We are hiring!

• BEOORDELINGEN (10)
  • Bas
  • Baarn, NL

Bedankt !!

Super LED verlichting. En ook nog sfeervol !! Door vrienden geattendeerd op deze site. Ruim assortiment, concurrerende prijzen & snelle levering. Wat wil je nog meer. Bedankt !!

Featured review of Ledzbuy

Een geweldige ervaring

Dat noem ik nog eens een super service! Via een handig stappen plan vind je eenvoudig de lamp waar je naar op zoek bent. Daar kan menig vakantie kracht in een willekeurige bouwmarkt niet tegen op.
Daarnaast ook een ruim assortiment topmerken zoals Philips tegen prima prijzen en een snelle levering.
Alles is bij mij goed verlopen dus ik kan niet beoordelen hoe de afhandeling bij een eventuele breuk of iets dergelijks is.

• Ruben
  • Eindhoven, NL
  • 1 Beoordeling

Zeer goede aftersales, ik had een niet goed werkend product (bleek achteraf beschadigd) maar de vriendelijke binnendienst luisterde goed naar het probleem en heeft mij prima verder geholpen. Het product is zonder problemen vervangen door een nieuw exemplaar. Ik ben ook zeer tevreden over het aangeschafte procuct.

Snel en hulpvaardig

De twijfel sloeg toe bij het ruime assortiment. Welke lamp moest ik kiezen? De binnendienst gaf een snel en duidelijk advies en de volgende dag had ik mijn lamp thuis. Perfect geregeld!

Overzichtelijke site

Heb 'Groen' hoog in het vaandel staan. Ben verrast om op een commerciële site zoveel product gerelateerde informatie tegen te komen. Complimenten hiervoor!

• Ivo
  • Helmond, NL

Lichtplan goed ingevuld!

Heb net een nieuw huis dacht ik pak het groen aan en ga volledig over op LED. Heel handig dat LEDadvies.

Ledzbuy

Prachtig produkt, echt wat het beloofd

Zelden schrijf ik een recentie, meestal een reactie op iets wat niet goed is, maar in dit geval een compliment.
De sensor lamp is super, ik ben er heel blij mee een lust voor het oog
en levertijd s'morgens besteld volgende dag in huis.
Ga zo door, mijn volgende bestelling is zeker weer bij LEDZBUY

• Anne
  • Eindhoven, NL

Perfect!

Had 2 lampen besteld waarvan 1 kapot werd geleverd. Even bellen en alles werd erg netjes opgelost. Binnen 2 dagen had ik weer een nieuwe in huis! Perfecte service!

Ledzbuy

Met snel bedoelen ze echt SNEL!

In principe schrijf ik nooit recenties, maar voor deze keer maak ik een uitzondering. makkelijke site en ik wist niet precies hoe de fitting zat. één telefoontje en alles was duidelijk en de volgende dag in huis. eindelijk weer eens een echt bedrijf.

• Bert
  • Assen, NL

Snelle service

Snel in huis, goed verpakt. en gelukkig een duidelijke gebruiksaanwijzing..

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten