We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

www.mecero.nl Beoordelingen

www.mecero.nl Logo
Klanten zeggen: »ronduit goed« »Zeer tevreden klant!« »Correcte levering en vriendelijk contact« 99
Middelmatig
6.7 van 10

99 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (99)
www.mecero.nl

Deze klantenbeoordeling is gemeld bij de klantenservice voor de schending van onze richtlijnen voor het schrijven van klantenbeoordelingen.

De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.

Naar aanleiding van dit onderzoek, zal het worden geschrapt of teruggestuurd worden naar Trustpilot.

Zie hier onze richtlijnen voor klantenbeoordelingen.

Featured review of www.mecero.nl

Plus: TEVREDEN MET BLACKBERRY. Min: SLECHT BEREIKBAAR

Ik (vrouw, 30 jaar) heb 3 september 2011 een nieuwe Blackberry 9780 besteld en ik ben tevreden! Vier dagen later heb ik de telefoon ontvangen.

Nadat ik de (slechte) beoordelingen hier had gelezen, heb ik de telefoon extra goed gecheckt op beschadigingen en eventuele contactinformatie en oude sms-jes op de blackberry van mijn eventuele voorgaande gebruiker. Voor zover ik kon zien, zag ik geen beschadigingen. De doos was wel een beetje gedeukt, maar met het toestel zelf is niks mis.

Ik heb alles geinstalleerd (e-mailaccount instellen, adresboek synchroniseren, de taal ingesteld op Nederland e.d.) en geen problemen. Ik heb de software gedownload via de website van Blackberry en vervolgens mijn Blackberry aangesloten op mijn laptop en ook dat ging goed (ik had zelf al een datakabeltje nu deze niet standaard wordt meegeleverd bij Mecero).

Toen alles helemaal geinstalleerd was en up-and-running, heb ik pas het folie en stickers van mijn blackberry verwijderd! De batterij is niet snel leeg: ik bel veel, ping veel (what´s app, blackberry messenger etc.) en sms veel, maar tot nu toe heb ik nog geen problemen ondervonden.

Minpunt: het duurt inderdaad lang voordat je antwoord krijgt op je gestelde vraag per e-mail. Zeer onhandig dat er geen telefonische klanten- en klachtenservice is! Als Mecero een (betere) naam wil krijgen onder consumenten, dan zou ik hier mee beginnen Mecero! En ook: niet goed, geld terug binnen een bepaalde redelijke termijn!

ronduit goed

Mercero heeft een betrouwbare, professionele indruk op me gemaakt. Niet zomaar een louche achterkamerondernemer in vage spulletjes. ben prima en snel bediend. Ik wens Mercero verder succes.

Zeer tevreden klant!

Gisteren een I-phone 4 besteld en hem vandaag al ontvangen!
Ik heb eerder al eens een heel oud model telefoon bij Mecero gekocht wat ik nergens meer kon vinden, en naar alle tevredenheid en in perfecte staat ontvangen!
Mecero vind ik een heel vriendelijk bedrijf dat weet wat service is.

www.mecero.nl

De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.

Zie hier onze richtlijnen voor klantenbeoordelingen.

www.mecero.nl

Correcte levering en vriendelijk contact

Eerst had ik enigzins wantrouwen om iets online te bestellen, maar nadat ik mecero had benaderd kreeg ik snel een antwoord en tevens de mogelijkheid om achteraf te betalen. Om deze reden heb ik dan ook iets besteld. Gelukkig bleek mijn wantrouwen onterecht en ontving ik mijn iphone de volgende dag al. Ik ben er zeer tevreden mee en zal mecero zeker aanbevelen! Groetjes uit hilversum

www.mecero.nl

mooi aanbod en vlotte levering!

Handige site voor toestellen die elders niet meer leverbaar zijn. Mijn nokia werd de volgende dag netjes langsgebracht en mijn carkit werkt weer pico bello!

Supersnelle afhandeling!

Levering een dag later al in huis. Niets op deze snelle en goede service aan te merken! Gewoon een dikke 10!

Top webwinkel! Een absolute aanrader

Altijd prima service! Lekker snel en tegen een leuke prijs!

top winkel!

Ik koop altijd mijn accessoires en wordt goed geholpen. Als er iets niet is vinden ze het wel voor mij! Succes met de nieuwe shop

accu voor mijn nokia e66 was de volgende dag uitgeleverd

Had een nieuwe accu nodig en kwam door vergelijk.nl uit bij mecero. Voor 11,90 de accu al de volgende dag in de bus.

www.mecero.nl

Vlotte levering en vriendelijk contact!

Mijn bestelde iphone was 1 dag later al afgeleverd. Ik had nog wat vragen over het gebruik maar die werden snel door stef beantwoord. Hij vroeg mij ook een beoordeling achter te laten, dus bij deze wil ik laten weten dat ze de 5 sterren dik verdienen!

Prettige levering

We wilden onze kinderen 4 x Samsung Tablet PC P 7510 geven.
Bijna nergens aan te kopen, of een lange levertijd.

Zaken geregeld met Jos. Op gehaald in Rotterdam, eerst gecontroleerd.

Gastvrije benadering en mooie apparaten tegen een zeer concurerende prijs. j. Pennings

• karin
  • nederland, NL

blackberry bold

Ik moet zeggen ik had een hard hoofd toen de batterij blackberry bold van mijn dochter lekte en ik geen telefoonnummer zag op internet, maar ik werd direkt teruggemaild en kreeg nieuwe batterij.
Dus ik hoop dat dit zo blijft en telefoon doet het prima.
Gr Karin

www.mecero.nl

Ik kan er geen ster aan geven!! Razend.

27 - 09 - 11 Sony Ericsson W715 besteld bij Mecero.
Aangezien ik nooit aan internet shopping deed, eerst nog uitgebreid advies gevraagd hoe dit moest. Menr R. Zijlstra was zeer informatief en vriendelijk. Het gaf een goed vertrouwen en ik heb een telefoon besteld.
2 dagen later stond de koerier voor de deur. Ik wilde graag mijn pakketje in ontvangst nemen, maar ik mocht niet kijken of mijn bestelde pakket klopte. Ik moest direkt aan de deur betalen. Terwijl dit niet de afspraak was. Goed ik heb betaald, en ik ging snel in de woonkamer kijken of alles compleet was.
Voor dat ik de doos open had was de koerier al gevlogen.
Na kleine inspectie zat er een telefoon en een oplader in. Vreemd vond ik het wel ik miste wat. Goed ik deed de telefoon aan, deed het perfect voor minimaal 1 uur. Ik aan de lader. Wat blijkt de batterij werd kokend heet maar de accu laade niet op. Ik heb de zelfde avond nog Mecero gemaild, en ik kreeg snel antwoord. Ik moest de telefoon maar terug sturen en het speet hun vreselijk.
Dag later, kwam ik ook tot conclusie dat de Nederlandse handleiding ontbrak, geen headset en data kabel waren meegeleverd. Ik maakte de achterkant van de telefoon open, en bleek er een onbekend merk batterij in de telefoon te zitten, ook bij nader inspectie bleek merk van de telefoon niet op de voorzijde aanwezig, en hier en daar zaten deukjes. Ik weer gemaild. Weer excuus, heb geld terug ge-eist maar dat krijg ik niet., ......... WAT NU!??

prima bedrijf

heb een nieuwe nokia 6310 gekocht, was binnen 24uur geleverd!
doet het goed, dit mijn tweede telefoon daar. koop mijn volgende weer bij hun!

afz pascal bakker tevrede klant

oplichter!

Nog nooit ben ik door een bedrijf zo opgelicht als Mercero.nl!
Hun officiële naam is Media Center Rotterdam. Hierna word je ook verwezen als je een toestel op stuurt.
Maar nu komt het. Ik had een Motorola V9 gekocht omdat ik over de v3 zeer tevreden was.

Snel geleverd. maar toe begon de elende. Eerste keer buiten mijn schuld om gelijk een beeldscherm kapot. 9 Euro betalen om terug te sturen
2e keer terug gestuurd omdat de accu niet laad en software van 3e op staat.. 9euro.
3e keer kreeg ik de telefoon met een andere accu met nog steeds software van 3e. Na gemaild te hebben (bellen gaat niet) vernomen dat het gewoon oplichters zijn.

Even in het kort.
Leveren niet wat ze beloven en nemen zelfs als het product nieuw is de verzend kosten voor reparatie niet voor hun rekening. Daarbij waarschijnlijk 2e hands apertuur. en dozen worden helemaal leeg gehaald zodat je alle extra's er bij moet kopen.

• john
  • rilland, NL

oplichters

gsm gekocht motorola V3i , snel geleverd dat wel.
Toestel zag netjes eruit wel beetje vettig.
Opladen deed ie niet, accu opgeladen via ander toestel en
na 2 tot 4 uur LEEG.
Na recencies gelezen te hebben besloten geen zaken meer met hun te doen ook niet voor garantie.
Heb zelf het toestel maar opengemaakt en wat ik toen allemaal zag,
vuil etensresten oxidatie en bruine plekken.
Mijn conclusie een tweedehands apparaat dat niet werkt dus ik
mag MECERO daarom gerust oplichters noemen

• T.S
  • Mijdrecht, NL

gemiddeld/laag

Ik had voor mijn vrouw een toestel €80 besteld wat na 3 maanden al defect was. Het toestel terug gestuurd en het bleek niet meer te repareren.
Ik kon een ander toestel kopen als ik €30 inclusief verzendkosten betaalde. De garantietermijn van 1 maand vind ik wel heel erg kort.
Binnen 6 weken zou er een nieuw toestel worden geleverd. Helaas was het toestel niet meer te leveren. Mecero kwam met een te goed bon van €50,95 te besteden bij de volgende bestelling.Ik was het hier niet mee eens en schreef dat zij niet aan de levering konden voldoen en ik mijn geld €50,95 terug wilde hebben, dit werd niet gedaan.
Ik heb een ander toestel besteld met de vraag hoe lang de garantie was, dit was 1 maand. Ik heb Mecero aangeschreven met het verzoek de garantie te verlengen tot 3 maanden. Mecero heeft toegezegd een garantie van 3 maanden te geven en geen verzendkosten in rekening te brengen. Al met al, een iets duurder toestel moeten kopen en in totaal €60 meer moeten uitgeven. Ik wacht met spanning het volgende toestel af. Als dit niet voldoet weet ik de weg om tot het gaatje te gaan. Mecero schrijft in hun mail dat hun intentie goed is, we wachten af.

Nooit meer Mecero

Heb een telefoon aangeschaft, kreeg deze binnen 48 uur toegestuurd. Het toestel bleek echter niet te werken, waarschijnlijk is de simlock niet verwijderd. Om dit te herstellen kon ik de telefoon opsturen naar Mecero. De verzendkosten komen dan voor mijn eigen rekening. Dat lijkt me niet de bedoeling, ik moet extra kosten maken om een toestel dat bij levering al niet werkt te laten repareren? De communicatie kan enkel per mail, hierdoor is het moeilijk om tot een oplossing te komen. Heb inmiddels elders een ander toestel aangeschaft, omdat ik te lang zonder telefoon zat. Wil nu mijn geld terug. Mecero doet daar geen uitspraken over. Geven alleen aan dat ik het toestel terug kan sturen en dat zij dan contact met me op zullen nemen.

mecero netjes afgehandeld

Naar mijn bestelling te hebben geannuleerd te hebben had ik de volgende dag alweer het geld terug op me rekening.
Daar kan je dus niets van zeggen.

Oplichting

Tot 2 maal toe een z.g. nieuwe Motorola besteld.
Met het eerste toestel ( een Motorola RAZR V8 ) ging het meteen fout, bij de opladen van de accu is deze ontploft en drie keer zo dik geworden waardoor de behuizing is verbogen.
Na een telefoontje mocht het toestel opgestuurd voor reparatie.
Er is door de firma Mecero een nieuwe accu gemonteerd en het toestel is zonder controle ( en met terug-gebogen achterdeksel ) weer terug gestuurd.
Bij ingebruikneming bleek het toetsenbord niet goed te werken, vrijwel zeker veroorzaakt door de druk van deze ontplofte accu.
Ook na herhaalde verzoeken was de firma Mecero niet genegen iets aan dit probleem te doen zodat het toestel nu onbruikbaar in de kast ligt.
Bij een tweede toestel ( Motorola V3i ) was het eenzelfde verhaal, ditmaal weigerde het beeldscherm dienst bij de eerste ingebruikname.
Ook deze keer was de firma Mecero niet genegen iets voor garantie te ondernemen aangezien zij van mening waren dat het toestel niet meer nieuw was.
Reden voor deze conclusie was het feit dat de beschermende folies waren verwijderd.
Alleen tegen betaling wilden de heren het beeldscherm repareren.

Let wel : deze toestellen worden verkocht als zijnde nieuw.
De conclusie van deze ervaringen kan alleen maar zijn dat het gaat om gerepareerde/gereviseerde toestellen die niet alleen slecht zijn gereviseerd maar ook zonder eindcontrole worden afgeleverd.
Vandaar mijn oordeel : oplichting !

correcte afhandeling

Heb hier een samsung toestel (sgh d820) voor een vriend besteld. Na bestelling en betaling bleek toestel niet (meer) leverbaar. Na contact met klantenservice is het geld binnen 3 dagen keurig teruggestort. Kan dus geen beoordeling geven over de toestellen. de service was wel correct.

tevreden

ik has een samsung sgh-770 besteld bij ze en heb deze keurig gekregen met de folie overal nog op toestel werkt uitstekend helemaal nieuw in doos

nul sterren

Had een Motorola besteld. Na 2 dagen in huis, maar onmogelijk op te laden. Sedertdien geen enkele positieve reactie gehad, ondanks meerdere mails. Kan dit bedrijf niet aanbevelen

www.mecero.nl

Toestel de volgende dag al in huis!

Bij mecero een nokia 6310 besteld voor mijn carkit. De volgende ochtend ontving ik een net pakketje met mijn bestelling. Zeker een aanrader dus!

• Sjaak

Geen stijl !

Heb bij Mecero een Nokia 5500 besteld en is op 13-09-2010 door mij ontvangen.

Toestel had een groot aantal defecten, ontvang bij aanmelden van de telefoon een sms van mijn telefoonprovider dat het toestel niet geschikt is voor verzenden van sms en andere diensten.

Telefoon wordt ook niet door Nokia-suite herkend en gegevensoverdracht d.m.v. USB is ook niet mogelijk.
Bijgeleverde accu is een nep Nokia, datakabel past niet en afsluitklep accu en simkaart gedeelte past/sluit niet

Retour gezonden en op 16-10-2010 vervangend toestel ontvangen, hier is weer van alles mis mee.
Is zelfs totaal onbruikbaar omdat het metalen plaatje voor de Simkaart -holder ontbreekt !!!
Wel een andere accu, dit is wel een originele accu maar gebruikt, laadt niet op of acculader is defect.
De teruggezonden datakabel is “passend” gemaakt en het afsluitklepje past nog steeds niet.

Tweemaal e-mail verzonden dat ik de koopovereenkomst ontbind en mijn geld teruggestort wil hebben.

Hierop totaal geen enkele reactie ontvangen van Mecero.

Volgende stap is aangifte doen via de site www.mijnpolitie.nl van internet oplichting

Ronduit slecht

Helaas moet ik zeggen dat ik nog nooit zo'n slechte klantenservice heb meegemaakt, de enige contact die je kunt hebben is per mail, en helaas worden die niet beantwoord of alleen als ze denken er nog weer wat extra geld uit te slaan, door te zeggen dat het toestel gereapareerd wordt, waarna Ene Meneer X vraagt nog eens weer € 26,95 over te maken voor de reparatie en dhr Y vraagt of we het toestel wel terug kunnen sturen, terwijl ze deze dus allang weer in hun bezit hebben.
Berichten worden genegeerd of lopen bij elkaar langs, hoe dan ook je hebt uiteindelijk geen product en bent je geld kwijt.

• Ron
  • Ron
  • Rotterdam, NL
  • Geverifieerde koper

Mecero? Consumenten kijk uit! Lees en bezin uzelf.....

In november 2009 een toestel gekocht. Deze bleek niet te werken. Een tweede toestel ontvangen (1e met eigen kosten retour) bleek ook niet te werken. Moeizame communicatie. Uiteindelijk een 3e nu wel werkend toestel ontvangen. Mail naar Mecero met verzoek om financiele oplossing om toestel retour te sturen (niet weer op eigen kosten). Geen reactie! Telefonisch niet bereikbaar. Enkele maanden geleden factuur ontvangen voor het defecte toestel..... Mail naar Mecero dat toestel wacht op toezending maar niet weer op mijn kosten. Geen reactie! Nu ontvangen INCASSO met ferme taal en forse incasso kosten van Mecero partner www.directincasso.nl (No cure No Pay service...)

DIT NOOIT MEER!!! Wees alert en lees de andere reviews!!!

Morgen contact met mijn jurist. Wordt vervolgd.

Lizet van de Laar vond deze beoordeling nuttig

Neppe boel

Samsung D600 besteld, langer dan twee weken moeten wachten.
Blijkt dat de cover helemaal niet in orde is (veel stof op het scherm, cover past niet etc.) Drie keer een e-mail gestuurd, drie keer een ontvangstbevestiging gehad, maar nooit een reactie. Inmiddels garantieperiode verlopen en toestel naar de maan. Zeer slechte service !

Nokia 8210

Heel erg leuk dat ik hier een Nokia 8210 heb kunnen kopen die al jaren nergens meer te krijgen is. Ik kreeg het toestel netjes in doos met toebehoren thuis gezonden binnen een klein weekje. Verder heb ik geen contact hoeven hebben, dus daar niets over op te merken. Mocht hij ooit weer op zijn, dan kom ik wel hier nog een kijkje nemen :-)

www.mecero.nl

Zeer correcte goede en goedkope verzending

Ik had een batterij besteld voor mijn Nokia-toestel. De levering was zeer snel (binnen 1 dag). Mecero was de goedkoopste leverancier van het desbetreffende product. Het product werd netjes verzonden, de betaling en levering verliep snel en soepel. De site is overzichtelijk!

Super snelle service

Was al heel lang op zoek naar een Nokia 8910i en kwam deze tegen op mecero.nl

1 dag later had ik mijn bestelling al in huis, toestel werkt perfect dus ben zeer tevreden! Ga hier zeker terug voor mijn volgende classic

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten