[REPLY]
Tegen vele (negatieve) adviezen in heb ik toch besloten een bureaustoel te bestellen bij Leenbakker. Een dag later had ik er al spijt van.
De bureaustoel bleek toch niet leverbaar en als hij binnen een maand nog niet leverbaar was zou ik mijn geld terug krijgen. Hier ging ik natuurlijk niet mee akkoord en heb gevraagd of ik zo snel mogelijk mijn geld terug kon krijgen.
Ik nam aan dat dit binnen een paar dagen weer op mijn rekening zou staan. De bureaustoel had ik immers besteld onder de voorwaarde dat deze binnen twee werkdagen verstuurd zou worden. En laten we eerlijk zijn, hoe moeilijk is het om dat geld terug te storten?
Helaas bleek dit toch te moeilijk want een paar weken later kreeg ik opeens een mail dat 'de bestelling was verstuurd'.
Verbaasd neem ik contact op met de klantenservice en die bevestigen dat er een fout was gemaakt maar de verzending zou alsnog geannuleerd worden.
Ook dit bleek te moeilijk want de volgende dag stond er toch een postbode bij de deur met een bureaustoel in zijn handen.
Deze heb ik geweigerd aan te nemen dus die werd weer netjes retour gestuurd.
Hierna heb ik nog een tijdje gewacht op mijn geld, nog een keer gebeld (daarbij nog even onbeschoft behandeld aan de telefoon) en de volgende week eindelijk mijn geld terug.
kortom, BESTEL HIER NIKS!!
Voor een klein vermogen aan huisraad gekocht bij Leen en ik moet zeggen achteraf ben ik tevreden. Het gaat om een 2 pers. bed (Chantal) + nachtkastje, een grote slaapkamer kast (Amsterdam) + extra planken, een eettafel, grote bank + L lig gedeelte, volledig bureau Max systeem, TV meubel, badkamer kastje, en woonkamer tafel en achteraf ook nog wat kleine spulletjes voor in de slaapkamer en woonkamer. Ruim €2500 handel. Het viel mij na montage op dat de kwaliteit al met al redelijk tot goed te noemen is. Uiteraard realiseer ik mij vóór aankoop dat als je voor een duppie op de eerste rij wil zitten je mogelijkerwijs concessies moet willen doen wat betreft de kwaliteit, maar die deed ik dan ook met een gerust hart en ik ben niet teleurgesteld. Ergerlijk is het wel dat sommige zaken opmerkelijk duur zijn als je ze erbij besteld zoals een nachtkastje bij een bed en extra planken voor in de kast. Ik schrok van de gevraagde kostprijs. Beetje sneaky en niet mijn manier van zaken doen, liever all-in prijzen. Tevens is het wellicht handig(er) om mensen er op voorhand op te wijzen dat het risico bestaat dat schroefjes of andere onderdeeltjes kunnen ontbreken en het enige tijd vereist eer deze bijbesteld zijn. Ik kon dus ruim anderhalve week niet slapen in mijn nieuw en half afgebouwde bed omdat er opbouw materiaal ontbrak. Jammer en frustrerend ook (achteraf) dat amper 4 weken later men bij LeenBakker met een een gratis I-pad actie komt voor mensen die meer dan €1500 euro aan spullen kopen en helemaal leuk dat ze ook gelijk in die reclame periode op het peperdure bureau Max systeem per onderdeel 25% korting geven. Terwijl er bij het afrekenen geen euro korting af kon. Conclusie: Leen kan er mee door maar ik zal de volgende keer wel preciezer zijn in wanneer ik wat koop. Neemt niet weg: mij zien ze terug in filiaal Den Bosch.
Wat een slechte service. Bed besteld en is niet geleverd op de afgesproken dag en tijd. Ook niet afgebeld. Tot overmaat van ramp het oude bed al weggedaan dus dat wordt van vrijdagnacht tot maandagochtend op de grond slapen want het oude bed is al weg omdat er ruimte moest zijn voor het nieuwe. Leen Bakker klantenservice is het hele weekend niet te bereiken.
Vind de website gewoon irritant. De afbeeldingen worden niet goed geladen bij vergroting dus daar heb je niet veel aan.
Onlangs voor m'n moeders verjaardag een vuurschaal besteld. Duidelijke website met een overzichtelijk bestelproces, en snelle correcte levering voor een prima prijs. Helemaal niets op aan te merken. Ga zo door!
Alles in webshop besteld die trouwens erg gebruikersvriendelijk is. Kan het zelfs in een filaal ophalen in de buurt. alles netjes thuis bezorgd en werd zelf later gebeld of alles naar wens was verlopen! topservice voor een lage prijs.
Alexander van Dijk
Onlangs een tuinset gekocht in de webshop. De prijzen zijn zeer marktconform en de kwaliteit van de tuinset is prima.
De levering verliep prima volgens afgesproken dagdeel.
Maakt niet uit wat je daar besteld het wordt toch niet geleverd op de afgesproken dag.. Maak je een nieuwe afspraak,wordt er niet eens gebeld dat het weer niet leverbaar is!! Sta je daar in de winkel om je spullen te halen is het er niet!! 3 maal gebeurd en dus hebben we het afbesteld!! Slechte zaak!