We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (13)

Useriøs og respektløs behandling

Vi har været kunder i Landbobanken, siden vi var børn. Vi har indtil for nyligt været glade og tilfredse, men da vi manglede råd og vejledning i forbindelse med boligkøb, blev vi grumt skuffet :( Det har resulteret i, at vi nu har skiftet bank. Vi fik hele tiden modstridende beskeder fra vores bankrådgiver. Den ene dag fik vi én besked, den næste en anden, og tredje dag en helt tredje besked! Når vi satte spørgsmålstegn ved det, blev vi snakket ned til og behandlet yderst respektløst.
Derudover følte vi, at der blev gransket lidt for meget i vores konto. Vi skulle nærmest stå til regnskab for, hvad vi d. 10. januar havde brugt 500 kr i Bilka på! Det er desværre ikke første gang, vi har hørt om det, men vi havde aldrig selv været udsat for det.
Vi har en god og sund økonomi, et stort rådighedsbeløb. Ingen gæld. Alligevel blev vi behandlet som om, vi var klar til luksusfælden!
For nylig oplevede jeg desuden, at en konto forsvandt. Jeg opdager det først, da jeg modtager brev fra banken med en masse papirer omkring oprettelse af konto, som jeg skal underskrive. Jeg er meget undrende, fordi jeg ikke havde bedt om en ny konto. Det er så fordi vedkommende ved et uheld er kommet til at slette min konto! Det er selvfølgelig et uheld, men jeg havde nok forventet at blive ringet op i sådan et tilfælde, så jeg var klar over situationen. Jeg skulle heldigvis ikke bruge penge fra kontoen, men det kunne jeg jo godt have haft brug for.
På ingen måder en anbefaling herfra!

Ringkjøbing Landbobank A/S

Den bedste bank jeg har haft

Altid hurtig og kompetent rådgivning og med de dårlige oplevelser jeg har haft i Jyske Bank er det ikke til at tro de mennesker er deres kolleger.

TAK

Super kundeservice!

Kun gode anmeldelser.. Det hele fungerer.. Supergod service!!!

Hele Familien.

Jeg er yderst tilfreds og har anbefalet banken til min familie, hvor halvdelen nu er kunder.

Den bedste bank for mig

Jeg er bare rigtig glad for at jeg er blevet kunde i
denne bank, med meget tillidsskabende medarbejdere.
Jeg oplever deres service værende fantastisk
og de er altid klar til at hjælpe hvis der er noget der er gået ged i,
eller man ikke kan finde ud af.

Kan varmt anbefale denne bank!

Danmarks bedste bank

Her er de professionelle, de ved hvordan, de kan giver dig det, som du har brug for !

Lette at snakke med og altid hjælpsomme.

Bare iorden.

Jeg har været i landbobanken i ca 1 år nu og jeg er så glad for det,
der er bare aldrig noget bøvl, og rådgiverene er super venlige og hjæpsomme, de gør alt for man får en god oplevelse hver gang man kommer.

Troværdig bankarbejde

Banken og de ansatte har jeg kun godt at sige om. Jeg oplever altid en god service og rådgivere som interesserer sig og sætter sig ind i min situation. De tager udgangspunkt i den enkelte i stedet for at arbejde udfra skemaer og regler.

Er glad for Landbobanken

Jeg har kun godt at sige om Landbobanken. De har hjulpet mig gennem flere "faser" af mit liv og er altid blevet godt behandlet.

god over blik

Har været kunde i landbobanken i over 10 år.den nye mobil bank giver god service. Den giver overblik.Michael Petersen

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med Landbobanken. Får altid en god rådgivning og hjælp. Jeg kan altid komme i kontakt med min rådgiver - og et ord er et ord. Kan kun anbefale Landbobanken.

Ringkjøbing Landbobank A/S

Mundtlige aftaler løber landbobanken fra (selv skriftlige aftaler overholdes ikke)

Som tidligere kunde i Ringkøbing Landbobank har jeg erfaret at man har en meget forsigtig pengepolitik. Det er fornuftigt at man beskytter aktionærenes penge på den måde. Jeg kan dog ikke anbefale at man bliver kunde i banken, man kan lave aftaler med medarbejdere eller direktører i filialerne og de løber fra aftalerne så snart det koster banken penge.

Et godt princip er at man holder indgåede aftaler, man kan ikke være kunde i en virksomhed som ikke overholder aftaler, mundtlige som skriftlige.

Jeg skal hermed på det kraftigste advare mod bankens metoder og deres omgang med sandheden.

Heino Holdt vond deze beoordeling nuttig

Man leder ret længe

Lede lede lede. Man skal lede længe efter et svar på Landbobanken.dk. Men når man så endelig finder informationen, så er den ganske nyttig.

At logge sig på netbanken sker uden vrøvl, og man får lige nogle korte nyheder fra børsen også. Det opvejer dog ikke det, at man skal lede længe efter netop den information, men vil have. Der er nogle korte overskrifter, men den fortæller egentlig ikke helt, hvad de indebærer.