[REPLY]
Hurtig levering, utrolig hurtig bytteservice, gode brands.
Dog er det næste umuligt at komme igennem via telefon.
Men kan kun anbefales.
Mine nye løbesko kom efter 2 hverdage som beskrevet og var 100% som forventet. Både service eller pris var helt i orden.
Til, tiden, hurtig, service ok, prisen ok, varen ok
Overskuelig hjemmeside med stort udvalg, nemt at bestille, højt informationsniveau ang. bestillingen, hurtig levering - hvad kan man ønske mere? :-)
Jeg bestilte mine varer og fik dem leveret inden for 2 dage til en døgnpost. Hurtigt og nemt. Jeg var meget tilfreds
Maxpuls er hurtig, pålidelig og kundeorienteret service, varmt anbefalelsesværdig ....
Det er nemt og enkelt af få overblik af sortimentet, og så kan man dernæst udvælge den ønskede vare - og så er der et måleskema, så man kan sikre sig den korrekte størrelse.
Varen bestilles og betales på sæsvanlig vis, du får en bekræftelse når betalingen er gennemført.
Og så er der utrolig hurtig ekspediton, jeg bestilte varen mandag aften, og havde varen onsdag.
Hurtigt og nemt.
Super service. Vidste ikke hvad størrelse jeg var(tabt en del kg). Ikke noget problem. Fik sendt en L og XL BIB cykelbusk som jeg kunne prøve. Desværre for maXpuls blev det ikke til et salg, da begge blev sendt retur. var en generende syning. Det gik også hurtigt og smertefrit.. Har kun de varmeste anbefalinger herfra, intet mindre end EXCELLENT.
Trustpilot er snyd og fup, se link fra Kontant på DR1.
Hvis stedet jeg har handlet hos vil have anmeldelse fra deres kunder, skal I bruge et ordentlig sted at få samlet jeres bedømmelser
Stedet jeg handlede hos var OK, men stedet det skal anmeldes hos får bundkarakter
Hurtig og god service. Fik mine sko dagen efter bestillingen. Perfekt
Alt gik som det skulle. Varen blev leveret til tiden
- og så har de varerne på lager! Og har hurtig ekspedition som lovet.
Har handlet flere gange nu, med samme gode oplevelse.
Min nye favorit :-)
Besiller et par sko til kr. 600.-, som dog ikke haves på lager.
I stedet tilbydes et par sko til kr 900.- til samme pris, det er god service
Fint forløb hvor det bestilte blev leverede utrolig hurtigt.
Det var meget nemt at bestille og allerede to dage efter,havde jeg mine nye løbesko😊
God kundeservice, overskuelig hjemmeside, hurtig levering med track'n'trace
Helt perfekt køb uden problemer - hurtig levering
Bedre service end man oplever i en fysisk butik og du kan samtidig drage fordel af at kunne ordne dine indkøb, når tillader det! Sådan skal det gøres!
Hurtig og sikker handel - modtog mine varer to dage efter bestilling.
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering. :-)
Det er første gang jeg handlede med virksomheden, men har ingen bekymringer om at at gøre det igen. De leverede produktet hurtigt (var vist 2 dage), og produktet er helt som aftalt.
For en perfekt handel, hvor alt er forløbet helt som forventet og den samlede købsoplevelse er i top.
Bestilte mine varer søndag aften og onsdag kl 11 kunne jeg hente dem i en Pick-up shop. Det var dejligt med så hurtig levering og fedt at man kan vælge at få bragt pakken med GLS til en kiosk så man kan hente når det passer en. Priserne på maxpuls er rigtige gode og en hel del billigere end i butikkerne. Jeg er fuldt ud tilfreds og vil helt sikkert bruge denne hjemmeside igen.
Blev sendt samme dag som jeg köbt varen og den var i postkassen dagen efter. Jeg sögt meget på nettet inden köbet, men varen var klart billigst på her.
Så nemt! Bestilte mine sko den ene dag og blev leveret dagen efter. Kanon service.
Leveret hurtigt efter bestilling. Ingen problemer.
Ok oplevelse på købet. Modtog den forkerte vare og sendte retur. Fint med returseddel. Sendte samtidig en mail om returneringen. Intet svar på mail. Ingen meddelslse om modtagelse af returvarer og eller om afsendelse af ny vare. Kr. 1.700 ude at hænge, ingen vare og ikke en lyd.
Jeg bestilte løbesko - og havde dem på adressen, inden der var gået 24 timer.
Hurtig levering inkl. fantastisk service.
Skulle bestille 2 par tights, men det ene par var ikke på lager og blev så ringet op af Max-puls, og blev tilbudt et andet dyre par, så ville de nemlig sende det samme dag, så jeg ikke skulle vente på de fik de andre par på lager igen.
Så som sagt, hutig levering og fantastisk service.
Kan klart anbefale siden. Hurtigt tilbagesvar ved spørgsmål om produkt eller forsendelse.
Jeg bestilte nogle varer mandag morgen (benyttede mig af levering vha. GLS). Varerne var klar til afhentning i butikken tirsdag formiddag - kunne ikke være mere tilfreds :)
Fint udvalg af både træningsure, sko og strømper.
Jeg modtog varerne 2 dage efter jeg bestilte dem; det kan ikke blive bedre.
Og for soldater er det et ekstra plus at de også leverer til feltpost adresser.
Jeg er meget tilfreds med maxpuls! Det gik 2 dag fra jeg bestilte, til pakken var kommet. Og så var der endda også nogle prøver på nogle brudetabletter med!! Dejligt
Prisen var billigere end andre steder, betalingen var nem og hurtig og leveringen også tilfredsstillende. Kun + herfra.