We are hiring!

10 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (10)

Dailies total 1

Simpel, ze zijn de enigen die de nieuwe lenzen verkopen van ciba, dus dan kan ik alleen hier ook kopen.

Featured review of LensBestel.nl

Voordeel pakketten

Ik gebruik al jaren dailies daglenzen en koop al 2 jaar bij lensbestel. Tot nu toe twee keer vertraagde levering, maar ze blijven nog steeds de goedkoopste. TOen zag ik dat ze voordeelpakketten hadden van dailies en nu zijn ze zeker de goedkoopste, snap niet dat mensen nog naar opticiens gaan

echt goedkoop

Ik snap niet dat lensway zo populair is, want er zijn veel goedkopere aanbieders. Mijn lenzen zijn 10 Euro goedkoper bij LensBestel.nl en ik heb van mijn vrienden inmiddels gehoord dat ook hun lenzen gewoon veel goedkoper zijn. Dit is ook nog eens een Nederlands bedrijf, dus je lenzen zijn er binnen een dag!! Aanrader!

Binnen 1 dag binnen en netjes ingepakt

Had hema kleurlenzen, maar dacht; laat ik die van imascara van lensbestel proberen. Lenzen zitten gewoon lekkerder!! Inmiddels al 3x besteld en iedere keer de volgende dag binnen, dus super tevreden.

Wel een keer met klantenservice gebeld omdat er een fout was met ideal, maar dat hebben ze gelijk opgelost.

Supersnel geleverd, nette klantenservice

Net voor mijn vakantie belde ik met lensbestel om te vragen of ze mijn lenzenvloeistof op tijd konden leveren. Nou volgende dag kreeg ik gewoon een net pakketje binnen met mijn lenzenvloeistof. De keer daarna bestelde ik de proclear multifocal toric. Bij mijn opticien duurde het altijd een maandje, maar hier kreeg ik het binnen 2 weken al opgestuurd!! Zeker aan te raden, vriendelijke klantenservice, snelle levering en geen verzendkosten!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten