We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (961)
MadameChic.dk

Suveræn service hos MadameChic, intet mindre - er så tilfreds med mine køb

Jeg har handlet en del med MadameChic den sidste måned og købt flere af de skønne farvestrålende Gabs tasker, punge og toiletpunge og foruden det store udvalg, der findes på hjemmesiden har jeg fået verdens bedste service og behandling. Super hurtig levering og meget imødekommende dialog via mail og telefon og endelig FRI fragt.....jeg er så tilfreds og vild med mine køb - ikke sidste gang jeg handler med MadameChic

• 112 Beoordelingen

Madamechic får 5 stjerner, selv om butikken leverede en vare til mig, der ikke var i den farve, jeg havde bestilt.
Jeg mailede til butikken, og der kom lynhurtigt et svar om, at de beklagede, men at de havde afsendt den rigtige farve og en returlabel, så jeg kunne returnere det forkerte uden omkostninger.
Det er så dejligt, når fejl rettes hurtigt og uden bøvl.
Det tjener bestemt til Madamechics kredit :-)

Super service!!

Havde bestilt forkert farve på et af de Eastpack penalhuse, ungerne skulle have.
En mail til Madame løste problemet, selv om penalhusene var pakket.
Det er bare superb og personlig kundeservicering.
Og så sender de endda ALT portofrit.

Helt enkelt fantastisk!!!

Det er ikke første gang og bestemt heller ikke sidste gang jeg handler hos madame chic.
Synes bestemt de fortjener 5 ud af 5 stjerner!!!
Kun ros herfra!

Seriøs netbutik :-)

Stort dejligt udvalg, nemt at shoppe, gode tilbud, og lynhurtig forsendelse.
Et klart favoritsted at handle :-)

Beoordeling door bevestigde koper

Fungerer rigtig fint og virkeligt gode tilbudspriser på mærkevarer

Jeg har 3 gange handlet med Madamechic gr. godt tilbud på ADAX og hver gang kommer hurtig mail-respons og hurtig levering.
Varerne er ikke gamle modeller; men helt nye - så det kan absolut anbefales at tjekke Madamechic's priser, inden man køber sin næste taske.
Desuden hurtig og meget venlig mail-respons ifb. med forespørgsel om en vare og pris.

Super god service!

Meget god service man bliver holdt underrettet hele vejen til du har varen hjemme og jeg fik den efter 3 dage super service!! Og min kæreste elsker sin nye pusletaske by stroom

Fint vareudvalg, hurtig levering

Mange gode varer at vælge imellem og en hurtig afskibning selv lige før jul.

Enkelt og nemt

Enkelt, nemt og hurtig levering

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig og professionel service. Den personlige hilsen i sendte med, var meget i orden!!

Hurtig og professionel service. Den personlige hilsen der blev sendt med, var en god måde, at vise man vil kunden.. Vil til enhver tid anbefale MadameChic..

Beoordeling door bevestigde koper

Virkelig værd at anbefale til ALLE!

Det fungerede bare perfekt. Bestilling sendt kort før jul og pakken var hos mig dagen efter!

Priserne matcher fuldstændig andre hjemmesider - men top, at der er gratis fragt!

Jeg anbefaler Madamechic til ALLE!

Beoordeling door bevestigde koper

God service, konkurrencedygtige priser og hurtig levering.

Laveste pris i forhold til andre sider med samme produkt. De sender mails så man kan følge varen og leveres lige så hurtigt som lovet.

Beoordeling door bevestigde koper

Fremragende firma at handle med.

Rigtig god hjemmeside som er nem at navigere rundt på. Hurtig levering uden forsinkelser. Firmaet har også en god bytteservice hvis der er brug for det. Jeg kan varmt anbefale fimaet.

Lige efter bogen!

Jeg bestilte en julegave hos Madamechic i sidste øjeblik, og den kom som den skulle - allerede dagen efter. Rigtig god behandling og service.

Suveræn superhurtig service!

Bestilte en taske, men da det søde personale opdagede fejl på den inden afsending, blev jeg ringet op og tilbudt samme taske i modellen større til samme pris. Tasken modtog jeg dagen efter bestilling! Mange roser!

levering til tiden

Lynhurtig ekspedering og kvittering
Behagelige mailkorrespondancer omkring afsendelse/levering
Hurtig levering og mulighed for indsigt i leverancens færden
Bortset fra lettere beskadigelse af yderemballage, omhyggelig varetagelse af varen fra leverandørs side
En god nethandels-oplevelse,kan varmt anbefales

Hurtig og præcis levering

Det var en meget nem hjemmeside, dog havde jeg ikke været opmærksom på at produktet var meget småt.

Fortræffelig

Jeg må sige,at både ekspedition og levering er fortræffelig.Jeg var lidt spændt på at se om de kunne levere så hurtigt som de skrev,og det kan de.Efter 2 dage havde jeg varen og jeg er bare så glad for den.Dem der tænker på at bestille hos madame chic,kan trygt gøre det.Tusind tak for god service.

Anmeldelse

Hej Madamechic alt fungerede som det skulle jeg kunne afhente den købte vare som bestilt, der er kun det at jeg mangler en brugsanvisning til min lås på kuferten, kan den sendes som mail? så vil det udløse den sidste stjerne.

Bent

SUPER lækker taskebiks

SUPER lækker taskebiks

Beoordeling door bevestigde koper

En handel hos madamechic gør dig chic.

Madamechic har et fantastisk udvalg af de bedste tasketyper og punge, og til forskellige formål.
Den personlige hjælp og vejledning i en handel er venlig og tilfredsstillende. Forsendelsen hurtig og effektiv.

Super hurtig og nemt:-))

Her kan du roligt handle. 2. Gang jeg køber. Kendte gode mærker.

Beoordeling door bevestigde koper

Korrekt vare til ok pris , leveret på under 24 timer. Bare super.

God service og levering

Varen blev ekspederet og leveret hurtigt på trods af at det var tæt på jul.

meget tilfreds kunde

Hurtig, præcis og til rimlige pris!

Hurtig handel

Det har været en fornøjelse at handle her. Hurtig, nemt og billig og så har man vare inden for 2 dage.

Altid hurtig levering

Handler foregår problemfrit

overskuelig hjemmeside. Nem hurtig levering

Jeg vil helt sikker handle hos Madamechic igen.

professionel virksomhed

der var online service , og den leverede vare svarede til det forventede. kan anbefales

Upåklagelig :-)

Hurtig ekspedition og selv om jeg var nødt til at returnere varen, da det var en gave og modtageren havde fået to af den samme, gik pengene retur på kontoen lynhurtigt og uden problemer. Vil helt sikkert handle her igen.

Særdeles hurtig

Hurtig og meget seriøs betjening

Hurtig levering :)

Jeg bestilte en taske fredag aften, og allerede mandag formiddag kunne jeg hente den. Det kalder jeg for hurtig levering, og det er ikke sidste gang jeg bestiller hos Madamechic.

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig og tilfredsstillende levering.Handler gerne igen...

God service og hurtig levering

Super kundeservice!

Havde først lavet en ordre som jeg så ville ændre da jeg fandt noget andet jeg hellere ville have. Ringede og talte med en rigtig sød medarbejder, hun sørgede for at annullere den første ordre og lavede herefter en ny bestilling. Kundeservice som det skal være :)

Enkelt og hurtigt

Enkel hjemmeside let at bestille og hurtig levering

Et super sted at handle

Et super sted at handle, og hvor varerne kommer med det samme.

Super hurtig levering

Vil helt sikkert handle der igen...

Nemt og smertefrit

Perfekt service og levering. Alt fungerede.

Super hurtigt og let

Meget let at bestille og 50 timer senere havde jeg varen. Som var nøjagtig som jeg havde set på billedet ved bestilling. Oven i købet fragtfritt.