We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Luxebedden.nl Beoordelingen

Luxebedden.nl Logo
Klanten zeggen: »geweldige service, niets meer aan doen!« »Kwalitatief hoogstaand product« »echt super« 39
Goed
8.5 van 10

39 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (39)
  • Petra

Gewoon goed!

Snelle correcte behandeling van bestelling.

Featured review of Luxebedden.nl

Luxebedden.nl

geweldige service, niets meer aan doen!

Ik had geen juiste keuze gemaakt met het aangeschafte kussen. Via de afdeling Verkoop op de site heb ik een ander kussen mogen uitproberen. Ook deze gaf niet het gewenste resultaat. Nu kan ik deze ook terug sturen en ontvang ik het volledige aanschafbedrag terug.
Het product beviel niet, daarentegen waren de begeleiding en service prima!

• Tanya

Late levering zonder bericht

Ontving bestelde overtrek niet. Pas na mail van mijn kant werd duidelijk dat overtrek nog niet leverbaar was. Na aantal dagen wel het bestelde keurig ontvangen. Product was prima!

Luxebedden.nl

goed, snel en een prettige klantenservice

2 dekbedden besteld van Ducky Dons ( = eerlijke donsvulling)
In eerste instantie 2 stuks, 140 x 200 ingevoerd. In de mailbevstiging zag ik dit, gelijk een mail naar de klantenservice gestuurd dat het 1maal 140x200 en ook 140 x 220 moest zijn. Dit is gelijk aangepast. Levering snel en keurig in stevige verpakking.
Bedankt !

Luxebedden.nl

Een zeer klantvriendelijke beddengoed specialist

Vriendelijk personeel, waarbij de service als vanzelfsprekend wordt ervaren.
Terugsturen van een hoeslaken met een door mij verkeerd gekozen kleur bleek geen enkel probleem te zijn.
Minpuntje is alleen de onbekendheid bij DHL van de bedrijfsnaam. Hierdoor moet apart worden betaald voor het retour zenden van een pakketje.

Beste heer van der Toorn,

Bedankt voor uw beoordeling, wij streven naar een 100% klanttevredenheid, en denken graag met klanten mee.

Excuses voor het niet goed meewerken van DHL, zij begrijpen blijkbaar niet helemaal goed hoe het retour nemen van pakketjes werkt, ze willen helaas niet altijd meedenken. Wij zullen u de verzendkosten vergoeden die u heeft gemaakt. Wij zullen hiervoor nog even contact opnemen.

Met vriendelijke groeten,

Team Luxebedden.nl

• Gerard

Kwalitatief hoogstaand product

Veel keus, prima kwaliteit prijsverhouding en snelle levering

echt super

ik heb bij luxe bedden een kussen gekocht het was een duur kussen maar ik slaap veel beter dan daavoor ech en m-line atletischse kussen heerlijk echt en de afhandeling ging perfect super tof

Slechte communicatie.

Dit is tot nu toe wel het slechts leverende / communicerende bedrijf waar ik online ooit besteld heb.
Ik had namelijk tijdens een actie een dekbed en overtrek besteld met levertijd 2-5 dagen. In de voorwaarden staat duidelijk dat dit een richtlijn is en wanneer het langer zou duren dat er contact zou worden opgenomen. Na 5 dagen geen bericht van levering dus maar zelf gebeld wanneer bestelling binnen komt. Blijkt dat de overtrek niet leverbaar is en ze wachten op mijn andwoord wat ik nu wil. Blijkt dat ze de mail zelf niet verstuurd hebben.Na hierop een ander uitgezocht te hebben zou dit enkele dagen later geleverd gaan worden.
Een week later weer gebeld. Bestelling was nu door de leverancier afgekeurd en het zou nog een week duren voor het binnen kwam. Maar als verzachting zou ik twee kussens gratis krijgen.
Weer een week later maar even gebeld wanneer mijn spullen geleverd zouden worden. Deze zouden die dag nog weg gaan en dan zou ik een mail krijgen. Niet dus, waardoor we de eerste levering dus ook gemist hebben.
Eindelijk komt het binnen mooi dekbed en de twee gratis kussens. Waar is dan het overtrek gebleven, juist niet geleverd.
Heb deze vervolgens maar geannulleerd, het terug storten van het geld is overigens wel netjes gedaan. Dat kunnen ze dus wel heel fatsoenlijk maar gewoon een mailtje versturen lukt ze daar nog niet.

Aanbeveling waard

Bij het bezoek aan de showroom heel prettig geholpen. Uiteindelijk een heel ander bed gekocht dan waar we voor kwamen, maar niet duurder en veel meer op onze voorkeur afgestemd. Levering exact volgens afspraak en telefonisch contact tussendoor ook prettig. Kortom, een zeer tevreden klant. Oh ja, het bed slaapt ook echt heerlijk!

Uitstekend

Ik had per abuis de verkeerde dekbedovertrek-maten besteld.
Na hierover contact te hebben gelegd kon dit zonder problemen worden omgeruild, tot mijn grote tevredenheid.

Luxebedden.nl

Super snelle goede service!

Snelle verzending, duidelijke informatie, zeker aan te raden!

Extreem tevreden!!!

ik ben erg blij met mijn aankoop en met de service! Heel erg bedankt en tot ziens.

supper

het is helder en duidelijk wat me ook bestelt aan artikelen met een goede service plus kwaliteit wil ik zeggen dat de prijsen goed zijn voor kwalietijd die je bestelt online

prima

Ik had een kapok kussen besteld maar kreeg een donzen toegestuurd! Ook prima maar men had beter eerst even contact met mij op kunnen nemen. Als het niet OK was geweest had ik het weer terug moeten sturen!

Luxebedden.nl

Duidelijke website, maar puntjes moeten nog op de i.

Duidelijke website. Je wordt gebeld om een leverdag af te spreken. Prima.
Jammer dat niet vermeld werd dat je bij de chauffeur kunt pinnen. Had me veel werk gescheeld en veiliger voor de chauffeur. Product, matras, werd bij de voordeur afgeleverd en dan zoek je het zelf verder maar uit. Controle van het product is dan niet mogelijk. Bij mij was de verpakkingshoes van het matras stuk. Normaliter geen probleem, maar hopelijk ook niet als ik het matras zou willen retourneren als het niet voldoet. Afspraken over niet goed geld terug (niet omruilen dus) wil men niet vastleggen op de factuur. Afwachten dus.
Maar ik heb zeker geen slecht gevoel overgehouden aan deze transactie.

9 februari. Ik kreeg al snel een positieve reactie op deze beoordeling. Daaruit krijg ik het beeld dat deze firma in elk geval de minpuntjes oppakt. Daarom heb ik nu een ster aan de vorige beoordeling toegevoegd.

belofte maakt schuld

luxebedden.nl heeft een overzichtelijke site, handelen zeer snel en correct en de aangekochten spullen worden zeer netjes verpakt en supersnel afgeleverd.

Chapeau!!

M.vr.gr. W. Heeren
Roosendaal

Goed en betrouwbaar

Duidelijke en overzichtelijke manier van bestellen en goede afhandeling in het traject erna. Was alleen wat onduidelijkheid m.b.t. levertijd (website gaf aan dat dit 3 tot 7 dagen was, vervolgens bleek uit telefonisch onderhoud dat het 5 weken was, bleek uiteindelijk 2 weken te worden). Al met al zeer tevreden.

beloftes worden nagekomen

Ik heb een tempurkussen besteld, de levering zou binnen 1 a 2 dagen plaatsvinden, zo gaat het dus echt alle beloftes worden nagekomen. keurig verpakt en met een goede handleiding. het is een genot om naar bed te gaan een perfect product.

• giesen
  • Geverifieerde koper

Duidelijke beschrijving,, snelle levering zonder fratsen.

De site geeft een duidelijke uitleg over de producten die strookt met de werkelijkheid. De levering is snel em de communicatie duidelijk.

Prima service, snelle levering

Onverwacht goed.

Beste Conny,

Bedankt voor uw goede beoordeling. Wij waarderen dit enorm en streven er ook naar om al onze klanten een goed product en top service te leveren zoals deze van een goede webshop/winkel verwacht mag worden.

Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groeten,

Team Luxebedden.nl

Super matras

Vorige week mijn matras binnengekregen, netjes op tijd geleverd. Ligt heerlijk!

Zeer goed advies !!

Ik ben al jaren op zoek geweest naar een goed matras vanwege mijn chronische rugklachten, en had al vele miskopen gedaan. Ik dacht ik probeer het nog een keer (omdat ze 90 dagen omruilgarantie geven).

Ik kreeg in de showroom uitstekend advies en werd heel persoonlijk geholpen. Ik heb de matrassen inmiddels 2 maanden en ik slaap fantastisch!! Mijn beste aankoop ooit.

Bedankt Luxebedden!!!

zeer tevreden

snelle levering en mooi linnengoed

AL Maaskant - Roermond

Kopen kan overal maar waar je koopt is belangrijk. Goed assortiment, duidelijke site, bellen met een 0800-nummer, goed advies op een prettige wijze en correcte op-tijd-levering. Een aanrader.

• Dirk
  • Someren, NL

goed en snel

het bestelde is in goede staat, en eerder dan aangegeven, aangekomen.

goede levering en afhandeling

Via de website een hoofdkussen besteld; volgende dag al in huis en prima afgehandeld. Bedankt!

Tempur fietszadel

Heb het bestelde fietszadel heel erg snel ontvangen en hoefde hiervoor geen verzendkosten te betalen Super!!!
Nu het zadel nog uitproberen.

Supersnelle levering!

Bestelde zondag een Dauny Sanasleep hoofdkussen en kon het maandagmiddag al op mijn bed leggen. Absolute top!

Luxebedden.nl

super professioneel advies en scherpe prijs

Wij zijn in de showroom geweest en hebben van een van de verkopers een uitstekend (en niet opdringerig) advies gekregen en hebben ook nog eens een scherpe prijs gekregen. Echt de moeite waard om deze zaak te bezoeken!!!

Luxebedden.nl

Goed geregeld en vlotte afhandeling.

De matrassen liggen uitstekend. Aangezien mijn partner een hernia heeft en ik last van mijn nek, zijn deze matrassen een uitkomst voor ons.
De service bij luxebedden.nl is prima. Besteld, bezorgd en betaald zonder vertragingen of andere problemen.

Familie en vrienden heb ik al verteld over luxebedden.nl.

Nogmaals bedankt.

behulpzaam bij contact

nadat bestelling door bedrijf uitgeleverd kon worden is snel een geschikte afleverdatum overeengekomen. Er werd goed gekeken naar meest geschikte datum.

Super

Ik heb een dekbed overtrek gekocht. Hij voldeed volledig aan mijn wens. En de levering was super snel.

Helemaal goed

Zeer tevreden over de dekbedden die ik heb besteld. Ook goede en betrouwbare service

Luxebedden.nl

goede collectie en dit tegen gunstige prijs

eerste bestelling: was sneller dan voorzien geleverd en prima afhandeling. gunstige prijs
tweede bestelling: laat op zich wachten, geen info over evolutie aflevering.
derde bestelling: wat problematisch. geen reactie op e-mail, later foute info.

• Jeff
  • Geverifieerde koper

Goede service, Geen klachten over het bed. Alleen jammer dat je lang moet wachten als je iets nieuws hebt gekocht. Maar ja, was wel de moeite waard.

correct en volgens afspraak(toezegging)geleverd

zo als het behoord bij een goede webshop

• B.C.V.
  • Geverifieerde koper

Goede service en een prima matras !!

Mocht je een matras willen aanschaffen dan kan ik iedereen ten zeerste aanraden om dat via internet bij Luxebedden.nl te doen.
De service is meer dan perfect en het aan ons geleverde matras voldoet prima aan de gestelde eisen.
Luxebedden.nl : een aanrader dus !

Uitstekende prijzen en producten

Begin januari een matras en overtrek besteld. levertijd was 2 weken, na twee weken niets gehoord, dus even gebeld, diegene die er over ging was er niet, dus volgende dag weer gebeld. Zou vrijdag binnen komen. Maar niets.

Week erop weer gebeld, kreeg iemand anders aan de lijn. Die zei dat het matras de 18de gemaakt werd, dan duurt het vaak 1 a 2 weken voordat het geleverd kon worden. Vanaf toen alles soepel verlopen. Telefonisch contact erg vriendelijk. Matras en overtrek apart verstuurd om kwijtraken te voorkomen. Wat ook gelukt is :).

Ze wisten me te vertellen dat ze bezig zijn met nieuwe site die 1 maart live gaat. Dan worden klanten beter op de hoogte gesteld van status bestelling, dat was het enige manko, verder netjes verlopen.

• N
  • Zoetermeer, NL
  • 3 Beoordelingen

Top service!

Het gekochte artikel was helaas uitverkocht.....maar ze hebben voor mij een hele mooie passende oplossing gevonden! Wat een mega mega service! Ben ernorm blij! Dank je wel!

Snelle levering!

Wij hebben een dekbedovertrek besteld bij luxebedden en deze hadden wij binnen 1 dag al met de post ontvangen. Top snelheid.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten