We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Laurakinderkleding Beoordelingen

Laurakinderkleding Logo
Klanten zeggen: »Geweldige site met altijd leuke aanbiedingen en een uitstekende service, ook telefonisch bij vragen een uiterst vriendelijke contact!« »Ik ben erg tevreden, vooral door de aanbiedingen en de super snelle levering.« »betrouwbaar en snel geleverd!« 52
Uitstekend
9.2 van 10

52 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (52)
  • Josine
  • Geverifieerde koper

Ik ben erg tevreden, vooral door de aanbiedingen en de super snelle levering.

Ik zal laurakinderleding.nl zeker aanbevelen!

Featured review of Laurakinderkleding

Laurakinderkleding

Ik zou de site van harte aanbevelen. Meestal het pakketje de volgende dag in huis. Dikwijls leuke aanbiedingen waarmee deze site zich onderscheidt van anderen. Afgelopen week heb ik voor mijn kleinkinderen nacntkleding gekocht van Petit Bateau ,opnieuw heel leuk geprijsd .Bij vragen altijd plezierig contact.

erg vriendelijk geholpen.

Er waren wat problemen met bestelling/levering. Deze werden telefonisch erg goed behandeld door Marjolein . Enkel het contact met de eigenaresse was vervelend. Stug, onbeschoft in bewoording en reactie.

Dit werd later trouwens ook weer heel netjes opgelost door Marjolein.

Beste Marieke,
Hartelijk dank voor je reactie. Nogmaals onze excuses voor het verwarrende gesprek, ook namens de eigenaresse!Vandaag zullen we nog een kleine cadeautje toesturen zoals beloofd.
Groetjes,

• Ellen
  • Geverifieerde koper

betrouwbaar en snel geleverd!

ik had rompers van petit bateau besteld, 2 dagen later in huis, keurig verpakt.
assortiment jongenskleding/baby mag wat groter van mij, maar prima online shop! leuk notitieboekje erbij gekregen!

Beste Ellen,
Hartelijk dank voor de feedback. We zullen hetgeen u schrijft (uitbreiding assortiment jongenskleding) meenemen.

Laurakinderkleding

Super goede en snelle service!

Bestelling werd snel geleverd en bedrijf was erg klantvriendelijk.
Als je iets nodig hebt, kan ik Laura Kinderkleding zeker aanbevelen!

X

• daan
  • Geverifieerde koper

super snelle levering en vriendelijk

super snelle levering en vriendelijke mensen

• Ellen

Vijfsterren

Snelle service, mooi ingepakt en een heel lief begeleidend zelfgeschreven briefje. Wordt gewaardeerd!

• Leona

Hele besteling was top!

Vanaf begin van de bestelling tot eindlevering was het goed!

Sympathiek

Snelle levering, niets op aan te merken.

Laurakinderkleding

kan niets anders zeggen dan TOP!

Bestel je bij Laurakinderkleding, dan is het alsof je zelf de mensen tegenover je hebt staan die je helpen. Het contact tussen hen en de klant is zo nauw dat geeft een thuis gevoel. ik ben meer dan een tevreden klant, echt TOP dat ondanks de digitale communicatie ik het gevoel krijg van begrip en belangstelling.

Top!

Goede aanbiedingen, snelle verzending! Ik ben fan...

• Debora
  • Geverifieerde koper

Snelle reactie en levering. Geweldig!

Wat een geweldige paasactie zeg! Heb een te schattig setje van Jottum gekocht. Helaas viel het blousje erg klein en moet ik dat ruilen. Snelle levering ook.

Beste Debora,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! We hebben het blousje net ontvangen en zullen de grotere maat vandaag nog verzenden.

Laurakinderkleding

Snel, keurig ingepakt, leuke attentie:paasei

Bedankt voor de snelle levering van mijn bestelling.
Nieuw kleding met labels waren heel netjes ingepakt.
Mijn dochter was weg van de leuke attentie: zakje met paaseitjes, en een note-blokje. Kreeg ook nog paaskorting boven op de afgeprijste artikelen.

• Syl
  • Geverifieerde koper

Top, supersnel en een leuk kado erbij!!!

Snelle service , netjes verpakt en ook nog een kado erbij top

Fantastisch

Goede site, snelle verzending, persoonlijk tintje, kadootjes erbij...evenaart absoluut het life-shoppen!

Uitstekend

Ik kreeg mijn bestelling niet alleen heel snel het was daarnaast ingepakt als een geweldig kado.

Laurakinderkleding

Perfect! Goede en snelle service!

Deze webwinkel is een aanrader. Correcte email afhandeling.
Alles goed verpakt, snel geleverd. Top! Zeer tevreden

Laurakinderkleding

Een winkel online die ik tot mijn favourite heb gemaakt!

Bestelling werd een dag later al bezorgd in een doosje met als extra attentie een zakje paaseitjes!
Helaas de broek (+ paaseitjes) teruggestuurd omdat mijn dochter er andere verwachtingen van had, wat ik zonde vond voor de mensen die de moeite hadden gedaan om het pakje met netjes ingepakte broek, attentie en begeleidend schrijven in korte tijd naar ons op te sturen. Ook een pluspunt vind ik de achterafbetaling dmv afterpay, welke na afhandeling per email werd verzonden. Bij mij waren dat dan de verzendkosten en kleine bijdrage voor de achterafbetaling, welke ik direct heb betaald.

• sandra

zeer goed

Mijn dochter was super blij met haar laarsjes

Een echte aanrader!

laurakinderkleding.nl is zeker een aanrader!! De bestelde kleding had ik een dag later al in huis! Ik had tijdens het bestellen wat vraagjes over de pasvorm en maten van de kleding en kreeg via de live chat meteen antwoord op al mijn vragen. De kleding was keurig verpakt inclusief een persoonlijk geschreven notitie. Echt een cadeautje! Ik vind deze webshop top en zal hier zeker vaker wat gaan bestellen in de toekomst. Ga zo door Laura!!

Kan duidelijker

Leuke kleding te vinden, maar jammer dat de retourkosten voor eigen rekening komen ook als de kleding niet aan de maat voldoet.
Ondanks dat ik een maat groter bestelde dan mijn kindje draagt was het aan de krappe kant.
Merk viel erg klein uit wat ze bevestigen, maar wat niet vermeldt staat op de site bij het betreffende merk.
Opruiming mag niet retour volgens de voorwaarden op de site, bij navraag bleek dit wel te kunnen/mogen.
Beetje rommelige opname telefoon, maar niet onvriendelijk.

• Sarah

Service is top

zeer snel met het leveren van producten en professioneel in het afhandelen van zaken.

• WF

Supersnelle levering

Snelle levering echt super!

• Marjon

snelle en uitstekende service

Alles helemaal in orde. Mooie producten, goede kwaliteit en snelle verzending.

• Irene

Klantvriendelijk

Vriendelijk en snelle levering. Ook toen ik een artikel dat afgeprijsd was wilde ruilen, kon dit zonder problemen. Snel, betrouwbaar en vriendelijk!

• Maartje
  • Geverifieerde koper

Super! Sitterende jurk in 1 dag in huis;-)

Wat een prachtige winkel is Lauraskinderkleding, ik had
ze telefonisch gelijk te pakken, mijn vraag werd direct
beantwoord en de jottum jurk was de volgende dag in huis,
en hij was nog 10,- goedkoper dan op het prijskaartje stond!

zeer snelle levering

Bestelling zat de dag nadien al in de bus.
Super mooi tuniekje

• Smits

Superrr!!

Goeie service,volgende dag in huis,geweldig!!

• Bernard

Top service

Vandaag besteld morgen in huis. Netjes verpakt. We hadden iets teruggestuurd en binnen 1 dag werd het geld teruggestort. Wij komen zeker terug

• Bianca
  • Arnhem, NL

Geweldige service!

Na het verzenden van mijn bestelling toch nog een artikel extra besteld. Na een telefoontje is de extra bestelling tegelijk verzonden en de extra verzendkosten weer retour overgemaakt op onze rekening.

Alles zit goed verpakt en de bestelling wordt op tijd verzonden. Echt een aanrader!

Laurakinderkleding

heel goed geholpen en snel in huis

Ik heb een vraag gesteld op de chat en kreeg gelijk antwoord.
Daarna ging er iets niet goed met bestellen, maar ik werd daar gelijk mee geholpen.
Het pakketje werd gelijk dezelfde dag verstuurd en ik had het de volgende dag al in huis.
Het zijn leuke vestjes van een merk dat verder nagenoeg nergens te krijgen is (alleen in Belgie) en het pakje was goed verzorgd met nog een persoonlijke boodschap erbij.
Super! Ik zou deze winkel zeker aan anderen (en vriendinnen) aanbevelen.

Laurakinderkleding

goede en snelle service, leuk aanbod.

goede service. Bij vragen over een artikel werd ik snel terug gemaild. Ook de retour service is goed. Leuk het persoonlijke briefje bij de bestelling.
Ik zal zeker weer bij Laura kinderkleding bestellen

• Henk

Prima

Ik zeg doen!!

• Maaike

Goede, vlotte service

goed, snel, leuk kleinigheidje bij de bestelling met een persoonlijke notitie. Ik blijf deze webshop in de gaten houden! Overigens ook interessante aanbiedingen, daarom heb ik het ook aan 2 vriendinnen aanbevolen.

Laurakinderkleding

Laura Kinderkleding levert prima service.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer klantvriendelijk.

• Jim
  • Geverifieerde koper

Goede site en top levering

Zeer duidelijke site met een mooi aanbod. De bestelling was zoals beloofd de volgende in huis. Ik zal hier zeker nog is terugkomen. Bedankt Laura!

Prima heel tevreden

Keurig op tijd en netjes verpakt, prima!

Goed

Snelle levering en een mooie handdoek cadeau gekregen!

Laurakinderkleding

snelle levering goed verzorgd!

de kleertjes die ik heb besteld waren super leuk.
De volgende dag al in huis en heel goed verpakt.
De site is een echte aanrader!!

• Klant
  • Geverifieerde koper

Super snelle levering en netjes verpakt!

Super snelle levering en netjes verpakt!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten