We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Lavendula Natuurdrogist Beoordelingen

Lavendula Natuurdrogist Logo
Klanten zeggen: »Ik bestel hier al jaren met volle tevredenheid.« »Blij met Lavendula« »Heel goed en betrouwbaar bedrijf dat op tijd de goede producten levert« 178
Uitstekend
9.6 van 10

178 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (178)

Goed!

De laatste bestelling die ik bij jullie geplaatst heb was weer snel afgehandeld. Als er een probleem is met de bestelling dan wordt dat heel professioneel afgehandeld; er wordt snel een passende oplossing gezocht. Er zit ook altijd een leuk zeepje bij en wat proefmonsters. Daarnaast hebben jullie een zeer uitgebreid assortiment met mooie producten die ik nergens anders kan krijgen (farfalla, dadosens). Van alle nederlandse webshops waar ik ooit heb besteld, hebben jullie de beste service en zijn jullie het meest klantvriendelijk!

Featured review of Lavendula Natuurdrogist

Lavendula Natuurdrogist

Ik bestel hier al jaren met volle tevredenheid.

Ze hebben een heel uitgebreid assortiment. Ze leveren snel en betrouwbaar, als er iets toch niet op voorraad is bellen ze je om een goed alternatief aan te bevelen.
Bij elke bestelling zitten proefjes en een leuke attentie.
De website geeft goede informatie over de produkten en de ingredienten.

• thea

Blij met Lavendula

Evenals de vorige keren is ook de laatste bestelling weer prima en geheel op tijd ontvangen. Goed en milieuvriendelijk (!!!) verpakt, met ook nog een paar proefmonstertjes en een klein lavendelzeepje er bij ingesloten. Vanwege een allergie was ik op zoek naar goede natuurlijke verzorgings- en make-up produkten en Lavendula heeft een geweldig assortiment op dit gebied. Met een eerlijke en adequate produktinformatie en een handige zoekfunctie op de website. Voor mij is ook belangrijk dat Lavendula produkten verkoopt waar geen dierproeven mee gemoeid zijn. Kortom, ik ben blij dat ik Lavendula heb gevonden!

Lavendula Natuurdrogist

Heel goed en betrouwbaar bedrijf dat op tijd de goede producten levert

Ik zou Lavendula aan iedereen aanbevelen

• May
  • Geverifieerde koper

Veel keuze, goed advies, snelle en correcte levering

Erg groot assortiment, dus veel keuze. Goede advisering. Alle producten die ik besteld heb waren op voorraad en ik had ze binnen twee dagen in huis. Aanrader!

Aanrader!

Goede webshop, snelle levering, uitgebreid assortiment met kwaliteitsproducten. goede zoekfunctie. Kortom, heel tevreden!

Lavendula Natuurdrogist

Altijd goede service zowel in de webshop als in de winkel

Lavendula heeft een ruime keus in meerdere heerlijke natuurlijke merken. Iets niet in huis wordt, voor je besteld. Webshop snelle levering met leuke presentjes.
Kortom uistekende service.

• Sandra
  • Geverifieerde koper

Goede webshop en erg betrouwbaar!

Ik zou er weer bestellen

• Nee

Fantastisch

Plezierig en snel, veel producten er wordt naar wensen van klanten
geluisterd.

Lavendula Natuurdrogist

Zeer tevreden over de kwaliteit van de informatie, de ruime keus uit zuivere producten,de verrassende,snelle en zorgvuldige afhandeling van de bestelling!

Ik kan het je zeer aanbevelen om producten bij Lavendula te bestellen. Een goede en zorgvuldige informatie te vinden op de website, een zeer uitgebreide keuze uit natuurrzuivere producten, snelle en betrouwbare levering...De bestelling is een waar cadeautje en verrassingspakketje voor jezelf, voorzien van leuke extra's!

Lavendula Natuurdrogist

goede service, groot assortiment, snelle levering

Ik ben heel tevreden over de lavendula webshop. Op de 1e plaats is er een groot assoriment natuurlijke producten om uit te kiezen, met diverse aanbiedingen ook. De levering is snel en altijd goed verzorgd met ook nog leuke verassingen extra bij je bestelling gevoegd. Bij vragen etc. wordt je goed geïnformeerd.

Lavendula Natuurdrogist

altijd snel en de bestelling is altijd compleet

De bestelling komt altijd netjes aan, er is nog nooit een vergissing gemaakt bij de spulletjes in het pakketje en er heeft nog nooit iets ontbroken. nog nooit problemen gehad, complimenten.

• Louise

Natuurlijk betrouwbaar.

Prachtige producten, snelle service, uitstekende bezorging. Bestel met plezier mijn producten via Lavendula.

• I.I.

Snel en ruim assortiment

Al enkele jaren bezoek ik regelmatig naar volle tevredenheid deze webwinkel. Fijn dat er een webwinkel is die zo snel fijne natuurlijke producten kan leveren.

Top winkel!

Altijd snelle levering, en altijd leuke kadotjes in de pakketjes! Een prima winkel met goede service en heel veel natuurlijke producten! Staat iets niet in hun productenlijst, dan kan je het alsnog bij ze bestellen, wat wel zo handig is! En geen bezorgkosten boven 50€, en korting boven 100€!
Echt een aanrader!
Dora

• Lena

perfect, zoals altijd.

Beste assortiment,
super snelle verzending altijd.
beste begeleiding in de keus,
super mooi verpakt en altijd extraatjes :)
Two thumbs up!

Lavendula Natuurdrogist

Ik ben uiterst tevreden over de levering van Lavendula.

Ik heb al vaker een bestelling bij natuurdrogist Lavendula gedaan en ben zeer tevreden over dit bedrijf. Het pakket ziet er erg verzorgd uit. De geleverde producten bevallen prima en voldoen aan wat er op de site aan informatie aangegeven wordt.

• ingrid

snelle levering

Ik zou op de site, wel de kleuren van de haarverf duidelijker willen zien.

Lavendula Natuurdrogist

Lavendula is the bestdula!

snelle levering, overzichtelijke site, goeie spullen en merken, prijskeuze prima en altijd leuke extra's bij de bestelling :)

Ik ben tevreden

Ja ik ben een tevreden klant.
Ik zoek een specifiek produkt en dat is altijd op voorraad.

• Manon
  • Manon

Van harte aanbevolen

Al meerdere malen naar volle tevredenheid bij deze webwinkel besteld. Bestellingen worden zorgvuldig verpakt, natuurlijk met biologisch afbreekbaar vulmateriaal, wat leuke samples erbij en snel geleverd. Het kan eigenlijk niet beter!

Lavendula Natuurdrogist

Snel, met zorg ingepakt. Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering. De producten zijn met zorg ingepakt en het voelde als een kadootje omdat er nog proefmonstertjes inzaten. heel fijn. De volgende keer bestel ik weel bij Lavendula.

zeer klantvriendelijk en snel

Een klantvriendelijk en snel bedrijf

• Annet

Snelle, zorgvuldige service!

Fijne producten, snelle service, mooi en zorgvuldig verpakt, altijd met extraatjes. Ik bestel nergens anders!

• Nee

Perfect

Heerlijke spullen en verrast door de snelle levering en leuke extra's in het pakketje

snel en goed

De opdrachten worden snel en goed uitgevoerd.
Ook de wijze van betalen is prima niet via creditcard of andere methoden maar gewoon ouderwets overmaken.

Je kunt er van op aan dat de zending de dag er na in huis is in een perfecte verpakking.

• Viola

Snel & Zorgvuldig

De levering is altijd snel. De producten zijn netjes verpakt en de ruime hoeveelheid aan monstertjes zijn passend bij de producten die ik bestel.

• Mieke

Geweldig!

Einde van de middag belde ik naar Lavendula om te horen of een aantal produkten op voorraad was. Omdat deze er waren heb ik direct besteld. De volgende dag, om half één werd het al bezorgd inclusief een aantal proefjes. Andere keren bestel ik mijn produkten in Duitsland en moet ik er een week op wachten. Deze service vind ik echt grandioos van Lavendula!

goede webshop

Lavendula heeft veel keuze, snelle en goede levering.
Leuk zeepje en proefmonstertjes bij de bestelling.

Prima webwinkel

Overzichtelijke webwinkel met zeer veel natuurlijke verzorgingsproducten, met goede en snelle levering.

Lavendula Natuurdrogist

Bestellingen worden als cadeautjes afgeleverd.

Het lijkt een flauwe advertentieslogan, maar lavendula levert echt heel snel, met substantiële aanbiedingen én goede korting. Daarnaast voegen ze altijd een paar leuke kleine dingen toe, zoals een zelfgemaakt zeepje en enkele proefmonsters .Voelt alsof je een cadeautje uitpakt!

Lavendula Natuurdrogist

Bijzonder aangenaam en betrouwbaar!

Verpakkingsmateriaal was recyclebaar, niet teveel en niet te weinig, toch gezellig gemaakt met wat extraatjes als samples voor oog, dag- en bodycreme. Artikelen zelf zijn ook een feest, heel fijn dus. Echt verwennen.

Lavendula Natuurdrogist

snel, accuraat en zonodig persoonlijk advies

Vanwege mijn allergie voor heel veel cosmetica ben ik op het internet op zoek gegaan naar een alternatief. Zo heb ik kennis gemaakt met Lavendula. Inmiddels bestel is ook haarproducten en vitamines. Bij de bestelling wordt altijd een lekker eigen gemaakt zeepje toegevoegd en enkele producten die getest kunnen worden (is voldoende om mijn allergie te testen).

• Yvette

In één woord geweldig!

De producten die Lavendula verkoopt zijn allemaal even goed en de service is geweldig. Snelle levering en erg fijn verpakt allemaal!

• Marga

Geweldig

Groot assortiment, altijd behulpzaam. Koop hier al jaren en ben nooit teleurgesteld.

• Anita
  • Geverifieerde koper

Altijd snelle afhandeling en direct contact als iets niet leverbaar is.

Prettige webshop, snelle afhandeling en verzending, altijd leuke monstertjes en kleine cAdeautjes. Altijd weer een klein feestje om te ontvangen. Zeer betrouwbaar.

• Ireen

supersnelle service

Hele goede service. Ik bestel al jaren bij Lavendula. Is er een misser bij de bestelling dan lossen ze het altijd op. Ben je iets vergeten kan je snel nog even mailen en ze stoppen het erbij.

Jammer dat jullie geen nieuwsbrief met aanbiedingen verzenden.

• Inge

Super

Producten zijn heel goed, levering gaat steeds snel. Ik ben zeer tevreden!

Lavendula Natuurdrogist

super goed, snel en netjes en met leuke monstertjes erbij :)!!

heel goed!!

heel goed!!

Vol vertrouwen (betalen achteraf is prima), zeer snelle levering, persoonlijke service.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten