We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (2.199)
Made4Men ApS

Ingen respons, og forkert produkt

Jeg bestilte en hårtrimmer søndag d. 5/5.
D. 8/5 modtog jeg med stor glæde en pakke fra made4men, men skuffelsen var enorm da jeg åbnede og der kun var 2 længde indstillingshoveder til trimmeren.. D. 9 ringede jeg forgæves til kundeservice flere gange, og sendte samme dag en mail kl 9.
Arbejder selv et sted hvor vi har en travl webshop, så tænkte der bare var travlt, og ville prøve igen efter weekenden. Igår, mandag d. 13 sendte jeg en besked til dem via deres email formular på sitet for jeg tænkte dét ville hjælpe. STADIG INTET SVAR!
Udover det, har jeg igår mandag og i dag tirsdag, prøvet at komme igennem til kundeservice via telefon 10-20 gange, men stadig ingen respons.

Det drejer sig bare om en billig hårtrimmer, men vil da gerne have det produkt jeg har bestilt! Forstår slet ikke den manglende respons!!!!!! ØV

Hejsa Robin.

Jeg har netop svaret på din mail på vores kundeservice.
Jeg sidder med meget røde ører, for vores mailserver har simpelthen været nede og vi har derfor ikke modtaget din henvendelse før idag - sammen med ca. 150 andre mails... Det er så frygteligt pinligt.

Vi sørger naturligvis for at gensende din pakke allerede imorgen og undskyld på vores grædende knæ (kan knæ græde?) ... I hvert fald skal du have en oprigtig undskyldning for at vores teknik bare ikke har virket.
Hvis du har yderligere spørgsmål skal du endelig kontakte os på 7020 3537 imorgen og ellers blot endnu engang: Undskyld.

//Karsten

**UPDATE**
Vi har nu sendt din pakke og undskylder igen mange gange for fejlen.
Made4Men ApS

Deze beoordeling is geleden door het bedrijf om de volgende reden gerapporteerd: bewijs van aankoop mist (alleen echte klanten kunnen een bedrijf beoordelen).

De Trustpilot Klantenservice is bezig met het verifiëren van deze beoordeling.

Wanneer het onderzoek klaar is, wordt de beoordeling verwijderd of teruggeplaatst op Trustpilot.

Kijk hier voor onze richtlijnen

Made4Men ApS

Aldrig leveret og ingen kontakt med kundeservice!

Jeg bestilte d. 30/4 et deodorant produkt og allerede dagen efter for jeg en mail der bekræfter at produktet er afsendt og beløbet bliver hævet på min konto.
På afsendelsesmailen, står der forkert husnummer og jeg sender straks en mail til kundeservice - intet svar!
Jeg har nu sendt 2 mails yderligere, for at modtage min ordrer og jeg har snakket med naboen, hvis husnummer fejlagtigt, var kommet på afsendelsesmailen, men kundeservice svarer bare ikke og pakken er aldrig dukket op.

Det er måske min fejl med adressen, men de må for længst have fået pakken retur, da den aldrig er dukket op her eller hos naboen. Virkelig dårlig service, at man ikke kan komme i kontakt med dem, føler mig lidt snydt og 188,- smidt ud af vinduet!

(Opdatering)
Jeg har nu modtaget min pakke, efter en MEGET behagelig og utrolig venlig korrespondance fra made4men.dk tilmed fik jeg lidt ekstra med i pakken som kompensation for de fejl, der har været med deres mailserver.

Yderst tilfreds og vil kun anbefale at handle med de venlige mennesker fra made4men.dk :)

Hejsa Rasmus.

Din pakke er afsendt 01/05/2013 11.07 fra vores pakkeri, så det virker for det første meget underligt at den ikke er dukket op (men det kan jo ske) og for det andet endnu mere underligt, at din mail ikke er kommet igennem til vores kundeservice (det må ikke ske).
Vi har haft en del bøvl med vores mail-server, fordi vi netop har skiftet til en større løsning, men jeg troede faktisk at det var fikset for et godt stykke tid siden.

- Nå, men ingen undskyldninger herfra. Jeg har forsøgt at kontakte dig igen via kundeservice-mailen, og skulle du igen ikke have fået et svar, så skal du altså endelig bare ringe til os på 7020 3537. Vi har åbent alle hverdage og kan altid hjælpe dig over telefonen. Så ved du det til en anden gang :)

Ang. denne pakke så gensender vi den naturligvis allerede imorgen. Vi har ganske enkelt ikke været bevidst om, at den ikke var kommet frem. Det beklager vi naturligvis og undskylder (og sparker til mailserveren imens vi bander højlydt) :)

Made4Men ApS

Ukomplet levering - ingen svar på emails derefter

Modtager den 28/4 en nyhedsmail om "gratis fragt i 3 dage".
Ser at man skal købe for et min. beløb for at opnå den gratis fragt, så jeg køber 2 stk Tend Skin til ialt kr. 338,-
Får samme dag en ordrebekræftelse og alt fint.
Den 29/4 modtager jeg en mail om at ordren er afsendt.
Den 30/4 konstaterer jeg at pakken er kommet.
Jeg åbner den og er overrasket over kun at finde 1 flaske og ikke 2, men skriver fluks til både kundeservice@made4men.dk samt kundeservice@firtal.com :

"Hej made4men

Har netop hentet min pakke i postkassen, men til min overraskelse er der kun een flaske tend skin i. Jeg købte netop to stk. for at gøre brug af jeres gratis fragt kampagne.
Jeg går ud fra at det er en fejl og at i hurtigst muligt sender en den sidste flaske som jeg har betalt for, om som i har trukket penge for.

Mvh"
-og vedhæfter et billede af kuvert, følgeseddel samt 1 flaske.

Jeg får ingen respons på mailen, og heller ingen ny flaske tilsendt.
Igår aftes den 6/5 videresender jeg samme mail og beder Made4men svare på tidligere fremsendte.
Jeg har i skrivende stund fortsat intet hørt fra virksomheden, ej heller er den sidste flaske jeg har betalt for landet i min postkasse d.d.

Alt ialt en overraskende adfærd fra Made4mens side. En ting er at man pakker en forsendelse mangelfuldt - det er blot en fejl - men at man ikke retter op på fejlen asap og undlander at svare emails er ringe. Jeg understreger at jeg d.d. intet har hørt - og første email er sendt den 30/4.

UPDATE d. 7/5 kl. 15.50
Hej Made4men
Tak for hurtig tilbagemelding.
Til jeres fejlsøgning kan jeg oplyse at første mail jeg skriver til jer er en "reply" på mailen I sender "hejsa, vi har netop afsendt din ordre..." og afsender samt dermed også modtager er kundeservice@made4men.dk. Jeg tilføjer for en sikkerheds skyld også kundeservice@firtal.com som modtager. Jeg benytter en Gmail konto.
Jeg ser frem til en ny pakke, og ændrer vurdering til 3 stjerner pga. jeres tilbagemelding her.

Hejsa Linda.
Mange tak for din anmeldelse - som jeg da håber at vi kan ændre i en fart.
Jeg har netop været på vores kundeservice mail (som vi jo gør 4-5 gange om dagen) og vi kan altså desværre ikke se, at vi skulle have modtaget noget fra dig?
(Det virker meget underligt, men den kan være røget i et spam-filter eller lign. Det sker desværre af og til)

Jeg har bedt mit pakkeri afsende en ny ordre til dig allerede idag og en anden gang skal du altså blot ringe til vores kundeservice og så kan vi hjælpe dig med det samme :)

Vi skal naturligvis beklage at vi ikke har modtaget din mail og hvor fejlen ligger er lidt uvist, men det er noget jeg vil grave dybere i. Dog håber vi at kunne rette op på fejlen ved at sende din ordre igen idag for vi har naturligvis på intet tidspunkt været bevidst om at du ikke havde modtaget pakken.

Med ønsker om en sol-fuld og dejlig dag

UPDATE:
Har du fået din pakke og er alt godt? :)
Made4Men ApS

Nemt, meget hurtig levering.

Havde ikke regnet med at jeg ville modtage min pakke, så hurtig som jeg gjorde, men kun 1dage gik der, så kunne ikke ønske mig bedre service.

Made4Men ApS

God service i første omgang, men så gik det skidt

Alt gik som det skulle, indtil mit produkt gik i stykker. Jeg har skrevet to mails til dem, uden jeg har fået svar, og deres kundeservice tager ikke telefonen. Forbindelse bliver brudt efter præcist to minutter.

Hejsa Peter.

Jeg har netop svaret dig på vores kundeservice og skal undskylde MANGE, MANGE gange at vi har været så sløve! Det er simpelthen så pinligt at jeg næsten ikke vil skrive det her.
Vores mailserver har været nede og derfor har vi ikke modtaget ca. 230 henvendelser som vi er ved at KÆMPE os igennem lige nu. Derudover har vores omstillingsanlæg selvfølgelgelig været nede de seneste 2 dage. Det er simpelthen bare et kaos som vi ikke lige havde forudset, men vi kæmper og kæmper og skal nok får det hele løst.
Mth. din ordre så sender vi en ny allerede idag - selvfølgelig. Det er gør vi jo altid, men det er bare lidt svært når vi ikke har vidst, at du har skrevet.

Endnu engang en undskyldning herfra.

//Karsten

**UPDATE**
Vi har fået styr på vores mailserver nu og har sendt dig både mails og en ny pakke :)

Beoordeling door bevestigde koper

Har ikke modtaget varen endnu... Men..

Har ikke modtaget varen endnu... Men.. det har jeg nu, tak for god service ;-)

Hejsa Dan.
Jeg har lige tjecket op på din ordre og kan nu bedre forstå, hvorfor du ikke har fået din vare endnu.
Vi har sendt pakken 11/03/2013 klokken 12.24 fra vores pakkeri - men den er lige kommet tilbage igen fra Post Danmark fordi du vist har glemt at udfylde husnummeret. Så posten har desværre ikke kunnet finde dig udelukkende på vejnavnet.

Men det er der heldigvis råd imod: Hvis du blot sender en mail til kundeservice@firtal.com med din fulde adresse, så sender vi din ordre afsted i en hulens fart :)

Ha' en rigtig god aften

Beoordeling door bevestigde koper

Nemt, meget hurtig levering.

Havde ikke regnet med at jeg ville modtage min pakke, så hurtig som jeg gjorde, mener kun der gik 1-2 dage, så kunne ikke ønske mig bedre service.

Super

Varer blev afsendt på bestillingsdagen.

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering og alt ok

Lever op til mine forventninger om service og levering

Hurtig og effektiv

Kan kun anbefales - super hurtig levering

hurtig levering

Nem og overskuelig hjemmeside samt hurtig levering uden problemer.

SUBER

Tiptop varer og hurtig levering

Uorden på lageret.

Jeg bestilte en børste til barberskum. Fik derefter en mail der sagde at i ikke havde den på lageret, så der ville gå 3 uger istedet for 2-3 dage før jeg får den. Har stadig ikke modtaget den endnu...

Hejsa Cecilie.

Mange tak for din anmeldelse.
Det undrer mig dig lidt at du skriver at du har bestilt en børste til barberskum - for det er nu noget helt andet som står på din ordre?
Nå, men ikke desto mindre har du ret i din kritik. Vi har desværre lavet en fejl på vores lager og talt een barberkniv forkert, så derfor stod produktet til at være på lager men manglede da vi skulle pakke din ordre.
Det er vi meget kede af!

I praksis kan jeg dog sige at din barberkniv netop idag er sendt fra England mod os, så snart påsken er overstået vil du få din ordre. Vi er lagerførende i alle produkter på hjemmesiden - så derfor kan vi sende fra dag til dag på alle varer. Dog desværre ikke når vi har talt forkert. Dette skal vi beklage mange gange.

Vi håber at vi kan fedte lidt for dig ved at sende nogle gaver med din ordre og undskylder igen for fejlen.

//Karsten Birkeliund

Indkøb

Nemt og ligetil, hurtig levering

Beoordeling door bevestigde koper

Fik det bestilte produkt - og endda til tiden

Nem og overskuelig hjemmeside. Nemt bestillingsflow. Og jeg fik den bestilte vare til tiden. Så jeg kan ikke være andet end tilfreds.

helt OK

hurtig og effektiv leverance

Perfekt

Alt som lovet og forventet. Kan anbefales uden forbehold.

Professionelt

Alt gik som smurt!

Nemt

Ingen problemer , god service og og info

supergodt

produktet har levet op til forventningen indtil nu..

Anbefalelsesværdig

Rigtig tilfreds med at handle på sitet og anbefaler den gerne til mine venner

Enkelt og iorden

Modtog min ordre som aftalt og til aftalt pris. Produktet levede op til min forventning og jeg er fuldt ud tilfreds. Vil klart anbefale mad4men og handler der igen.

Super god service

Jeg har aldrig handlet et bedre sted end made4men.dk, det er simpelthen den bedste service man kan få. Leveringen går rigtigt hurtigt, og man skal ikke vente længe på sin pakke.
Produkterne lever også op til ens forventninger... Så jeg vl anbefale alle at handle på made4men.dk

Beoordeling door bevestigde koper

Nemt at bestille og hurtig levering..

Nemt at bestille, hurtig levering og super billigt:) fuld stjerner fra mig af..

Perfekt handel!

Jeg bestilte nogle deodoranter og noget barber-tilbehør, og alt blev leveret hurtigt og alt var som det skulle være. Jeg kan godt lide den lidt "personlige" stil som firmaets kommunikation har.
Når varen er sendt, sender de f.eks. en mail med titlen:
"Hejsa Peter Christensen, vi har netop sendt din ordre"
og fortsætter:
"De søde ansatte i vores pakkeri har nu fundet produkterne til din ordre og pakket dem forsigtigt ind. Om få minutter kommer det glade postbud og afhenter pakken og i mellemtiden vil vi slappe lidt af og trække pengene fra dit betalingskort, så alt er i skønneste orden."
Det får en til at føle sig velkommen, og giver endda et lille smil på læben.
Jeg vil helt klart bruge dem igen.

Beoordeling door bevestigde koper

perfekt handel og lynhurtig levering

Super godt tilbud. Nemt at bestille og imponerende hurtig levering.

Beoordeling door bevestigde koper

Fin varer og levering til tiden

Varen var som forventet og leveringen skete til tiden

en gave med "krop"

Han tog bare badekåben på og ville helst ikke have den af da de skulle køre hjem igen
:-))

Lynhurtig betjening

Bestillingen er let, og varen leveres hurtigt helt uden problemer. Sådan skal det være.

MEGET GODT

..................

Beoordeling door bevestigde koper

Nemt at bestille, hurtig levering!

Kan ikke gøres bedre, tak.

Velfungerende e-butik!

De rigtige varer kom som lovet, og det er en god ting, at man får en meddelelse om det, når varerne er afsendt

Godt sted at handle.

Jeg var meget til freds med midt produkt, fik varer 2 hverdag efter effektiv levering intet at klage over 5 stjerner her fra.

Fantastisk Service

Jeg bestilte en vare hos Made4men og derfra gik alt meget hurtigt. Varen var som bestilt, men ved nærmere overvejelse, var det ikke lige den der var ønsket. Jeg ringede og forklarede situationen og fik lov at returnere og derfra gik alt meget hurtigt igen. Jeg sendte retur og 2 dage senere var retur-pengene indbetalt til mig. Meget fin og hurtig service - Fantastisk!!! Vil klart anbefale Made4men.

Beoordeling door bevestigde koper

God service og fin humor

Bestilte en trimmer til den svimlende sum af 137 Kr hos made4men. Den blev leveret som aftalt og svarede til forventningerne. Det fine var den mail jeg fik som bekræftelse på at ordren var afsendt. Efter at have læst mailen tænkte jeg først " ups er jeg kommet til at købe for en formue". Mailen blev indledt med "vi er simpelthen så glade for din ordre her hos Made4men" (her ser jeg for mig at de 8 ansatte næsten ikke kan få armene ned af bar glæde over ordren). Herefter meddeles det at "de søde ansatte i pakkeriet nu har fundet produkterne til min ordre og pakket dem forsigtigt ind" (jeg ser det for mig). Mailen fortsætter " Om få minutter kommer det søde postbud og afhenter pakken" (man ser post buddet for sig med sin gule cykel) Mailen fortsætter " I mellemtiden vil vi slappe lidt af og trække pengene på dit betalingskort" (det er velfortjent ovenpå den aktivitet)

Ovenover et fint billede af de ansatte takkes der endnu en gang for handelen fra hele holdet bag made4men.

TAK for en morsom mail. Jeg er nødt til at handle hos jer snart igen.

fantastisk

jeg har aldrig haft bedre oplevelse med nogen anden butik der er ikke noget lort

Lynhurtig levering

Som altid en fornøjelse at handle hos made4men