[REPLY]
Købte en portion legemad udformet i træ, rigtig flot kvalitet og hurtig levering. Absolut ingen klager herfra :-)
Er godt tilfreds, kan ikke sætte en finger på noget de gange jeg har handlet dér.
Vi har handlet hos Lirumlarumleg mange gange nu. Elsker deres lækre legetøj, som bare er så dejligt anderledes.
Det bedste er at man kan få legetøjet pakket ind, i de fineste indpakninger.
Hurtig levering.
Det var en positiv oplevelse at handle på Lirum Larum Leg. Jeg var sent på den, men ved hjælp af super service, lykkedes det alligevel at få pakken frem til tiden.
Det er absolut et af mine favorit steder at handle. Perfekt. Kan varmt anbefales:-))
Stort udvalg, gratis rigtig fin indpakning, hurtig levering og denne gang FRI FRAGT :-)
Altid en god oplevelse at handle hos LirumLarum. Nemt at finde rundt, lækre kvalitetsvarer, fin indpakning og hurtig levering. Kan anbefales.
Bedste netbutik!
Som altid et godt udvalgog hurtig levering. Absolut ingen problemer med bestilling, levering, indpakning eller kvalitet.
En rigtig god oplevelse.
Det er første gang jeg har handlet hos Jer, men bestemt ikke sidste! I har et spændende udvalg af legetøj, og kvaliteten er i top. Jeres service med gave indpakning fungerer virkelig godt, og gennemtænkt at I markerer gaverne, så man kan se forskel selvom de er pakket ind :-)
Samtidig oplevede jeg super hurtig levering (læs: næste dag), hvilket for mig er en afgørende faktor når jeg handler online. Så tak for det! Vi ses en anden gang!
Mødte Virksomheden på babymesse, men gik forgæves efter et specifikt produkt til messe pris, intet problem! De flinke og servicemindede mennesker udleverede bare en rabatkode og fortalte at der var gratis fragt hele weekenden. Så jeg kunne få lige nøjagtig det produkt jeg gerne ville og skulle ikke betale ekstra. Det er godt nok god service og kundepleje
Det var nemt og hurtigt at handle på hjemmesiden og fik varerne hurtigt leveret
Jeg har lige købt en puky løbecykel til min søn og bestillingen gik nemt og den blevet leveret lynhurtigt med GLS. Kan kun anbefale Lirumlarumleg til alle med børn og barnlige sjæle i familien :)
Dejligt legetøj i god kvalitet og et stort udvalg, kombineret med supergod service er dette mit favorit indkøbssted når min lille prinsesse skal overraskes med nyt legetøj ;-)
Inspirerende kvalitetslegetøj til flere aldre. Nemt at finde gode gaver til fødselsdage, dåb, julekalender osv. ved at anvende søgefunktionen, da det er svært at huske, hvad der lige hitter i de forskellige aldre. Altid hurtig levering, og indpakningen er altid en fornøjelse at se på. Helt klart min favorit butik, hvad angår legetøj og ting til børneværelset.
Super flot indpakket og hurtig levering. Fungere fint til gaver da der følger et returkort med. Stort og godt udvalg på siden, og altid gode tilbud! Kan kun anbefales:)
Vi havde besluttet at købe for nylig da der var 20% på alt, desværre kom vi sent hjem sidste dag og havde selvfølgelig glemt alt om at bestille. Men selvom vi var sent på den fik vi lov efter forespørgsel at bestille med rabat - dejligt!
Fin hjemmeside med gode tilbud og mulighed for at sende som gave til andre. Eneste problem var at det ikke var muligt at fakturere/bestille i et navn og sende til andet navn
Super hjemmeside, stort udvalg, fornuftige priser og ringtig go service.
Bestilte en stor kasse fuld af dåbsgaver til to små drenge, gaverne var fint pakket ind og kunne nemt kende forskel på hvad der var i, da de havde lavet en fin liste og markeret på gavebåndet.
SUPER SERVICE.
Faldt over Lirum Larum Leg ved et tilfælde, blev utrolig overrasket da jeg gik indholdet af hjemmesiden igennem - positivt overrasket.
Fantastisk stort udvalg af kvalitets produkter til rimelige priser, her er absolut noget for enhver med børn ( eller bare barnlige sjæle ) der ikke vil gå på kompromis med kvalitet, funktionalitet, miljø og pris.
Super service, levering og information - kan absolut kun anbefale at handle her.
Curt Rosenaa
Kontaktede LirumLarumLeg.dk efter "sendetid" med ønske om at få en bestilling samme dag - fik besked på at skynde os ind på hjemmesiden og foretage vores bestilling - modtag bestillingen med posten dagen efter!
5/5 stjerner her fra!
Der er ikke så meget at sige, andet end at der er mange gode varer, det er nemt at bestille, og der er hurtig levering. En god shop, der kan anbefales.
Jeg har været sååå heldig at vinde et gavekort til Lirum Larum Leg.
Jeg kendte ikke webshoppen i forvejen og derfor var det meget overraskende for mig, at der var så mange lækre ting.
Først og fremmest vil jeg sige 1000 tak for min fine præmie. Jeg kunne jo slet ikke beslutte mig, imellem alle de skønne sager.
Jeg fik mine varer med lynets hast, fint og ordenligt pakket ind.
Ikke bare, er det en skøn shop - servicen er helt i top og TUSINDE TAK for det ;O)
Mange hilsner
Betina Klitfelt
Rigtig fin side,med masser af udvalg,gode priser og super hurtig levering.
Super hurtig levering trods tilbudstravlhed og "advarsel" om ekstra leveringstid - og det på trods af at varer var ønsket indpakket. Som altid fine varer. Kan kun anbefales!!
Jeg fik købt nogle rigtigt gode stykker legetøj mm. i virkelig god kvalitet til en god pris. På trods af stor travlhed fik jeg alligevel mine varer rigtigt hurtigt.
Elsker Lirum Larum leg - en hjemmeside jeg bruger virkelig meget. Er imponeret over deres store udvalg og saa er det bare super nemt at bestille selv naar man sidder i udlandet. En service og hurtig levering helt i top!
Virkeligt godt tilbud. Og hurtig levering selvom de havde travlt. Flot pakket ind. Og generelt så har de bare meget spændende legetøj!!!
Rigtig hurtig levering og alle datterens gaver var indpakket i flotte farver og lækkert papir.
Super service med 30 dages returret, hvilket er rigtig smart, når man som mig køber gaver i god tid:)
Alt gik fuldstændigt efter bogen. Hurtig modtagelse og meget flot indpakning.
Ikke sidste gang!!!
Har altid fået super god service og tingene er bare altid så lækre og pænt pakket ind.
Mine unger elsker at få en pakke fra Lirumlarumleg når de er på ferie oppe ved mormor og morfar..:)