We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Max ICT BV Beoordelingen

Max ICT BV Logo
Klanten zeggen: »keurige afhandeling en super snel.« »Zeer goede ervaring!!« »Besteld, snel geleverd« 89
Middelmatig
6.3 van 10

89 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (89)
Max ICT BV

keurige afhandeling en super snel.

acer laptop besteld kregen keurig bericht terug zeer snel.
zeer snelle afhandeling .kunnen menige webwinkels wat van leren.
keurig verpakt. bedankt

Featured review of Max ICT BV

Max ICT BV

Vertraagingen, veel extra info gevraagd, zeker niet probleemloos

Van MAX-ICT heb ik een tablet pc van bijna Eur.500 besteld via het web. Dat was in het eerste stap makkelijk. Dan begon de ellende: een paar dagen later was ik 2 x opgebeld en gevraagd of ik dit product echt wil hebben. Ik zegt "Ja, anders had ik het niet besteld!", waarop komt de antwoord "Okay, dan is het goet, het gaat vandaag de deur uit naar U toe. Geen verder probleem, nee." Nog een dag later, komt een e-mail naar mij toe, waarin ze vraagt of ik wil een huidige kopie van mijn creditcard (beide kanten), mijn identiteit (passport!) naar ze toe willen sturen i.v.m. eventuele fraude. Telefoonische contact gehad met ze (2 keer, de eerste was het met een vrouw die meteen de telefoon neerlegd), het tablet wordt niet verzonden naar mij zonder deze documenten. Heb ik gescand en verzonden, met ook mijn commentaar in de e-mail met deze als attachments, waarin ik zegt dat ik ook zakelijke contacten in de wereld van zulke inkoop van zulke producten en als het niet verder probleemloos loopt dan zou ik de betreffende mensen wel op de hoogte brengen van deze ervaringen, en heb ik gevraagd naar een mail van hun als ze mijn mail en documenten heeft gelezen. Dat komt echter niet binnen een uur of 4, dus weer opgebeld, op "hold" gezet voor een lange tijd, dan verteld dat ik naar de naar "de man van financianen" zou overschakeld zijn, nu want hij was in een vergaringen tot een minute geleden! Ja, hij heeft mijn mail gelezen, en het product wordt uiteindelijk die dag naar mij verzonden. Nog een dag later was het product wel afgeleverd. Ik koop regelmatig via de Internet zulke dingen als elektronische onderdelen, computer peripherals, enz., en ik heb nooit zo veel obstakels gehad in zo'n proceduur, maar zoals belofft omdat het product wel uiteindelijk naar mij toegekomen is heb ik niet mijn collegas deze verschrikkelijke verhaal verteld. Dat was wel anders als ik het niet had vandag ontvangen, en dan was het ook een rood sterretje boven ook. Dus: pas op, let op wat ze vragen, probeer op zwart-op-wit alles van ze te krijgen, en wacht niet op een makkelijk afhandeling. Ik persoonlijk zou nooit meer naar ze toestappen als er zelfs een iets duurder alternatief is.

Zeer goede ervaring!!

Op 21 maart 2012 accu besteld voor mijn HP laptop. Voor de bestelling op de site gebruik gemaakt van de chat functie om e.e.a. af te stemmen. Daarna besteld en direct hierna per e-mail de bevestiging ontvangen en ook per e-mails het verloop van de bestelling. Op 22 maart 2012 netjes zonder verzendkosten zoals vermeld afgeleverd. Goed ingepakt en in origenele doos met beschrijvingen van HP. De accu werkt prima en ik ben dik tevreden over Maxict!! Voor mij voor herhaling vatbaar.

Besteld, snel geleverd

Besteld en de volgende dag geleverd. Perfect

warme douche

Ik heb 08 maart j.l.een Zanussi wasmachine besteld, (de laagste prijs ) bij Max ICT
Naar enige mis communicatie,tijdens een telefoongesprek, werd ik netjes terug gebeld door Jeroen van de afdeling logistiek en zou de wasmachine 13 maart geleverd worden.
Helaas ging er iets mis,èèn telefoontje met Jeroen en het werd prima opgelost, de volgende dag is de wasmachine als nog afgeleverd. Keurige bezorging door Transportbedrijf van Spreuwel Bv uit Eindhoven
Full service oude machine mee retour en nieuwe machine keurig aangesloten.
Dus totaal geen slechte ervaring en daarom mijn COMPLIMENTEN aan Jeroen afdeling logistiek en Transportbedrijf van Spreuwel Bv uit Eindhoven.

G.Muller uit Arnhem

Gainward NVidia Geforce-210

Netjes binnen 4 werkdagen binnen.

Vriendelijke klantenservice.

ben zeer tevreden en het product werkt ook goed!

Waardeloos!

Na een verkeerde bestelling rekent men 20% aan restockingfee!
Advies: koop hier niet!!!

Verschrikkelijke slecht!!!

Op 11 februari een Siemens DX 800A met 2x SL 400H gekocht, dit is een setje van 1 All in one telefoontoestel en 2 handsets. Deze set stond met een groen verkeerslichtje op hun site wat inhoudt dat deze volop leverbaar is.
Op 11 februari krijg ik 4 boodschappen over hoe de order in behandeling is genomen en daarna volgt een bericht dat vermeldt dat de order verstuurd is naar een externe leverancier?? Daarna volgt het bericht dat het pakket rechtstreeks naar mij zal wordt verzonden.
Maar liefst 5 dagen later wordt ik gebeld door een jongeman van MAXICT.nl dat het product helaas niet meer leverbaar is. Wanneer ik hem vraag waarom er a) een groen lichtje bij het product stond, b) mijn betaling gewoon geaccepteerd is c) ik bericht ben dat het onderweg is, d) deze boodschap pas 5 dagen na aankoop bij mij komt, kan de jongeman alleen antwoorden; Ja dat is wel heel vreemd en daar kan ik u niet goed antwoord op geven maar ik begrijp dat u hier erg ontevreden over bent.
Vervolgens geeft hij aan dat hij een alternatief aan mag bieden daar de DX800A niet meer leverbaar is.
Het aangeboden alternatief weet hij op dat moment nog niet maar na even bladeren op hun eigen site bestaat dit alternatief uit:
EXACT DEZELFDE SPULLEN LOS VAN ELKAAR MAAR TEGEN EEN PRIJS DIE MINIMAAL 35% HOGER IS DAN MIJN BESTELDE SET.
De jongeman schrikt dat de spullen dus nog gewoon leverbaar zijn en weet niet hoe hij mij dit uit moet leggen. Op mijn vraag waarom hij dan niet zelf de doosjes bij elkaar legt zo dat ik mijn gekochte set gewoon tegemoet kan zien krijg ik als antwoord "Sorry dat mag ik niet, ik kan wel uw geld retourneren. Dit kan zo'n 5 werkdagen in beslag nemen".

Al met al is MAXICT.nl niets meer dan een tussenpersoon die eerst jouw geld in ontvangst neemt en vervolgens pas gaat kijken of dat het product nog voor die prijs te krijgen is.
Voortaan doe ik dat "Google werk" zelf wel zodat ik rechtstreeks met de betreffende winkel die het moet leveren zaken kan doen. Dit lijkt mij sneller, professioneler, betrouwbaarder en prettiger.
Nu maar hopen dat mijn geld nog terug komt!
NOOIT MEER MAXICT.NL

Levering Duracell LADER 5 UUR

Zeer snelle levering, prima afhandeling, zeer goedkoop!

Zeer uitgebreid assortiment

Voor de 3e keer heb ik nu iets besteld bij Max ICT en ik ben zeer te spreken over het bedrijf. Ze boden op Tweakers een Microserver aan en waren hier het goedkoopste in. In mijn lunchpauze vlug even gebeld of ze nog op voorraad waren en wat het me zou kosten als ze de benodigde hardeschijven voor me in zouden bouwen en of dit eigenlijk wel kon. Ze vertelde me dat dit een extra dag zou kosten. Dat maakte me niet uit als ik het maar voor het weekend zou hebben. Blijkbaar hadden ze toch nog tijd gevonden want nog geen 4 uur later kreeg ik een e-mail dat mijn pakket al verzonden was inclusief een track and trace link. Helemaal goed !

Max ICT BV

Had ik maar op dit forum gekeken voordat ik bestelde!

Website is goed. Product snel gevonden. Besteld: 2x Extrerne HDD + 2x 4Gb intern geheugen. Beide op voorraad. HDD werd drie dagen later geleverd, geheugen 5 dagen later.

Verzending:
Harddisks waren verpakt in karton zonder bescherming, ze konden schuiven in de doos. Aan de buitenkant geen beschadiging maar voor een HDD is t niet goed als die door de doos stuitert tijdens transport. Geheugen kwam 5 dagen later in een envelop, eveneens zonder extra bescherming.

Aftersales:
Levertijd: zeer slecht. Op de website stond dat alles op voorraad was. Desondanks, HDD 1 dag later dan beloofd geleverd, geheugen drie dagen later dan beloofd. Deellevering was ook niet de afspraak. Dan blijk ik het verkeerde geheugen te hebben besteld dus ik neem contact op. Ik krijg geen verzendkosten vergoed en er wordt 10,- in rekening gebracht voor ongebruikte en ongeopende retour. Schandalig.

Max ICT BV

Artikel ongebruikt terug sturen ? een zeer kostbare zaak !

Maand geleden UPS van APC besteld met extra battery pack. Netjes geleverd, maar door onduidelijke artikelnummers van APC de verkeerde UPS besteld. Verzoek om terug te sturen gemaild en vervolgens 7 dagen moeten wachten op antwoord. Krijg ik een tegenvraag of ie al geopend en gebruikt is (niet dus) en krijg vervolgens helemaal geen mail meer terug. Inmiddels geïrriteerd want bellen heeft helemaal geen zin (hij is ermee bezig meneer, gewoon even op de mail wachten) dan hou ik de UPS en stuur batterypack terug. Dus weer RMA aanvraag (3x moeten versturen voordat ik antwoord krijg) kreeg ik te horen dat er 35% van de aanschafwaarde wordt ingehouden wegens restockingfee van hun leverancier + verzendkosten (dus een strop van 130 euro !!) terwijl ze hem op voorraad hebben. Kijk zo weet je zeker dat niemand wat terugstuurt. Nee, absoluut niet kopen bij deze tent !

Max ICT BV

Vlotte bestelling en supersnelle levering

Op 2 januari 2012 een nieuwe HP-notebook met bijbehorende tas besteld (13e maand was tenslotte binnen) bij Max ICT. 10 minuten later ontving ik netjes een orderbevestiging. Levertijd zou binnen enkele werkdagen zijn, maar tot mijn schrik kreeg ik een uurtje later al de bevestiging dat mijn notebook en tas al verstuurd waren! De volgende ochtend stond TNT al op de stoep met de beloofde zending. Geweldig!!

toppie

Goede service en snelle levering!

• Dirk
  • Rotterdam, NL
  • 1 Beoordeling

Ballentent

Klote zaak. Zit al meer dan een week op cd's te wachten en inmiddels mails gestuurd om info. Geen enkele reactie en nog steeds geen (betaalde) cd's ontvangen. Geen zaken mee doen.

Max ICT BV

Snel geleverd, volgens afspraak goede info.

Snel geleverd, volgens afspraak goede info.

Max ICT BV

Snelle levering en je blijft goed op de hoogte!

Ik heb een onderdeel voor mij computer besteld bij Maxict. De site is makkelijk navigeerbaar en je krijgt mailtjes wanneer er iets verandert aan de bestelling. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Het pakje kwam binnen 2 werkdagen binnen, prima op tijd dus! Wel vond ik het jammer dat er geen orderbevestiging of iets in het pakje zat. Vind het altijd fijn om nog even te kunnen zien hoeveel het ook al weer koste etc.
Eigenlijk prima dus!

Max ICT BV

Per ongeluk dubbel besteld: geen geld terug!

Ik heb ruim een maand geleden per ongeluk een dubbele bestelling gedaan, doordat het net leek of de eerste keer mijn betaling niet was gelukt.
Het gaat om ruim 650 Euro! Aanvankelijk werd meteen naar ons gebeld en zou het geregeld worden, maar na diverse telefoontjes, waarin werd beloofd het geld terug te storten, en een onbeantwoorde email, heb ik na ruim 5 weken nog steeds mijn geld niet terug!

Goed geinformeerd over Office

Vorige week contact gehad met Max ICT voor het aanschaffen van Office voor mijn bedrijf. Ben keurig geadviseerd door een medewerker. Uiteindelijk de Office 2010 Kleinbedrijf-editie gekozen en besteld via Max ICT. Netjes op tijd geleverd zoals beschreven op de site. Toppie.

Max ICT BV

Aanschaf notebook en extra geheugen

Vorige week heb ik besloten een nieuwe notebook aan te schaffen. Nadat ik een keuze had gemaakt, vroeg ik me af of het verhogen van het intern geheugen mogelijk was. Even naar Max ICT gebeld en keurig te woord gestaan. Een geheugenuitbreiding was mogelijk en ik kreeg direct het juiste artikelnummer van het extra geheugen medegedeeld. Meebesteld en een dag later keurig verpakt geleverd. Omdat ik niet precies wist hoe ik het geheugen moest inbouwen, nog maar even met Max gebeld.. Ze zitten er tenslotte voor.. Door een jongeman keurig geholpen, en op dit moment typ ik deze recensie met de nieuwe notebook. Dit is ideaal Max!

Max ICT BV

Snelle levering en prima klantenservice

Onlangs een bestelling geplaatst bij Max ICT bestaande uit een HP Laserprinter en nieuwe bijbehorende toner. Na bestelling direct een keurige orderbevestiging ontvangen. Een paar uur later kreeg ik een mail dat mijn bestelling verstuurd was. Met behulp van TNT's Track en Trace kon ik mijn zending volgen. De volgende dag stond de TNT-postbode al vroeg aan de deur met de door mij bestelde producten! Geweldig! Later nog een keurige mail gekregen of alles naar wens was, en dat is het zeker!!

een dikke 8

gewoon top ik heb mijn beats by dr.dre snel en goedkoop geleverd gekregen .

Veel beter

Makkelijke zoek opties,scherpe prijs en zeer snelle levering, zo moet een webwinkel zijn

Max ICT BV

Kwaliteit & Kwantiteit zijn mij prima geleverd!

Mijn bestelling was gelijk de volgende dag in huis, dit was ook zoals aangegeven bij de voorraad op de website van MaxICT.
Mijn order was netjes via e-mail, mijnmax en track en trace te volgen. mijn pakket zag er in een goede staat uit en de verpakking was ruim maar goed gevuld ter bescherming voor de producten die ik besteld had bij MaxICT.
De prijzen bij MaxICT zijn zeer scherp waarvoor ik voor MaxICT heb gekozen.
Wederom heetf MaxICT mij met tevredenheid geholpen.
Helaas word er nogal slecht gespeculeerd over MaxICT aan de revieuws hier te merken. maar tot mijn spijt heb ik dit nog niet kunnen ontdekken. Ik vraag me echt af waar het fout gaat dan.
Voor mij is MaxICT zeker een aanrader mede door de scherpe prijzen maar ook de kwaliteit en de kwantiteit die mij geleverd word.

j-k95 vond deze beoordeling nuttig

Max ICT BV

Valse voorraaden, onredelijk lange levertijden, liegen etc.

Voorraad indicatie is gewoon vals (alles was zogenaamd op voorraad). Alle onderdelen voor een pc daar besteld heb uiteindelijk 1,5 maand moeten wachten totdat alles binnen was met de nodige moeite en stress erbij om ze aan te zetten tot actie (+ alles was uiteindelijk ook aardig in prijs gezakt toen de pc eenmaal in elkaar gezet kon worden). Anders waren we misschien wel 3 maanden veder geweest. En ook alle leugens die je gevoerd krijgt bij contact.

Levering per onderdeel apart direct va de leverancier. Kan handig zijn voor 1 enkel product maar bij meerdere wil je alles in 1 keer geleverd krijgen. Deze manier van werken maakt het ook lastig om iets te annuleren als het erg lang duurt aangezien je wellicht de helft al hebt (maar er incompleet niks mee kunt).

Vreselijk dit soort bedrijven. Kan me ook zeker niet vinden in de relatief hoge rating op deze website. Wellicht wordt er ook actief gehandeld vu maxict om rating op sites als deze kunstmatig op te krikken.

Goede kennis van producten

Ik was op zoek naar een notebook voor mijn nieuwe opleiding media techniek. Na snel telefonisch contact iets dat je niet iedere dag via internet tegenkomt op een normaal bereikbaar nummer werd ik door Dave heel vriendelijk geholpen. Binnen 5 minuten heb ik mijn nieuwe HP Probook besteld en volgende dag per DPD netjes in huis ontvangen.
De pluspunten zoals ervaren:
Kennis van zaken
Zeer scherpe prijs
Meedenkende accountmanager

Als aandachtspuntje: Ik ontving geen tracking informatie wel zo handig zodat je weet waar mijn pakketje zich bevind.

Prima geholpen!

Prima geholpen door een medewerker van Max ICT.
Had een vraag over een te bestellen videokaart maar was niet helemaal zeker over mijn keuze.
Medewerker heeft me alles telefonisch uitgelegd en een dag later stond de postbode met het pakketje aan de deur! Prima :)

Max ICT BV

Retourneren beschadigd product niet mogelijk!

Ik heb een beschadigd onbruikbaar product ontvangen en wil dit retourneren of ruilen. Omdat ik mij als zakelijk klant heb ingeschreven, mag ik niet ruilen of retourneren bij Max ICT. U als lezer zult begrijpen dat ik dan ook geen zaken meer zal doen met Max ICT. Hier enkele reacties van de RMA afdeling. Niet te vreden geld kwijt! Oordeelt u zelf maar! Ik adviseer u niet te kopen via maxict.nl!

"Helaas kunnen wij dit product niet terugnemen, het lijkt me ook niet zinvol gezien de waarde van het product."

"Wij hebben met u een zakelijke overeenkomst gesloten.
Wij hebben exact uitgeleverd zoals u heeft besteld, helaas kan ik daarom niet aan uw verzoek voldoen."

Prima!

Vorige week een Apple iPhone 4 16GB besteld bij Max ICT. Op diverse site's was deze nog steeds slecht leverbaar, maar Max ICT had hem blijkbaar toch op voorraad. Direct besteld en betaald middels iDeal. Een dag later al in het trotse bezit van dit geweldige appraat. Netjes verpakt in een ruime doos. Bedankt voor de goede service, Max!

Prima service

Ik kocht bij Max iCT voor het eerst een pen van Wacom. Helaas kwam ik door mijn beperkte kennis niet helemaal zelf door het bestelproces heen. Na contact telefonisch was de verkoper zeer bereidwillig mij door de laatste stap van het bestellen te loodsen. Na plaatsing 16.00 en betaling per ideal ontving ik keurig de volgende dag om 11.00 via DHL mijn bestelling voorafgegaan door een keurige email met tracking informatie.
Ik ben tevreden en zal volgende keer zeker weer bestellen bij maxict

Max ICT BV

Buitengewone inzet met prima eindresultaat

Enkele weken geleden heb ik bij Max ICT een harddisk besteld. Dit betrof een uitlopend model (Hitachi 7K2000 2TB) die zeer moeilijk verkrijgbaar was. Desondanks had ik er belang bij dit model te verkrijgen daar deze zou worden opgenomen in een bestaande RAID5 array waar hetzelfde type disks worden gebruikt.

Terwijl geen enkele winkel in Nederland de disk nog kon leveren, is Max ICT een stuk verder gegaan om (ik weet niet hoe) deze disk alsnog te kunnen leveren. En dat is ze gelukt.

De inzet van Max ICT heeft me vele honderden euro's bespaard, alsmede een hoop gedoe. Ik ben ze hier dan ook zeer dankbaar voor en kan Max ICT dan ook van harte aanraden.

Goed!

Ik heb een droger besteld, zij hadden hem voor de laagste prijs en keek naderhand naar ervaringnen van klanten en schrok ervan, was bang dat ik mijn geld kwijt was, want wat een ellende wordt er geschreven.
Maar nu heb ik hem al binnen, binnen een week!
Goed bereikbaar en werd netjes gebeld over de levering.
Dus totaal gen slechte ervaring.

Slecht!

Had een MP-3 speler besteld van Zen, heb er maanden op gewacht. HIj zou volgende week komen, later over twee weken, weer later zou het drie weken duren. Het schoof maar op. En ik maar bellen. Heb uren aan de telefoon gehangen, zelden nam er iemand op. Om gek van te worden. En ik had me juist zo verheugd op mijn MP3-speler. Uiteindelijk heb ik de verkoop gecanceld en geeist dat ik mijn geld terug zou krijgen. Kreeg het uiteindelijk terug, maar naar de verzendkosten kon ik fluiten. Daarnaast heeft het mee veel tijd en frustratie gekocht. Ik zou zeggen: nooit iets bestellen hier.

misleiding

De verkooptechniek en service zijn beneden alle peil. 'Na een lange levertijd bleek dat de surroundset die aangeboden werd niet overeen kwam met de bestelde Jamo S606HCS6. De Jamo S 606 HCS 3 werd aangeboden. Op 28-06-11 werd ik gebeld door een medewerker hij meldde dat MaxICT het bestelde niet kon leveren. Ik heb daarop gewezen dat ik een bestelling geplaatst heb naar aanleiding van de omschrijving en specificaties die op de website geplaatst waren. Het product dat aangeboden en gespecificeerd werd(door een link met Jamo) als de S 606 HCS 6. Ik heb laten weten alleen genoegen te nemen met levering van het bestelde. MaxICT liet weten dat dat zeker niet zou gebeuren. Dit geeft mij het gevoel van oplichterij. Wel 50 euro onder de concurrentenprijs gaan zitten maar de aanbieding niet waarmaken

laptop besteld bij maxict

De webshop komt vaak als goedkoopste naar voren.
De afhandeling van mijn bestelling was in orde, niet om naar huis te schrijven maar voldoende.

Ik heb geen problemen met mijn laptop ondervonden en dus geen gebruik gemaakt van de aftersales. De mailings gaven voldoende informatie.

opgelicht

Niet meer of niet minder dan oplichters.
Ik heb vorig jaar in oktober enkel EEEtops besteld. We zijn nu 7 maand langer (!) en nog steeds heb ik ze niet ontvangen, ondanks talloze mails en telefoons naar MaxICT.
Telkens weer worden ze 'volgende week verwacht'. Meer nog, na een maand of 2 wachten moest ik plots een paar honderd euro bijbetalen omdat ze inmiddels opgeslagen waren! Kan je je dat voorstellen??? Dus maar betaald omdat ik anders helemaal zeker zou zijn dat ik niks kreeg. Welnu, na 7 maand heb ik nog steeds niets gehad.
Onbegrijpelijk dat justitie hier nog niet is tegen opgetreden.
Ik ben dus ook een te naief slachtoffer van MaxICT dat pas gaan rondneuzen is op de diverse forums *nadat* ik door ze opgelicht werd. Ik denk voortaan wel 2 keer na.

Max ICT BV

Niet nakomen van de voorwarden en belooftes.

Op 5 april 2011 heb ik een "DCP-9010C" printer en een "Intronics Opticsche audio TOS naar TOS kabel" besteld en het bijbehorende bedrag voldaan. Beide artikelen stond als "direct leverbaar"(Op werkdagen voor 16.30 besteld, de volgende dag geleverd).
In de orderbevestigingsemail stond "Uw bestelling wordt, mits voorradig, binnen 48 uur geleverd".
Een paar dagen later is de levertijd van de "TOS kabel" veranderd naar "1-2 weken" (geen bericht erover gekregen). De levertijd van de printer bleef als "direct leverbaar".
Op 13 april (een week later) heb ik de printer ontvangen. Het was afkomstig uit Duitsland met Duitse woorden op de toetsen.
Ongeveer een week later is de levertijd van de "TOS kabel" veranderd naar "direct leverbaar".
Op 29 april heb ik de "TOS kabel" nog niet mogen ontvangen. Op die dag belde ik MAXICT om de status van de order op te vragen. Ik heb te horen gekregen dat er een fout is geweest met het afleveradres en dat ik het product misschien al dezelfde dag zou ontvagen.
Op 3 mei had ik de kabel nog niet ontvangen en nu heb ik een e-mail opgestuurd om de status van de order en het trackingnummer op te vragen.
Op 5 mei heb ik een e-mail terug gekregen; daar stond dat volgens de leverancier zijn er 2 pogingen gedaan om het product om mijn adres af te leveren (22 en 26 april) en ik niet thuis was. Er stond dat ook een 3de opging is gedaan (3 mei) en dit keer was ik wel thuis maar ik heb het product geweigerd.
Ik heb nooit een schriftelijke kennisgeving in mijn brievenbus gekregen dat er iemand langs is geweest en ik heb nooit het product geweigerd.
Uiteindelijk heb ik het product geannuleerd.
Erg jammer dat ze niet van hun voorwarden en beloftes houden!

Waardeloze oplichters

Onlangs is mijn PC gestorven, door een kapot moederbord. Logischerwijs dezelfde avond (woensdag) op zoek gegaan naar een nieuwe. Ik wilde bij een shop bestellen die uit eigen voorraad kon leveren tegen een gunstige prijs. Zo kwam ik uit bij Max ICT. Hun website impliceert dat ze momenteel ** voorradig hebben, ook toen ik bestelde waren er ruim voldoende "op voorraad". Ik verwachte dus mijn bestelling sowieso vrijdag of zaterdag binnen te hebben, gezien het versturen van een pakketje tegenwoordig slechts 1 dag in beslag neemt.

Een week nadat ik mijn bestelling heb geplaatst had ik nog steeds niks ontvangen dus heb ik ze gebeld.
Iemand vertelde mij dat de order onbekend was bij de leverancier (ze leveren dus NIET uit eigen voorraad, maar impliceren dit wel). Ik wilde de order eigenlijk annuleren maar meneer wist mij te verzekeren dat mijn order die dag (woensdag) nog op de post ging, waardoor ik het donderdag sowieso in huis zou hebben.
Wederom donderdag: geen pakketje. Ook vrijdag en zaterdag bleef het stil.

Ik heb Max ICT inmiddels een mail gestuurd, waar ik uitleg dat ik mij beroep op mijn herroepingsrecht. Ik zal er zelf wel weer achteraan moeten bellen, dus dit wordt vervolgd...

Enige tip die ik dus kan geven: Koop hier niet want het zijn echt een stelletje oplichters. Staar je niet blind op de voorraden, want DIE KLOPPEN GEWOON NIET!

Max ICT BV

maxict misleidt consument.Pas op, bestelde product blijkt tweede hands!!

afgelopen dinsdag heb ik een Hp 2015n printer gekocht bij MaxICT.er zouden er 25 in voorraad zijn bij de leverancier, bezorging binnen 24 uur,prijs 172.69 excl btw.Na twee dagen bleek de printer nog niet bezorgd,gebeld en kreeg de mededeling helaas,komt morgen.Drie dagen na bestelling(alle tijd niet kunnen printen in ons bedrijf!)komt er een beduimeldetweedehands machine die bovendien helemaal gedeukt is en defect.De directeur en van de afdeling rma wil eerst foto's van de schade zien,zegt dat ik kennelijk niet gezien heb dat het een "refurbished" exemplaar is(dat blijk je pas te kunnen zien als je in het betselveld naar beneden scrollt) en draalt met het willen teruggeven van het betaalde bedrag.Gelukkig bestaat www.opgelichtopinternet.nl . Let dus heel goed op als je zaken met ze doet.

Spotgoedkope supersnelle levering

Complimenten voor een supersnelle levering.
En dat tegen een spotgoedkope prijs!
Aten CS1708I 8-Port PS/2-USB KVM on the NET gauw geïnstalleerd, werkt top.
Houden zo.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten