We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Lekmer Beoordelingen

Lekmer Logo
Klanten zeggen: »lekmer.se Som jag tidigare har...« »Till jul var jag på jakt efter...« »Lekmer är en välsorterad...« 3727
Goed
8.9 van 10

3.727 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (3.727)
Lekmer

Jättenöjd med denna sida!

Har alltid handla leksaker, cyklar med mera härifrån till barnen. snabb leverans och många bra betalningsmöligheter. Har aldrig blivit besviken !

Featured review of Lekmer

Lekmer

Brett utbud o mkt snabba leveranser

De har ofta lägre priser också. När det gäller ex BRIO-leksakerna så är de billigare än t ex BR på det mesta men inte på allt så det är värt o kolla upp varje vara. Men när det gäller utbudet så är de mkt bra som sagt..REA-priserna på kläder är alltid värt o kolla upp också. En nackdel är dock att man inte kan få varan skickad till en annan adress än den fakturerade. Dessutom saknar jag ibland basinformation om enskilda varor som storlek i cm etc som kan vara relevant.

Kan bli bättre

Bra kvalität av produkter men hög priser på marknaden.
Dem fakturerar kunden i fall man vill skicka det tillbacka.

Lekmer

lekmer självklarhet för barnet mitt

jag ahr liten son och lekmer är bra tycker jag,man får bra tips ,plus att fin sida,bra saker,sen anordnar tävlingar med som är lätta förstå sig på och intressanta priser så det gillar jag med,så en bra sida helt enkelt tycker jag ,lekmer är hög klass på tycker jag

Säker och prisvärd

Beställt flera gånger. Det ända jag saknar är att man ska kunna skicka paketet till en annan adress än som man blir fakturerar på.

Typ julafton hos mormor i Kalix och slippa ta med sig alla julklappar på tåget.

bra butik

ja, det är en bra butik

fina leksaker

pålitliga och snabba leveranser

Bra för barn

Bra för barn och dom barnsliga :-)

Lekmer

Fräscht och snygg hemsida som uppskattas

fräscht och snygg hemsida som uppskattas
blir väl några mer köp här i framtiden

• Lars
  • Göteborg, SE
  • 5 Beoordelingen

Perfekta produkter till barnen :)

Perfekta produkter till barnen :) GIllar även hemsidan..

Lekmer

alla barns och föräldrars glädjeföretag!

Privärd och snabba leveranser.Rekommenderas!Bra sortiment

Lekmer

Bra butik med ett stort sortiment

Fina barnkläder och stort sortiment. Snabb leverans och billig frakt. Ska säkert handla här igen. Bra REA!!!!!!

Mycket nöjd

Jättenöjd med mitt köp! Fick bra råd.

Mycket bra affär

Ingan somhelst neggativa saker att nämna, allt är bra och gick bra med min order.
Bra pris, bra hemsidan, enkel & snygg och snabb leverans.

Lekmer

Bra service och snabb leverans

Beställde varor och fick dem omgående. Verkar seriösa från det lilla jag har haft med dem att göra.

Mycket bra

Intressanta produkter och generellt bra priser.

leksaker

bra leksaker till billiga priser

Tryggt och säkert.

Bra priser och snabb leverans.

Lekmer

Bättre företag finns inte!

Bästa företaget gällande leksaker, barnartiklar och kläder! Alltid fina REA-priser, alltid bra ordinarie priser! SUPERSNABB frakt till rimligt pris, inget krångel och alltid pålitligt! KANON!

Bara bra?

Allt har gått toppen och alltid lika snabb leverans! Enda nackdelen är att dom packar de allra minsta sakerna i den störtats kartongen :)

lekande lätt

Återkommer alltid till lekmer för stort urval, bra priser och snabba leveranser.

Enkelt!!

Här är en hemsida med ett stort utbud på bra leksaker, enkelt och överskådligt uppbyggd sida. Leveransen är snabb, rean som kommer med jämna mellanrum, kan man göra fina fynd på.

Jättesöta leksaker

Leveransen var inte lika snabb som jag trodde det skulle vara.

Lek mer

Söta leksaker, bra priser, snabb leverans. Min systerdotter är glad att leka med lekmer leksaker.

Bra sortiment

Lite annorlunda sortiment kul för omväxlings skull ;)
Någorlunda snabb leverans..

lekmer

Bra kvalite och bra priser, extra bra med snabba leveranser.Ett extra plus till kundtjänst trevliga personal.

Lekmer

Øv bøv - MEN det lykkedes til sidst...

Købte et Micki legekøkken til mit barn. Det skulle være en julegave og havde købt det i god tid.
Da vi pakkede det ud, var plastdelen knækket.

Vi kontaktede Lekmer, der undskyldte og forklarede at vi ikke behøvede at sende hverken den ødelagte del eller hele varen retur. Dette er noget jeg personlig aldrig har oplevet før.
De kontaktede så producenten, der fremsendte en ny del 14 dage senere.

Mailkoorspondence var helt i top og rigtig god service.

Kanon!!

Utmärkt sortiment, bra priser och snabba leveranser

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten