We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

ManchetknopenOnline.nl Beoordelingen

ManchetknopenOnline.nl Logo
Klanten zeggen: »perect geregeld!« »Heel snelle levering« »Geslaagd cadeau en heel snel geleverd.« 64
Goed
8.7 van 10

64 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (64)
ManchetknopenOnline.nl

Prima service, snelle reactie terugbelverzoek

Had een paar vragen over de snelheid van de bezorging en veiligheid van de betaling. Daar werd ik snel over teruggebeld en geholpen.

Featured review of ManchetknopenOnline.nl

ManchetknopenOnline.nl

Mooi blinkend maar hier en daar toch gekrast.

De manchetknopen zijn heel mooi en blinken ook maar als je ze van dichtbij bekijkt zijn ze toch ruwer en precies gekrast wat het minder mooi maakt.
Desondanks ben ik heel tevreden en voldoen ze aan mijn eisen.

• Marc

Lekker vlot.

Goed verpakt, netjes en snel geleverd. Het enige jammere was dat er geen pakbon/factuur in de doos aanwezig was.

Beste heer Marc,

Dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen geen pakbon of factuur in het pakket om het milieu te sparen. Onderzoek leert dat veel consumenten deze pakbon direct na ontvangst weggooien. Daarom sturen wij de factuur per email zodat u deze zelf kunt uitprinten indien u een papieren versie wilt hebben. Mocht u deze niet ontvangen hebben dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij u een exemplaar kunnen mailen.

Dank dat u de tijd nam om ons te beoordelen.

Klantenservice ManchetknopenOnline.nl

perect geregeld!

binnen een dag geleverd en de kwaliteit is wat je mag verwachten. Ik ben uitermate tevreden!

Prima

Heel goed, denken mee met de klant.

Heel snelle levering

Wij hebben manchetknopen besteld en ze zijn van zeer goede kwaliteit. De levering was erg snel en heel zorgvuldig.

ManchetknopenOnline.nl

Geslaagd cadeau en heel snel geleverd.

Mooie kwaliteit, snelle levering en leuk verpakt in mooi doosje.

Klantonvriendelijk en onduidelijke

Helaas tijdens mijn allereerste order slechte ervaring. Tijdens een mailing kreeg ik een kortingscode toegestuurd die recht gaf op €10 korting. Ik een bestelling gedaan en de code ingevoerd, deze werd geaccepteerd en eea door mij via ideal betaald.

Nadat er een afleveropdracht aan UPS was gegeven werd deze 15 minuten later geannuleerd, zonder enioge vorm van informatieverstrekking. Na eigen initiatief maar eens gemaild wat er mis was gegaan. Via een zeer korte zin kreeg ik te horen dat de korting niet op de door mij bestelde artikel van toeassing was en ik €10 over moest maken en dat er daarna zal worden verstuurd.

Omdat de korting door uw website is geaccepteerd ben ik er vanuit gegaan dat het dus ook voor het door mij bestelde type van toepassing was. Zeker gezien het feit dat de bevestiging van uw zijde aan heeft gegeven dat de bestelling is 'aanvaard'.

Wel raar dat ik er op deze manier achter moet komen dat blijkbaar die korting alleen voor gegraveerde artikelen van toepassing was. Was netter geweest als u mij pro-actief per mail hiervan op de hoogte had gebracht of de website zo had geprogrammeerd dat deze korting alleen werd geaccepteerd bij de juiste artikelnummers. Nu moest ik er op deze wijze achter komen. Wat was er gebeurd als ik geen actie had ondernomen, was ik dan zonder enige vorm van informatie het door mij betaalde bedrag kwijt geweest?

Na een nieuwe mail werd mij kortaf gemeld dat ik binnen 30 dagen mijn bestaling retour zal krijgen. Mijns inzien een irreele tijd aangezien het ook aan jullie zij is fout gegaan.

Zeer slechte en klantonvriendelijke ervaring.

TIP: Programmeer de webwinkel dat de kortingscode alleen wordt geaccepteerd op de van toepassing zijnde artikelen, voorkomt een hoop ellende.....

Antwoord van ManchetknopenOnline.nl

Deze klant heeft gebruik gemaakt van een kortingscode in een mailing waarin zowel in de header als in de mailing zelf vermeld stond dat het ging om GEGRAVEERDE manchetknopen. Vervolgens probeert mijnheer het systeem te kraken en probeert de code op andere producten uit. Mijnheer is nu boos omdat de korting niet voor de goedkopere producten geldt, terwijl dit maar liefst 3x vermeld staat in destreffende mailing.

Geweldig!

Geweldige snelle service, ik kreeg netjes een mailtje van de bestelling, dat de bestelling in behandeling is genomen en wanneer de manchetknopen werden geleverd. En dat klopte exact, dat zie je niet vaak meer!

ManchetknopenOnline.nl

Snelle, goede levering en communicatie

Overzichtelijke site waarbij communicatie over bestelling prima is.

Helemaal goed

Ik had 2 bestellingen achter elkaar. Een via ideal en de ander via overmaken. De overmaking door mijzelf duurde wat langer maar werd telefonisch prima afgehandeld en de dezelfde dag kreeg ik de bevestiging dat het product zou worden verzonden via TNT!
Helemaal goed, dus!

Graz
Co

Levering kan beter

Product OK. Levering minder. Besteld op vrijdag voor 18.00 uur met extra snelle levering. Pas op maandag bevestiging dat product verzonden is. Dat is niet conform de bepalingen op de website. Levering niet in envelop die door de brievenbus kan, zoals aangegeven in de orderbevestiging. Had best gekund. Nu tweede levering nodig op woensdag. Helaas liep dat ook mis en dus pas donderdag geleverd. Veel geld voor spoedlevering. Helaas ook te laat voor mijn afspraak van woensdag.

• Jan V.

goed en snel

Mooie knopen en snel geleverd.

ManchetknopenOnline.nl

heel veel keus, snelle levering.

voor elk overhemd wel een bijpassende manchetknoop, de prijs is goed en de levering snel dus ik ga hier meer bestellen.

top!!! snel + correct geleverd

prima. Zeker om aan te bevelen!!!!

ManchetknopenOnline.nl

Snelle levering en goede kwaliteit

Kwaliteit is exact volgens specificatie

• Klant

In een woord : Geweldig!

Het heeft aan al mijn verwachtingen voldaan!
Het was een zeer snelle service,
Alles goed geregeld. SUPER!

Super snel bezorgt

Prima bedrijf geen op of aanmerkingen!!

ManchetknopenOnline.nl

Perfecte snelle correcte levering.

Zeer mooi qualitatief materiaal

• saskia
  • Geverifieerde koper

Snelle service, maar ik ben niet helemaal onder de indruk van de geleverde kwaliteit

Goed, maar 1 van de sets die ik bestelde was niet mooi afgewerkt.

Geachte mevrouw Saskia,

Dank dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Het spijt ons dat u niet geheel tevreden bent, dat is niet de bedoeling.
Wilt u zo vriendelijk zijn om contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij de manchetknopen waar u niet geheel tevreden over bent kosteloos voor u kunnen omruilen.
U kunt ons bereiken op 020-8200018 ma-vr van 9.00 tot 21.00 uur.
Wij zien uit naar uw reactie.

Klantenservice ManchetknopenOnline.nl

Gewoon perfect

Super goed. Smiddags besteld, volgende morgen in huis. Zag er keurig uit!!

Uitstekend werkende onderneming!

Uitstekende presentatie van alle mogelijke manchetknopen op de site.
Simpel te volgen betalingssysteem.
Bovenal een levering binnen 2/3 dagen en dat midden in de eindejaars periode!
Eenieder aan te raden!!

snel en volledig!

een snelle en volledige levering, goede prijs-kwaliteit verhouding

ManchetknopenOnline.nl

was tevreden, mooie manchetknopen!mooier dan op de fot.

goede service, ben nog teruggebeld, toen de door eerst betselde knopen niet op voorraad waren, en uw medewerkster heeft me geholpen met een andere keuze.
ook de levering ging vlot en netjes ingepakt.
vriendelijke groet

Prima webwinkel!

Prima webwinkel, snel antwoord op vragen en netjes op tijd geleverd, zeer tevreden!

ManchetknopenOnline.nl

Goede service en snelle levering!

De manchetknopen werden erg snel geleverd, nog voordat ik het mailtje had dat ze onderweg waren stond de postbode aan de deur.
De kwaliteit van de knopen is prima! Super leuke gelegenheidscadeaus, ga ze zeker vaker bestellen.

• Yonne
  • Geverifieerde koper

groot assortiment en goede en snelle service

Een uitvoerige, gebruiksvriendelijke website, een breed assortiment en een prettig 1 op 1 contact wanneer je vragen hebt. Een snelle levering, producten zorgvuldig verpakt.
Kortom: niets dan positiefs over manchetknopenonline.nl!

Uitstekend en snel.

Vandaag besteld, morgen in huis. Alle beloftes waargemaakt. Mooie knopen in mooie doosjes.

• Dorien
  • 2 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Snelle service, mooie knopen en chique verpakt

Er was zoveel keus aan manchetknopen, dan het een moeilijke keus was. Ik had nog vele andere mooie gezien, maar ik had er maar twee nodig. Als ik in de toekomst nog eens een keer manchetknopen nodig heb, kijk ik zeker weer op deze site.

ManchetknopenOnline.nl

Zeer snelle levering van prima product

Snelle levering (volgende dag). Leuke manchetknopen.

• Klant
  • Geverifieerde koper

Prima site en snelle en goede service!

Overzichtelijke site, op de ene dag besteld de volgende dag al thuis afgeleverd voor E 5,00. Een echte aanrader!

• Coleta
  • 2 Beoordelingen

Goed verzorgd

Het is snel en netjes aangekomen. Eén puntje van verbetering, de scharnieren van de doosjes waren allemaal verroest en dat ziet er helaas wat smoetselig uit. Maar de inhoud (waar het om draait) was super en goed.

Overzichtelijk om te bestellen

Heel duidelijk om via deze site iets te bestellen, geen verrassingen betreft extra kosten, alles duidelijk. Na enkele dagen keurig thuisbezorgd!

Uitstekend

Snel bezorgd.

snel, simpel en makkelijk

Goede service met heldere en uitstekende communciatie

ManchetknopenOnline.nl

Prima site en goede informatie over leveringproces.

Manchetknopenonline doet wat ze beloven en is daarmee een betrouwbare webwinkel. Prima.

Prima site, uitstekende service

Zeer snelle en correcte uitvoering van bestelling!!

Prima service!

Donderdag besteld, vrijdag in huis! Perfecte service!

• A. L.

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering

goed en betrouwbaar

Eenvoudig te bestellen, snelle service, veel keize

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten