[REPLY]
Bestel hier al een paar jaar en ben heel tevreden.
Alleen het bestelmenu aan de linkerkant van de site vind ik niet heel overzichtelijk ingedeeld en hij springt de hele tijd terug naar boven, dan moet je weer opnieuw scrollen en zoeken.
Over de service niets dan goeds.
Ik bestel hier al jaren veel van mijn verzorgingsproducten. Lavendula heeft een heel uitgebreid assortiment natuurlijke verzorgingsproducten met ook verschillende bijzondere merken, waaronder Martina Gebhardt, een heel fijn merk. Je bestelling heb je vrijwel zonder uitzondering de volgende dag in huis en er zitten nog wat monstertjes bij en soms een mini product, erg leuk. Zoals in andere reviews staat, is er geen mogelijkheid om met Ideal te betalen, maar dat vind ik niet erg: gewoon overmaken gaat net zo snel.
Zeer goede webwinkel waar ik zeker nog vaak ga bestellen.
Prima en snelle service, leuk dat er ook allerlei monstertjes bij zaten. Enige minpuntje is dat je de betaling alleen over kan maken, en er geen iDeal of iets anders mogelijk is, dat is eigenlijk niet meer van deze tijd.
Ik ben erg tevreden over deze webwinkel. Ze hebben een groot assortiment voor aantrekkelijke prijzen. Jammer dat ze geen Ideal hebben, maar verder goed en verzord.
In totaal heb ik hier 3x iets besteld. Online gaat het prima. Krijg je een monstertje enzo bij je bestelling. Is ook snel Maar als je in de winkel iets besteld moet je vaak meer betalen. Ook krijg je dan nooit monstertjes mee. Waarschijnlijk moet je er specifiek om vragen.De winkel zit vlakbij mijn werk dus voor mij is het makkelijker iets in de winkel te kopen. De winkel ziet er prachtig uit en de verkoopsters met beide licht Duits accent zijn zeer vriendelijk. Vind het alleen jammer dat er andere prijzen gehanteerd worden off-line en on-line. Voor de rest is alles ok.
Uitstekende webwinkel. Ruim assortiment, snelle levering inclusief leuke gratis monsters afgestemd of de bestelling. Ik bestel hier altijd al mijn verzorgingsproducten.
Breed aanbod, snelle levering, boven een bepaald bedrag extra korting en vrij van verzendkosten.
En de extraatje die steeds bij de bestelling zitten maken het uitpakken tot een klein feestje. De handgemaakte lavendelzeepjes ruiken heerlijk!!!
ranking 5 star
excellente verzorging bestelling
excellente producten
excellente prijsverhouding bij verzending
In voorgaande jaren was ik vaste klant bij Lavendula. Na een klantonvriendelijke ervaring ben ik toch opgestapt. Ik ontving een verkeerd artikel. Dit wilde ik retour sturen, maar ik mocht het houden. In dezelfde bestelling wilde ik tevens een artikel dat niet op voorraad was. Ik vroeg of ze het konden naleveren. Het antwoord was: "U hebt al een gratis artikel ontvangen (NB. had ik niet om gevraagd, was dus niet mijn fout) en nu ook nog een nalevering..." Ik was blijkbaar te lastig?
En heel vriendelijk dat er regelmatig een klein kadootje bij zit waar ik ook echt iets aan heb!
Goede produkten snelle levering, ruime keus
Veel aanbiedingen, goede produkt omscrhijvingen.
Wel moet er op houdbaarheids datum gelet worden van de nieuw bestelde produkten.
Ik geef Lavendula.nl een 9 voor de service, snelle aflevering en de zorg waarmee alles is verpakt.
Goede en snelle service + leuke proefjes van allerlei artikelen erbij.
nadat ik anderhalf jaar geleden van amsterdam naar maastricht ben verhuisd wist ik me geen raad. Want ik kocht altijd in de winkel bij de noordermarkt mijn huidverzorging, oogpotlodened. en hier in maastricht is vrijwel niets verkrijgbaar van de door mij gebruikte merken.
De levering was snel, en dát terwijl ik niet eens per ideal had betaald maar met factuur.
Ook de proefjes maken het tot ontvangen van de bestelling tot een feestelijk gebeuren.
Lavendula levert snel en goed en doet er nog wat extra's bij. Altijd leuk om te krijgen
Ik heb al een aantal keer een bestelling geplaatst en ik ben hierover erg tevreden. De producten worden snel verzonden en er zitten altijd een paar proefmonstertjes bij.
Ze dachten actief mee over een oplossing, toen ik het verkeerde artikel had besteld. Ook wisten ze veel te vertellen over de producten inhoudelijk.
Het was leuk om het pakketje open te maken, want er zat als cadeautje een heel leuk en lekker zeepje bij! En ook nog twee proefmonsters. Persoonlijke aandacht via een doosje, verrassend! Verder een prima tijdige levering.
Redelijk uitgebreid gamma van verzorgingsprodukten,
heel vlugge en korrekte levering, altijd aangenaam
staaltjes te ontvangen die bij je huidtype passen
zeer aangenaam shoppen, ruime keuze, snelle levering, echt een adresje om te onthouden!
De laatste bestelling die ik bij jullie geplaatst heb was weer snel afgehandeld. Als er een probleem is met de bestelling dan wordt dat heel professioneel afgehandeld; er wordt snel een passende oplossing gezocht. Er zit ook altijd een leuk zeepje bij en wat proefmonsters. Daarnaast hebben jullie een zeer uitgebreid assortiment met mooie producten die ik nergens anders kan krijgen (farfalla, dadosens). Van alle nederlandse webshops waar ik ooit heb besteld, hebben jullie de beste service en zijn jullie het meest klantvriendelijk!
Evenals de vorige keren is ook de laatste bestelling weer prima en geheel op tijd ontvangen. Goed en milieuvriendelijk (!!!) verpakt, met ook nog een paar proefmonstertjes en een klein lavendelzeepje er bij ingesloten. Vanwege een allergie was ik op zoek naar goede natuurlijke verzorgings- en make-up produkten en Lavendula heeft een geweldig assortiment op dit gebied. Met een eerlijke en adequate produktinformatie en een handige zoekfunctie op de website. Voor mij is ook belangrijk dat Lavendula produkten verkoopt waar geen dierproeven mee gemoeid zijn. Kortom, ik ben blij dat ik Lavendula heb gevonden!
Ik zou Lavendula aan iedereen aanbevelen
Erg groot assortiment, dus veel keuze. Goede advisering. Alle producten die ik besteld heb waren op voorraad en ik had ze binnen twee dagen in huis. Aanrader!
Goede webshop, snelle levering, uitgebreid assortiment met kwaliteitsproducten. goede zoekfunctie. Kortom, heel tevreden!
Lavendula heeft een ruime keus in meerdere heerlijke natuurlijke merken. Iets niet in huis wordt, voor je besteld. Webshop snelle levering met leuke presentjes.
Kortom uistekende service.
Plezierig en snel, veel producten er wordt naar wensen van klanten
geluisterd.
Ik kan het je zeer aanbevelen om producten bij Lavendula te bestellen. Een goede en zorgvuldige informatie te vinden op de website, een zeer uitgebreide keuze uit natuurrzuivere producten, snelle en betrouwbare levering...De bestelling is een waar cadeautje en verrassingspakketje voor jezelf, voorzien van leuke extra's!
Ik ben heel tevreden over de lavendula webshop. Op de 1e plaats is er een groot assoriment natuurlijke producten om uit te kiezen, met diverse aanbiedingen ook. De levering is snel en altijd goed verzorgd met ook nog leuke verassingen extra bij je bestelling gevoegd. Bij vragen etc. wordt je goed geïnformeerd.
De bestelling komt altijd netjes aan, er is nog nooit een vergissing gemaakt bij de spulletjes in het pakketje en er heeft nog nooit iets ontbroken. nog nooit problemen gehad, complimenten.
Prachtige producten, snelle service, uitstekende bezorging. Bestel met plezier mijn producten via Lavendula.
Al enkele jaren bezoek ik regelmatig naar volle tevredenheid deze webwinkel. Fijn dat er een webwinkel is die zo snel fijne natuurlijke producten kan leveren.
Altijd snelle levering, en altijd leuke kadotjes in de pakketjes! Een prima winkel met goede service en heel veel natuurlijke producten! Staat iets niet in hun productenlijst, dan kan je het alsnog bij ze bestellen, wat wel zo handig is! En geen bezorgkosten boven 50€, en korting boven 100€!
Echt een aanrader!
Dora
Beste assortiment,
super snelle verzending altijd.
beste begeleiding in de keus,
super mooi verpakt en altijd extraatjes :)
Two thumbs up!
Ik heb al vaker een bestelling bij natuurdrogist Lavendula gedaan en ben zeer tevreden over dit bedrijf. Het pakket ziet er erg verzorgd uit. De geleverde producten bevallen prima en voldoen aan wat er op de site aan informatie aangegeven wordt.
Ik zou op de site, wel de kleuren van de haarverf duidelijker willen zien.
snelle levering, overzichtelijke site, goeie spullen en merken, prijskeuze prima en altijd leuke extra's bij de bestelling :)