[REPLY]
Nem at navigere. Når man bestiller så kommer varen, ofte meget hurtigt. Køber altid mine trøjer og andet merchandise fra manutd.com.
Kan klart anbefales
Jeg har bestilt en original spilletrøje før jul (08.12.2011) og modtog d. 17-12-2011 hvilket er fint trods juletravlhed og fragt fra England. Alt er som bestilt.
Jeg giver "kun" 4 stjerner, da kundeservicen tog 4-5 dage om at svare på min mail angående en ændring på ordren, som jeg ikke nåede at lave. Jeg kunne dog selv have forsøgt at ringe, hvilket jeg ikke gjorde.
Jeg har 100 % tillid til denne side.
Whats not to like about the website of the biggest team in the world.
Easy to navigate and bang upto date!
Only issue is that the message boards are a bit confusing! Plus there tends to be allot of tough guys behind computer screens stirring up trouble. so i stay out of there for that reason.
Deres webside er super. Der kommer tilpas med nyheder, interviews osv. derinde og de har en god webshop. Alt fungerer fint og dermed skal de have 5 stjerner.
Jeg har bestilt fra deres web-shop flere gange og alle gange er tingene kommet hjem til mig uden nogen problemer. De bytter også gerne hvis de er kommet til at sende et forkert nummer, eller hvis man selv har fejlbedømt størrelserne, så bytter de uden nogen ko på isen.
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.