We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (92)

Redelig butik.

Jeg ser at andre har brokket sig over priser og leveringstid. Jeg synes at laserdisken har et supergodt udvalg, og at de er omhyggelige med at informere om leveringstider o.lign.
Laserdisken er min foretrukne dvd-handler i Danmark, og hvis der har været problemer, synes jeg de har været på min side, og gerne har villet skaffe mig hvad jeg gerne ville have, som om de var min egen lokale filmpusher med et lokale i kælderen, sæbekassereoler og et lille baglokale med en kaffemaskine. Et stort udvalg og noget con-amore-agtigt på en gang.

al for dyrt

samligner altid priserner i england med laserdisken for en del blir importeret fra england til laserdisken og laserdisken ligger altid en tand dyre end alle andre
fandt en vare på laserdiskens side pris 1399,- amazon tar 39pound en diff på godt 1000kr og james bond boxen på bluray til 1599 kan fåes til 899 i andre butikker i aalborg
forskellen er nok lønninger til laserdisken, det bare ik mine penge der blir lagt hos laserdisken med de priser

Fremragende Specialforretning

Formentlig det største udvalg af filmtitler på en dansk hjemmeside, det skal være endog meget specielt og snævert før det muligvis ikke findes på den. Prisniveauet afspejler dette udvalg, men er ikke urimeligt. Særligt på titler købt uden for EU vil der sjældent være noget at spare ved at give sig i kast med at importere selv, grundet moms/told/gebyrer.

Kundeservice er helt i top, dog skal man være opmærksom på at efter den indledende ordrebekræftigelse er sendt til ens e-mail, så foregår opdateringer på ordrens status inde på hjemmesiden. Dette kunne måske fremgå lidt tydeligere. Jeg har handlet der en 6-7 gange, og har aldrig oplevet problemer med service eller leveringstid.

Samlet set et seriøst foretagende, som jeg bestemt vil anbefale trygt at handle hos.

Laaang leveringstid

Bestilte 2 børnefilm. Den ene kunne sendes ret hurtigt, men den anden er efter snart 2 uger stadig ikke kommet frem til Laserdisken.

Svarer først efter 2 måneder

Bestilte DVD 8. oktober 2012, rykkede for levering 16. november, fik først svar 10. december: Varen kan ikke skaffes. Ikke imponerende.

Jeg fik gratis fragt på næste ordre som plaster på såret, ved nu ikke om kundebehandlingen opfordrer til gentagelser...

Tilføjelse efter Laserdiskens kommentar: Det er ikke den manglende DVD jeg er skuffet over (de kan jo ikke trylle), det er den manglende respons.

Laserdisken

Fandt en masse film, som jeg havde på vhs som lille :)

Faldt tilfældigvis over denne hjemmeside og blev positivt overrasket over hvad man kunne finde!

Det bedste udvalg.

jeg elsker elsker elsker deres enorme udvalg!
de har alle de fede ting som ellers ikke lige står fremme i butikkerne.
elsker deres gode tilbud, og altid gode service.

har ikke haft problemer en eneste gang, og alle gange jeg har haft spørgsmål, brug for hjælp, vejledning eller andet har de altid været klar til at hjælpe!

køber tit derfra. de eneste gange jeg ikke vælger at købe fra laserdisken er hvis en anden butik lige har tilbud på det jeg mangler. men skal jeg have noget udover det sædvanelige vil laserdisken nok altid være min nummer 1!

god webshop, men...

Jeg synes laserdisken er alletiders webshop med hurtig leveringstid, MEN grunden til den manglende stjerne, er at i ikke som lovet, sender en mail med mit glemte brugernavn og password pr. mail. I modsætning til cdon.com, hvor man næsten har mailen med det samme, efter anmodningen. Men jeg vil helst handle ved jer. så nu sidder jeg her og vil gerne handle, men kan ikke pga. ovennævnte problem :-(

tja, nogenlunde..

selve behandlingen af ens køb er ikke lige den bedste..
da jeg bestilte en vare fik jeg at vide der var 1-2 ugers leveringstid men fik først pakken cirka 6 uger efter mit kæb var gået igennem ..

Rigtig god DVD biks

Altid top service og et ret dybt og bredt udvalg i dvd film. Inklusive sjældne film og limited editions. Priserne er ikke de laveste man kan finde på nettet, men tilgengæld er der intet bøvl når der er problemer. Kan klart anbefales!

De har lukket deres butik i København, men man kan få dem sendt til Fantask som ligger i samme gade og hente den der!

Super!

Ingen problemer

Jeg havde ingen problemer inde på laserdisken.dk. Men jeg kunne godt tænke mig større brugervenlighed og mere information. Det var et irritationsmoment at jeg skulle oprette en profil for at købe en dvd og kunne godt have ønsket mig en "afsendt" e-mail.
Ellers ikke nogen problemer. Jeg bestilte søndag aften og havde varen i postkassen tirsdag morgen. Kan sagtens anbefale Laserdisken.dk, men man skal forvente lidt besvær med at få betalt for sine varer.

Trine Jensen vond deze beoordeling nuttig

Fantastisk

Jeg har ofte handlet hos Laserdisken og har aldrig haft nogle problemer.. og det er rart at man kan bestille både amerikanske udgaver og danske.. :)

• Præstø, DK
  • 13 Beoordelingen

En stærk konkurrent

Jeg kan kun skrive positivt om mit indtryk af Laserdisken.dk. Hurtig levering, jeg modtog min pakke hverdagen efter afgivet bestilling til trods for at en vare stod betegnet som bestillingsvare. Laserdisken virker umiddelbart en anelse dyrere end det billigeste men de fører til gengæld også nogle artikler som ikke lige umiddelbart findes på danske hjemmesider. Af den grund er Laserdisken.dk uden tvivl en film/musik shop der skal tages med i betragtningen når du shopper musik og film online. Generel information om varene er oplyst på hjemmesiden hvilket jeg selv sætter pris på. 5 stjerner.

Alt gik som ønsket!

Hurtig levering, billig handel, produkterne dukkede op i uskadt tilstand (som man snart ikke kan sige om så mange steder mere.) Derudover er det rart, at jeg har kunnet finde to film hos dem, som ellers har været umulige at opstøve alle andre steder, jeg har forsøgt.

hurtig,smertefri handel...........

.......... Ved første øjekast ser deres webshop ikke særlig prof. ud når man ser på design mm.

men et blik herinde bragte det til skamme, og handlen gik som bekendt perfekt, kan kun anbefale dem til andre

Laserdisken

Jeg handler hos dem altid

Først og fremmest, Jeg bor i Grønland, og Laserdisken sender herop (hvilket jeg er meget glad for). De kan altid skaffe dvd'erne man gerne vil have, de er meget søde og hjælpsomme.
Jeg havde købt sæson 5 af Nip/tuck hos dem, og indeni lå der to af samme disc, en produktionsfejl. De hjalp mig så med at få den manglende disc i stedet uden betaling eller noget. Self. tager det lidt tid en gang imellem at få dvd'erne på lager og få dem sendt, men sådan er det over hele verden. Det intet man kan brokke sig over. Jeg har endnu engang bestilt hos dem og glæder mig til det kommer :)

The Big Bang Theory DVD

Købt samtlige DVD'er af overnævnte serie, og fik de rigtige varer på den oplyste tid og pris.
Derudover har de en service, hvor man kan smide sin mail adresse ind og få besked, når den ønskede DVD kommer på det danske marked, hvis de ikke har den på købstidspunket :-)

Kan altid skaffe DVDer

Laserdisken kan altid skaffe de special DVD som jeg ønsker mig.

tilfredshed

fik hvad jeg bestilte, hurtig levering, handler sikkert der igen når jeg engang mangler en ny dvd afspiller :)

Utrolig hurtig levering

Jeg bestilte en DVD, hvor der var angivet en leveringstid på 1-2 uge, men den kom allerede efter 1½ døgn. Hvilket var ekstra dejligt, idet det var en fødselsdagsgave og tiden var lidt kneben.

I øvrigt var Laserdisken den eneste danske side, der forhandler den pågældende DVD.

DVD ankom fint

DVD'en kom som den skulle få dage efter bestilling.
Jeg handler gerne hos dem igen.

Perfekt

Fantastisk hjemmeside med nogle fantastiske priser. Kan stærkt anbefale hjemmesiden. Mere er der vist ikke at sige :-)

Hurtigt, nemt & billigt!

Kan ikke sætte en finger på den service jeg fik fra Laserdisken. Billige priser, det er nemt at bestille og så kom min vare right away - det er sgu i orden!

Hurtig og god servive

Bestilte Jul i Valhal Mandag aftens, Tirsdag fik jeg en bekræftelse på at jeg var oprettet og onsdag havde jeg filmen..: Desværre var coveret i stykker, men efter et hurtigt kald til LD sendte de en ny som jeg allerede har modtaget i dag Torsdag... Har kun mødt god service og min kæreste har bestilt tidligere også kun med yderst tilfredsstillende service :o)

Laserdisken

Intet mindre end perfekt!

Bestilte en DVD-boks, som jeg ikke kunne få fingre i andre steder.
Ingen problemer med betaling, som foregik glidende på hjemmeside.
Jeg afhentede selv varen i butikken i København, og blev mødt med glad og smilende betjening.

Super dejlig oplevelse

Stort udvalg

Har et fint stort udvalg og hurtig ekspedition.
Eneste ulempe, er ikke altid så billig, kan ofte finde det billigere hos amazon.co.uk, især hvis man er ligeglad med danske undertekster.

Laserdisken

Stort udvalg, men mangler kommunikation

Jeg bestilte en varer, som var udgået de fleste steder.

Her var det dog muligt at skaffe den, og leveringen var hurtig, når man tænker på det var bestillingsvarer!

Dog kunne jeg godt bruger lidt mere kommunikation fra deres side, da jeg ikke vidste om min varer var afsendt eller ej, men bare pludselig lå i postkassen efter et lille stykke tid.
Dette er dog også det eneste minus. :-)

Perfekt

Intet andet end perfekt. Har aldrig haft problemer med dem! gotta love it

Eminent service og udvalg

Laserdisken er min foretrukne indkøbssted når det gælder film. Jeg køber ikke så mange film pt som jeg kunne ønske men når det sker, er det hos Laserdisken. Niels Ole og Hans Christian + de andre leverer altid god service når man skal tale med dem og de hjælper gerne med at finde det rigtige produkt.

Deres hjemmeside er sommetider lidt langsom, men den er informativ og man er ikke i tvivl om hvad man køber og hvad der skal ske i købsprocessen.

Jeg anbefaler altid Laserdisken til alle der vil høre på det :-)

Til jer i Laserdisken: Jeg har ikke glemt jer og køber stadig når pengene er til det :-)

Altid fremragende

Jeg købte min første dvd-afspiller for mange mange år siden i Laserdiskens butik i København (dengang sådan en fandtes) og har siden da købt mange dvd'er både i butikken i København og i webbutikken. Enkelte gange har jeg været nødt til at ændre ordrer, efter de var afgivet, og jeg har aldrig oplevet problemer med dette. Da jeg for nylig endelig skrottede den gamle dvd-afspiller og skulle anskaffe mig en ny (det blev så en Blu-Ray), kunne jeg ikke forestille mig andet end at gå til Laserdisken igen, og endnu engang har det fungeret upåklageligt. Jeg bestilte søndag eftermiddag, den blev afsendt mandag, og jeg modtog tirsdag. Jeg har altid kun oplevet engageret, vidende, hjælpsom og personlig behandling hos Laserdisken.

• København, DK
  • 11 Beoordelingen

Et fedt sted for at finde de mærkeligste film

Sammen med cinemateket er der stadig mulighed for at købe sær film i laserdisken og det er godt sådan et sted findes i København.

Rigtig hurtig levering !

Jeg bestile varen omkring kl. 13-14 stykker, og den dukkede op med posten allerede dagen efter :)

Selvom prisen var en anelse mere end andre sider, så var Laserdisken.dk det eneste sted, der havde varen på lager - så jeg var sikker på at få den.
Siden er i sig selv ikke særlig pro, men det er nu ligemeget, når den virker, og kan finde 'sjældne' dvd'er frem :)

Niels Ole og teamet

Jeg handler per definition kun mine film i Laserdisken i Aalborg og henter altid disse i butikken.

Siden jeg startede med at handle film i butikken har jeg brugt ca 40000 kroner på film hen over årene.

Jeg synes der er en god stemning, vejledningen er i top, og jeg kunne ikke drømme om at handle film andre steder end i Laserdisken aalborg.

Jeg synes bestillingsflowet er godt, man er underrettet hele vejen eller man kan logge ind og følge sin ordre.

Film der ikke er på lager skaffer de hjem uden problemer og man bliver altid rådet godt af personalet i butikken.

Jeg kan kun anbefale at man handler i Laserdisken Aalborg - de har mine varmeste anbefalinger fra en virkelig tilfreds kunde.

/MM ;-)

• Odense, DK
  • 82 Beoordelingen

Stort udvalg på både DVD og Blu-ray

Har købt hos dem et par gange, selv min Blu-ray afspiller er købt hos dem.
Stort udvalg af både DVD og Blu-ray film og så enda med DVD film helt ned til 29kr pr. stk.

Kunne have givet den 5 stjerner, men trækker en fra fordi sitet har en til tider ret langsom reaktions hastighed.

utrolige dårlige info ang køb af DVD FILM

de har noget der hedder REGION 1 2 3 4 5 6 7 JO TAK for det BLIVER MAN BARE IKKE INFO OM når man køber noget fra dem ??????

hvis man køber 2 film på en dvd så kan man kun se den ene men ikke den anden ????????fordi den ene har en kode 1 og den anden har en kode 2 ???????? HALLO I ER UTROLIGE DÅRLIGE TIL AT INFO OVER TLF LASERDISKEN SKAL ALDRIG HA NOGET FRA JER IGEN

Mads Nørgaard

ps jeres tlf servise når man ringer øhhhhh hun der tager tlf ?????????? FATTER IKKE EN PRIK ???????????HVOR ER JERES SERVISE HENNE??????????????????

Fin hjemmeside.

Gode priser, og bredt udvalg. Dog er leveringstiden lidt lang når man bestiller en vare som ikke er på lager.

Stort udvalg..

Har brugt Laserdisken op til flere gange, da man kan finde film som ellers ikke forhandles i de gængse danske butikker.

Alle køb har levet op til forventningerne, og har ikke haft brug for at sende noget retur.

Laserdisken

Hvad skal der til for at få en dejlig aften?

En film fra Laserdisken. Leveringen er altid hurtig. Udvalget er stort, så jeg har handlet der flere gange. Et sted jeg kan anbefale at handle hos. Fin service.