Beoordeling door bevestigde koper

Onzettend snelle service, goede kwaliteit!!

Hele snelle afhandeling. Kwaliteit ook dik in orde, een echte aanrader!!

Een schot in de roos

Prima kussen met de boekweitdopjes.
Het oude kussen moest na vele jaren wel vervangen worden alleen wist ik niet waar en ook niet wat de inhoud van het kussen was.
Nu (zie de 1e regel) ben ik weer helemaal in mijn dopjes.....uh nopjes.

Snel

Snelle levering van bestelling!

service schitterend unieke ervaring

zeer tevreden klant unieke ervaring voor mij op deze moment.

Snelheid troef!

Dit is de toekomst bij kopen via internet.