We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (3.214)

ABSOLUT FANTASTISK SERVICE

Jeg bestilte løbesko, strømper og bluse om middagen.. til aften fik jeg besked om det var afsendt, og næste formiddag kom posten med pakken... Har flere gange bestilt via løbeshop.dk og har altid oplevet en super service

Overskueligt og hurtig levering

Det er billigt, nemt og hurtigt

Perfekt

Jeg fik min varer dagen efter jeg havde bestilt. Nemt, hurtigt og godt :-D

Beoordeling door bevestigde koper

hurtig levering, kvalitets indpakning og god mail informationer

kan anbefales vedr. tid, kvalitet og produkter

Beoordeling door bevestigde koper

Fin service - dejligt at man har mulighed for selv at hente varen.

Website fungerer perfekt - dejligt overskuelig og informativ :-) Eneste lille minus: jeg fik aldrig den lovede sms når varen var klar, men pyt når resten var helt efter bogen ...

Super duper

Varen kommer hurtigt, er i forventet kvalitet, og til konkurrencedygtige priser. :)
Fint at der er returlabel vedlagt - det giver en rigtig god oplevelse af service.
Let og overskuelig hjemmeside. Kan varmt anbefales.

Super hurtig levering

Havde de bestilte varer dage efter. Super oplevelse

Fantastisk service

Har handlet her mange gange, og har hver gang oplevet en professionel og god service.

Ekstrem hurtig ekspedering

Jeg har kigget et par gange på de gule Nike flyknit, og så i torsdags at de var sat yderligere ned, så jeg måtte bare eje dem. Bestilte dem torsdag ved 13 tiden, fik dem fredag kl 11.
Passer helt perfekt, bruge måleskemaet, super vejledning:)

Pilot

Trustpilot - hurtig og nem løsning - kommer som ønsket dagen efter. Og pakken kan følges - super !!

Tilfreds

Fik min levering hurtigt og der var ingen problemer med tilbage levering. Kan kun anbefale stedet.

Superhurtig levering

Jeg bestilte kl. 15.00 og havde skoene dagen efter kl. 10.00 - sådan:-)

Beoordeling door bevestigde koper

Altid kompetent support. Høflige, meget hjælpsomme.
Køber alt det jeg kan der.
Aldrig nogen problemer
Anbefales til alle.

veldig fornøyd

rask og feilfri levering

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtigt, nemt, sikkert og ingen problemer ved ombytning.

Hurtigt, nemt, sikkert og ingen problemer ved ombytning.

Beoordeling door bevestigde koper

Super Super herfra... :-)

Kan varmt anbefales.

Beoordeling door bevestigde koper

Fantastisk fin og hurtig betjening.

Min bestilling afgik her fra Næstved sidst på eftermiddagen, og næste formiddag kom posten og afleverede pakken. Der gik altså ca. ½ døgn fra bestilling til modtagelse. Det må da næsten være rekord. Flot.

Rigtig god

Lynhurtig levering, godt udvalg og billige priser. Bestemt anbefalelsesværdigt !

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering og vare efter beskrivelse. En drikkedunk oveni.

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtigt, nemt og gode priser. Savner dog gratis fragt/bytte.

Bestilte en New Line løbejakke der var sat ned. Modtog den efter et par dage uden problemer. Fik endda en drikkedunk m gratis. Web shoppen er nem at finde rundt i. Ville dog bare ønske at der var fri fragt og retur som en del web shops efterhånden har.

Antwoord van LØBESHOP.DK

Hej Uyen,
Tak for din fine anmeldelse. Det er korrekt at vi ikke altid har fri fragt - kun på ordrer på min. 1000 kr. Vi har dog altid gratis returnering, for der medfølger en returpakkelabel med alle ordrer til Danmark.

mvh. Rolf Andersen
løbeshop.dk

Meget tilfreds

Som altid super hurtigt levering og gode priser.

nemt og hurtigt

Kunne ikke være mere nemt. Hurtig levering og god service

Beoordeling door bevestigde koper

Kjapt levert, etter bestilling!

Foreløpig veldig fornøyd. Måtte returnere et par sko, da de var for små. Nye kom kjapt i posten.venter nå bare på penger refundert fra de jeg sendte inn, men regner med det går like smertefritt,

Beoordeling door bevestigde koper

Super hurtig levering :-)

God service og hurtig levering

Hurtig betjening

Jeg havde afgivet bestilling, og fik pludselig mulighed for at køre forbi i Hadsten, og lynhurtig var leveringsformen ændret til afhentning - god service - hvis ekspedienten ikke havde været iskold var det blevet til topkarakter

Hurtig og super betjening

Jeg bestilte min løbesko om onsdagen kl. 16, og de var ankommet da jeg kom hjem fra arbejde om torsdagen. Super betjening og godt eksekveret af Post Danmark der selvfølgeligt også er vigtig partner i en hurtig leverance.
Kan anbefales, ikke mindst p.g.a. den gode pris også.

Super flot service !

De leverer lynhurtigt (bo i Aarhus) og man får altid lige præcis hvad man har bestilt !

Perfekt

Min oplevelse var helt perfekt - og deres fragt er helt utrolig! Bestilte min pakke kl 18. og den var her allerede næste morgen! Kunne ikke være mere fantastisk - udover det var mit produkt også billigere på løbeshop.dk end det ville være i butikkerne!

100% i orden!!

Beoordeling door bevestigde koper

TOP service og VALUTA for pengene..

Som altid super hurtig forsendelse . Ved tvivl er jeg blevet kontaktet fordi de ikke kunne opfylde ordren til fulde. Super flot service og glade medarbejdere når man ringer og forhører ang. et produkt. Løbeshop gør virkelig noget for deres kunder og jeg handler der tit. TAK til jer.

Hurtigt, nemt og bekvemt

Hurtig fremsendelse. Der var en fejl i skoen, men jeg fulgte bare vejledning som fulgte med i pakken. Jeg bor tæt på shoppen, så jeg havde muligheden for selv at hente bytte-skoene. Ingen problemer. Skoene var i det mellemliggende periode sat ned.. jamen så fik jeg dem da bare til tilbudsprisen. De førte det tidligere køb tilbage og træk så tilbudsprisen bagefter. Jeg kan på alle måder varmt anbefale shoppen.
Mvh
Mette John

Rekordrask levering!

Jeg bestilte et par Asics løpesko som ble levert på ett døgn fra Danmark til Norge
- fantastisk!

Hurtig levering. Fleksibel

God service. Godt produktkendskab. Hjælpsomme og fleksible.

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering med lige det ekstra

Superhurtig levering, mulighed for merkøbstilbud og lidt "ekstra" i pakken.

Derudover konkurrencedygtige priser. Alt i alt, klart anbefalelsværdigt.

Full score.

Bra sider, bra priser og rask levering. Kan ikke bli så mye bedre enn det.

God service- Hurtig levering

Jeg skrev en mail ang. et produkt og fik svar med det samme. Jeg bestilte varen og modtog den 2 dage efter. Jeg vil gerne handle der igen.

Raskt og presist!

Bestilte på mandag og henta pakke på nærmeste kiwi på tirsdag. Har handlet mange ganger fra joggeshop og aldri opplevd noen problemer.

Beoordeling door bevestigde koper

Servicen lige så hurtig som skoene

Bestilling afsted om eftermiddagen - skoene i hånden kl. 13 dagen efter - det er jo fantastisk.

Min nye favoritt !!

Jeg jogger en del og har lenge ønsket meg asics gel kayano 19. De er de beste joggeskoene jeg har prøvd. Poblemet er bare at i Norge så koster det nesten 2000 for et par, og for en fattig student så er det mye penger. Etter søking på nettet fant jeg løbeshop, eller joggeshop og fant skoene til 999. Jeg trodde ikke mine egne øyne og bestilte skoene. Dette var på en søndag. Mandag fikk jeg epost om at pakken var sendt og at den kunne spores. Jeg fulgte nøye med på reisen til skoene. På onsdagen rundt lunsjtider kunne jeg hente pakken og ta skoene med ut på sin første tur. Oh happy day Neste gang jeg skal ha sko eller treningstøy så er det her jeg skal bestile fra. Det er trygt, kjapt og godt utvalg. Ikke noe fake ved varene. Anbefaler denne til alle, både nybegynnere og erfarne shoppere.

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering og god service!

Jeg købte mine nye løbesko på løbeshop.dk. De var for det første billigere end mange andre steder og for det andet modtog jeg allerede skoene dagen efter min bestilling, hvilket er noget af det hurtigste, jeg har oplevet ved Internethandel. Som en ekstra service modtog jeg sammen med mine løbesko en gratis drikkedunk. Jeg kan i hvert fald kun give en positiv anmeldelse af løbeshop.dk og det er ikke sidste gang, at jeg selv handler der! :-)

Beoordeling door bevestigde koper

Godt udvalg og hurtig levering

Der var et godt udvalg, leveringen var hurtig og ingen problemer med retunering af enkelte produkter.