[REPLY]
Online een laptopstander besteld. Deze was binnen 2 dagen in huis. Goed/stevig verpakt. Deze website is aan te bevelen door de snelle correcte service !!! TOP
Ondanks dat ik mijn laptoptas heb teruggestuurd (de kleur was lichter dan ik op de foto had ingeschat, waardoor de tas er iets te goedkoop uitzag naar mijn smaak) ben ik zeer tevreden. Snelle en heldere service. Hoop binnenkort hier een tas te kopen die wel helemaal aan mijn wensen voldoet.
Vrijdagmiddag laat besteld, de volgende ochtend in huis!
Fantastisch!
Ik zal er zeker terugkomen.
Had op het laatste moment nog een bestelling geplaatst. Net over 17:00u werd gelijk afgehandeld en de volgende dag geleverd. Ze hebben mooie tassen en goede service. Dus niets mis mee.
Prima Service, goede informatie over de bestelling en de voortgang.
Duidelijke site en je krijgt het gevoel dat het niet alleen maar om je geld gaat.
Ik zal jullie zeker aanbevelen.
De laptoptas zo ontvangen als besteld binnen 24 uur en netjes in de morgen , goed te volgen via tnt post
Helemaal de verwachting waargemaakt,volgende dag 11 uur bezorgd en tas voldoet aan de verwachting
Snelle website, duidelijke beschrijving, snelle afhandeling/verzending (binnen een uur al een melding dat de bestelling was verzonden) en ook goede prijzen! Top webshop! :-)
prima, werkt allemaal snel en goed en goede prijs.
Omdat mijn zoon plotseling met krukken moest lopen, bestelde ik snel een laptoprugzak. Hij had namelijk tot nu toe een draagtas voor zijn laptop. Aan het eind van de volgende dag had ik 'm al in huis! Mooie kwaliteit. En nu maar hopen dat het met de dagelijkse gang naar school ook heel blijft voorlopig.
Zeer snelle en correcte levering.
Besteld op 19 sep en geleverd op 21 sep; zelfs om 21.00Hr 's avonds.
Zeer goed voor een levering naar België.
Dank u.
Daags na de bestelling kreeg ik een telefoontje. Uw bestelling is niet op voorraad, komende week wordt de order geleverd. Is dat een bezwaar was de vraag. Nee niet echt. Ik heb hem pas over een week nodig. Goede start dacht ik nog. Pro actief bellen.
Vervolgens heeft de levering nog een tijd op zich laten wachten. En ik moest zelf achter de informatie aan. Jammer
Het product, en daar gaat het uiteindelijk wel om, is prima.
Product werd snel geleverd en is van goede kwaliteit
Hier een mooie Knomo bag besteld! Scherp geprijsd en snel in huis! Al eens eerder besteld hier en toen ging het product stuk binnen garantie, maar ook dat werd keurig afgehandeld en ik kreeg een nieuw product. Prima winkel dus!
Internetwinkelen zoals het bedoeld is. Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en snel in huis.
Zeer correkte en goed te volgen afwerking
duidelijke website, voldoende betaalmogelijkheden, goede afhandeling, snelle levering.
Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd, iets meer info (bijv. materiaal, inhoud (l), extra features) over het product op de website zou wel fijn zijn.
Product was zeer snel geleverd, maar ging retour omdat deze te klein was. Normaal gesproken is er een antwoordnummer, maar deze heb ik niet kunnen vinden op de site ( dus ging er vanuit dat ze die niet hadden), daarvoor heb ik zelf de verzendkosten betaalt om het product retour te doen.
Hier mag echt wel wat meer informatie over vermeld worden op de site! Voor de rest was het prima.
Ruime keuze, mooie en goede producten, eenvoudig bes tel proces en snelle levering.
Ik ben erg tevreden over deze sleeve! Hij is mooi, handig en mijn laptop is goed beschermd. Ik had hem ook heel snel binnen.
Product voldoet aan de verwachting, doos licht beschadigd gekregen. Gelukkig is het voor persoonlijk gebruik dus geen ramp.
Verder had ik om 15:00 besteld en met CC betaald maar hij werd de volgende dag niet geleverd. Ik had geen haast dus geen ramp.
Bestellen, betalen en afleveren verliep allemaal redelijk vlot. Bij het uitpakken bleek dat de hoes waar de laptophoes in verpakt was op verschillende plekken beschadigd was. De laptophoes was gelukkig nog intact..
Op zaterdag een laptoptas besteld, donderdag pas verzonden en vrijdag geleverd. Dat kan echt sneller. Voor de rest prima.
Voordat ik bestelde had ik nog een vraag over het product (een sleeve voor m'n MacBook Air) en werd zeer vriendelijk te woord gestaan via de telefoon, hierna besteld en de volgende dag was de sleeve al binnen. Laptopverpakking.nl was ook nog eens de goedkoopste dus al met al heb ik helemaal niks aan te merken op deze webshop, gewoon perfecte en snelle service!
Snel gekozen, snel bevestiging van bestelling, snel bevestiging van order uitgezet, snel bevestiging van verzending en snel binnen. Keurig! En blij met het product. Ook dat nog :-)
Snelle verzending, goed ontvangen. De verpakking is beetje aan de dure kant, maar van zeer goede kwaliteit. Hopelijk kan ik er nog lang van genieten :)
Vlotte bestelling/communicatie! Adreswijziging op de valreep geregeld en snelle, correcte levering... was het maar altijd zo!
Op Vrijdag een laptoptas besteld, en Zaterdag al in huis.
Goede kwaliteit voor een leuke prijs!
Zeker een aanrader om met dit bedrijf zaken te doen.
Super! Op website stond hij op voorraad zelfs Post.nl werkt mee en heb ik hem de volgende dag in huis gehad. Dik tevreden!
Ik heb de 1ste augustus een tas besteld bij deze shop, na een week nog niets vernomen gemaild wat er aan de hand was: "Hij word volgende week verzonden" krijg ik als antwoord. De week daarom nog steeds niets en we zijn 2 weken onderweg, na nog een mailtje: "De tas die u besteld heeft word niet meer geleverd u kunt de nieuwere versie van ons krijgen" ok ook goed de nieuwe versie dan maar dit zou een week (!) duren weer. Na nog een week nóg niets vernomen... ik wacht al 25 dagen op een tas die ik over minder dan een week moet gaan gebruiken, dit slaat natuurlijk nergens op en deze verzending had allang bij mij thuis bezorgd moet zijn. Als je nu nog snel een tas nodig hebt voor school zou ik even ergens anders gaan kijken.
Ik heb hier spullen besteld, op de site staat alles op voorraad.
Vervolgens wordt de order slechts gedeeltelijk en incompleet geleverd en klopt de pakbon niet met de zending. Wacht nog altijd op 2/3 van de order, nu een dikke week verder. Niet tevreden over deze shop en over de service.
Sleeve voor een MacBook besteld en met 2 dagen in bezit.
Snelle levering, competitieve prijzen > GEWELDIG
Levering in belgie, dag erna al thuis. Goede kwaliteit! Vriendelijke mensen aan de helpdesk! Geweldig gewoon !
Een echte aanrader!
Ik ben erg blij met men Macbook tas !
Bedankt!
Groeten
Zocht een beschermhoes voor mijn nieuwe laptop en kwam uit bij dit bedrijf. Product is precies zoals geadverteerd en is snel verzonden na betaling. Netjes verpakt geleverd, tevreden.
Ik kreeg het postpakket van iemand anders uit mijn gemeente.
Hij kreeg het mijne.
We hebben elkaar zelf moeten opzoeken.
Hoewel de andere persoon contact opnam met Laptopverpakking.nl,
Vernam ik niets meer van hen.
Het binnenkrijgen van een kwaliteitsproduct is fijn, deze ervaring wordt nog eens versterkt door een snelle levertijd.