[REPLY]
Jeg bestilte en laser fra Lightstore om mandagen, og allerede dagen efter fik jeg den leveret!
Og så var laseren jo bare super billig ifht. andre online butikker, det var i første omgang grunden til at jeg gjorde mit køb ved Lightstore.
Jeg handler der uden tvivl gerne igen!
God "sparring" fra kundeservice til at finde det rigtige produkt, som så bliver ekspederet og leveret lynhurtigt.
Mega hurtige og rigtig god kundeservice. Grundet til at de ikke har fået 5 stjerner var at produktet en disco-kugle ikke helt levede op til beskrivelsen på nettet.
Bestilte lidt "disko" lys til nogle børnefester vi skulle holde og jeg var lidt sent ude. Jeg skrev til dem at jeg gerne ville have hurtig ekspedition, da jeg var lidt klemt på tiden. Senere samme dag fik jeg en mail om at nu var varerne pakket og afsendt. Så hurtigt kan det bare gøres. :)
Jeg skulle bruge nogle tasker til nogle lamper, jeg fandt dem hurtigt.
Og inden for den oplyste tid, havde jeg dem på leveringsadressen.
//René Aagaard, Skive
LightStore er et sted jeg klart vil anbefale til andre lysfolk. :)
Efter at have bestilt min varer, fandt jeg den væsentligt billigere på en tysk side, hvilket resulterede i en mail med en forspørgsel på prisafslag. I mailen bad jeg om afslag på prisen, så prisen machede den tyske, dertil en anullering af ordreren , hvis dette ikke kunne lade sig gøre. Jeg modtog en mail igen med det samme, at der var slået af prisen og at varen var sendt afsted. Alt dette skete inde for blot halvanden time. et smukt træk fra Lightstore - og varen modtog jeg dagen efter!
Bestilte mine vare uden problemer og fik leveret dem dagen efter !!!! Super service
Mikkel ( djsjass.dk )
LightStore har et stort udvalg samt lave priser. De formår at yde en god service og rådgiver kompetent. Såfremt de ikke kender svaret, søger de at finde det og kontakter derpå en igen. Jeg har kun godt at sige om dem og vil helt sikkert anbefale andre at handle hos dem!
Det er fedt at der er så god service.
5/5 Jeg er fuldt ud tilfreds med mit valg af indkøb hos lightstore, skrev til dem dagen efter bestilling for at høre om den kunne være fremme dagen efter - det kunne den godt.
Jeg har bestilt noget to gange.
Første gang havde jeg et særligt ønske vedrørende leveringen. Det blev opfyldt uden besvær.
Anden gang blev jeg ringet op pga. lys, der var i restordre. Jeg fik et andet tilbud, og havde desuden et nyt ønske, som lod sig opfylde over telefonen.
Varerne har været fremme dagen efter bestillingen begge gange. Jeg har været meget tilfreds.
Manglede pludseligt en pære til en gammel dias-projektor - og Lightstore.dk leverede to stk. meget hurtigt og tilmed til en god pris ....
Lightstore.dk er en af de bedste netbutikker. Alt gik efter planen.
Hurtigt, effektiv og lige til døren
Lidt for dyrt , men skulle bruge neotape hurtig og i leveret hurtigt
Jeg køber sjældent over nettet men det virkede uden fejl hos Lightstore, og da de ikke havde den vare jeg efterspurgte på lager, ringede de straks og varslede den ekstra ventetid. Den perfekte blanding af menneske og maskine :)
Jeg har kun godt at sige. Nemt at finde hvad jeg ville have og leveringen super god og hurtig
fik mine pakker.. Bedre end forventet.. Billigt og flot.. Hurtig levering...
Ville dog ønske der kom danske manualer med i fremtiden. De var kun på engelsk.
Jeg synes produktet fungerer perfekt!
Dog kom selve røgmaskinen fredag, og væsken kom først mandag.
Det var en god behanling jeg fik.
Mine vare kom efter to arbejdsdage perfekt.
Jeg har kun hanlet med Lightstore en gang, men kan anbefale det til andre.
med venlig hilsen
Keld Nielsen
Har ikke haft nogen form for problemer med bestillingen. Kun positive ting.
Lightstore kan anbefales, jeg vil benytte dem igen
Leveret til tiden - Tjek
spørsmål besvaret hugtigt - Tjek
Top rådgivning - Tjek
Varen blev leveret som aftalt. Desværre var en af delene i stykker ved ankomsten - muligvis gået i stykker under transporten - men lightstore.dk leverede en ny del uden problemer og rigtigt hurtigt. Tak for rigtig god service og rigtig god levering!
Tak for handlen - det gik som man håber! Og alt er som i har beskrevet i produkt beskrivelsen!
Jeg vender tilbage:-)
det er sku ikke så meget at sige til det andet end jeg handler der igen og anbefalder dem til alle der skal bruge produkter der er i deres sortimant. vh Eric
Har en god kundeservice, er flinke til hjælpe med lige det man her behov for
Har købt en del hos Lightstore. Har skiftet fra Thomann i tyskland efterhånden da priserne er nogenlunde de samme og fordi levering er hurtigere.
Bestilte mine varer sent på dagen, men allerede næste dag var de fremme - fantastisk service!
og varene præcist som angivet og forsvarligt indpakket.
Bestilt den 13/8 14:09, afsendt 13/8 14:33, modtaget 14/8
ingen problemer med handel hurtig ekspedition og feedback på ordre helt igennem iorden...