We are hiring!

607 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (607)

Uitstekende aan en verkoop site pas weer 3 leuke aankopen gedaan

Als iedereen zich aan de protocollen houdt gaat alles uitstekend

Featured review of Marktplaats

Marktplaats

Deze klantenbeoordeling is gemeld bij de klantenservice voor de schending van onze richtlijnen voor het schrijven van klantenbeoordelingen.

De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.

Naar aanleiding van dit onderzoek, zal het worden geschrapt of teruggestuurd worden naar Trustpilot.

Zie hier onze richtlijnen voor klantenbeoordelingen.

warm aanbevolen

Zoals we gewend zijn een Prima bedrijf met ( helaas bijzonder in deze tijd) een persoonlijke Servise ,op tijd aflevertijd doorgegeven,opgehaald en vervoerd,keurig,met vriendelijke medwerkers.

voor ons blijft Hup Hup onbetwist de transportspecialist
Hartelijke dank
Fam weijers

superhandig

Superhandig om spullen te verkopen en kopen, soms tegenvallers en een keer oplichting meegemaakt, daar zouden ze wel meer mee mogen doen. Dat het veiliger kan.

Prima

Ben al jaren met plezier op Marktplaats. Site is een beetje oubollig, maar wel herkenbaar.

prima site

Ik koop of verkoop regelmatig wat via marktplaats. Je merkt wel dat het steeds commercieler wordt.

Marktplaats

jammer dat je overal voor betalen moet

Voor de mensen met iets minder geld die goekope dingen willen kopen en verkopen blijft er steeds minder over omdat aleen al een een auto verkopen 10 euri kost

zo zijn er ook wel gratis advertenties te plaatsen
maar jah het is een beetje voor bedrijven geworden hè

jammer

DE plek voor (rommel)markt surfen

Al jaren gebruiken we Marktplaats om online spullen te kopen en verkopen. Snel, eenvoudig, effectief. Enig minpunt: de layout oogt wat goedkoop qua kleuren etc.

Zit ik vaak

Plaats aanbieding en koop vaak

Marktplaats

De beste veilingsite van Nederland, met maar één nadeel.

Vlotte zoekfunctie, voldoende ruimte voor foto's en omschrijvingen. Eén nadeel t.o.v. Ebay; geen ruimte voor verkopers-beoordelingen qua service; op die manier voorkom je (deels) frauduleuze verkopers!

Marktleider maar...

helaas veel gebruikers die wel reageren op een advertentie, niet op komen dagen, niets meer laten horen, onbereikbaar zijn. Laatst 5 reacties via e-mail en geen enkele die uiteindelijk iets laat weten of nog eens reageert. Onfatsoenlijk. Er zijn tips uiteraard maar die verhogen het gemak dan niet. Vind het vervelend voor Markplaats als geheel, maar het zijn de gebruikers die het (voor mij inmiddels) verzieken. Is er niet iets te verzinnen met geverifieerde gebruikers of 'betere' accounts? Ik mijd Marktplaats inmiddels hierdoor.

Word veel te duur

Marktplaats was vroeger een site die voor de meeste te betalen was.
Nu is het gewoon uitbuiten van een verkoper met schrikbarende prijzen.
Tijd dat ze een goede concurrent krijgen.

als ik 100.000 euro te besteden had zou ik een nieuwe site opzetten maar met normale vaste prijzen, gat in de markt.

leuk

Jammer van de bedrijven zodat als je iets plaatst het vrijwel direkt op de 3e bladzijde komt.
Verder goed voor zo'n 7 advertenties per jaar mijnerzijds

Marktplaats

makkelijk adv plaatsen en zoeken in ruim aanbod

heb er via al heel wat gekocht en verkocht,
enkel jammer dat je voor klussen moet betalen om in contact te komen met de klus vragers,
voor de rest marktplaats prima site,
andere verkoopsites bekijk ik geeneens meer,

Marktplaats

bijna alles kun je daarvinden

MARKTplaats altijd in de buurt

Super

Super bedrijf en goede service. Tip: Update voor de Iphone app, loopt vaak vast

Fantastisch!

Een van de beste dingen van internet. Ik gooi niet makkelijk iets goeds weg, dus zo krijgt mijn spul weer goede bestemming.
TIP voor marktplaats: probeer particulieren en handelaren beter te scheiden, want particulieren zijn meestal niet op winst jacht.
TIP voor gebruikers: kijk eens naar admarkt: ik kreeg gratis 50 euro budget van marktplaats en kan nu heel lang met veel meer aandacht adverteren. Ik denk dat ik als particulier met admarkt blijf werken. Kost niet veel en verkoopt veel makkelijker.

Marktplaats

leuke en handige verkoop site

al je spullen hier verkopen of kopen, zeer handig

Marktplaats

Wat zou ik moeten zonder Marktplaats!

Al 6 jaar verkoop ik en koop ik van alles via marktplaats! Het heeft me al veel geld opgeleverd! Top Marktplaats! Ga vooral nog zo door!

Marktplaats

nicht gut zu viele spinner und abzocker auf diese plattform

mein lappi ist auch nach gan
a gegangen weil ich nicht aufgepasst habe. geld weg lappie weg.

Marktplaats

kom alles snel vinden wat ik zocht

mooie site en hel overzcihtelijk

Marktplaats

Bosch accu boor,schroefmachine in systainer

Mijn ervaring op marktplaats is helaas in sommige gevallen tegengevallen.
Veelvuldig komt het voor dat mensen bieden op een product wat je te koop hebt staan, maar als je het bod dan hebt geaccepteerd.
Dan komt het veelvuldig voor dat men uiteindelijk niet meer reageerd.
Ik vindt persoonlijk dat het systeem van ebay stukken betrouwbaarder is.

super

duidelijk in alles

Je vind er alles!

Heerlijk om op internet te kunnen shoppen voor 2e hands spulletjes. Alleen even goed de verkoper checken op www.mijnpolitie.nl.
Het zou alleen leuk zijn als verkopers beoordeelt kunnen worden op hun prestaties en je advertenties tot "in het oneindige" kan verlengen, zolang je maar bevestigt.

Heel handig.

Marktplaats is handig om snel dingen te vinden en te verkopen goed gedaan.

Marktplaats

Goede site maar blijft oppassen!

Marktplaats is de nederlandse site voor 2e hands koopjes. Echter blijft het wel oppassen voor oplichters! (dit is mij helaas al een paar keer overkomen!)

Goede communicatie.

Wel goede communicatie van Marktplaats zelf, alleen jammer dat ikzelf niet richting Marktplaats kan communiceren. Vooral nadat ik tot 2 keer toe binnen enkele weken slachtoffer was van oplichting bij de aankoop van een mobiel voor mijn zoon. Ik geef toe dat Marktplaats hier weinig aan kon doen, maar in de toekomst zal ,ik alleen nog maar een aankoop doen wanneer ik het gekochte kan ophalen.

M.vr.gr.

A. Turpijn

Makkelijke website

Makkelijke website, om je spullen veilig aan te bieden

Marktplaats

Tot voor een maand terug alleen maar positief!

Helaas een keer misgegaan, iemand die zwaar misbruik heeft gemaakt van mij, maar de zaak loopt, dus dat lost zich ook wel op!
Verder ben ik helemaal MP fan!!!

De beste keus

Goed overzicht van de produkten

Wordt steeds duurder

Het lijkt wel of de website steeds duurder wordt om producten te plaatsen. Toch 3 sterren omdat ze wel het grootste aanbod van NL hebben en de site duidelijk werkt.

professioneel

altijd duidelijke communicatie.

Moeilijk goed te beoordelen

#Klantenservice is zeer traag
#Vaak op MP biedingen en emails van mensen die iets van je willen kopen en later niet komen opdagen of niks meer laten horen.
#Mijn mening is dat de handel op MP minder goed en betrouwbaar wordt ook verkoopt het niet snel meer, was enkele jaren terug wel anders.

Miskoop van het jaar!

Ooit een verkoop aangegaan, waar ik mijnPentax camera (ong. €300) bij kwijtraakte. Een zeer realistische Britse bank zou deze zaak regelen. Email zag er redelijk betrouwbaar uit. En ik weet het, nooit leveren, alvorens betaling ontvangen is..
In ieder geval, het probleem, waarbij deze Britste bank ge (mis) bruikt zou worden was al bekend bij Marktplaat, zoals ik ontdekte bij recenties!!!

supper goed

je kunt via marktplaats een klus plaatsen, en ontzettend veel dingen opzoeken voor weinig geld echt een aanrader voor iedereen
ga zo door

Marktplaats

gaan heel slecht om met oplichters

Een oplichter kan zijn kansen grijpen op marktplaats want ze doen er heel weinig mee en controleren bijna niets.
Ze moeten een voorbeeld aan ebay nemen want daar gebeurt dat niet maar dat weten ze ook wel want marktplaats is van ebay.

Als koper een 1 en als verkoper een 2

heel fijne site

En leuk om te doen ook,als je iets nodig hebt ,eerst naar Marktplaats.nl

Marktplaats

leuk en goed bedrijf , alleen niet alles klakkeloos geloven, je weet vaak niet met wie je zaken doet , dus boter bij de vis..

zeer goed bedrijf , ik heb er net als vele anderen lol in om je oude spulletjes te verkopen.
ik raak heel wat spulletjes kwijt hierdoor en krijg weer geld voor andere.
alleen jammer dat er ook wel mensen aktief zijn met slechtere bedoelingen , dat hou je altijd.
marktplaats , ik ben er blij mee.

handig

heel handige site, alleen moeten mensen er wat rapper hun zoekertjes afhalen als deze al verkocht zijn.
Voor de rest niet te klagen

Goede ervaringen

Ik heb hele goede ervaringen met Marktplaats. Er is in mijn geval nog nooit iets misgegaan. Noch met kopen, noch met verkopen. Ik heb zelfs heel wat werk gegenereerd via deze site.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten