[REPLY]
Ik bestel hier nooit meer. Service is slecht. Er ontbrak een onderdeel en men verlangde dat ik alles terugstuurde zodat zij dat konden controleren. En deze terugzending ook nog op mijn kosten!
Tv meubel was precies wat ik zocht.Echter na uitpakken zag ik al direct een flinke beschadiging aan de bovenkant.Maar omdat ik daags erna mijn nieuwe tv zou krijgen toch maar besloten het meubel te houden.
Uiteraard komt dit voor rekening van de vervoerder.Dus mijn beoordeling voor het bedrijf is dan ook positief
Prachtig meubel, ziet er strak uit precies als op de site van LCDmeubel.
Allen te tekening liet echt te wensen over was een soort gestencild A5 je waar alles veel te zwart was afgedrukt.
Enfin , na een paar uur staat er wel wat en de vermoeden beschadigen bleek na het afhalen van de beschermende folie niet aanwezig.
Kortom, snelle levering met dito service.
Prachtig LCDmeubel er zaten wat beschadigingen aan maar dit bleek de beschermende folie te zijn.Zeer snelle levering.
Alleen de beschrijving was zo goed als onleesbaar, dit zou best beter kunnen ipv A5 een A4 bijvoorbeeld.
Kortom, je kunt goed terecht bij LCDmeubels. Duidelijke site What you see is what you get.
ik vond de site erg netjes en duidelijk betaling was simpel zoals het hoort alleen over de transport ben ik niet helemaal te vreden daarom 4 sterren
de kast is boven op de punt beschadigd probleem zelf op gelost door tv iets er over heen te laten vallen verders zeker van plan om meerdere spullen te bestellen
met vriendelijke groeten bjorn van der meij
Het TV-meubel werd na bestelling best snel geleverd maar het leek wel alsof het al een keer in elkaar gezet was door een ondeskundig iemand: grote kras op/in de glasplaat, 2 pootjes bekrast en het houten achterpaneeltjes was ook beschadigd; het leek wel of iemand had geprobeerd dit te repareren met houtlijm want de lijmresten kwamen er tussenuit.
Gelijk contact opgenomen met LCDmeubels en het beschadigde meubel is kosteloos opgehaald door de koerier en een dag of 3 later werd het nieuwe meubel gebracht.
Deze was vrij van beschadigingen en al met al is alles dus naar tevredenheid opgelost.
Mijn lcd-meubel werd incompleet geleverd; er ontbrak een lat aan de onderkant.
Op mijn telefonische klacht werd in eerste instantie zakelijk gereageerd, maar bij doorvragen van mijn kant werd de leverancier steeds minder vriendelijk (al vond hij zelf van wel) en zeker niet meer correct. Het kwam erop neer dat ik niet moest zeuren; het meubel was immers geleverd, en er ontbrak slechts één onderdeel! Terwijl het voor de klant alle verschil maakt of je als leverancier oprecht begrip toont voor die klant die (nog) niet helemaal heeft gekregen wat hij heeft besteld.
De lat is korte tijd later alsnog geleverd, en toen het meubel eenmaal was afgebouwd, bleek er een beschadiging te zitten in een frontlatje.
TV meubel via de website besteld en daags erna al bezorgd!
Alles goed verpakt en zonder enige beschadiging ontvangen.
Wat mij betreft een prima service.
Ons tvmeubel werd door tnt kapot thuisbezorgd.
Dit gemeld aan lcdmeubels,we moesten het kapotte meubel terug sturen,geheel op kosten natuurlijk van lcd.
De TNT haalde vervolgens deze op,maar bij LCD kwam het pakketje niet (snel) aan .
Zonder het kapotte meubel in hun bezit is toch een nieuw excemplaar opgestuurd.
Het geheel duurde wel wat dagen,maar dit was zeker niet de schuld van LCD maar van TNT......
Goed opgelost dus.
Snelle levering van LCD meubel Manchester JF-011 Beech. De kleur "beuken" bleek beukenfolie over goedkoop hout te zijn en doordat het folie over de monteer-gaten heen was geplakt waren deze niet te vinden. Twee panelen die los gebruikt moesten worden zaten zo vast aan elkaar dat ze door ons niet los waren te krijgen. Na overleg alles retour gezonden. Daarna bericht gekregen dat de twee panelen door hun makkelijk uit elkaar waren te halen en dat het geen fout was dat het folie over de monteer-gaten heen geplakt was. Extra kosten voor retour zending waren 35 euro en hun aanbod was om deze kosten te delen. Na overmaking van het extra bedrag zou het pakket opnieuw worden verzonden. Aangezien de bestelling zelf direct via Ideal betaald was en we geen zin meer hadden in meer gedoe, hebben we deze extra kosten betaald. Bij de tweede levering bleek een en ander beschadigd wat het beuken folie betreft en een van de lange rod-schroeven was lam, maar de kast zit in elkaar. Men behandelde ons telefonisch en per email beleefd, maar we zullen hier geen tweede keer meer bestellen.
De kwaliteit van het product lijkt op de afbeelding van de site heel wat en ziet er zo ook uit na montage, maar is goed bekeken best nep en nogal slordig.
zeer snelle levering,zaterdag besteld en dinsdag al in huis.het is een degelijk en strak meubel dat snel in elkaar te zetten is.ik kan nu al mijn apparatuur netjes kwijt.er zitten wel een paar kleine krasjes op een van de glasplaatjes maar die zitten uit het zicht.ik kan deze winkel dan ook gerust aanraden
het bestelde tv meubel is na 4 dagen dit vanwege hemelvaart en de verplichte snipperdag erna op maandag perfekt bij ons afgeleverd het in elkaar zetten ging helemaalgoed dit vanwege de goede beschrijving die erbij zat ik heb dit voor het eerst gedaan via internet en ook de betaling is perfekt geregeld genoeg mogelijkheden wij zijn erg tecreden over LCDmeubels nogmaals bedankt voor de goede service fam broekhoff uit deventer
Een meubel kado doen is geen probleem, hij wordt netjes en snel op het afwijkende adres geleverd. Alleen copy factuur zie echter wel bij het meubel. Voordeel is dat ik ook nog eens onverwachts 20 euro korting kreeg. Mooi meegenomen.
Mijn glasplaat was beschadigd, maar na fotootje opsturen werd heel snel een vervangend onderdeel nagestuurd. Prima service dus!
Ben zeer tevreden over de service.
Na even zoeken hoe het kastje in elkaar moest was het zo gedaan!
Erg mooi kastje van goede kwaliteit!
Ilona
Snelle en nette service,erg mooi tv meubel
Het enigste minpuntje vond ik dat wij nooit een bevestiging hebben gekregen van de bestelling en de betaling.
Voor de rest was het snel en compleet geleverd.
Bedankt
oviedo is net zo mooi als op de site en met duidelijke handleiding dus super tevreden
Na betaling , een hele vlotte levering!
Meubel was ook snel in elkaar gezet, en het staat prachtig!
Een mooi tvmeubel online besteld en betaald..Binnen twee dagen al in huis, zeer netjes en degelijk verpakt. In echt is het meubel nog mooier dan op de foto en van een prima kwaliteit. Alhoewel er in de handleiding voor montage twee kleine foutjes stonden, komt zelf een A technische sufferd als ik daar nog wel uit ! Ik ben een ZEER tevreden en gelukkige klant en kan LCDmeubel dan ook aan al mijn vrienden aanbellen.
Petra Webb
Levering uitstekend op adres van keuze.
Meubel zag er goed uit. Was alleen lastig waterpas aan de muur te bevestigen...
Ziet uiteindelijk heel mooi uit..
alles verliep vlekkeloos dus over lcd meubels geen klachten. wat ik jammer vind aan het meubel zelf, is dat er geen zijdoppen bijgeleverd worden voor de glasplaatsteunen. je kijkt (vanuit de zijkant) in de holle glasplaatsteunen. vind ik jammer en niet mooi. ik heb zelf een plaatje geplaatst over de holle (draden) ruimte omdat wij vanaf boven daarin kunnen kijken.
's Middags (vrijdag) gebeld om te vragen of het meubel in kwestie wel ECHT op voorraad was (bij andere leveranciers door schade en schande wijs geworden). Na een bevestigend antwoord via de mail de mededeling dat ze het meubel vast klaar zetten voor als ik zou bestellen (IDEAL-betaling) en ik het dan de volgende dag zou ontvangen.
Zo gezegd, zo gedaan, en zaterdagochtend werd de bestelling geleverd. Echt voorbeeldige afhandeling!
Van bestelling tot en met levering van mijn LCD meubel is sneller gegaan dan verwacht. Er was een levertijd van drie weken in verband met niet op voorraad van de kleur. Binnen twee weken had ik het meubel toch binnen.
Bestelling, betaling en levering soepeltjes verlopen.
Het meubel is ook geheel zo als op de foto op internet.
Zou het anderen ook zeker aanbevelen om hier te bestellen.
Het door ons bestelde TV-meubel werd snel geleverd. Helaas waren er twee onderdelen beschadigd. Toen ik hierover belde, werd mij gevraagd een foto van de schade te mailen. Nadat ik dit gedaan heb, kreeg ik al zeer snel een reactie. De beschadigde producten waren inmiddels besteld en zouden binnen twee werkdagen geleverd worden. Toen wij de producten na vier werkdagen nog niet ontvangen hadden, mailde ik of er wellicht iets verkeerd gegaan was. Naar aanleiding hiervan kreeg ik een keurige reactie met uitleg over de vertraging (TNT bleek een achterstand te hebben opgelopen) en het vriendelijke verzoek om nog even geduld te hebben. Vanavond werden de producten geleverd. Anderhalve week nadat ik de foto's gemaild had. Wat mij betreft prima. Al met al ben ik dus erg tevreden. Ik zou zo weer een TV-meubel bestellen via LCD-meubels.
De gehele bestelling is netjes volgens afspraak binnen 2 werkdagen geleverd.
Ik zou www.lcdmeubels.nl zeker aanbevelen bij andere personen.
Er was eerst de onduidelijkheid over de levering:
Na contactname werd levering op woensdag vooropgesteld, echter om zeker te zijn moet u 's na 9u de dag zelf bellen bellen , want de schema's worden pas 's nachts opgemaakt.
Woensdag, een dag verlof genomen, en bellen...
Nou meneer dat hebt U verkeerd begrepen, wij leveren inderdaad woensdag in Belgie, maar aan onze collega's, die "als het goed is morgen of overmorgen leveren bij u thuis"
Gelukkig leverde het Belgisch partnerbedrijf toch dezelfde dag.
De levering betrof een "zeer" summier spreekwoordelijk"IKEA" pakket, onduidelijke schema met Poolse commentaren.
Normaal samen te stellen met Twee personen-tijdsduur 90Min.
Ik ben technisch geschoold maar ik heb behoorlijk wat moeite gehad om het samen te stellen,
het eindresultaat is OK.
Het meubel is zoals vermeld op de website uit voorraad geleverd, en het meubel staat heel mooi opgesteld. Foto's zijn vrij identiek aan de realiteit.